Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

2-ci tur mutlaka atılıcak onun sözü-sohbeti yok hatta bıkmazsam 3-cü tur bile atılır ben bu diyet bittikden sonra diyorum yapiyim.
Benimsiycez tabii bize iyi gelen her şeyi benimsiycez

Bencede canım zaten dünde dedim ya eşim bile diyor aşkım en azından 2li haneleri görene kadar devam et sana motivasyon olur diye hem Anneminde kilo verdiğimden yada detoks yaptığımdan haberi yok şu anda onada büyük süpriz olur geldiğinde beni büyük bir farkla görürse ( tabi sporumuda yapacağım ki verdiğimden daha fazla gitmiş gibi görünsün

Canim şimdi ben bu diyet sürecinde iki gün hastanede olcak itiraf ediyorum o 2 gün ayran la filan takviye yapmam 24 saat dayanamam çünki birde patates pazar gün öğlen başlıca sınavdan pazar gün döneceğim icin artk nbtle çalışırken bu kadarlık yapabilcem

bende çok mutlu oldum işe yaradogiiçin canimm benimm

Canım benim olur hepimizde böyle şeyler sen üzülme dediyin gibi haftaya çok güzel bir bildirimle geliceksin inşallah adım gibi eminim artık.

Ccanım kötü bir sonuç diyil ki 500 gr iyi tebrik ederim
yok canım kötü değil ama hafta içinde 65.8 e düşmüştüm bu fazladan 300 gram neden tekrar geldi diye üzüldüm yoksa 500 gr benim için güzel bir rakam

süper kilo vermişsin tebrik ederim daim olur inşallah kilo vermen hep bu hızda gidersin.

Kilom:
başlangıç: 85
geçen hafta: 82
bu hafta: 81.1
Veeeeeeeeeeee çoooooooooooooooooooook mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Hepinizi öpüyorum kocaman
Kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr oynamak istiyorum vallahi
max faktör sen değilmiydin veremiyorum diye üzülen izine ayrılmak isteyen yanlış görmüyorum dimi 900gram vermişsin maaşallah daha nolsun...

Kilo bildirimi

Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 56.3
Şimdiki kilo: 55.8
Fark: 500 gr
zarifler listesinde olduğunu biliyordm ama 75 den düştüğünü bilmiyorum vay be helal olsun isteyince oluyor demekki sana bir kaç sorum var
ne kadar sürede düştün bu kiloya
boyun kaç
kaç bedendin şimdi kaç bedensin
vee daha ne kadar zayıflayacaksın?
darısı başıma innşallaahhhh

Dün 850 kalori aldim ve sporlarim

♥ 40 dk pilates ( strecing )
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme(ağırlıkla )
♥ 50 köpek işeme ( ağırlıkla )
♥ 50 selülit savar haraketi ( ağırlıkla)
♥ 50 istiridye ( ağırlıkla )
♥ 15 yarım şınav
♥ 10 dirsek bükük kol açma 10 kilo ağırlıkla
♥ 10 dk abs
♥ 50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 300 thing master aletiyle iç bacak çalışma

2 buçuk 3 litre su içtim:)))

geçmişe bir göz attıktan sonra eveet şimdi sıra bende 67 yi uctan bucaktan gördüm şükür ama son ana yediğim 2 kaşık pilavla kurabiyeninde azizliğine uğramadım değil.
başlangıç:73
geçen hafta:69,5
bu hafta:67,8
çook ama çok kararlıyım asla ama asla bu günü yumurta ile tamamlayacağım asla şaşma yapmadan yarın sabaha en az 500gram vereceğim.

gülceegül(69,5/67,8 /1,7/%2,45 )

5 günde 5kilo diyeti ile 4günde 1,7 olsada(sonuçta kaçamaklar yaşadım) yüzdelik hiç de fena değil dimi

Teşekkürler tatlim 1 sene sürdü canim benim kilo vrrme işi hep sağlıklı beslenmeye çalıştım kalori saydim 1000 1200 kalori beslendim ve 6 dan sonra hic bisey yemedim şuan biraz keyfe keder zayifliyorum bu işleri tümden birakirsam kilo aliyorum hemen mezun oldugumda 55 kiloydum 2 kilo almistim onu verdim sayilir 53 kiloda birakmayi düşünüyorum boyum 165 canlarim darisi basiniza

Tebrik ederim canım senin de maşallahın var.
Evet bendim onları söyleyen Allahdan yapmadım öyle bir hata.

