Zaten bu sefer mutvagimda daha saglikli yemekler yapilacak baklava su böregi cörek börek bundan sonra cok nadir olacak mutvagimda hatta hic olmasinlar hayatimdan tamamen ciksalar daha iyi olacak.Kesinlikle oyle yap canim ben mezun olali 2 ay oldu en az sanirim ama kilo verme işi bitti şuan yemek yiyo msn de bi gönlümce ekmek yiyemedim valla hemen kilo aliyorum çünkü dikkat etmesem kilo tetikte bekliyor resmen ama öyle böyle hala durmadan dikkat ediyorum hayati diyet modunda yaşmayi öğreniyorum günde 1 saat spor yapiyorum ve inan kilo vrmiyorum bu yaptiklarim sadece kilomu korumaya yariyor ama 36 beden pantolon giymenin keyfini çikariyorum benim için mutluluk bu darisi sizlerin basina sakin verdiginiz kilolarin 100 grmini bile almayin ne zorluklarla verdik biz bu kilolari
Evet 4 kilo az degil ama belki bacak bel bolgesinden cok gitmemistir. Yada adet falan olacaksan şişlik vardir üzülme. Bende 5kilo verdim dedigin gibi kiyafetlerde pek fark yok ama gobek azalti ve simitlerim küçüldü. Hic moralini bozma onceki daha dogrusu dogumdan onceki kilo vermemde 70den 63e kadar cok bisi hissetmwdim ayni kiyafetler sadece taşan yerler toplanti ama 63 den 60 a kiyafetleri degistirdim sanki aksamdan sabaha zayifliyordum pantolonlarin kemeri sıkmak tan beli buzusunce ciktim alisverise.şu 5 günlük diyet yapanlar gerçekten kutluyorum azminizden dolayısizi ben patates yapayım dedim tüm gün akşamınında dondurmayı götürmüştümeminim yaptıklarınızın karşılığını yarın tartıda lırsınız inşallah bende en az 500 gram vermiş olurum bu arada 70 kilo iken dar olan kumaş pantolonumu bugün giyeyim dedim 66 yım ve yine çok dar oldu yani bir boşluk hissetmedim ve moralim bozuldu yani 4 kilo az değil
Evet canım maalesef benim de aksine tansiyonum yükseliyor ama bu diyetle ilgili diyil. Çok doktora gitdim bir şeyin yok diyorlar ama ben yılın 12 ayını baş ağrısıyla geçiririmSagol canim sen nasilsin seninde tansiyon sorunlarin vardi...yaptigin diyetle sorun yasiyormusun
Ayy kızlar 5 de 5 diyetini sevmissiniz çok sevindim öbür hafta evde olursam bende yapicam sizinle
Ya sağolsun benim eşimde çok destek çıkıyor yemek varsa var yoksa yok birşey demez...
kızımda meyve ağırlıklı besleniyor yemek ile arası yok kaç zamandır ama yinede yapı veriyorum yerse ne mutlu bana.
Yani genelde mutfakta zaman harcıyorum nedense...anlamadım gitti
Zaten ev işleri de ayrı hiç bitmez!!!!!
Kizlar moralim cok bozuk..su tansiyon sorunu ve cocuklarin stressi olmasa cok azimliyim ama nekadar azimli istekli olursam olayim hic planladigim istedigim gibi gitmiyo diyetim.. bünyem kabul etmiyor...az önce eczaneden tansiyon damlasi aldim umarim ise yarar.insallah sizin 5 günlük diyetinizde sorun yasamam
Tövbee ..bu diyetim bitsin birdaha kilo almamak icin elimden geleni yapacagim....alsam bile en fazla 2-3 kg sonra hemen tedbirini alacagim...bu yaptiginiz diyet uzun süreli yapilabilirmi kizlar gercekten..yani öyleyse banunun dedigi gibi bikac tur yapariz
Kizlarr egitimdeydim son saat attık aclik iyice vurdu cikisindada pazara gittim artik vucudumun titremeye basladigini hissettim yanima elma alacaktim tezgahta unutmusum sabah. Simdi bir elmayi yemedi m yuttum resmen:) sabah cilek yemedim ama azicik yesem olmaz mi ki bozar mi bu diyeti...oo kadar isin sonuna yaklasmisken birseylerin durumu bozmasini hic istemiyorum..
bu diyette 2 gunden korktum sadece biri sebzeydi biri meyve sebzede dayanamayıp tabi hastaliginda etkisiyle aksaminda az az corba pilav yemistim . Bugun insallah kanimin son damlasina kadar dayanacagim:)
Yarin yumurta gunu aramiz zaten onla cok iyi cokta ozledim hemen yarin olsun bol bol yiyecegim. Aaa peynir yeniyo mu peki?
