Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Zaten bu sefer mutvagimda daha saglikli yemekler yapilacak baklava su böregi cörek börek bundan sonra cok nadir olacak mutvagimda hatta hic olmasinlar hayatimdan tamamen ciksalar daha iyi olacak...zaten esim tatli sevmiyo hamur islerinide yapsamda kepekli unla yapmaya dikkat ederim..su anki yasadigim eziyeti birdaha cekmeye niyetim yok

Simdi 1yesil 1 sari elma 2 de kivi ile öğle yemegimi yedim. Yesil elma cok mayhostu zor yedim kivide agzimin icini bi acayip yapti. Neyse...sşimdi koca bir bardak limonlu yeşil cayimi demledim içiyorum. Bugun yemek isim yok kizimlai alinca biraz pilates yaparim artikin

şu 5 günlük diyet yapanlar gerçekten kutluyorum azminizden dolayısizi ben patates yapayım dedim tüm gün akşamınında dondurmayı götürmüştümeminim yaptıklarınızın karşılığını yarın tartıda lırsınız inşallah bende en az 500 gram vermiş olurum bu arada 70 kilo iken dar olan kumaş pantolonumu bugün giyeyim dedim 66 yım ve yine çok dar oldu yani bir boşluk hissetmedim ve moralim bozuldu yani 4 kilo az değil

Evet 4 kilo az degil ama belki bacak bel bolgesinden cok gitmemistir. Yada adet falan olacaksan şişlik vardir üzülme. Bende 5kilo verdim dedigin gibi kiyafetlerde pek fark yok ama gobek azalti ve simitlerim küçüldü. Hic moralini bozma onceki daha dogrusu dogumdan onceki kilo vermemde 70den 63e kadar cok bisi hissetmwdim ayni kiyafetler sadece taşan yerler toplanti ama 63 den 60 a kiyafetleri degistirdim sanki aksamdan sabaha zayifliyordum pantolonlarin kemeri sıkmak tan beli buzusunce ciktim alisverise.
demem o ki 7 kilo beni son 3 kilo kadar farkedilir inceltmedi.

Sagol canim sen nasilsin seninde tansiyon sorunlarin vardi...yaptigin diyetle sorun yasiyormusun
Evet canım maalesef benim de aksine tansiyonum yükseliyor ama bu diyetle ilgili diyil. Çok doktora gitdim bir şeyin yok diyorlar ama ben yılın 12 ayını baş ağrısıyla geçiririm

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Ben geldimmmmm

Küçük kuşumla birlikte yürüyerek parka gittik ve havada okadar güzeldi ki iyiki çıkmışım dedim
Güneşte kalan bir bankta uzun süre oturup D Vitamini depoladım
Kuşumun peşinde dolandım ve kızkardeşimde gelince bol bol sohbet ettik

Çay bahçesinde şekersiz birer çay içtik ( ikinciyi içemedik karbonatı fazla kaçırmışlar )
Dönüştede baya bir yürüdük ve en son marketede uğradıktan sonra eve attık kendimizi ama cidden çok yorulduk

Bu arada daha evvel düğmesini bile zor kapattığım oturduğum zaman göbişimi pırtlatan hatta kesip kırmızı iz bırakan kotum yol boyunca ısrarla düşdü
Kızkardeşim bile kız bir kemerin yokmuydu dedi len dedim bu zamana kadar kemerlik bir durum yaşamadım ama ilk fırsatta kemer şart yoksa yerden toplayacağım bir gün

İnanılmaz mutlu oldum tabi çünkü uzun seneler sonra ilk kez bu kadar bariz farkına varıyorum kilo verdiğimi ( öncedende vermiştim ama cidden hemen yenisini aldığım için hiç o bol düşme duygusunu bilmiyordum açıkcası )

Ayy kızlar 5 de 5 diyetini sevmissiniz çok sevindim öbür hafta evde olursam bende yapicam sizinle

Heee ben özelikle bayıldımmmmm

Sorma en nankör mesleği ve bedava ameleliği yapıyoruz
Bazen diyorum az da olsa bir maaş bağlasalar bari diye ama oda yok

Çok geçmiş olsun canım
Aslında imkanın varsa en azından haftasonu bir günlüğüne çocukları bir akrabana yatıya gönderemezmisin İnan bir kaç saatte olsa kendine ayırdığın an resmen şarj olmuş gibi enerji doluyor insan
Eşinle baş başa bir yemek yiyin yada ille dışarda restauranta bile gerek yok evde şöyle güzel sessiz bir ortamda oturup biraz kafa dinleyin sohbet edin emin ol çok çok iyi gelecektir
Ben Annemler buradayken ayda 1 öyle bir kaçamak yapıyorum bazen 2 ayda bir oluyor ama inan çok iyi geliyor ve uzun süre daha sabırla yaklaşabiliyorum herşeye

Umarım sende stresden uzak biraz rahatlamaya fırsat bulursunda çok daha enerjik devam edersin

Valla yapan bir kaç ay yapmış ve süper fark görmüş hatta ben eskiden bir topikte yazıyordum oradada bir bayan vardı inan 3 - 4 ay yapıp hedefine ulaşınca sağlıklı beslenmeye geçti ve hiç sıkıntı yaşamadı ( sonradan aklıma geldi o bayanda ) Hee nedir belki kilo azaldıkça biraz daha az gidiyordur yada atıyorum arada kaçamakta olabilir ama neticede herkes kendini tartacak ( iyi hissediyorsan sorun yok baktın kötüsün bir gün ara ver sonra tekrar kaldığın yerden devam et )

