- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
boşver canım kapılar içine sinsin de varsın biraz daha geç olsun yoksa emin ol sürekli o yamuk yerler gözüne takılır iyi tarafını göremezdin hem o kadar para veriyorsun tabii karşılığını da bekleyeceksin
Günaydın herkese......az kalorili bol hareketli bir gün diliyorum.burda bahar geldi yuppi
Evde temizlik var onlar gitsin hemen yürüyüşe çıkacağım
Inşallah bakalım bende başlaya bilirim :)İnan hiç zor değil aksine insanın kafası daha rahat ne pişireceğim derdi olmayınca
Ben porsiyonlarımı ufak tutup 4 kere yedim hep çünkü bir oturuşta fazla tüketince fenalık gelebilir ama bir kaç saat arayla az az yiyince hem acıkma hissi olmuyor hemde bıkkınlık yaşanmıyor ve inan hiçççç kötü hissetmedim kendimiheee ben birde akşam yemeğinden sonra çok acıkacak gibi olduğumda hemen 1 koca bardak ayran içtim ( Ayran satışı yapar gibi oluyorum ama detoksda o olmadığı halde akşamları içiyordum ve yinede verdim )
Sanada hayırlı günler canım
Ya aslında haklısın yemek derdi olmaz hiç değilse.İnan hiç zor değil aksine insanın kafası daha rahat ne pişireceğim derdi olmayınca
Ben porsiyonlarımı ufak tutup 4 kere yedim hep çünkü bir oturuşta fazla tüketince fenalık gelebilir ama bir kaç saat arayla az az yiyince hem acıkma hissi olmuyor hemde bıkkınlık yaşanmıyor ve inan hiçççç kötü hissetmedim kendimiheee ben birde akşam yemeğinden sonra çok acıkacak gibi olduğumda hemen 1 koca bardak ayran içtim ( Ayran satışı yapar gibi oluyorum ama detoksda o olmadığı halde akşamları içiyordum ve yinede verdim )
Sanada hayırlı günler canım
bilmiyorum canım ama splenda bir bitki olması lazım bu bitkiden tatlandırıcı yapıyorlar diyet yapanlar şeker yerine bunu kullanırlar acaba aynı şeyden mi bahsettik seninle ?Kızlar turevi. splendali ne demek?
Canım ben sayfaları karıştırıyordum birdenbilmiyorum canım ama splenda bir bitki olması lazım bu bitkiden tatlandırıcı yapıyorlar diyet yapanlar şeker yerine bunu kullanırlar acaba aynı şeyden mi bahsettik seninle ?
Ya aslında haklısın yemek derdi olmaz hiç değilse.
Zaten hergün tüm gün mutfakta zamanım geçiyor püffff ....
Bana ayrı eşe ayrı çocuğa ayrı yemek yapmak yorucu oluyor.
Ayran da iyimiş aklımda bulunsun
Kızlar turevi. splendali ne demek?
Canım ben sayfaları karıştırıyordum birdenmoni kaptanımın verdiyi protein diyeti listesini gördüm ve çok hoşuma gitti hemen yazdım kendi defterime. Orda yazmışdı kaptanım ekmek ve turevi şeyler bir bunu anlamadım. Bir de splendali çay serbest yazmıştı anlamadım ne olduğunu.
Bu grnupta sln71 vardi gelmiyor mu artik
nasıl gidiyo spor yapmıyor musun bebek artık yazmadın kaç gündür sporlarıBenimm ooo benimmnikimi degistirdim canim buralardayim yine
nasıl gidiyo spor yapmıyor musun bebek artık yazmadın kaç gündür sporları
Anladım canım teşekkür ederim.Aynen canım splenda tatlandırıcı zaten şeker yerine çay ve kahveye ilave edilebilir ama ben acıkcası hiç kullanmamayı tercih ediyorum
Türevide dediğim gibi benzer anlamına geliyor
Ya sağolsun benim eşimde çok destek çıkıyor yemek varsa var yoksa yok birşey demez...Valla şu anda detokstayım diye eşim benden birşey beklemiyor sağ olsunOnlara hemen bir çorba birde en basitinden bir çeşit yemek yapıyorum ve inan yarım saat ancak geçiyor mutfakta öyle olunca
Zaten ufaklık kuş kadar yiyor, büyükte çorba bile olsa yeter diyor zaten sebzeyle pek arası yok
İnan bir hafta bile yapsan çok rahatlarsın hem bedenen hem beynen
Dün benim balık günümdü gündüz eşimle telefonla konuşunca ton balığı yediğimi söyledim ya aşkım bana birşey yapma bende balık yerim dediÇocuklarda önceki günden kalan çorba ve makarnayla az balık yediler ve günü kurtardım
Bugün onlara akşamlık bezelye yaparım diy edüşünüyorum yanınada yoğurt yada salata yeter nasılsa ( onlara benden alıştı Ayranı zaten çok seviyorlardı hafif acıkma hissi olunca ayranla tıkıyorlar kendileriniCumarteside sanırım köfte salata falan gibi birşeyler yaparım hatta buzlukta taze barbunyam vardı onuda yaparım zeytinyağlı dileyen ondanda takviye yapar
Canım Allah şifanı versin inşallah ilaç işe yarar da iyileşirsin.Kizlar moralim cok bozuk..su tansiyon sorunu ve cocuklarin stressi olmasa cok azimliyim ama nekadar azimli istekli olursam olayim hic planladigim istedigim gibi gitmiyo diyetim.. bünyem kabul etmiyor...az önce eczaneden tansiyon damlasi aldim umarim ise yarar.insallah sizin 5 günlük diyetinizde sorun yasamam
Sagol canim sen nasilsin seninde tansiyon sorunlarin vardi...yaptigin diyetle sorun yasiyormusunCanım Allah şifanı versin inşallah ilaç işe yarar da iyileşirsin.
Tövbee ..bu diyetim bitsin birdaha kilo almamak icin elimden geleni yapacagim....alsam bile en fazla 2-3 kg sonra hemen tedbirini alacagim...bu yaptiginiz diyet uzun süreli yapilabilirmi kizlar gercekten..yani öyleyse banunun dedigi gibi bikac tur yapariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?