Teşekkür ederim canım.
Evet detoks yapdım 5 günde 5 kilo diyetini yapdık kızlarla.
Tebrikler canimmm INŞALLAH hedefine ulasman dileğiyle hangi detoksu yapiyodun acaba ogreneblrmym sana zahmet olmassa
Kilom:
başlangıç: 85
geçen hafta: 82
bu hafta: 81.1
Veeeeeeeeeeee çoooooooooooooooooooook mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Hepinizi öpüyorum kocaman
Kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr oynamak istiyorum vallahi
oynakbasi34
Sana da çooooooooooook teşekkür ederim sen olmasaydın korkudan o teraziye çıkmıycakdım ve mutsuz olucakdım. Belki de izne ayrılıp kilo alıcakdım.
Seni de öpdüm
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Kusura bakma Pc başında olmayınca anında yazamadım
Evet Nusabe arkadaşımında dediği gibi 5 günde 5 kg diyeti ama ben kendi adıma ufak değişiklik yaptım
Mesela tuz ve yağ hiç olmayacak normalde ama ben tansiyonum iyice düşer diye korkup çok az tuz kullandımSebze gününde de çok çok az yağ kullandım salatalarıma ( yemekte yapılabilir o günlerde ama ben salata yapmıştım )
Bugün son günüm yani Yumurta günü ve sabah yaptığım omlete çok çok az hakiki tereyağı kullandım
Açlık pek hissetmedim ama gece çok acıkacak gibi olduğumda hemen 1 bardak ayran içtim iki günn
Ufak oynamaları yapmasaydım daha fazla giderdi belki ama bu kez ben kendimi belki kötü hissederdim o yüzden sonuçtan çok çok memnunum ve pazar 2.ci tura başlıyacağım Allahın izniyle
Arzu edersen sende katıl bize
Ben demiştimmmmmmmmmmm
Ki eminim yarın dahada aşağısını göreceksin canımHa gayret 7li rakamlara çok çok az kaldı
Canım izne ayrılma sakınArtıda görsen ( Allah göstermesin ..aminnn ) izne ayrılmak buradan kopmana sebep olacaktır o yüzden yüzleşip aynen devam etmek en güzeli
Eeee bu saatten sonrada gizli silahımızı bulduğumuza göre ( detoksumuz) artı görme şansımız sıfır
Allahın izniyle bundan sonra hep eksi bildirimlerimiz olur inşallahhhhhhhhhhhhhhh...Aminnnnnnnnnn
AMiN kuzum benim
Cok tatlisin pozitifsin aciklamalarin icin cok sagol gercekten cok guzel kilo vermissindinlenerek mi yapicaksin tatlim ust uste agir gelirse ALLAH korusun sagligina dikkat et ayran iyi fikirmis ben 7.takimdayim balim ama beni cagrdgin icnde cok mutlu oldum hersey gonlunce olsun INSALLAH
bende 5 gun bu diyeti yapym beni azimlendrdin bende degistrrmm kendime gore cok sagol canim benimbuararda omlette afoyet olsun sen yarinda tartil belkide daha eksiye duser tarti yarin tamamlanck ya diyet kuzum
Bende yarını iple çekiyorum zateninINNŞALLAHrın dahada aşağısını görürüm
Allahdan canım hiç birşey istemedi bu detoksu yaparken ( kızlarım evde arada çiko yemelerine rağmen 1 parça bile canım çekmedieşimde sağ olsun aşkım sen yap o detoksu yine hatta o gün ne yiyorsan bizde aynısını yiyelim akşamlarıda sana eziyet olmasın dedi tabi kızlara mecbur bir çeşitte olsa yemek yaparım zaten çorbamız yaz kış eksik olmaz evde )
Bakalım haftaya nasıl bir sonuç göreceğim ( bu kez harfiyen uymaya çalışacağım tabi kendimi kötü hissetmediğim sürece )
Süpersin tatlım ya harika çok mutlu oldum senin adına pazar beraber başlıyoruz inşallahSelamün Aleyküm kızlaaaarrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn
Dün gece nasıl heycanla yattıysam sabahın 6ında uyandım
Bugün malum detoksumun son günü ve sabah tartıya çıktığım an böyle oldum
Asıl net sonuç yarın olucak ama hemen bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.3 kg
Bu hafta; 108 kg( hatta ilk çıktığımda 107.9u bile gördüm ama sabit olanı baz alıyorum tabi )
Giden; 2.3 kg
Yüzdesi; 2.7 %
Aslında detoksa pazartesi başladığımda 111.5 kg görmüştüm tartıda ve şu 4 gün içinde toplam 3.5 kg gitmiş oluyorTAbi yarın son netice dahada aşağı olur inşallahhhhh....Aminnnnnnn
Allahın izniyle Pazar tekrar başlıyorum ve inşallah bu kez 2li hanelere çok çok az kalmış olur detoksum bittiğindeİnanılmaz mutlu oldum ve kesinlikle motivasyonum tavan yaptı
