- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
2-ci tur mutlaka atılıcak onun sözü-sohbeti yok hatta bıkmazsam 3-cü tur bile atılırben bu diyet bittikden sonra diyorum yapiyim.
Benimsiycez tabii bize iyi gelen her şeyi benimsiycez
Sağ olasın canım inşallah hepimiz çok güzel kilolar veririz
Çok teşekkür ederim canımİnan uzun zamandan sonra ilk kez bu kadar mutlu oldum tartı konusunda ufak kızım bile sabah uyandı Anneciğim sen neden bukadar çok gülüyorsun ne oldu bukadar mutlu oldun diye sordu Sabah beri şarkılar söylüyorum kendi kendime
Evet Allahın izniyle Pazar başlıyoruz
Bu arada Pazar bizimle başlayacak olanlarada ufak bir hatırlatma ;
Patatesleri bir gece önceden haşlayıp buzdolabına koyuyoruzhem sabah beklemek zorunda kalmayız hemde soğuk patatesin Glisemik indeksi daha düşük olduğu için sıcak patatese nazaran çok daha uzun süre tok tutuyormuş ( banada sağ olsun 6.cı takımdaki kaptan Adaşım hatırlattı üstelik sabah soğuk soğuk iyi gider, işe gidecek olanlarda kapalı bir kaba koyup yanına alabilirler )
Baharatların hertürlüsü serbest ( tuz yok diyor ama ben çok az kullanırım belki tansiyonum düşecek gibi olmasın diye )
Sebze gününde de herhangi bir sebze yemeği olur ille sırf salata yenecek diye bir kaide yok ( çok çok az yağla pırasa olabilir mesela ) ama ben büyük ihtimalle yine sırf salata yerim çünkü cidden hiç acıkmadım
Eminim oda sınav stresinden dolayı ödemdirPazardan sonra inşallah çok daha fazlasını vereceksin ve eğer tahminim tutarsa 6lı rakamları bile ucundan görebilirsin
Ayyyy kız sana bile bukadar sevindim ben görsem sanırım kafaya huniyi takarım
Canım bencede hiç yoktan iyidir
Hadi Pazar sende bize katıl hem takımca ortalamamız yükselir hemde önümüzdeki hafta hedefinin çok altını bile görürsün bence
İnan hiç sıkıntı olmadı hem sen okulada rahatlıkla götürebilirsin yiyeceğin şeyleri ( çocuklara detoks yapıyorum deme yoksa anaları suikast yapar gibi yine hamur işi yapıp gelirleren güzeli midemi dinlendiriyorum ayağına yat soran olursa millet bayılır çünkü sabote etmeye
Dün parka çıkacağımız zaman kızkardeşime de dedim sakın simit alıp gelme diyesen koca parkta simitci gel önüme dikil kızkardeşime dönüp ben birazdan bu adamın ağzını burnunu dağıtırım gıcıklığına önüme dikildi sanki dedim nasıl gülüyor ama inan ben ki simit için ölürüm ilginçtir hiç acaba alsammı diye aklımdan bile geçirmedim
hadi hep beraber
Ay ben asıl önümüzdeki haftayı iple çekiyorumTakımdaki kızlarda süper sonuçlar alır inşallahda takım yarışmasında şöyle bir şok yaşatalım herkese diğer takımlar ne oluyor yaw diye merak etsinler
Canım Ayşe görür cevap verir zaten önce bir şu 2ci turumuzu yapalım daSanırım sakıncası yoktur 5 gün yapılmasına ama oda bıkkınlık verir be güzelim bak bizimkinde herşey var ( anında nasıl benimsediysem detoksu )
Canim şimdi ben bu diyet sürecinde iki gün hastanede olcak itiraf ediyorum o 2 gün ayran la filan takviye yapmam 24 saat dayanamam çünki birde patates pazar gün öğlen başlıca sınavdan pazar gün döneceğim icin artk nbtle çalışırken bu kadarlık yapabilcemSağ olasın canım inşallah hepimiz çok güzel kilolar veririz
Çok teşekkür ederim canımİnan uzun zamandan sonra ilk kez bu kadar mutlu oldum tartı konusunda ufak kızım bile sabah uyandı Anneciğim sen neden bukadar çok gülüyorsun ne oldu bukadar mutlu oldun diye sordu Sabah beri şarkılar söylüyorum kendi kendime
Evet Allahın izniyle Pazar başlıyoruz
Bu arada Pazar bizimle başlayacak olanlarada ufak bir hatırlatma ;
Patatesleri bir gece önceden haşlayıp buzdolabına koyuyoruzhem sabah beklemek zorunda kalmayız hemde soğuk patatesin Glisemik indeksi daha düşük olduğu için sıcak patatese nazaran çok daha uzun süre tok tutuyormuş ( banada sağ olsun 6.cı takımdaki kaptan Adaşım hatırlattı üstelik sabah soğuk soğuk iyi gider, işe gidecek olanlarda kapalı bir kaba koyup yanına alabilirler )
