Sağol canım sonunda 5li rakamları ucundan gördüm şükür.Canım 5li rakamlar hayırlı olsun inşallah haftayada dahada aşağısını görürsün
Darısı bizlerinde başına....Aminnnnnnnn
Bende katılmak istiyorum şu diyette ama hiç cesaretim yok nedense.... Bende senin gibi düşünmekteyim :)İnşallah canım biraz düşüneyim belki bende sizinle pazartesi 5 günde 5 kilo diyetine başlarım :)
boyun 1,65 se sen 36 beden falansın dimi
Ablam hayırlı olsun inşallah bol-bol kazanç götürürsünüz AMİN. Allah kolaylık versin inşallah sınavlardan da başarılı olursunuz AMİN. Sen canını sıkma ablam keşeke yakın olsaydık da sana yardıma gelseydik kızlarla :)hayırlı cumalar kelebeklerim
canlarım çok yoğunum bildirimlerinizi erken yapmaya çalışın
yoğunluktan ve yorgunluktan okuyup çıkıyorum pek yazamıyorum
bu kaptan yoğun ama neden yoğun diye düşünenler için açıklama gereği duydum
oturduğumuz sitede market açıyoruz,tadilattı,dolaptı raftı vs uğraştık bitti çok şükür son hızla da firmalarla görüşüp ürün seçip,gelen ürünleri yerleştirdik.şimdi de o ürünleri otomasyon sistemine tek tek kayıt edip fiyatlandırma yapıyoruz.raf etiketlerinide hazırlayıp yerleştirdik.geriye şarküteri ürünleri ,yoğurt vs,tavuk,et ürünleri,dondurma vs gibi raf ömrü az olan ürünler kaldı bi taraftanda resmi işlemler kovalanıyorAllah nasip ederse haftaya pazar açılışı yapıcaz inşallah
AÖF sosyoloji 4.sınıf öğrencisiyim bildiğiniz gibi yarın ve pazar günüde sınavlarım var
evi topla ,sabah 8 de markete git öğlende eve koş yemek hazırla tekrar markete git akşam 9 a kadar çalış eve gel yemek hazırla,ders çalış sonra uyumaya çalış uyuyama yorgunluktan
işte böyle
Canım üzülme hepimizin oluyor böyle durumlar inşallah bizimle diyete başladığında sen de çok güzel rakam görüceksin.Günaydin kizlar...kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum ben malesef kilo bile almisim 1 hafta icinde nasil olduysa jet hiziyla 1,9 kg almisim cok üzgünüm
Günaydin kizlar...kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum ben malesef kilo bile almisim 1 hafta icinde nasil olduysa jet hiziyla 1,9 kg almisim cok üzgünüm
Yinede bildirryim dedim kilomu...gecen hafta 66,7...bugün 68,6...fark 1,9 kg...zaten baska sorunlarimda var öyle sonra polislik islerim var...bi sikayette bulunacagim..simdide acil cikmam lazim sonra yazarim yine
Bende katılmak istiyorum şu diyette ama hiç cesaretim yok nedense.... Bende senin gibi düşünmekteyim :)
merhabalar,
başlangıç kilom 82,1 kg
10,04 81,1 kg
bugün 79,8kg
70'li kiloları gördüğüme çok mutluyum. :)
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Grip oldum kizlar pek bişeyim yok ama burun akintisi yetiyor zatenama tabi sabah sporumu da yaptimmm
40 dk pilates ( kardio 500 cal )
300 thing master aletiyle iç bacak çalışmaaz gözüktüğüne bakmayin pilates canima okudu kahvaltiyi yaktim
Allah Allah bu nasl vicdansızlık bu ne akıl böyleSimdi yeni eve geldim..10 yasindaki oglumu cöp kutusuna sokmuslar zorlan cocuk kimbilir su an icinde neler yasiyor....allah bildigi gibi yapsin o cocuklar nedeyim..bu yasta her kötülüge kafalari calisiyo....