Kilo bildirimi
Başlangıç.:69, 30
BUGÜNKÜ:70, 40

izinde kilo aldim islerimde yogundu dikkat edemedim aslinda 68 leri gormustum sizden ayrilmamam gerekiyoedu ama yapacak bir sey yok.
Ama 8.takimmharika motive ediyor.opuyorum sizi

Bu arada DenizEGECE
isimli bir yazarin kitabihi okumaya başladım...zayiflama hakkinda, zayiflama demiyelimde dogal yaşamak hakiinda buradan bilgileri arada paylasirim

boyun 1,65 se sen 36 beden falansın dimi

hayırlı cumalar kelebeklerim
canlarım çok yoğunum bildirimlerinizi erken yapmaya çalışın

yoğunluktan ve yorgunluktan okuyup çıkıyorum pek yazamıyorum
bu kaptan yoğun ama neden yoğun diye düşünenler için açıklama gereği duydum
oturduğumuz sitede market açıyoruz,tadilattı,dolaptı raftı vs uğraştık bitti çok şükür son hızla da firmalarla görüşüp ürün seçip,gelen ürünleri yerleştirdik.şimdi de o ürünleri otomasyon sistemine tek tek kayıt edip fiyatlandırma yapıyoruz.raf etiketlerinide hazırlayıp yerleştirdik.geriye şarküteri ürünleri ,yoğurt vs,tavuk,et ürünleri,dondurma vs gibi raf ömrü az olan ürünler kaldı bi taraftanda resmi işlemler kovalanıyorAllah nasip ederse haftaya pazar açılışı yapıcaz inşallah
AÖF sosyoloji 4.sınıf öğrencisiyim bildiğiniz gibi yarın ve pazar günüde sınavlarım var
evi topla ,sabah 8 de markete git öğlende eve koş yemek hazırla tekrar markete git akşam 9 a kadar çalış eve gel yemek hazırla,ders çalış sonra uyumaya çalış uyuyama yorgunluktan
işte böyle

***8.Takım 409.ETAP***

Adayaren38(66,6/ //% )
max factor( 82,0/ / /% )
oynakbası34(110,3 / // % )
bugünadımleyla( 65,3/ //% )

gülceegül(69,5///% )
perihan00( 66,7// /% )
kblyelf (58,4 / / /% )
ayseemr(73,0 / / /% )

8.takım ortalaması :%

Günaydın kızlar geçmişi okudum bende bildirimimi yapıyım
Geçen hafta:58.4
Bu hafta: 58.2
Fark: 200 gr
Çok az biliyorum ama reglimin azizliğine uğradım çünkü bu hafta gerçekten çok dikkat etmiştim umarım haftaya güzel bir fark olarak yansır
Bu arada maşallah diyorum ben size ya hepiniz muhteşemsiniz bence bu hafta ilk üçteyiz arkadaşlarım isterdim benim de güzel bir katkım olsun ama neyse yapıcak bişey yok hepinizi tebrik ediyorum

Kolay gelsin kaptanm

Canım eminim o şekilde de çok güzel bir fark göreceksin sonuçta ayranın bir zararı olmaz bence
Varsın 4 kg değilde 3 kg gitsin ama gitsin sonuçta ki hastanede nöbettede olsan yine bir koşturmaca içinde olacaksın
İnşallah çok motive edecek bir rakam görürsün tartıda bir sonraki haftada

Kilo bildirimi

Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 56.3
Şimdiki kilo: 55.8
Fark: 500 gr

Harikasın Meleğim
İnşallah daha güzel rakamlarda görürsün

Bugünde bitince dahada güzel bir rakam göreceğimize eminim canım
Üstelik 4 gün için bence müthiş bir rakam görmüşsün sende kaçamaklarına rağmen

Caım çok şükür fazla artı görmemişsin ayrı kaldığın dönem ve eminim bir sonraki hafta başlangıçtanda daha aşağı bir rakam göreceksin

Ayşemmmm Allah yardımcınız olsun...Rabbim hayırlısıyla tamamlayıp bol kazançlar nasip eder inşallahhhhh...Aminnnnnnnnnnn
Umarım sınavlarında çok çok güzel geçer

Canım 5li rakamlar hayırlı olsun inşallah haftayada dahada aşağısını görürsün
Darısı bizlerinde başına....Aminnnnnnnn

Canım hiç üzülme regl bitince çok daha güzel bir rakam çıkacak karşına ve sende haftaya takıma çok güzel katkıda bulunacaksın ( maşallah ben geçen hafta 1 kg artıyla zarar bile verdim sen az da olsa verdin oda birşey bence )

İnşallah canım biraz düşüneyim belki bende sizinle pazartesi 5 günde 5 kilo diyetine başlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…