Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aynen canım sonuçta ömürlük olacak ( bir kaç senede bir değişen birşey değil sonuçta )
Eşim dün adama baya bir fırça atmış ses etmesek adamın haberi bile olmayacak sonuçta usta kalkıp ben böyle böyle hata yaptım demezdi
İnşallah Salı yada Çarşamba komple halledecekler tabi o güne kadar yine halılarımı yaymadan oturacağız yoksa onlarda batar tekrar

Günaydın herkese......az kalorili bol hareketli bir gün diliyorum.burda bahar geldi yuppi

Evde temizlik var onlar gitsin hemen yürüyüşe çıkacağım

Ohhh bende şimdi keyif kahvemi yaptım içip biraz iş yapar sonrada öğlenlik meyvemi yedikten sonrada kızımla kendimi sokaklara atayım parka gitmek için
Kızkardeşimle buluşacağız ona bile tembihledim bana bak detoks yapıyorum sakın simit alıp gelme parka gebertirim seni diye nasıl gülüyor tamam tamam o zaman evde bende yemeğimi yer öğle gelirim diye

Inşallah bakalım bende başlaya bilirim :)

Ya aslında haklısın yemek derdi olmaz hiç değilse.
Zaten hergün tüm gün mutfakta zamanım geçiyor püffff ....
Bana ayrı eşe ayrı çocuğa ayrı yemek yapmak yorucu oluyor.

Ayran da iyimiş aklımda bulunsun

bilmiyorum canım ama splenda bir bitki olması lazım bu bitkiden tatlandırıcı yapıyorlar diyet yapanlar şeker yerine bunu kullanırlar acaba aynı şeyden mi bahsettik seninle ?
Canım ben sayfaları karıştırıyordum birden moni kaptanımın verdiyi protein diyeti listesini gördüm ve çok hoşuma gitti hemen yazdım kendi defterime. Orda yazmışdı kaptanım ekmek ve turevi şeyler bir bunu anlamadım. Bir de splendali çay serbest yazmıştı anlamadım ne olduğunu.

Valla şu anda detokstayım diye eşim benden birşey beklemiyor sağ olsun Onlara hemen bir çorba birde en basitinden bir çeşit yemek yapıyorum ve inan yarım saat ancak geçiyor mutfakta öyle olunca
Zaten ufaklık kuş kadar yiyor, büyükte çorba bile olsa yeter diyor zaten sebzeyle pek arası yok

İnan bir hafta bile yapsan çok rahatlarsın hem bedenen hem beynen
Dün benim balık günümdü gündüz eşimle telefonla konuşunca ton balığı yediğimi söyledim ya aşkım bana birşey yapma bende balık yerim dedi Çocuklarda önceki günden kalan çorba ve makarnayla az balık yediler ve günü kurtardım
Bugün onlara akşamlık bezelye yaparım diy edüşünüyorum yanınada yoğurt yada salata yeter nasılsa ( onlara benden alıştı Ayranı zaten çok seviyorlardı hafif acıkma hissi olunca ayranla tıkıyorlar kendilerini Cumarteside sanırım köfte salata falan gibi birşeyler yaparım hatta buzlukta taze barbunyam vardı onuda yaparım zeytinyağlı dileyen ondanda takviye yapar

Kızlar turevi. splendali ne demek?

Canım Gülşenin dediği gibi splenda şeker yerine kullanılan birşey türevi dediğide benzeri eşdeğer anlamında
Yani atıyorum bir paketin üzrinde yazıyorsa Splendayla eş değer tatlandırıcı kullanılmış anlamına gelir
Bir ara dukan yaparken bende kullanıyordum o splendadan hatta hala buzdolabında yarım paket duruyor 1 seneden fazladır atmayada kıyamadım kullanmıyorum da nasılsa son kullanma tarihi çok uzun süreli onların o yüzden az daha dursun lazım olursa evde bulunmuş olur

Aynen canım splenda tatlandırıcı zaten şeker yerine çay ve kahveye ilave edilebilir ama ben acıkcası hiç kullanmamayı tercih ediyorum
Türevide dediğim gibi benzer anlamına geliyor

nasıl gidiyo spor yapmıyor musun bebek artık yazmadın kaç gündür sporları

Ayy yazmadim demi kac gündür yapıyorum canim yazarim bugün sporumu haftasonu yapmiyorum sadece reglime 2 gün kaldi karnim çok şiş ve tartida aryi durumdayim

Ya sağolsun benim eşimde çok destek çıkıyor yemek varsa var yoksa yok birşey demez...
kızımda meyve ağırlıklı besleniyor yemek ile arası yok kaç zamandır ama yinede yapı veriyorum yerse ne mutlu bana.
Yani genelde mutfakta zaman harcıyorum nedense...anlamadım gitti

Zaten ev işleri de ayrı hiç bitmez!!!!!

Kizlar moralim cok bozuk..su tansiyon sorunu ve cocuklarin stressi olmasa cok azimliyim ama nekadar azimli istekli olursam olayim hic planladigim istedigim gibi gitmiyo diyetim.. bünyem kabul etmiyor...az önce eczaneden tansiyon damlasi aldim umarim ise yarar.insallah sizin 5 günlük diyetinizde sorun yasamam

Canım Allah şifanı versin inşallah ilaç işe yarar da iyileşirsin.

Tövbee ..bu diyetim bitsin birdaha kilo almamak icin elimden geleni yapacagim....alsam bile en fazla 2-3 kg sonra hemen tedbirini alacagim...bu yaptiginiz diyet uzun süreli yapilabilirmi kizlar gercekten..yani öyleyse banunun dedigi gibi bikac tur yapariz

Kesinlikle oyle yap canim ben mezun olali 2 ay oldu en az sanirim ama kilo verme işi bitti şuan yemek yiyo msn de bi gönlümce ekmek yiyemedim valla hemen kilo aliyorum çünkü dikkat etmesem kilo tetikte bekliyor resmen ama öyle böyle hala durmadan dikkat ediyorum hayati diyet modunda yaşmayi öğreniyorum günde 1 saat spor yapiyorum ve inan kilo vrmiyorum bu yaptiklarim sadece kilomu korumaya yariyor ama 36 beden pantolon giymenin keyfini çikariyorum benim için mutluluk bu darisi sizlerin basina sakin verdiginiz kilolarin 100 grmini bile almayin ne zorluklarla verdik biz bu kilolari

Kizlarr egitimdeydim son saat attık aclik iyice vurdu cikisindada pazara gittim artik vucudumun titremeye basladigini hissettim yanima elma alacaktim tezgahta unutmusum sabah. Simdi bir elmayi yemedi m yuttum resmen:) sabah cilek yemedim ama azicik yesem olmaz mi ki bozar mi bu diyeti...oo kadar isin sonuna yaklasmisken birseylerin durumu bozmasini hic istemiyorum..
bu diyette 2 gunden korktum sadece biri sebzeydi biri meyve sebzede dayanamayıp tabi hastaliginda etkisiyle aksaminda az az corba pilav yemistim . Bugun insallah kanimin son damlasina kadar dayanacagim:)
Yarin yumurta gunu aramiz zaten onla cok iyi cokta ozledim hemen yarin olsun bol bol yiyecegim. Aaa peynir yeniyo mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…