Not etmekle iyi yaptin canim...pazar günüElma 68
Kivi 42
Cilek 4
Kaloriymis
simdiye kadar 4elma 5 kivi 10 da çilek yedim 272+210+40 522
en fazla yedigim kadar daha yesem 1000 kalori :) yağ yok tuz yok...
Insallah banada iyi gelir canim sizin diyetiniz..eyer iyi gelirse bu diyeti yaparimKuzum sanada çok geçmiş olsun Rabbim herkese şifalar versin...Aminnnnnnnnnnnnnn
Valla benimde aksine genelde tansiyonum düşükken detoks yaptığımda dahada düşerdi ama şükür bunda bomba gibiyim
Offf.. 2 kasik pilav bir isirik ekmek ve 2 kurabiye ile işi bozdumyarinki 67ler hayal oldu.. simdi biraz limon yiyip yeşil cay iceyim
Arkadasla
Not etmekle iyi yaptin canim...pazar günü
Insallah banada iyi gelir canim sizin diyetiniz..eyer iyi gelirse bu diyeti yaparim
İnşallah canım inşallah Allah ağzından duysun AMİN.Canım bak kendin söylüyorsun hissediyorum diye kendini kasıpta boşu boşuna canını sıkma
Geçen haftalarda tam dilediğin rakamı göremediğin için bilinç altın sana oyun oynuyor ama ben kesinlikle inanıyorum eksi bildirim yapacağınasonrada kendimizi bir sonraki tura hazırlıyoruz ve süper birer bildirim daha yapıyoruz bir sonraki haftada
Kesinlikle inan ve kurallara uy göreceksin ki detoks yüzümüzü güldürmekle kalmayacak kahkaha attıracak
Neyse kızlar bana müsaade
Küçük kuşumu yıkayıp yatırayım sonrada az eşimle vakit geçireyim malum zayıflama uğrunada olsa koca ihmale gelmez
Birlikte film izleyeceğiz
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın inşallah hepimiz erkenden kalkıp çok güzel bildirimler yaparız
canimmmm ozledim ben seniiii senin grubasa takilirim artikBenimm ooo benimmnikimi degistirdim canim buralardayim yine
Selamün Aleyküm kızlaaaarrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn
Dün gece nasıl heycanla yattıysam sabahın 6ında uyandım
Bugün malum detoksumun son günü ve sabah tartıya çıktığım an böyle oldum
Asıl net sonuç yarın olucak ama hemen bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.3 kg
Bu hafta; 108 kg( hatta ilk çıktığımda 107.9u bile gördüm ama sabit olanı baz alıyorum tabi )
Giden; 2.3 kg
Yüzdesi; 2.7 %
Aslında detoksa pazartesi başladığımda 111.5 kg görmüştüm tartıda ve şu 4 gün içinde toplam 3.5 kg gitmiş oluyorTAbi yarın son netice dahada aşağı olur inşallahhhhh....Aminnnnnnn
Allahın izniyle Pazar tekrar başlıyorum ve inşallah bu kez 2li hanelere çok çok az kalmış olur detoksum bittiğindeİnanılmaz mutlu oldum ve kesinlikle motivasyonum tavan yaptı
@SekerPancari71
Çoooooooooook teşekkür ederim3 hafta sonra sayende mutlu oldum.
Ama benden az gitmiş neden acep? Ama olsun ben yine çoooooooooook mutluyum.
Artık Banumun da dediyi gibi kimse beni tutamaz bu diyete devammmmmmmmmm
Teşekkür ederim canım.tebrikler canim
Sizde detoks yaptınız sanirim nasul bi diyet acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?