agliyacak durumdayim yani nasil bir zamanda yasiyoruz allah sonumuzu hayir eylesin...sanirim birde oglumu tehtit etmisler zor söyledi kimlerin yaptiklarini..artik tenefüs zamanlarindada bakacagim cocuklarima..daha kötü seyler olmadanCanım Allah yardımcınız olsun çok acıdım kuzuyaelbette gereken cezayı almaları gerek. Vallahi ben bile şu an sinirlendim şimdi kim bilir sen ne durumdasın.
Simdi yeni eve geldim..10 yasindaki oglumu cöp kutusuna sokmuslar zorlan cocuk kimbilir su an icinde neler yasiyor....allah bildigi gibi yapsin o cocuklar nedeyim..bu yasta her kötülüge kafalari calisiyo....
Simdi yeni eve geldim..10 yasindaki oglumu cöp kutusuna sokmuslar zorlan cocuk kimbilir su an icinde neler yasiyor....allah bildigi gibi yapsin o cocuklar nedeyim..bu yasta her kötülüge kafalari calisiyo....
Amin canim burasi cok kötü oldu ordan burdan bürsürü ilticacilar mülteciler doldu tiklim tiklim..hirsizlik gasp taciz
kapkac aklina ne gelirse aldi basini gitti..zerre kadar huzur kalmadi burda... neyapacagiz bilmiyorum...cocuklari hergün ben götürüp getiriyorum okuldan yine yetmiyo...tenefüs zamanindadami gitsem okulbahcesini gözetlesem sasirdim artik
merhabalar cumanın formda yaptığı bu yoğunluğa bayılıyorum. sabah bir yumurta bir bardak süt ile kahvaltı yaptım valla öğyele kadar tuttu ama öğlen doyamadım 3 yumurta 2 bardak süt içtim... bu gün daha kolay geçiyor düne göre şu akşamıda hayırlısı ile bi atlatim inşallaahhh....
bende yarın sabah alıp ölçülerimi yazarım.
bu arada kızlar haftasonuna dikkat aman verdiğimizin yarısını geri almayalım o kadar uğraştık
agliyacak durumdayim yani nasil bir zamanda yasiyoruz allah sonumuzu hayir eylesin...sanirim birde oglumu tehtit etmisler zor söyledi kimlerin yaptiklarini..artik tenefüs zamanlarindada bakacagim cocuklarima..daha kötü seyler olmadan
***8.Takım 409.ETAP***
Adayaren38(66,6/66,1 //% )
max factor( 82,0/ / /% )
oynakbası34(110,3 /108 /2,3/ % )
bugünadımleyla( 65,3/ //% )
gülceegül(69,5///% )
perihan00( 66,7// /% )
kblyelf (58,4 / / /% )
ayseemr(73,0 /73,5 /+0,5 /% )
askrhpozitif(82,0/79,0/3/%0,08)efsax adli üye nick değiştirdi ve 365. Etap hamilelik nedeniyle izine ayrilan üye geri döndü kilosu 44 e bolundu
8.takım ortalaması :%
Canıııııım nasılsın annelik nasıl gidiyor güzel bir hiss dimi. Nasıl kuzucuğum çok gazı olmuyordur inşallah emziriyormusun. Çok sevindim dönücek olmana. Öp kuzucuğu kokla yerimize şimdi miss gibi kokuyor yavrum ohhhhhhhhh.Bu hafta donus yapıyorum inşallah bi an önce eski düzene girmek lazim hamilelik sirasinda 10 kilo verdim 88 ile hamile kaldim 78 e kadar düştum doğuma girdigimde 92 ileri gecmistim bugün tartildigimda 79 kiloyu tekrar gördüm
moni ayşe ablam eğer bi sakincasi yoksa listeye kendimi de ekledim eğer ortalamayi dusuruyorsa sonra ki haftalarda da girebilirim listeye
Çok şükür canim dikisler biraz zorluyor ama binada şükür.. Gazimiz yok çok şükür canim biz genelde büyük tuvaletini yaparken karni buruyor kuzumun bi o zaman huysuzlaniyor opmem mi kuzumuCanıııııım nasılsın annelik nasıl gidiyor güzel bir hiss dimi. Nasıl kuzucuğum çok gazı olmuyordur inşallah emziriyormusun. Çok sevindim dönücek olmana. Öp kuzucuğu kokla yerimize şimdi miss gibi kokuyor yavrum ohhhhhhhhh.
