- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Yapalım kızlar ya valla yapalımOhhhhhh ben de bir daha denemek istiyordum yaparız o zaman hep birlikde.
Ama benim hafta sonu sınavlarımm var pazar gün başlıca cuma ya net gorcem farkıYapalım kızlar ya valla yapalım
oynakbasi34
Yapalım kıııııııızzzzzzzzzzzzzzz yapalım vallahi ben yapıcam.Hem birlik olunca insan sıkılmıyor.
Ama benim hafta sonu sınavlarımm var pazar gün başlıca cuma ya net gorcem farkı
Tamamdır tatliş yaparızYapalım kızlar ya valla yapalım
Yaşasın o zman gitsin kilolarTamamdır tatliş yaparız
Vallahi kilo verip vermediyimi bilmiyorum tartılmadım çünki ama bu bana çok iyi geldi midemin küçüldüyünü hiss ediyorum artık.
Menün çok güzel beyendim ama keşke patatesi öğlen yeseydin afiyet olsun kuzucuğumSabah 1 tane muz
Öğle
2 yumurtadan omlet
1 bardak Yeşilçay
Ara
1 elma
Aksam
Fırında patates 5 çatal
1 bardak ayran
1 kase çorba
2 litre su
1 saat yürüyüş
Senin de menün güzel kuzum ama keşke sen de patatesi öğlen yeseydin afiyet olsun.slm fıstıklar menüm gelsin
sabah: aç karna su, 3 dilim kızarmış tb üzerine biraz tereyağı ve salça yanında 1 kk peynir biraz zeytin 1 tatlı kaşığı reçel ve çay
ara: spora gittim gelince 1 br süt
öğlen: 5 lahana sarması 3 kaşık yoğurt
ara: az şekerli türk kahvesi
akşam: kızarmış 5 köfte patates ve domates
ara: birazdan yeşilçay tarçınlı
bol su dışında hiçbir şey mutfak kapandı
canım evet ama işte evde annemin pişirdiği yemeklere uyuyorum ya o yüzden :)Senin de menün güzel kuzum ama keşke sen de patatesi öğlen yeseydin afiyet olsun.
Anladım tatlım.canım evet ama işte evde annemin pişirdiği yemeklere uyuyorum ya o yüzden :)
Anlattiklarin bana hic yabanci gelmedi canim biz vatan hasretiyle yanip tutusurken millet baska dertte bir tatilimde güzel gecmedi inan herseferinde bi moral bozuklugu...stress dagitalim derken stress toplayip geri geliyoruz..o hayalkirikligi yasanan üzüntünün etkisi uzun bi zaman gecmiyo 3-4 ay...burdaki yasadigimiz üzüntü yetmiyormus gibi birde kendi vatanimizda üzüntü yasayip dönüyoruz..gurbetcinin halinden ancak yasayan anlar canim.yapacak birsey yok..Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Anam bugün keyif yapayım dedim ama biraz evvel resmen elim ayağım titredi
Üst komşumuzun 19 yaşındaki oğlu merdivenlerden yuvarlanmış millette çocuk bilincini kaybedince bende araba vardır diye benim zile bastılar felaket bir şekilde
O an sadece birinin düştüğünü duydum ve büyük kızım dışarda diye önce o sandım ve aşağı koştum tabi çocuğu görünce daha kötü oldum sonuçta küçüklüğünüde biliyorum
Hemen ayaklarını havaya dikip biraz su serpiştiler ama yok çocuk ne yaptıysak kendine gelmediAmbulansı çağırmışlar ama o gelene kadar bir sürü insan geldi ( Anneciğide işteymiş arayıp haber verdiler tabi oda panik oldu o an )
Neyseki Ambulans gelene kadar hafifde olsa tepki verdi çocuk ama tabi yinede ambulansla hastaneye götürdüler ve Emar falan çekilecek sonuçta başınıda vurmuş merdivenlere
İnşallah kötü birşey yoktur ama o an metanetli duran ben eve gelince iyice elim ayağım titremeye başladı
