Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım Allah yardımcınız olsun çok acıdım kuzuya elbette gereken cezayı almaları gerek. Vallahi ben bile şu an sinirlendim şimdi kim bilir sen ne durumdasın.
agliyacak durumdayim yani nasil bir zamanda yasiyoruz allah sonumuzu hayir eylesin...sanirim birde oglumu tehtit etmisler zor söyledi kimlerin yaptiklarini..artik tenefüs zamanlarindada bakacagim cocuklarima..daha kötü seyler olmadan

Simdi yeni eve geldim..10 yasindaki oglumu cöp kutusuna sokmuslar zorlan cocuk kimbilir su an icinde neler yasiyor....allah bildigi gibi yapsin o cocuklar nedeyim..bu yasta her kötülüge kafalari calisiyo....

canım çok geçmiş olsun....benim bile içim acıdı Allah beterin saklasın çok zor bir durum oğlun için Allah kolaylık versin huzur versin hanenize

Simdi yeni eve geldim..10 yasindaki oglumu cöp kutusuna sokmuslar zorlan cocuk kimbilir su an icinde neler yasiyor....allah bildigi gibi yapsin o cocuklar nedeyim..bu yasta her kötülüge kafalari calisiyo....

Şoktayim şuan söyleyecek bisey bulamıyorum bunlar nasil çocuk böyle

***8.Takım 409.ETAP***

Adayaren38(66,6/66,1 //% )
max factor( 82,0/ / /% )
oynakbası34(110,3 /108 /2,3/ % )
bugünadımleyla( 65,3/ //% )

gülceegül(69,5///% )
perihan00( 66,7// /% )
kblyelf (58,4 / / /% )
ayseemr(73,0 /73,5 /+0,5 /% )
askrhpozitif(82,0/79,0/3/%0,08)efsax adli üye nick değiştirdi ve 365. Etap hamilelik nedeniyle izine ayrilan üye geri döndü kilosu 44 e bolundu
8.takım ortalaması :%

Bencede canım tenefüslerde en azından arada da olsa gidip çaktırmadan bak
Aynı okulda okuyorsa o çocuklar o zaman müdürede tembihle eğer bir daha birşey olursa sizide sorumlu tutarım sonuçta çocuğumu size emanet ediyorum okul bahçesinde nöbetçi öğretmenler gözünden ayırmasın o çocuğu diye ( ben almanyada okurken iki tane nöbetçi öğretmen tenefüsde dolaşırdı ve inan en haylazlar bile okul saati birşey yapamazki gerçi bukadar değildi bizim zamanımızda )
Dediğin gibi nereden geldiği belli olmayan bir sürü insanı bir araya koyarlarsa olacağı bu

İstanbulda bile durum farksız canım
Eskiden mahallede tanımadığım insan yokken artık bakıyorum bir sürü yabancı bırak benki okadar cana yakın davranırım normalde herkese ama inan bakışlardan rahatsız oluyorum artık
Kadın Erkek at hırsızı kılıklı tipler çocuğu bakkala yollamaya korkar oldu insanlar çünkü ne dedikleride anlaşılmıyor ( artık anamızamı sövüyorlar babamıza mı ama sert mizaçta güzel birşey söylenmediği aşikar )
He bana sataşan olmadı ama yinede eskisi kadar rahat değil buralarıda

Dün parka giderken bile baktım bizim mahalledeki caminin önüne resmen salmışlar Suriyeli çocukları ( en büyük 7 yaşında en ufak 1.5 - 2 en fazla kadının biride kuçağınca bebeğiyle Caminin açık kapısının önünde namaz bitsin diye bekliyor ) Çocuklar birde ısrarla yapışıyorlar ve tek bildikleri türkçe kelime Para
Ay bir sinirlendim sizi buraya getirip bırakan Ananıyı Babayı Allah bildiği gibi yapsın diye Resmen çocukları kullanıyorlar ama işin garibi 7-8 yaşındaki kızlardan birinin saçının rengini açtırmışlar dipler siyah saçlar sarı
Kız baktım rahat vermiyor git Anan saçını boyayacağına sizin karnınızı doyurup çalışsın diye fırça attım en sonunda ama içten içe de içim çız etti o çocukları o hale getirdikleri için
Bu bile bana göre Şiddetten farksız ; çocukları dilendirip bir köşede para beklemek

RAbbim sonumuzu hayır etsin...Aminnnnnnnn

Aman aman Allah korusun
Ben yarın sabah hafif bir kahvaltı yaparım ( omlet, peynir, zeytin ve az domates salatalıkla ) Akşamda 1/2 kase çorba, köfte ve salata düşünüyorum Öğlen acıkırsama ayran içerim ( yarın biraz keyif yapıp geç kalkmayı düşünüyorum da )

agliyacak durumdayim yani nasil bir zamanda yasiyoruz allah sonumuzu hayir eylesin...sanirim birde oglumu tehtit etmisler zor söyledi kimlerin yaptiklarini..artik tenefüs zamanlarindada bakacagim cocuklarima..daha kötü seyler olmadan

