Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Malum yarın bildirim günü İnşallah hepimiz bol eksili bildirimlerde bulunuruz
Bugün özellikle kızlar sakın kaçamak yapmayalım ki haftasonuna daha bir motive girelim

Gunaydiiin
ben sabirsiz sabah tartildim 68.1 ciktim
yani baslangic 69.5
1.gun 69
2.gun 68.5
3.gun 68.1

Dunki sarma ve kurabiye 10100grama mal oldu....
bu gun meyve ile biraz daha zor olacak doyurmuyor ama aciktiriyor

Günaydin canlar ben pazar gününe kadar diyet modundan cikacagim kendimi zorladikca kilo aliyorum buda sanirim stressden oluyo..kendimi toparlayim biraz..zorlamanin bi faydasi yok basimda agriyo belki böyle daha iyi olacak..pazar günüde sok diyete baslarim arkadaslarla beraber

Gunaydiiin
ben sabirsiz sabah tartildim 68.1 ciktim
yani baslangic 69.5
1.gun 69
2.gun 68.5
3.gun 68.1

Dunki sarma ve kurabiye 10100grama mal oldu....
bu gun meyve ile biraz daha zor olacak doyurmuyor ama aciktiriyor

Hadi bari bende açıklıyayım
Detoksa başladığım sabah cumaya nazaran daha da fazla çıkmıştım

Başlangıç; 111.3 kg ( ki cidden ne su içtim doğru dürüst tadilattan nede başka birşey )
1.Gün 110.5
2.Gün 109.8
3.Gün 108. 9

Bakalım inşallah yarın 107i ucundan görürüm ve Cumartesi sabahı ( yani detoksun bitiminden sonraki sabah belki çok daha güzel bir sonuç görürüm Kesinlikle 2.ci turu dönüyorum bu sonuçtan sonra
Eşime dün sabahki sonuçu bile söylediğimde aşkım madem hoşuna gitti kendinide iyi hissediyorsun bari 2li hanelere düşene kadar bunu 2 haftacık daha yapsana en azınan hem motive olursun hemde bünye iyice şaşırır dedi tabi 2li hanelere düşünce oda benim daha motive olup istekli olacağımı düşünüyor

Masallah banu cok sevindim adina süpersin....sendemi o sok diyeti yapiyosun.yani patates sebze et meyve günlerine insallah bendede faydasi olur..

alması kolay vermesi zor !!!!
Bazıları tıkır tıkır veriyor valla...
Benimde bir aydır gram inmiyor 59.9 bi göremedim inat ediyor erimek istemiyor yağlarım
cok sinir bozucu bir durum...
Bende kızların yaptığı diyeti denemek istiyom ama tüm gün aynı şeyleri yemek zor gelir ....

İnan hiç zor değil aksine insanın kafası daha rahat ne pişireceğim derdi olmayınca
Ben porsiyonlarımı ufak tutup 4 kere yedim hep çünkü bir oturuşta fazla tüketince fenalık gelebilir ama bir kaç saat arayla az az yiyince hem acıkma hissi olmuyor hemde bıkkınlık yaşanmıyor ve inan hiçççç kötü hissetmedim kendimi heee ben birde akşam yemeğinden sonra çok acıkacak gibi olduğumda hemen 1 koca bardak ayran içtim ( Ayran satışı yapar gibi oluyorum ama detoksda o olmadığı halde akşamları içiyordum ve yinede verdim )

Buarada herkese Günaydın

Sanada hayırlı günler canım

günaydın canlar
şimdiye kadar köyde elektrik yoktu giremedim dün o kadar yüzmeme ve az yememe rağmen resmen düne göre sadece 100 gr gitmiş neyse gram gram gitsin sonunda hedefime ulaşayımda razıyım yavaş kilo vermeye
bu arada dün yüzmede kelebek yüzüşünü öğrendim baya zor bir stil insanı baya yoruyo ama çok güzel yaparken resmen suda kendimi özgür hissediyorum sanki bütün stresimi sinirimi herşeyimi alıp götürüyo su herkese tavsiye ederim valla :)

olsun canim kilolar gitsinde yeterki.ayni seyleri yiyelim

bugün sebze diyetine başladım sabah normal kahvaltı öğlen yeşil fasülye akşam ise karışık sebzeli etli türlü yapcam fırında becerebilirsem yani sebze diyetinin özü şu sabah normal kahvaltı oluyo birgün peynir 1 gün yumurta domates salatalık serbest öğlen ve akşam 1 er porsiyon etli sebzeli yemek yiyorsun aralarda ayran yada meyve yiyebilirsin 1 porsiyon bana çok basit geldi hemde doyurucu görünüyor geçenlerde listeyi burda paylaşmıştım yapacak arkadaşlar varsa birlikte yapalım derim ha bir de günde 2 dilim ekmek var :)

bence sebze yemeği sevenler için süper bir diyet hem sebze yemeğinin içine et de koyabiliyorsun salata da istediğin kadar yiyebilirsiiniz

boşver canım kapılar içine sinsin de varsın biraz daha geç olsun yoksa emin ol sürekli o yamuk yerler gözüne takılır iyi tarafını göremezdin hem o kadar para veriyorsun tabii karşılığını da bekleyeceksin

Günaydın herkese......az kalorili bol hareketli bir gün diliyorum.burda bahar geldi yuppi

Evde temizlik var onlar gitsin hemen yürüyüşe çıkacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…