Çok tebrik ederim canım benimKilom:
Canım benim olur hepimizde böyle şeyler sen üzülme dediyin gibi haftaya çok güzel bir bildirimle geliceksin inşallah adım gibi eminim artık.Geçene hafta = 73.000
Bu hafta = 73.500
Fark = +500
Kızlar valla o kadar dusensizim ki 10 gündür 3 farklı şehire yolculuk yaptım 1 gün orda 2 gün bburdaydm birgün nbt filan bugün de aydina gtcem açık öğretim sınavları için pazar bende bomba gibi başlıcam pes ettgimi sanmayın hepinizi çok tebrik ederim
Ccanım kötü bir sonuç diyil ki 500 gr iyi tebrik ederimgeçen hafta 66.6
bu hafta 66.1
fark 500 gr
valla anlamadım hafta içinde 65 li rakamları gördüm acaba dün sebzeye birden yüklendim ondan mı böyle oldu yine de tabii az olsun biizim olsun banu ve nusabe sizleri de çoook tebrik ederim kızlar
canimmmm ozledim ben seniiii senin grubasa takilirim artik
Selamün Aleyküm kızlaaaarrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn
Dün gece nasıl heycanla yattıysam sabahın 6ında uyandım
Bugün malum detoksumun son günü ve sabah tartıya çıktığım an böyle oldum
Asıl net sonuç yarın olucak ama hemen bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.3 kg
Bu hafta; 108 kg( hatta ilk çıktığımda 107.9u bile gördüm ama sabit olanı baz alıyorum tabi )
Giden; 2.3 kg
Yüzdesi; 2.7 %
Aslında detoksa pazartesi başladığımda 111.5 kg görmüştüm tartıda ve şu 4 gün içinde toplam 3.5 kg gitmiş oluyorTAbi yarın son netice dahada aşağı olur inşallahhhhh....Aminnnnnnn
Allahın izniyle Pazar tekrar başlıyorum ve inşallah bu kez 2li hanelere çok çok az kalmış olur detoksum bittiğindeİnanılmaz mutlu oldum ve kesinlikle motivasyonum tavan yaptı
Kilom:
Ne kadar guzel esin ailen destekcin ne mutlu sanacikilotaya bile hayir demek super INSALLAH daha dusuk cikarsin tarti herzman yuzune gulsun kolay gelsinn canim
Süpersin tatlım ya harika çok mutlu oldum senin adına pazar beraber başlıyoruz inşallah
Geçene hafta = 73.000
Bu hafta = 73.500
Fark = +500
Kızlar valla o kadar dusensizim ki 10 gündür 3 farklı şehire yolculuk yaptım 1 gün orda 2 gün bburdaydm birgün nbt filan bugün de aydina gtcem açık öğretim sınavları için pazar bende bomba gibi başlıcam pes ettgimi sanmayın hepinizi çok tebrik ederim
geçen hafta 66.6
bu hafta 66.1
fark 500 gr
valla anlamadım hafta içinde 65 li rakamları gördüm acaba dün sebzeye birden yüklendim ondan mı böyle oldu yine de tabii az olsun biizim olsun banu ve nusabe sizleri de çoook tebrik ederim kızlar
Kilom:
Super banucumm cokk sevindim çooookkk
moni
Abla ben dün eski sayfalardan sizin vermiş olduğunuz protein diyetini buldum ve kendim için yazdım. Ablam sen 3 gün demişsin ama 5 gün yapıla bilirmi? bir ara onu da yapmayı düşünüyorum.
Sağ olasın canım inşallah hepimiz çok güzel kilolar veririz
Çok teşekkür ederim canımİnan uzun zamandan sonra ilk kez bu kadar mutlu oldum tartı konusunda ufak kızım bile sabah uyandı Anneciğim sen neden bukadar çok gülüyorsun ne oldu bukadar mutlu oldun diye sordu Sabah beri şarkılar söylüyorum kendi kendime
Evet Allahın izniyle Pazar başlıyoruz
Bu arada Pazar bizimle başlayacak olanlarada ufak bir hatırlatma ;
Patatesleri bir gece önceden haşlayıp buzdolabına koyuyoruzhem sabah beklemek zorunda kalmayız hemde soğuk patatesin Glisemik indeksi daha düşük olduğu için sıcak patatese nazaran çok daha uzun süre tok tutuyormuş ( banada sağ olsun 6.cı takımdaki kaptan Adaşım hatırlattı üstelik sabah soğuk soğuk iyi gider, işe gidecek olanlarda kapalı bir kaba koyup yanına alabilirler )
Baharatların hertürlüsü serbest ( tuz yok diyor ama ben çok az kullanırım belki tansiyonum düşecek gibi olmasın diye )
Sebze gününde de herhangi bir sebze yemeği olur ille sırf salata yenecek diye bir kaide yok ( çok çok az yağla pırasa olabilir mesela ) ama ben büyük ihtimalle yine sırf salata yerim çünkü cidden hiç acıkmadım
Eminim oda sınav stresinden dolayı ödemdirPazardan sonra inşallah çok daha fazlasını vereceksin ve eğer tahminim tutarsa 6lı rakamları bile ucundan görebilirsin