Ben kendi adıma bir hafta daha yapacağım ve 2li haneler çok yakın olursam 3.cü turu bile dönebilirim maksat 2li haneleri görüp motive olmak

Valla benim bildiğim yumurta gününde peynir ve yoğurtta eklenebiliyor Tabi yine ne olur ne olmaz bakalım netten yanlış olmasın olursa süper olur valla o zaman koca bir parça peynirle yoğurtta ekleyebiliriz ve çılbır yapıp yanında peynirle yeriz çok daha tok tutar
Yada atıyorum peynirli omlet olur yanındada yoğurt

Demekki bir sonraki sefer kivi tüketilmeyecek
Ben kivi yoktu hatta keşke aldırsaydım dedim ama dediğin mayhoş tat dilde kalır diye tereddütteydim iyikide yokmuş evde Bence en güzeli elma ( ben bir dahakine yaptığımda elma, çilek ve taze ananasla yapmayı düşünüyorum
Malum Anannas zayıflamaya baya yardımcı bari o gün ekstra faydalanmış olayım

Umutsuzluk yok canım belki ödemin vardır belki kas yaptın ( sonuçta yüzüyorsun ve yüzme bütün vucudu çalıştırır ) Yarın inşallah hepimiz çok çok güzel sonuçlar göreceğiz

Evet canım maalesef benim de aksine tansiyonum yükseliyor ama bu diyetle ilgili diyil. Çok doktora gitdim bir şeyin yok diyorlar ama ben yılın 12 ayını baş ağrısıyla geçiririm

Kuzum sanada çok geçmiş olsun Rabbim herkese şifalar versin...Aminnnnnnnnnnnnnn

Valla benimde aksine genelde tansiyonum düşükken detoks yaptığımda dahada düşerdi ama şükür bunda bomba gibiyim

Valla kızlar süpersiniz azminize hayran kaldım ben de yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum çünkü sebze hariç diğerleriyle hiç arama yok
Bi de ben yarın artı çıkıcam galiba çok üzgünüm çünkü regl oldum vermiştim aslında ama bu sabah artı çıktım yine de bugün çok dikkat ediyorum umarım şişlik gider de bende güzel bi rakam görürüm

Canım stres yapma o bile etkiliyor İnşallah yarın en azından sabit çıkarsın hem regl bitince zaten bir sonraki hafta güzel bir sonuç göreceğine eminim moralini sakın bozma

Sıkma canini stres metabolizma zayiflatir. Icersin aksamdan yesil cayini mis gibi 8 den sonrada diyette olsa sürme agzina bisi artik geriside tartinin takdiri ama en azindan fazla gostermez

Sıkma canini stres metabolizma zayiflatir. Icersin aksamdan yesil cayini mis gibi 8 den sonrada diyette olsa sürme agzina bisi artik geriside tartinin takdiri ama en azindan fazla gostermez
Yok canım bir aydır akşam yemeğinden sonra hiç bişey yemiyorum dediğin gibi metabolizmam zayıfladı akşam kayısı çayı içip yatıcam bugün nerdeyse yumurtadan başka bi şey yemedim eksi göreyim diye ki salı günü eksideydim aslında neyse kısmet artık bekleyip görcem. Saol canım öneriler için

Yaaa kızlar ben yine heyecan yapıyorum yarın için biliyorsunuz daha önce de heyecanlanmışdım ve artı çıkmışdım Ne yapsam acaba ben yarın tartılmasammı korkuyorum çünki artı görünce biliyorsunuz elimde olmadan kötü davranıyorum evdekilere Offfffffffff iznemi ayrılsam ne yapsam bilemedim yaaaaaaaa

Canım ya yapma böyle kendinede evdekilereda haksizlık yapıyorsun Sende detoksda değilmiydin az da olsa gitmiştir hem kendini şartlandıracaksanda kesinlikle ne yersem yiyeyim zayıflıyorum diye telkinde bulun kendine inan herşey beynimizde bitiyor hem bak haftayada detoks bir tur daha yapacağız ve o zaman çok daha mutlu olacağın rakamları göreceksin tartıda ki eminim yarında güzel bir sonuç göreceksin

Kötü düşünceleri aklımızdan siliyoruz ve birlikte çok çok güzel kilolar verip fıstık gibi oluyoruz
Kız zaten güzel hatunsun, elinden gelenide yapıyorsun eeee daha ne olsun

Ohhhhhhhh canım kanatsız meleyim yine güzel teselliler kız ne güzel iltifatlar öyle vallahi böyle güzel sözlerden sonra yarın bildirimde bulunmamak size haksızlık olur vallahi. Ama gerçekden yarın tartıyı düşündüyüm an karnıma sancılar giriyor kalbime bir şeyler oluyor garip bir hiss geçiriyorum birden zayıflamassam diye. Gerçi ben tartılmadım ama zayıfladığımı hiss ediyorum yine de korkuyorum yaa Banum.

Canım bak kendin söylüyorsun hissediyorum diye kendini kasıpta boşu boşuna canını sıkma
Geçen haftalarda tam dilediğin rakamı göremediğin için bilinç altın sana oyun oynuyor ama ben kesinlikle inanıyorum eksi bildirim yapacağına sonrada kendimizi bir sonraki tura hazırlıyoruz ve süper birer bildirim daha yapıyoruz bir sonraki haftada

Kesinlikle inan ve kurallara uy göreceksin ki detoks yüzümüzü güldürmekle kalmayacak kahkaha attıracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…