Baharatların hertürlüsü serbest ( tuz yok diyor ama ben çok az kullanırım belki tansiyonum düşecek gibi olmasın diye )
Sebze gününde de herhangi bir sebze yemeği olur ille sırf salata yenecek diye bir kaide yok ( çok çok az yağla pırasa olabilir mesela ) ama ben büyük ihtimalle yine sırf salata yerim çünkü cidden hiç acıkmadım
Eminim oda sınav stresinden dolayı ödemdirPazardan sonra inşallah çok daha fazlasını vereceksin ve eğer tahminim tutarsa 6lı rakamları bile ucundan görebilirsin
Ayyyy kız sana bile bukadar sevindim ben görsem sanırım kafaya huniyi takarım
Canım bencede hiç yoktan iyidir
Hadi Pazar sende bize katıl hem takımca ortalamamız yükselir hemde önümüzdeki hafta hedefinin çok altını bile görürsün bence
İnan hiç sıkıntı olmadı hem sen okulada rahatlıkla götürebilirsin yiyeceğin şeyleri ( çocuklara detoks yapıyorum deme yoksa anaları suikast yapar gibi yine hamur işi yapıp gelirleren güzeli midemi dinlendiriyorum ayağına yat soran olursa millet bayılır çünkü sabote etmeye
Dün parka çıkacağımız zaman kızkardeşime de dedim sakın simit alıp gelme diyesen koca parkta simitci gel önüme dikil kızkardeşime dönüp ben birazdan bu adamın ağzını burnunu dağıtırım gıcıklığına önüme dikildi sanki dedim nasıl gülüyor ama inan ben ki simit için ölürüm ilginçtir hiç acaba alsammı diye aklımdan bile geçirmedim
hadi hep beraber
Ay ben asıl önümüzdeki haftayı iple çekiyorumTakımdaki kızlarda süper sonuçlar alır inşallahda takım yarışmasında şöyle bir şok yaşatalım herkese diğer takımlar ne oluyor yaw diye merak etsinler
Canım Ayşe görür cevap verir zaten önce bir şu 2ci turumuzu yapalım daSanırım sakıncası yoktur 5 gün yapılmasına ama oda bıkkınlık verir be güzelim bak bizimkinde herşey var ( anında nasıl benimsediysem detoksu )
bende çok mutlu oldum işe yaradogiiçin canimm benimmSekerPancarii
Çoooooooooook teşekkür ederim3 hafta sonra sayende mutlu oldum.
Ama benden az gitmiş neden acep? Ama olsun ben yine çoooooooooook mutluyum.
Artık Banumun da dediyi gibi kimse beni tutamaz bu diyete devammmmmmmmmm
yok canım kötü değil ama hafta içinde 65.8 e düşmüştüm bu fazladan 300 gram neden tekrar geldi diye üzüldüm yoksa 500 gr benim için güzel bir rakamCanım benim olur hepimizde böyle şeyler sen üzülme dediyin gibi haftaya çok güzel bir bildirimle geliceksin inşallah adım gibi eminim artık.
Ccanım kötü bir sonuç diyil ki 500 gr iyi tebrik ederim
Selamün Aleyküm kızlaaaarrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn
Dün gece nasıl heycanla yattıysam sabahın 6ında uyandım
Bugün malum detoksumun son günü ve sabah tartıya çıktığım an böyle oldum
Asıl net sonuç yarın olucak ama hemen bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.3 kg
Bu hafta; 108 kg( hatta ilk çıktığımda 107.9u bile gördüm ama sabit olanı baz alıyorum tabi )
Giden; 2.3 kg
Yüzdesi; 2.7 %
Aslında detoksa pazartesi başladığımda 111.5 kg görmüştüm tartıda ve şu 4 gün içinde toplam 3.5 kg gitmiş oluyorTAbi yarın son netice dahada aşağı olur inşallahhhhh....Aminnnnnnn
Allahın izniyle Pazar tekrar başlıyorum ve inşallah bu kez 2li hanelere çok çok az kalmış olur detoksum bittiğindeİnanılmaz mutlu oldum ve kesinlikle motivasyonum tavan yaptı
max faktör sen değilmiydin veremiyorum diye üzülen izine ayrılmak isteyen yanlış görmüyorum dimi 900gram vermişsin maaşallah daha nolsun...Kilom:
başlangıç: 85
geçen hafta: 82
bu hafta: 81.1
Veeeeeeeeeeee çoooooooooooooooooooook mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Hepinizi öpüyorum kocaman
Kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr oynamak istiyorum vallahi
zarifler listesinde olduğunu biliyordm ama 75 den düştüğünü bilmiyorum vay be helal olsun isteyince oluyor demekki sana bir kaç sorum varKilo bildirimi
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 56.3
Şimdiki kilo: 55.8
Fark: 500 gr
süper kilo vermişsin tebrik ederim daim olur inşallah kilo vermen hep bu hızda gidersin.