Simdi 1yesil 1 sari elma 2 de kivi ile öğle yemegimi yedim. Yesil elma cok mayhostu zor yedim kivide agzimin icini bi acayip yapti. Neyse...sşimdi koca bir bardak limonlu yeşil cayimi demledim içiyorum. Bugun yemek isim yok kizimlai alinca biraz pilates yaparim artikin
şu 5 günlük diyet yapanlar gerçekten kutluyorum azminizden dolayısizi ben patates yapayım dedim tüm gün akşamınında dondurmayı götürmüştümeminim yaptıklarınızın karşılığını yarın tartıda lırsınız inşallah bende en az 500 gram vermiş olurum bu arada 70 kilo iken dar olan kumaş pantolonumu bugün giyeyim dedim 66 yım ve yine çok dar oldu yani bir boşluk hissetmedim ve moralim bozuldu yani 4 kilo az değil
Evet canım maalesef benim de aksine tansiyonum yükseliyor ama bu diyetle ilgili diyil. Çok doktora gitdim bir şeyin yok diyorlar ama ben yılın 12 ayını baş ağrısıyla geçiririm
Valla kızlar süpersiniz azminize hayran kaldım ben de yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum çünkü sebze hariç diğerleriyle hiç arama yok
Bi de ben yarın artı çıkıcam galiba çok üzgünüm çünkü regl oldum vermiştim aslında ama bu sabah artı çıktım yine de bugün çok dikkat ediyorum umarım şişlik gider de bende güzel bi rakam görürüm
Ayy inşallah canım çok teşekkür ederim çok iyi geldi buCanım stres yapma o bile etkiliyorİnşallah yarın en azından sabit çıkarsın hem regl bitince zaten bir sonraki hafta güzel bir sonuç göreceğine eminim moralini sakın bozma
Sıkma canini stres metabolizma zayiflatir. Icersin aksamdan yesil cayini mis gibi 8 den sonrada diyette olsa sürme agzina bisi artik geriside tartinin takdiri ama en azindan fazla gostermezValla kızlar süpersiniz azminize hayran kaldım ben de yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum çünkü sebze hariç diğerleriyle hiç arama yok
Bi de ben yarın artı çıkıcam galiba çok üzgünüm çünkü regl oldum vermiştim aslında ama bu sabah artı çıktım yine de bugün çok dikkat ediyorum umarım şişlik gider de bende güzel bi rakam görürüm
Yok canım bir aydır akşam yemeğinden sonra hiç bişey yemiyorum dediğin gibi metabolizmam zayıfladı akşam kayısı çayı içip yatıcam bugün nerdeyse yumurtadan başka bi şey yemedim eksi göreyim diye ki salı günü eksideydim aslında neyse kısmet artık bekleyip görcem. Saol canım öneriler içinSıkma canini stres metabolizma zayiflatir. Icersin aksamdan yesil cayini mis gibi 8 den sonrada diyette olsa sürme agzina bisi artik geriside tartinin takdiri ama en azindan fazla gostermez
Yaaa kızlar ben yine heyecan yapıyorum yarın için biliyorsunuz daha önce de heyecanlanmışdım ve artı çıkmışdımNe yapsam acaba ben yarın tartılmasammı korkuyorum çünki artı görünce biliyorsunuz elimde olmadan kötü davranıyorum evdekilere Offfffffffff iznemi ayrılsam ne yapsam bilemedim yaaaaaaaa
Ohhhhhhhh canım kanatsız meleyim yine güzel tesellilerCanım ya yapma böyle kendinede evdekilereda haksizlık yapıyorsunSende detoksda değilmiydin az da olsa gitmiştir hem kendini şartlandıracaksanda kesinlikle ne yersem yiyeyim zayıflıyorum diye telkinde bulun kendine inan herşey beynimizde bitiyor hem bak haftayada detoks bir tur daha yapacağız ve o zaman çok daha mutlu olacağın rakamları göreceksin tartıda ki eminim yarında güzel bir sonuç göreceksin
Kötü düşünceleri aklımızdan siliyoruz ve birlikte çok çok güzel kilolar verip fıstık gibi oluyoruz
Kız zaten güzel hatunsun, elinden gelenide yapıyorsun eeee daha ne olsun
Menün süper hayatım afiyet olsun balım.Menüüü
sabah
1 dilim ekmek
domates
biraz peynir
öğle
1 küçük kase yeşil fasulye
1 dilim ekmek
akşam
1 kase etli sebzelerle türlü
1 bardak ayran
ara
1 porsiyon meyve yicem
2 lt su
Ohhhhhhhh canım kanatsız meleyim yine güzel tesellilerkız ne güzel iltifatlar öyle vallahi böyle güzel sözlerden sonra yarın bildirimde bulunmamak size haksızlık olur vallahi. Ama gerçekden yarın tartıyı düşündüyüm an karnıma sancılar giriyor kalbime bir şeyler oluyor garip bir hiss geçiriyorum birden zayıflamassam diye. Gerçi ben tartılmadım ama zayıfladığımı hiss ediyorum yine de korkuyorum yaa Banum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?