İzin vemiyorumİyi aksamlarrr
et balik tavuk bu saati ettim. Açlık yok ama bikkinlik oldu haa bide 2 sarma yedim
Su surekli ve limon yiyorum:)
Suan onumde kurabiye var ayyy ay esim yiyo ben bakiyorum alsam mi 1 tanecikcik
Canım Dardanelton un zeytinyağlı olanını al çok güzel ben bi de onun salatasını yapıyorum roka yeşil soğan marul bir de beyaz peynir şahane oluyo. Diğer ayçiçek yağlı olanlar o kadar güzel deil bir de yağını süzmeyi unutmaKızlar ton balığı diyosunuz ya ben hiç öyle şeyler yemem balığı çok severim de sadece kızartmasını başka türlü hiç sevmiyorum. Eşim yediyi zaman hep yanından kaçarım. Ben de bu sefer ton balığı denemek istiyorum ama bilemiyorum yiye bilirmiyim acep tadı nasıl?
Aslinda fena deyil tadi biraz yavan ama.. mesela yagsizini alirsan bogazindan zor geciyoKızlar ton balığı diyosunuz ya ben hiç öyle şeyler yemem balığı çok severim de sadece kızartmasını başka türlü hiç sevmiyorum. Eşim yediyi zaman hep yanından kaçarım. Ben de bu sefer ton balığı denemek istiyorum ama bilemiyorum yiye bilirmiyim acep tadı nasıl?
Kucugunden bi tanecik aldim baskada yemedim.. ay bugun markete girdim yarina meyve alim diye 5tl den asagi meyve yok elmalar koca koca parliyo hiic sevmem ...kahvaltilik meyve evde var zaten yarinda pazarimiz var hem daha taze ve dogal hemde uygun... hadi bismillah yarin da bi gelsin bakalim bir500 gram daha gidecek mi bu...bbu gun hrp et yedim sanki veremicem gibi hissediyorumİzin vemiyorumcanım benim eziyetine yazık yeme hem hiç tatlı diyiller ki onlar bak yarın meyve günü doyunca alırsın şeker meraak etme.
Canım Dardanelton un zeytinyağlı olanını al çok güzel ben bi de onun salatasını yapıyorum roka yeşil soğan marul bir de beyaz peynir şahane oluyo. Diğer ayçiçek yağlı olanlar o kadar güzel deil bir de yağını süzmeyi unutma
Teşekkür ederim kızlar.Aslinda fena deyil tadi biraz yavan ama.. mesela yagsizini alirsan bogazindan zor geciyo
Ben cok severim once on yargim vardi ama sonra bi denedim bayildiim... Kışın sezon baligi yazın da ton balik yerim. Ve kendimi halsiz yorgun hissedincede acayip enerji veriyor ama agarlik vermiyor o zamanlarda hep yerimKızlar ton balığı diyosunuz ya ben hiç öyle şeyler yemem balığı çok severim de sadece kızartmasını başka türlü hiç sevmiyorum. Eşim yediyi zaman hep yanından kaçarım. Ben de bu sefer ton balığı denemek istiyorum ama bilemiyorum yiye bilirmiyim acep tadı nasıl?
Tamam artık ne yapalım yemişsin. Meraak etme vericeksin.Kucugunden bi tanecik aldim baskada yemedim.. ay bugun markete girdim yarina meyve alim diye 5tl den asagi meyve yok elmalar koca koca parliyo hiic sevmem ...kahvaltilik meyve evde var zaten yarinda pazarimiz var hem daha taze ve dogal hemde uygun... hadi bismillah yarin da bi gelsin bakalim bir500 gram daha gidecek mi bu...bbu gun hrp et yedim sanki veremicem gibi hissediyorum
İyi aksamlarrr
et balik tavuk bu saati ettim. Açlık yok ama bikkinlik oldu haa bide 2 sarma yedim
Su surekli ve limon yiyorum:)
Suan onumde kurabiye var ayyy ay esim yiyo ben bakiyorum alsam mi 1 tanecikcik
Kızlar ton balığı diyosunuz ya ben hiç öyle şeyler yemem balığı çok severim de sadece kızartmasını başka türlü hiç sevmiyorum. Eşim yediyi zaman hep yanından kaçarım. Ben de bu sefer ton balığı denemek istiyorum ama bilemiyorum yiye bilirmiyim acep tadı nasıl?