max faktör sen değilmiydin veremiyorum diye üzülen izine ayrılmak isteyen yanlış görmüyorum dimi 900gram vermişsin maaşallah daha nolsun...
zarifler listesinde olduğunu biliyordm ama 75 den düştüğünü bilmiyorum vay be helal olsun isteyince oluyor demekki sana bir kaç sorum var
ne kadar sürede düştün bu kiloya
boyun kaç
kaç bedendin şimdi kaç bedensin
vee daha ne kadar zayıflayacaksın?
darısı başıma innşallaahhhh
Tebrik ederim canım senin de maşallahın var.geçmişe bir göz attıktan sonra eveet şimdi sıra bende 67 yi uctan bucaktan gördüm şükür ama son ana yediğim 2 kaşık pilavla kurabiyeninde azizliğine uğramadım değil.
başlangıç:73
geçen hafta:69,5
bu hafta:67,8
çook ama çok kararlıyım asla ama asla bu günü yumurta ile tamamlayacağım asla şaşma yapmadan yarın sabaha en az 500gram vereceğim.
gülceegül(69,5/67,8 /1,7/%2,45 )
5 günde 5kilo diyeti ile 4günde 1,7 olsada(sonuçta kaçamaklar yaşadım) yüzdelik hiç de fena değil dimi
Tebrikler canım sana da maşallah.Kilo bildirimi
boyun 1,65 se sen 36 beden falansın dimiTeşekkürler tatlim 1 sene sürdü canim benim kilo vrrme işi hep sağlıklı beslenmeye çalıştım kalori saydim 1000 1200 kalori beslendim ve 6 dan sonra hic bisey yemedim şuan biraz keyfe keder zayifliyorum bu işleri tümden birakirsam kilo aliyorum hemen mezun oldugumda 55 kiloydum 2 kilo almistim onu verdim sayilir 53 kiloda birakmayi düşünüyorum boyum 165 canlarim darisi basiniza
Kolay gelsin kaptanmhayırlı cumalar kelebeklerim
canlarım çok yoğunum bildirimlerinizi erken yapmaya çalışın
yoğunluktan ve yorgunluktan okuyup çıkıyorum pek yazamıyorum
bu kaptan yoğun ama neden yoğun diye düşünenler için açıklama gereği duydum
oturduğumuz sitede market açıyoruz,tadilattı,dolaptı raftı vs uğraştık bitti çok şükür son hızla da firmalarla görüşüp ürün seçip,gelen ürünleri yerleştirdik.şimdi de o ürünleri otomasyon sistemine tek tek kayıt edip fiyatlandırma yapıyoruz.raf etiketlerinide hazırlayıp yerleştirdik.geriye şarküteri ürünleri ,yoğurt vs,tavuk,et ürünleri,dondurma vs gibi raf ömrü az olan ürünler kaldı bi taraftanda resmi işlemler kovalanıyorAllah nasip ederse haftaya pazar açılışı yapıcaz inşallah
AÖF sosyoloji 4.sınıf öğrencisiyim bildiğiniz gibi yarın ve pazar günüde sınavlarım var
evi topla ,sabah 8 de markete git öğlende eve koş yemek hazırla tekrar markete git akşam 9 a kadar çalış eve gel yemek hazırla,ders çalış sonra uyumaya çalış uyuyama yorgunluktan
işte böyle
Canim şimdi ben bu diyet sürecinde iki gün hastanede olcak itiraf ediyorum o 2 gün ayran la filan takviye yapmam 24 saat dayanamam çünki birde patates pazar gün öğlen başlıca sınavdan pazar gün döneceğim icin artk nbtle çalışırken bu kadarlık yapabilcem
Kilo bildirimi
geçmişe bir göz attıktan sonra eveet şimdi sıra bende 67 yi uctan bucaktan gördüm şükür ama son ana yediğim 2 kaşık pilavla kurabiyeninde azizliğine uğramadım değil.
başlangıç:73
geçen hafta:69,5
bu hafta:67,8
çook ama çok kararlıyım asla ama asla bu günü yumurta ile tamamlayacağım asla şaşma yapmadan yarın sabaha en az 500gram vereceğim.
gülceegül(69,5/67,8 /1,7/%2,45 )
5 günde 5kilo diyeti ile 4günde 1,7 olsada(sonuçta kaçamaklar yaşadım) yüzdelik hiç de fena değil dimi
Kilo bildirimi
Başlangıç.:69, 30
BUGÜNKÜ:70, 40
izinde kilo aldim islerimde yogundu dikkat edemedim aslinda 68 leri gormustum sizden ayrilmamam gerekiyoedu ama yapacak bir sey yok.
