Öyleymiş canim valla Hüma Nisa cimcimemin adimaaşallah canım bak ben demiştim en az 10 kilo gidiyor 1 hafta sonra diye bebeğini öp benim için neydi prensesimizin ismi ?
Adıyla büyüsün canım kuzun inşallah AMİN.Öyleymiş canim valla Hüma Nisa cimcimemin adi
Tavsiyem catlayana kadar su iç ve saglikli beslen kendini aman aman sakinmana gerek yok ama süt olsun diye her verileni özellikle tatlilari yeme. Ben 80 le doguma girdim 72 ile ciktim 1 ay gecmemisti 68dim. Cok su iciyor normal doyacagim kadar yiyordum sık emziriyordum. Sonra sana yapma dediklerimi yaptım kilo vermem durdu. Emzirme bitip beslenmem aynen devam edincede ustune aldim.Diyet değil ablamda saglikli beslenmeye niyetim var yoksa sut olsun da ye kismina geçicem :) oda iyi olmayacak
Kizlar pazar günü bende sizinleyim yani 5 günlük diyete basliyorum..o diyet yaparken kac saat araylan yiyorsunuz..
Bende ne yapacagimi sasirdim ama aslinda fena fikir deyil kendini korumasi icin spora falan yazilsa iyi olur
merhaba kızlar öğlen yediğim 3 yumurta nere gitti anlamadım şimdi bir çılbır yapıyorum sütle yiyeceğim.
bu gün öğleden sonra bir okula devet edilmiştim ailelere seminer vermeye Allah ım bol bol ikramlar onu yemem bunu almim mecbur enson türk kahvesinden 2 yudum aldımbaşkada kaçamağım yok. en azından 67,5 göreyim ya
bu arada ben 5 yıl lisede görev yaptım 2 yıldırda ilkokuldayım çocukların ne kadar acımasız olabileceğine sürekli şahit oluyorum... çocuğu korumak mümkün değil kendini korumayı öğretmek lazım kesinlikle... ve şunu söylm şuçlu çocuk yoktur şuçlu anne baba vardır
Öyleymiş canim valla Hüma Nisa cimcimemin adi
Valla bende aynen gidaklamama az kaldi. Sabah 1 haslama 1 bardak sütSüperrrrrrrrr
Katılmana sevindim canım
Valla bende acıktıkça yedim ve akşam yemeğimi en geç bu saatlerde yani 18:30 gibi yedim
Valla kesinlikle imkanın varsa yazdır
Ben kızlarımı bile yazdırmak istiyorum çünkü maalesef İstanbul gibi yerde yaşayınca insanın kendini savunmayı bilmesi gerek ama bu sene biraz zoraz tadilatın yükünü hafifleteyim ondan sonra malum tahminimden fazla tuttu
Valla bende bugün omlet yaptım her defasında3 yumurtayla gıdaklamaya başlıyacağım birazdan
Şaka bir yana ama yumurta günü için bir dahakine başka bir çare bulayım benÇılbır nasıl tok tuttumu bari seni ona göre haftaya yaparım
Kesinlikle sana katılıyorum suçlu Anne Baba olayınaNe olursa olsun bizler o çocukları yetiştiriyoruz ve daha ufacık yaşta bile birine yada bir şeye zarar verdiğinde tepkisiz kalıyorsak bu alışkanlık haline gelir
Bazen çocuklar birazda Anne Babalarının dikkatini çekmek için yapabiliyor maalesef
Rabbim evlatlarımızı hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin...Aminnnnnnnn
Adı gibi bahtıda güzel olur inşallah Hüma Nisamızın
Rabbim hepinizi nazarlardan saklasın....aminnnnnn
Amin inşallah canim benimAdıyla büyüsün canım kuzun inşallah AMİN.
Sağol canm bol su içmeye calisiyorum ve arti rezene cayi tuketiyorum onun dişinda normal bi beslenmeyle devam etmeye calisiyorum canm çok tesekkur ederim umarim kilo almamTavsiyem catlayana kadar su iç ve saglikli beslen kendini aman aman sakinmana gerek yok ama süt olsun diye her verileni özellikle tatlilari yeme. Ben 80 le doguma girdim 72 ile ciktim 1 ay gecmemisti 68dim. Cok su iciyor normal doyacagim kadar yiyordum sık emziriyordum. Sonra sana yapma dediklerimi yaptım kilo vermem durdu. Emzirme bitip beslenmem aynen devam edincede ustune aldim.
Güle güle tadini cikara cikara buyut bebegini
amin canimm cumlemizi insallahSüperrrrrrrrr
Katılmana sevindim canım
Valla bende acıktıkça yedim ve akşam yemeğimi en geç bu saatlerde yani 18:30 gibi yedim
Valla kesinlikle imkanın varsa yazdır
Ben kızlarımı bile yazdırmak istiyorum çünkü maalesef İstanbul gibi yerde yaşayınca insanın kendini savunmayı bilmesi gerek ama bu sene biraz zoraz tadilatın yükünü hafifleteyim ondan sonra malum tahminimden fazla tuttu
Valla bende bugün omlet yaptım her defasında3 yumurtayla gıdaklamaya başlıyacağım birazdan
Şaka bir yana ama yumurta günü için bir dahakine başka bir çare bulayım benÇılbır nasıl tok tuttumu bari seni ona göre haftaya yaparım
Kesinlikle sana katılıyorum suçlu Anne Baba olayınaNe olursa olsun bizler o çocukları yetiştiriyoruz ve daha ufacık yaşta bile birine yada bir şeye zarar verdiğinde tepkisiz kalıyorsak bu alışkanlık haline gelir
Bazen çocuklar birazda Anne Babalarının dikkatini çekmek için yapabiliyor maalesef
Rabbim evlatlarımızı hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin...Aminnnnnnnn
Adı gibi bahtıda güzel olur inşallah Hüma Nisamızın
Rabbim hepinizi nazarlardan saklasın....aminnnnnn
Baskasinin evinde bende pek yapamam. Çeşidi ayarlama sansin yok ama ozellikle pilav makarna ekmek miktarina dikkat edebilirsin.kolay gelsinKızlar baskasinin evinden pazara kadar önüme ne koyarlarsa ondan yiyorum düzenli hayata geçmek Istiyorum artık
Evet canm doğru biliyorsun. Doktora git bence de ben önceden kilo katiyyen veremiyordum ama şükür az da olsa gidiyor şimdi. Tiroidmden dolayı kilo veremiyordum ve bende de şeker olma olasılığı çok yüksek Allahdan üzerine erken düştüm yoksa tamamen hastası olmama az kalmışdı ki şimdi öyle durumum yok çok şükür yediklerime dikkat etdiyim sürece şekerim hep normal çıkıyor.Birazdan alisverise gidcez...yarin icin sadece patates alcam...pazartesi günü icinde yesillik sebze alcam.sali günüde et günü olacak dimi kizlar...yani her türlü et olabilir..carsamba meyve günü persembe yumurta günü ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?