Noldu canım sorun neKizlar ordaki yani türkiyenin okul cocuklari nasil ...buranin cocuklari cok kötü....neyse sonra anlatirim görüsürüz
Bilmiyorum canim bu gibileri artik cocukluktan cikmislar seytan olmuslar cok sinirlerim bozuk....ama polise sikayette bulunucam tabi...Allah Allah bu nasl vicdansızlık bu ne akıl böyle
Selam kızlar ölçüleri alayım benim
olçuler
bel 75.5-74 olmuş
göbek 81.5-80.5 olmuş
alt göbek 86-84.5 olmuş
basen 94-93 olmuş
kalça 96-95 olmuş
kilomda 56.7-55.4 olmuş
toplamda 6 cm incelmişim ve 1300gr vermişim ohhhhh be sonunda başardım aynı hızla hepimiz devam edelim
Simdi yeni eve geldim..10 yasindaki oglumu cöp kutusuna sokmuslar zorlan cocuk kimbilir su an icinde neler yasiyor....allah bildigi gibi yapsin o cocuklar nedeyim..bu yasta her kötülüge kafalari calisiyo....
Canım Allah yardımcınız olsun çok acıdım kuzuyaBilmiyorum canim bu gibileri artik cocukluktan cikmislar seytan olmuslar cok sinirlerim bozuk....ama polise sikayette bulunucam tabi...
Amin canim burasi cok kötü oldu ordan burdan bürsürü ilticacilar mülteciler doldu tiklim tiklim..hirsizlik gasp tacizCAnım süpersin
Maşallah harika fark var
Yaaaabende ölçülerimi alacaktım geçen hafta hesapta ama mezuremi bulamadım
Yarın dışarı çıktığımda kesinlikle ilk işim mezure almakşimdi eşime desem alırmı bilmem ama olmadı şansımı denerim En azından Cm olarakda olsa farkı görelim ki dahada motive olalım
Çok geçmiş olsun canımHakikaten buradakilerinde oradakilerden maalesef farkı yok ( şükür bizim okulda yok öyleleri ama önceki sene bir kaç kişiden haraç falan almaya kalkışmışlar hatta kızım bana cesaret edip gelemezler dalarım falan diyordu da onada kızdım öyle birşey yapmayacaksın ne olursa olsun kendini koru ama asla kavgaya girme diye )
Sen bol bol konuş oğlunla ve ne olursa olsun hakkınızı arayın çünkü genelde sessiz kalındığı için bu kadar sapıtıyor ya şimdiki gençlerBenim kızıda geçenlerde bir kız tehdit etmiş ( resmen kızlar bile çete olmuş ) bizimkide ondan korkmuyorum cesareti varsa gelsin benimde elim armut toplamıyor demiş tabi kız üzerinde bıcak taşıdığını duyurunca bizimki ister istemez çekinmiş ( bakma atıp tuttuğuna aslında çok tırsaktırda cesur görünmeye çalışır ) okuldan geç gelince anında sorguya çektim birşeymi var diye ve bana söyledi Anında okula gittim müdürle konuşmaya ve bu kız ya uyarılsın yada yetkili yerlere başvururum daha kötü olur dedim
Sağ olsun okul müdürü çok ilgilendi hemen aileyi çağırmış ama kız 14 yaşında anası 60 yaşındaüstelik 9 çocuğun en ufağı ve evdede terör estiriyormuş abileri ablaları ufakken şımartmışlar şimdide istediği olmayınca anasına bile sataşıyormuş hatta müdür Banu hanım şimdi biz uyardık uyarmasına ama annede babada yaşlı ve baş edemiyorlar, kıza ayrı bir uyarı yaptık ve eğer bir daha olursa okuldan atılacağını hatta işin polise kadar gideceğini söylemişler kıza
O günden sonra benimkinden uzak durdu ama hala başkalarına geçerken durduk yere bile şaplak atıp bas git diyip itiyormuş sebepsiz yereTabi kimse şikayetçi olmadığı için okul bahçesindede olmadığı için müdürlerde birşey yapamıyormuş ama ben gözümle görsem anında müdahale eder bir güzelde fırça atarım o kıza hatta gerekirse polise bile şikayet ederdim
Rabbim evlatlarımızı esirgesin böylelerinden ve hayırlı olarak yetişmeyi nasip etsin...aminnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?