maaşallah canım bak ben demiştim en az 10 kilo gidiyor 1 hafta sonra diye bebeğini öp benim için neydi prensesimizin ismi ?Bu hafta donus yapıyorum inşallah bi an önce eski düzene girmek lazim hamilelik sirasinda 10 kilo verdim 88 ile hamile kaldim 78 e kadar düştum doğuma girdigimde 92 ileri gecmistim bugün tartildigimda 79 kiloyu tekrar gördüm
moni ayşe ablam eğer bi sakincasi yoksa listeye kendimi de ekledim eğer ortalamayi dusuruyorsa sonra ki haftalarda da girebilirim listeye
kız senin burda ne işin var daha bir haftalık lohusasın diyet mi yapcanBu hafta donus yapıyorum inşallah bi an önce eski düzene girmek lazim hamilelik sirasinda 10 kilo verdim 88 ile hamile kaldim 78 e kadar düştum doğuma girdigimde 92 ileri gecmistim bugün tartildigimda 79 kiloyu tekrar gördüm
Canım ben ne zaman acıkdıysam o zaman yedim ama 8-den sonra kesdim.Kizlar pazar günü bende sizinleyim yani 5 günlük diyete basliyorum..o diyet yaparken kac saat araylan yiyorsunuz..
Nutkum tutuldu hey allahım bu yaşta bu kadar kötü kalpli nasıl olunabilir çok üzüldüm benimde yavrum var yüreğim sızladıSimdi yeni eve geldim..10 yasindaki oglumu cöp kutusuna sokmuslar zorlan cocuk kimbilir su an icinde neler yasiyor....allah bildigi gibi yapsin o cocuklar nedeyim..bu yasta her kötülüge kafalari calisiyo....
Bende ne yapacagimi sasirdim ama aslinda fena fikir deyil kendini korumasi icin spora falan yazilsa iyi olurNutkum tutuldu hey allahım bu yaşta bu kadar kötü kalpli nasıl olunabilir çok üzüldüm benimde yavrum var yüreğim sızladıpsikolojisi altüst olmuştur yavrumun kıyamam kendini korumayı öğretseniz dövüş sporları falan off ne bileyim ne önerceğimi şaşırdım çok zor
Bencede canım hem kendine güveni gelir çok zedelenmiştir çünkü hem sosyalleşir iyi olur onun içinBende ne yapacagimi sasirdim ama aslinda fena fikir deyil kendini korumasi icin spora falan yazilsa iyi olur
Diyet değil ablamda saglikli beslenmeye niyetim var yoksa sut olsun da ye kismina geçicem :) oda iyi olmayacak***8.Takım 409.ETAP***
Adayaren38(66,6/66,1 /0,5/% 0,75)
max factor( 82,0/ 81,1/0,9 /%1,10 )
oynakbası34(110,3 /108,0 /2,3/ %2,09 )
bugünadımleyla( 65,3/ 0/ 0/%0)kilo bildiriminde bulunmadı
gülceegül(69,5/67,8/1,7/%2,45)
perihan00( 66,7/68,6/ -1,9/%-2,85 )
kblyelf (58,4 /58,2 /0,2 /% 0,34)
ayseemr(73,0 /73,5 /-0,5 /% -0,68)
askrhpozitif(82,0/79,0/3/%0,08)efsax adli üye nick değiştirdi ve 365. Etap hamilelik nedeniyle izine ayrilan üye geri döndü kilosu 44 e bolundu
8.takım ortalaması :%0,36
kız senin burda ne işin var daha bir haftalık lohusasın diyet mi yapcan
canım karar senin listede olmak istiyorsan ol tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?