Rabbim esirgesin canım
İnşallah çocuk şikayetçi olunca uyarırlarda oda ayağını deng alır ama bir müddet sen okula git tenefüs saatlerinde oğlunada tembihle senin onu görebileceğin yere gelsin tabi sen kendini gösterme ki hem oğlun rencide olmasın hemde o çocuk seni görünce bu kezde bu kadın beni takip ediyor diye iftira atmasın

VAyyyy taze Annecik Hoşgeldin sefalar getirdin
Maşallah dönüşün muhteşem oldu canım

Eeee nasıl bakalım prensesimiz üzmüyor inşallah seni

Bu hafta donus yapıyorum inşallah bi an önce eski düzene girmek lazim hamilelik sirasinda 10 kilo verdim 88 ile hamile kaldim 78 e kadar düştum doğuma girdigimde 92 ileri gecmistim bugün tartildigimda 79 kiloyu tekrar gördüm

moni ayşe ablam eğer bi sakincasi yoksa listeye kendimi de ekledim eğer ortalamayi dusuruyorsa sonra ki haftalarda da girebilirim listeye

Canıııııım nasılsın annelik nasıl gidiyor güzel bir hiss dimi. Nasıl kuzucuğum çok gazı olmuyordur inşallah emziriyormusun. Çok sevindim dönücek olmana. Öp kuzucuğu kokla yerimize şimdi miss gibi kokuyor yavrum ohhhhhhhhh.

Çok şükür canim dikisler biraz zorluyor ama binada şükür.. Gazimiz yok çok şükür canim biz genelde büyük tuvaletini yaparken karni buruyor kuzumun bi o zaman huysuzlaniyor opmem mi kuzumu

maaşallah canım bak ben demiştim en az 10 kilo gidiyor 1 hafta sonra diye bebeğini öp benim için neydi prensesimizin ismi ?

***8.Takım 409.ETAP***

Adayaren38(66,6/66,1 /0,5/% 0,75)
max factor( 82,0/ 81,1/0,9 /%1,10 )
oynakbası34(110,3 /108,0 /2,3/ %2,09 )
bugünadımleyla( 65,3/ 0/ 0/%0)kilo bildiriminde bulunmadı

gülceegül(69,5/67,8/1,7/%2,45)
perihan00( 66,7/68,6/ -1,9/%-2,85 )
kblyelf (58,4 /58,2 /0,2 /% 0,34)
ayseemr(73,0 /73,5 /-0,5 /% -0,68)
askrhpozitif(82,0/79,0/3/%0,08)efsax adli üye nick değiştirdi ve 365. Etap hamilelik nedeniyle izine ayrilan üye geri döndü kilosu 44 e bolundu

8.takım ortalaması :%0,36

kız senin burda ne işin var daha bir haftalık lohusasın diyet mi yapcan
canım karar senin listede olmak istiyorsan ol tabiki

Son düzenleme:
***8.Takım 409.ETAP***

Adayaren38(66,6/66,1 /0,5/% 0,75)
max factor( 82,0/ 81,1/0,9 /%1,10 )
oynakbası34(110,3 /108,0 /2,3/ %2,09 )
bugünadımleyla( 65,3/ 0/ 0/%0)kilo bildiriminde bulunmadı

gülceegül(69,5/67,8/1,7/%2,45)
perihan00( 66,7/68,6/ -1,9/%-2,85 )
kblyelf (58,4 /58,2 /0,2 /% 0,34)
ayseemr(73,0 /73,5 /-0,5 /% -0,68)

8.takım ortalaması :%0,36

kızlar listeyi bu şekilde paylaştım,leyla gelirse hesaplar eklersiniz ve paylaşım alanında paylaşırsınız

çıktım ben

Nutkum tutuldu hey allahım bu yaşta bu kadar kötü kalpli nasıl olunabilir çok üzüldüm benimde yavrum var yüreğim sızladı psikolojisi altüst olmuştur yavrumun kıyamam kendini korumayı öğretseniz dövüş sporları falan off ne bileyim ne önerceğimi şaşırdım çok zor

Bende ne yapacagimi sasirdim ama aslinda fena fikir deyil kendini korumasi icin spora falan yazilsa iyi olur

merhaba kızlar öğlen yediğim 3 yumurta nere gitti anlamadım şimdi bir çılbır yapıyorum sütle yiyeceğim.
bu gün öğleden sonra bir okula devet edilmiştim ailelere seminer vermeye Allah ım bol bol ikramlar onu yemem bunu almim mecbur enson türk kahvesinden 2 yudum aldım başkada kaçamağım yok. en azından 67,5 göreyim ya

bu arada ben 5 yıl lisede görev yaptım 2 yıldırda ilkokuldayım çocukların ne kadar acımasız olabileceğine sürekli şahit oluyorum... çocuğu korumak mümkün değil kendini korumayı öğretmek lazım kesinlikle... ve şunu söylm şuçlu çocuk yoktur şuçlu anne baba vardır

Diyet değil ablamda saglikli beslenmeye niyetim var yoksa sut olsun da ye kismina geçicem :) oda iyi olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…