Yeni yeni kendime geliyorumBİr kahve yapıp size bakayım biraz kendime geleyim dedim
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...Aminnnnnnnnnnn
Canım çalışma takvimine göre ayarlarsın ( dün topiğine baktım bu diyeti ilk yazan bayanın arada günleride değiştirenler olmuş ve yinede 3 kg vermiş hatun ama tabi kilosu daha az olduğu için o çok memnundu rakamdan ki bende okadar versem bayram ilan ederim)
Kızzzzzzzzz biz bir tur daha mı dönsekValla ben Cumartesi serbest yapıp Pazar tekrar başlamayı düşünüyorum hem perşembeye gelir 5.ci gün ve cumaya net rakamı görürüz O okuduğum topikte 70 kilodan 48 kgya düşene kadar o şekilde yapmış hatunun biri ve sabahta dediğim gibi 8 yıl hiç kilo almamış ( tabi abartmadan yemiş herşeyi )
Çok geçmiş olsun canımBir ara benimde vardı öyle bir durum hatta kahvaltı hazırlarken kaç kere holde birden fena olup ekmek sepetini bile düşürmüşlüğüm var sırf kendimi toparlamak adına eşim o zamanlar çok korkmuştu kötü birşey çıkacak diye ama doktor biraz mevsimle birazda sinirsel olduğunu söylemişti ( Hamileliktede mide bulantısıda eklendi baş dönmelerine Bİr şeye çok sinirlenip üzüldüğüm an anında mideme vurur ve eğer daha kötü olursa yine elim ayağım boşalır
Türkiyeye tatile geldiğinde eminim sende çoğu Gurbetcinin yaşadığı gibi Tatil yerine hizmetciliğe gidiyorsundur ( Annemde her sene Almanyadan tatile İstanbula geldiğimizde daha dinlenemeden Babannemin evini temizlerdi dip köşe ve hesapta tatil yapan kadıncağızın günün yarısını mutfakta 9 kişiye yemek yapmakla geçerdievde eltisi vardı ama biz geleceğimize yakın uyuz evi bile temizlemezdi nasılsa gelince anam yapacak diye
Kadının her tatili zehir olurdu ( ancak çarşı pazara kaçabilirsek amcamın hanımı peşimize takılmadan biraz kafa dinlerdi yoksa resmen hizmetci modundaydı tabi biz büyüdükçe bizde öyle ama biz kaçardık)
Öyle otelde denizkenarında tatili ancak 3 gün yapardık oda dönüşte bin türlü sorun yaşarlardı babannemle ( beni niye götürmediniz diye kavga çıkarır sonrada seneye gelmeyin madem öyle derdi)
Hani bizim bazen önemsemediğimiz şeylerde sebep olabilir ( hani yaz geliyor kilo derdi gibien azından benim açımdan genelde o bile etken oluyordu ama şükür gidiyor kilocuklar )
Ağızın bal yesinde kilo alma emi
Ay ne güzelde söylemiş
Fıstık gibi hatunsun dahada fıstık ol emi ....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Tamamdır tatliş yaparız
Vallahi kilo verip vermediyimi bilmiyorum tartılmadım çünki ama bu bana çok iyi geldi midemin küçüldüyünü hiss ediyorum artık.
Ben bugün menümü yazmayim cok karma karisik yedim bugün..tabi bünyemi sasirtmak icin .gerci yedikleri kuru meyve findik badem cekirdekti bir kac catal makarnaydi...cekirdek bundan sonra evime giremicek zaten sondu..1 cay bardagi nerdeyse 200 kaloriymis..hem heryer pisleniyo..hemen süpürge calistirdim..öyle masum gözüküyo ama cok kaloriliymis ..artik dikkat edcecez dimi kizlar..fazla ara vermeden yarin diyete devam edcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?