Ayyyy kız sana bile bukadar sevindim ben görsem sanırım kafaya huniyi takarım
Canım bencede hiç yoktan iyidir
Hadi Pazar sende bize katıl hem takımca ortalamamız yükselir hemde önümüzdeki hafta hedefinin çok altını bile görürsün bence
İnan hiç sıkıntı olmadı hem sen okulada rahatlıkla götürebilirsin yiyeceğin şeyleri ( çocuklara detoks yapıyorum deme yoksa anaları suikast yapar gibi yine hamur işi yapıp gelirleren güzeli midemi dinlendiriyorum ayağına yat soran olursa millet bayılır çünkü sabote etmeye
Dün parka çıkacağımız zaman kızkardeşime de dedim sakın simit alıp gelme diyesen koca parkta simitci gel önüme dikil kızkardeşime dönüp ben birazdan bu adamın ağzını burnunu dağıtırım gıcıklığına önüme dikildi sanki dedim nasıl gülüyor ama inan ben ki simit için ölürüm ilginçtir hiç acaba alsammı diye aklımdan bile geçirmedim
hadi hep beraber
Ay ben asıl önümüzdeki haftayı iple çekiyorumTakımdaki kızlarda süper sonuçlar alır inşallahda takım yarışmasında şöyle bir şok yaşatalım herkese diğer takımlar ne oluyor yaw diye merak etsinler
Canım Ayşe görür cevap verir zaten önce bir şu 2ci turumuzu yapalım daSanırım sakıncası yoktur 5 gün yapılmasına ama oda bıkkınlık verir be güzelim bak bizimkinde herşey var ( anında nasıl benimsediysem detoksu )
2-ci tur mutlaka atılıcak onun sözü-sohbeti yok hatta bıkmazsam 3-cü tur bile atılırSağ olasın canım inşallah hepimiz çok güzel kilolar veririz
Çok teşekkür ederim canımİnan uzun zamandan sonra ilk kez bu kadar mutlu oldum tartı konusunda ufak kızım bile sabah uyandı Anneciğim sen neden bukadar çok gülüyorsun ne oldu bukadar mutlu oldun diye sordu Sabah beri şarkılar söylüyorum kendi kendime
Patatesleri bir gece önceden haşlayıp buzdolabına koyuyoruzhem sabah beklemek zorunda kalmayız hemde soğuk patatesin Glisemik indeksi daha düşük olduğu için sıcak patatese nazaran çok daha uzun süre tok tutuyormuş ( banada sağ olsun 6.cı takımdaki kaptan Adaşım hatırlattı üstelik sabah soğuk soğuk iyi gider, işe gidecek olanlarda kapalı bir kaba koyup yanına alabilirler )
Baharatların hertürlüsü serbest ( tuz yok diyor ama ben çok az kullanırım belki tansiyonum düşecek gibi olmasın diye )
Sebze gününde de herhangi bir sebze yemeği olur ille sırf salata yenecek diye bir kaide yok ( çok çok az yağla pırasa olabilir mesela ) ama ben büyük ihtimalle yine sırf salata yerim çünkü cidden hiç acıkmadım
Eminim oda sınav stresinden dolayı ödemdirPazardan sonra inşallah çok daha fazlasını vereceksin ve eğer tahminim tutarsa 6lı rakamları bile ucundan görebilirsin
Hadi Pazar sende bize katıl hem takımca ortalamamız yükselir hemde önümüzdeki hafta hedefinin çok altını bile görürsün bence
İnan hiç sıkıntı olmadı hem sen okulada rahatlıkla götürebilirsin yiyeceğin şeyleri ( çocuklara detoks yapıyorum deme yoksa anaları suikast yapar gibi yine hamur işi yapıp gelirleren güzeli midemi dinlendiriyorum ayağına yat soran olursa millet bayılır çünkü sabote etmeye
Dün parka çıkacağımız zaman kızkardeşime de dedim sakın simit alıp gelme diyesen koca parkta simitci gel önüme dikil kızkardeşime dönüp ben birazdan bu adamın ağzını burnunu dağıtırım gıcıklığına önüme dikildi sanki dedim nasıl gülüyor ama inan ben ki simit için ölürüm ilginçtir hiç acaba alsammı diye aklımdan bile geçirmedim
hadi hep beraber
Ay ben asıl önümüzdeki haftayı iple çekiyorumTakımdaki kızlarda süper sonuçlar alır inşallahda takım yarışmasında şöyle bir şok yaşatalım herkese diğer takımlar ne oluyor yaw diye merak etsinler
Canım Ayşe görür cevap verir zaten önce bir şu 2ci turumuzu yapalım daSanırım sakıncası yoktur 5 gün yapılmasına ama oda bıkkınlık verir be güzelim bak bizimkinde herşey var ( anında nasıl benimsediysem detoksu )
Sağ olasın canım inşallah hepimiz çok güzel kilolar veririz
hadi hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?