Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Arkadasla
Elma 68
Kivi 42
Cilek 4
Kaloriymis
simdiye kadar 4elma 5 kivi 10 da çilek yedim 272+210+40 522
en fazla yedigim kadar daha yesem 1000 kalori :) yağ yok tuz yok...
Not etmekle iyi yaptin canim...pazar günü
Kuzum sanada çok geçmiş olsun Rabbim herkese şifalar versin...Aminnnnnnnnnnnnnn

Valla benimde aksine genelde tansiyonum düşükken detoks yaptığımda dahada düşerdi ama şükür bunda bomba gibiyim
Insallah banada iyi gelir canim sizin diyetiniz..eyer iyi gelirse bu diyeti yaparim

Offf.. 2 kasik pilav bir isirik ekmek ve 2 kurabiye ile işi bozdum yarinki 67ler hayal oldu.. simdi biraz limon yiyip yeşil cay iceyim

Canım olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden takılma ve bol bol suyunu iç yatana kadar

Arkadasla

Not etmekle iyi yaptin canim...pazar günü

Insallah banada iyi gelir canim sizin diyetiniz..eyer iyi gelirse bu diyeti yaparim

İnşallah canım emin ol çok motive olacaksın ve ondan sonra çok daha büyük zevk alacaksın beslenmenden

İnşallah canım inşallah Allah ağzından duysun AMİN.

Neyse kızlar bana müsaade

Küçük kuşumu yıkayıp yatırayım sonrada az eşimle vakit geçireyim malum zayıflama uğrunada olsa koca ihmale gelmez
Birlikte film izleyeceğiz

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın inşallah hepimiz erkenden kalkıp çok güzel bildirimler yaparız

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah :1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
5 zeytin
Üç lokma reçel
Yarım dilim ekmek
Ara 10 fındık
Öğlen 2 yumurtalı peynirli omlet
Aksam semizotu yoğurt çok az sulu köfte
Su:2.5 litre

Selamün Aleyküm kızlaaaarrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn

Dün gece nasıl heycanla yattıysam sabahın 6ında uyandım
Bugün malum detoksumun son günü ve sabah tartıya çıktığım an böyle oldum

Asıl net sonuç yarın olucak ama hemen bildirimimi yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.3 kg
Bu hafta; 108 kg ( hatta ilk çıktığımda 107.9u bile gördüm ama sabit olanı baz alıyorum tabi )

Giden; 2.3 kg
Yüzdesi; 2.7 %

Aslında detoksa pazartesi başladığımda 111.5 kg görmüştüm tartıda ve şu 4 gün içinde toplam 3.5 kg gitmiş oluyor TAbi yarın son netice dahada aşağı olur inşallahhhhh....Aminnnnnnn

Allahın izniyle Pazar tekrar başlıyorum ve inşallah bu kez 2li hanelere çok çok az kalmış olur detoksum bittiğinde İnanılmaz mutlu oldum ve kesinlikle motivasyonum tavan yaptı

Tebrikler canimmm INŞALLAH hedefine ulasman dileğiyle hangi detoksu yapiyodun acaba ogreneblrmym sana zahmet olmassa

@SekerPancari71
Çoooooooooook teşekkür ederim 3 hafta sonra sayende mutlu oldum.
Ama benden az gitmiş neden acep? Ama olsun ben yine çoooooooooook mutluyum.
Artık Banumun da dediyi gibi kimse beni tutamaz bu diyete devammmmmmmmmm

tebrikler canim
Sizde detoks yaptınız sanirim nasul bi diyet acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…