- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Gunaydiiin
ben sabirsiz sabah tartildim 68.1 ciktim
yani baslangic 69.5
1.gun 69
2.gun 68.5
3.gun 68.1
Dunki sarma ve kurabiye 10100grama mal oldu....
bu gun meyve ile biraz daha zor olacak doyurmuyor ama aciktiriyor
Bu grnupta sln71 vardi gelmiyor mu artik
@SekerPancari71Bu grnupta sln71 vardi gelmiyor mu artik
Masallah banu cok sevindim adina süpersin....sendemi o sok diyeti yapiyosun.yani patates sebze et meyve günlerine insallah bendede faydasi olur..Hadi bari bende açıklıyayım
Detoksa başladığım sabah cumaya nazaran daha da fazla çıkmıştım
Başlangıç; 111.3 kg ( ki cidden ne su içtim doğru dürüst tadilattan nede başka birşey )
1.Gün 110.5
2.Gün 109.8
3.Gün 108. 9
Bakalım inşallah yarın 107i ucundan görürüm ve Cumartesi sabahı ( yani detoksun bitiminden sonraki sabah belki çok daha güzel bir sonuç görürümKesinlikle 2.ci turu dönüyorum bu sonuçtan sonra
Eşime dün sabahki sonuçu bile söylediğimde aşkım madem hoşuna gitti kendinide iyi hissediyorsun bari 2li hanelere düşene kadar bunu 2 haftacık daha yapsana en azınan hem motive olursun hemde bünye iyice şaşırır dedi tabi 2li hanelere düşünce oda benim daha motive olup istekli olacağımı düşünüyor
Masallah banu cok sevindim adina süpersin....sendemi o sok diyeti yapiyosun.yani patates sebze et meyve günlerine insallah bendede faydasi olur..
alması kolay vermesi zor !!!!Günaydin canlar ben pazar gününe kadar diyet modundan cikacagim kendimi zorladikca kilo aliyorum buda sanirim stressden oluyo..kendimi toparlayim biraz..zorlamanin bi faydasi yok basimda agriyo belki böyle daha iyi olacak..pazar günüde sok diyete baslarim arkadaslarla beraber
Sana da günaydınBuarada herkese Günaydın
Bakalım olmadı bende başlarımSana da günaydın
Canım istersen bir denesana zor geliyor ama uygulayınca belki zor gelmez.
alması kolay vermesi zor !!!!
Bazıları tıkır tıkır veriyor valla...
Benimde bir aydır gram inmiyor 59.9 bi göremedim inat ediyor erimek istemiyor yağlarım
cok sinir bozucu bir durum...
Bende kızların yaptığı diyeti denemek istiyom ama tüm gün aynı şeyleri yemek zor gelir ....
Buarada herkese Günaydın
olsun canim kilolar gitsinde yeterki.ayni seyleri yiyelimalması kolay vermesi zor !!!!
Bazıları tıkır tıkır veriyor valla...
Benimde bir aydır gram inmiyor 59.9 bi göremedim inat ediyor erimek istemiyor yağlarım
cok sinir bozucu bir durum...
Bende kızların yaptığı diyeti denemek istiyom ama tüm gün aynı şeyleri yemek zor gelir ....
Kızlarr ay yine kudurmamak elde değil
Eşim kapılar için adamla görüşmüşçok yoğunluk varmış ve ancak haftaya Salı günü gelip tekrar kapıları söküp düzelteceklermiş yani o güne kadar ben yine halılarımı seremiyeceğim nasılsa yine pislik yapacaklar diye
Adam banyo kapısınıda görmem lazım ona göre değiştiriz gerekirse demiş ki kesinlikle gerekecek
Hesapta bu pazar değil haftaya pazar Amcamları yemeğe alacaktımneyseki onlara daha tadilatın bittiğini söylememiştim artık meçbur sorarsa tekrar haftaya kapılar takılacak diyeceğim şimdi takıldı sökülecek falan desem ay biz o zaman bu hafta sonu gelelim derler bende hakikaten bu hafta sonu kendime ayırmak istiyorum ufaklık bile daraldı evde oturmaktan dün isyan ediyordu ağlayarak kaç gündür evden çıkmadım çok sıkıldım artık yaz geldi diyorsunuz ama denizede götürmüyorsunuz beni diye
Neyse artık mecbur bir hafta daha sabredeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?