Ama 8.takimmharika motive ediyor.opuyorum sizi
Bu arada DenizEGECE
isimli bir yazarin kitabihi okumaya başladım...zayiflama hakkinda, zayiflama demiyelimde dogal yaşamak hakiinda buradan bilgileri arada paylasirim
hayırlı cumalar kelebeklerim
canlarım çok yoğunum bildirimlerinizi erken yapmaya çalışın
yoğunluktan ve yorgunluktan okuyup çıkıyorum pek yazamıyorum
bu kaptan yoğun ama neden yoğun diye düşünenler için açıklama gereği duydum
oturduğumuz sitede market açıyoruz,tadilattı,dolaptı raftı vs uğraştık bitti çok şükür son hızla da firmalarla görüşüp ürün seçip,gelen ürünleri yerleştirdik.şimdi de o ürünleri otomasyon sistemine tek tek kayıt edip fiyatlandırma yapıyoruz.raf etiketlerinide hazırlayıp yerleştirdik.geriye şarküteri ürünleri ,yoğurt vs,tavuk,et ürünleri,dondurma vs gibi raf ömrü az olan ürünler kaldı bi taraftanda resmi işlemler kovalanıyorAllah nasip ederse haftaya pazar açılışı yapıcaz inşallah
AÖF sosyoloji 4.sınıf öğrencisiyim bildiğiniz gibi yarın ve pazar günüde sınavlarım var
evi topla ,sabah 8 de markete git öğlende eve koş yemek hazırla tekrar markete git akşam 9 a kadar çalış eve gel yemek hazırla,ders çalış sonra uyumaya çalış uyuyama yorgunluktan
işte böyle
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi yapayım hemen kaç haftadır kilom hep 60küsürlerden inmiyor du ve şükür 59küsürü ucundanda olsa görebildim.
Başlangıç kilom : 71.2
Gecen haftaki kilom : 60.0
Şuanki kilom : 59.8
Bu hafta giden kilo : 200 gr çok çok az ama en azından vermişim
Günaydın kızlar geçmişi okudum bende bildirimimi yapıyım
Geçen hafta:58.4
Bu hafta: 58.2
Fark: 200 gr
Çok az biliyorum ama reglimin azizliğine uğradım çünkü bu hafta gerçekten çok dikkat etmiştim umarım haftaya güzel bir fark olarak yansır
Bu arada maşallah diyorum ben size ya hepiniz muhteşemsiniz bence bu hafta ilk üçteyiz arkadaşlarım isterdim benim de güzel bir katkım olsun ama neyse yapıcak bişey yok hepinizi tebrik ediyorum
İnşallah canım biraz düşüneyim belki bende sizinle pazartesi 5 günde 5 kilo diyetine başlarım :)Canım eminim o şekilde de çok güzel bir fark göreceksin sonuçta ayranın bir zararı olmaz bence
Varsın 4 kg değilde 3 kg gitsin ama gitsin sonuçtaki hastanede nöbettede olsan yine bir koşturmaca içinde olacaksın
İnşallah çok motive edecek bir rakam görürsün tartıda bir sonraki haftada
Harikasın Meleğim
İnşallah daha güzel rakamlarda görürsün
Bugünde bitince dahada güzel bir rakam göreceğimize eminim canım
Üstelik 4 gün için bence müthiş bir rakam görmüşsün sende kaçamaklarına rağmen
Caım çok şükür fazla artı görmemişsin ayrı kaldığın dönem ve eminim bir sonraki hafta başlangıçtanda daha aşağı bir rakam göreceksin
Ayşemmmm Allah yardımcınız olsun...Rabbim hayırlısıyla tamamlayıp bol kazançlar nasip eder inşallahhhhh...Aminnnnnnnnnnn
Umarım sınavlarında çok çok güzel geçer
Canım 5li rakamlar hayırlı olsun inşallah haftayada dahada aşağısını görürsün
Darısı bizlerinde başına....Aminnnnnnnn
Canım hiç üzülme regl bitince çok daha güzel bir rakam çıkacak karşına ve sende haftaya takıma çok güzel katkıda bulunacaksın ( maşallah ben geçen hafta 1 kg artıyla zarar bile verdim sen az da olsa verdin oda birşey bence)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?