Canım Dardanelton un zeytinyağlı olanını al çok güzel ben bi de onun salatasını yapıyorum roka yeşil soğan marul bir de beyaz peynir şahane oluyo. Diğer ayçiçek yağlı olanlar o kadar güzel deil bir de yağını süzmeyi unutma
Aslinda fena deyil tadi biraz yavan ama.. mesela yagsizini alirsan bogazindan zor geciyo
Kucugunden bi tanecik aldim baskada yemedim.. ay bugun markete girdim yarina meyve alim diye 5tl den asagi meyve yok elmalar koca koca parliyo hiic sevmem ...kahvaltilik meyve evde var zaten yarinda pazarimiz var hem daha taze ve dogal hemde uygun... hadi bismillah yarin da bi gelsin bakalim bir500 gram daha gidecek mi bu...bbu gun hrp et yedim sanki veremicem gibi hissediyorum
Tamam artık ne yapalım yemişsin. Meraak etme vericeksin.
Ben de bu gün eşime aldırdım elma-portakal-kivi. Ama bilemedim 3 çeşid çokmu olur ?
Ayy bak o aklima gelmedi numunelik bierer tane alirdim cesit olsun diye ustunude pazardan tamamladımrdimCanım o iki sarmayı kafana takma zaten dişinin kovuğuna gitmemiştir
Valla yine helal olsun sana ben olsam evde sarma varken dayanamazdımEvde asma yaprağım var ama dayanamam yerim diye yapmıyorum Ay başında Amcamları yemeğe aldığımda sararım en azından kalabalıkta bana fazla düşmez
Canım bende hiç sevmezdim ama inan şu anda çok seviyorum ve genelde evde bulunduruyorumbenim acil durumlarda imdadıma yetişiyor ( yemek pişmediyse yada atıyorum dışardan geldiğimde evde o an yemek yoksa )
Tabi bende yağlı yiyemiyorum tamamen yağını süzüp öyle tüketiyorum
Ben genelde BİMden alıyorum tanınmış bir marka değil ama gayet lezzetli ama dediğin gibi iyice yağını süzmeden bende sevmiyorum
Bİr kere poşet içindeki yağsızlardan aldım dediğin gibi çok kuruydu
Aslında domates soslu sardalyalarda çok güzel ( ben almanyadayken hep ondan alırdım hatta Anneme her seferinde iki üç tanede olsa getirtiyorummaalesef burada sadece Metro adındaki Markette var ama oda maşallah çok pahalı Almanyada 1 Euro bile değilken burada 7 - 8 TLye satıyorlar )
Canım yarın sabah bol eksili rakamı görünce eminim iyiki bütün gün et yemişim diyeceksin
Unutma sabah hangi meyveleri yiyorsan ( 5 çeşitte olsa ) bütün gün aynı meyvelerle devam edeceğiz
Ben eşime Elma ve Greyfurt aldırdımbir an önce sabah olsunda yiyeyim modundayım şu anda
Hatta eşim madem dilediğin kadar yiyebilirdin keşke deseydinde bir kaç çeşit daha alsaydım dedisonradan aklıma geldi keşke çilek ve kivide söyleseydim daha rengki meyve salatası gibi olurdu
Elma acıktırmasın diye eksi olan Greyfurdu tercih ettim hemde tabi vitamin bakımından
Şimdiden Yumurta gününde yumurtayı haşlasam mı yoksa omletmi yapsam diye düşünüyorumYumurtayıda cidden çok severim Sanki sevmediğim birşey varmış gibi oldu ama neyse
Ayy bak o aklima gelmedi numunelik bierer tane alirdim cesit olsun diye ustunude pazardan tamamladımrdimneyse evde kivi ve elma var demekki yarin onlardan bol bol yiyecegim:)) ama keskem cilek alaydim. Bu arada limonu mandalina gibi yerim greyfurt yiyemem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?