Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlarr ay yine kudurmamak elde değil

Eşim kapılar için adamla görüşmüş çok yoğunluk varmış ve ancak haftaya Salı günü gelip tekrar kapıları söküp düzelteceklermiş yani o güne kadar ben yine halılarımı seremiyeceğim nasılsa yine pislik yapacaklar diye

Adam banyo kapısınıda görmem lazım ona göre değiştiriz gerekirse demiş ki kesinlikle gerekecek

Hesapta bu pazar değil haftaya pazar Amcamları yemeğe alacaktım neyseki onlara daha tadilatın bittiğini söylememiştim artık meçbur sorarsa tekrar haftaya kapılar takılacak diyeceğim şimdi takıldı sökülecek falan desem ay biz o zaman bu hafta sonu gelelim derler bende hakikaten bu hafta sonu kendime ayırmak istiyorum ufaklık bile daraldı evde oturmaktan dün isyan ediyordu ağlayarak kaç gündür evden çıkmadım çok sıkıldım artık yaz geldi diyorsunuz ama denizede götürmüyorsunuz beni diye

Neyse artık mecbur bir hafta daha sabredeceğim

oynakbasi34
Yapalım kıııııııızzzzzzzzzzzzzzz yapalım vallahi ben yapıcam. Hem birlik olunca insan sıkılmıyor.

Tamamdır canım o zaman cuma son günümüz nasılsa Cumartesi kendimize serbest gün ilan edip Pazar tekrar başlarız hem bu kez Perşembe son gün olur ve biz Cuma çok daha güzel bir sonuç alırız

slm fıstıklar menüm gelsin

sabah: aç karna su, 3 dilim kızarmış tb üzerine biraz tereyağı ve salça yanında 1 kk peynir biraz zeytin 1 tatlı kaşığı reçel ve çay
ara: spora gittim gelince 1 br süt
öğlen: 5 lahana sarması 3 kaşık yoğurt
ara: az şekerli türk kahvesi
akşam: kızarmış 5 köfte patates ve domates
ara: birazdan yeşilçay tarçınlı

bol su dışında hiçbir şey mutfak kapandı

Menüm:
Tavuk eti haşladım suyunu çekib çok az kızardı (yağsız) pul biber ve sumak serpib onu yedim.
2 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı. ve şekersiz çay.

Senin de menün güzel kuzum ama keşke sen de patatesi öğlen yeseydin afiyet olsun.

Anlattiklarin bana hic yabanci gelmedi canim biz vatan hasretiyle yanip tutusurken millet baska dertte bir tatilimde güzel gecmedi inan herseferinde bi moral bozuklugu...stress dagitalim derken stress toplayip geri geliyoruz..o hayalkirikligi yasanan üzüntünün etkisi uzun bi zaman gecmiyo 3-4 ay...burdaki yasadigimiz üzüntü yetmiyormus gibi birde kendi vatanimizda üzüntü yasayip dönüyoruz..gurbetcinin halinden ancak yasayan anlar canim.yapacak birsey yok..

Ben bugün menümü yazmayim cok karma karisik yedim bugün..tabi bünyemi sasirtmak icin .gerci yedikleri kuru meyve findik badem cekirdekti bir kac catal makarnaydi...cekirdek bundan sonra evime giremicek zaten sondu..1 cay bardagi nerdeyse 200 kaloriymis..hem heryer pisleniyo..hemen süpürge calistirdim..öyle masum gözüküyo ama cok kaloriliymis ..artik dikkat edcecez dimi kizlar..fazla ara vermeden yarin diyete devam edcem

Kizlar puanlama isini biraksakmi nedersiniz puanlari verirken arkadaslari kirarim diye bi his oluyo bende ..hem insanin hergünü ayni olmuyo ..yorum yapalim yeter bence..

Tamamdır tatliş yaparız
Vallahi kilo verip vermediyimi bilmiyorum tartılmadım çünki ama bu bana çok iyi geldi midemin küçüldüyünü hiss ediyorum artık.

Dediğin gibi insan zaten hissediyor bir şeyin işe yarayıp yaramadığını
Bende gün geçtikçe kendimi daha hafif hissediyorum birde haftaya bir tur daha dönersek deyme keyfimize

Geçen gün eşim büyük kız için ya Aşkım bu kız kilomu almış popişi sanki büyümüş gibi geldi bana dedi ( bir ara muzurluk olsun diye kzılarla salonda hazır halılarda yokken halay çektikte arkadan bizi görünce dikkatini çekmiş dedim yok aşkım benim popiş ufaldı ya ondan sana öyle gelmiştir diye oda diyor hakikaten seninki baya ufaldı valla azmine hayranım diye büyük kızıda kızdırıyorum sen devam et yerinde sayıklamaya yakında benimki senin popişten ufak olacak o zaman krize gireceksin diye anında yok bende yemiyorum artık abur cubur diyor ( ki eve sokmuyorum ama arkadaşları okulda verdikçe bizimkide yiyormuş hatta bazende kendi alıyormuş itiraf etti bende diyorum aynı şeyleri yiyoruz ( şu detoks hariç ) bu kız neden vermiyor kilo diye şimdi büyük ihtimalle benim cuma sonucumu görünce yine pis gaza gelip bende yapacağım o detokstan diyecektir ama bozmasına müsaade etmem hem oda motive olur tartıda daha az kilo görünce

Ayyy bir ara her gece eşim çekirdek çitlemeyi alışkanlık haline getirmişti tabi bir dayanıyordum iki dayanıyordum sonra bir bakmışım bende çitliyorum her gün süpürge tutuyordum tabi mecbur
En sonunda eşime bir gün bir fırça attım çünkü tuzlu olunca eşimin tansiyonu fırlıyordu bende diyet moduna girince bir iki çırladımda vazgeçti Bazen diyor yaw kabak çekirdeği alayım bari hem bak o bağırsaklara iyi geliyormuş diye hemen kaşları çatıp dik dik bakınca anlıyor tamam tamam birşey demedim diyor

Dediğin gibi kaloriside bize en büyük zarar çünkü bir başlayınca insan paket bitmeden bırakamıyor

İyi akşamlar kızlar bende oğlumla uğraşmaktan diyetime adapte olamadım bugün ayriyetten regl oldum ve canım inanılmaz tatlı çekiyor enerjim de çok düştü zaten, elimden geldiğince sabredeceğim ama
Menüm
Sabah: çok az peynirli yumurta
Yarım dilim tb ekmek
Üç lokma reçel
Biraz peynir
Biraz dil peyniri
Ara: 5 fındık çok az haşlanmış tavuk Göğsü
Öğlen: sulu köfte patateslerinden çok küçük 3 parça yedim
Aksam: semizotu ve yoğurt
İki lokma muz
Su: 2 litre
Spor hiç enerjim yok yapamıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…