Pazartesi günü haşlama patates. salı sebze. çarşamba et. perşembe meyve(muz hariç) cuma da yumurta.5 gun diiyetinde napiyorsunuz
Valla bende aynen gidaklamama az kaldi. Sabah 1 haslama 1 bardak süt
öğlen 3 yumurta 2 fincan sut
ikindi 2 Çılbır 1bardak süt
aksam 1haslama bir1 yagsiz tavada 1bardak sut
cok yedim yaa ama bu kadarida fazladir ama napim aç kaldim.
bu arada yumurtanin en tok tutan cesidi bence haslama digerlerini hissetmedim
5 gun diiyetinde napiyorsunuz
Eveet dün 5 te 5 bitti bu sabah 71.100 dum.
dun sadece kacamak 2 yudum turk kakahvesiydi.ve 700gram verdim.demekki hakki ile yapinca saglam verdiriyor.
ben toplamda 2.4 verdim.
olculerimide aldm fırsat bulunca yazacam
Bence gayet iyi zaten et günü aç kalinmiyor tok tutuyor et. ben dardanel ton yedim ama hata ettim cunku kendinden tuzluydu o gun 400g verdim. Meyve gunude az verdim 300g çünkü o gun sabah elma kivi yedim ama öğlen cilek ekledim menüye olmaması gerekti.bgerekti.birde 2 sarma ve kurabiye görünüşte az olsada işin sırrını bozdu.Ton balik almayi unutmusum .. sizce somon baligida olurmu et günü icin..yagsiz sigir eti ...tavuk butlarida aldim nasil sizce
sagol canim..insallah bende tam uyarim kurallaraBence gayet iyi zaten et günü aç kalinmiyor tok tutuyor et. ben dardanel ton yedim ama hata ettim cunku kendinden tuzluydu o gun 400g verdim. Meyve gunude az verdim 300g çünkü o gun sabah elma kivi yedim ama öğlen cilek ekledim menüye olmaması gerekti.bgerekti.birde 2 sarma ve kurabiye görünüşte az olsada işin sırrını bozdu.
bak yumurta gunu hesapladim 8 yumurta yemişim ve nerdeyse 5 bardak süt bayagi kalori ama kurala uydum ve 700 gram verdim:)
Hadi kolay gelsin
Ayy çok heyecanlı ben olsam hemen kan testine koşardım :) rabbim gönlüne göre versin :)Merhaba kızlar....
Yav ben çok heyecan yaptım şimdi buranin konusu değil ama paylaşma ihtiyacı duydum :)
Benim regl dönemi ama gelen giden yok!!!
Az önce dışarı çıkmıştım kızımla gebelik testi gittim aldım şansıma bir tane kalmıştı onuda az önce yaptım ve ikinci cizgi silik çıktı acep varmıdır birşey meraklandim şimdi :)
Bence kesin vardır canım ikinci çizgi silikte olsa çıkınca oluyo çünkü pozitiflerde yanılma olasılığı çok düşüktürÜmit etmekte istemiyorum hayırlısı artık sizce varmıdır birşey.
sabahi bekleyemedim test için
Ben heyecandan catliyacam :)Ayy çok heyecanlı ben olsam hemen kan testine koşardım :) rabbim gönlüne göre versin :)
Ay inşallah canım....Bence kesin vardır canım ikinci çizgi silikte olsa çıkınca oluyo çünkü pozitiflerde yanılma olasılığı çok düşüktür
Canım ben reglime üç gün kala ve akşam yapmıştım çıkmıştı senin günün de geçmiş daha ne olsunAy inşallah canım....
Salı günüde yapmıştım ama çok çok silik çıkmıştı hiç görülmüyor du ışıkta anca zar zor görülüyordu ama bu sefer daha belli ve gün içinde yaptım dayanamadım işte
ben kızıma hamile kalınca bir hafta gecikmeden sonra ikinci çizgiyi görmüştüm.Canım ben reglime üç gün kala ve akşam yapmıştım çıkmıştı senin günün de geçmiş daha ne olsungerisi bi kan testine kalır :)
Ben en son hamile kaldigimda bendede 2.cizgi cok zayif cikmisti...silik cikmasinin sebebi bence hamileligin erken döneminde oldugundandir...bi kac ay öncede öyle soluk cikmisti dr.dan randevuda almistim ama aniden günüm gelmisti...bence yine hamileydim ama düsük yaptim 5.haftadaydim...bi önceki gece cok kötü kabus görmüstümAy inşallah canım....
Salı günüde yapmıştım ama çok çok silik çıkmıştı hiç görülmüyor du ışıkta anca zar zor görülüyordu ama bu sefer daha belli ve gün içinde yaptım dayanamadım işte
Canım inşallah vardır dua edicem demekki onların da içlerine doğmuş bi de büyükler insanın yüzünden bile anlıyor hamile olduğunu :)ben kızıma hamile kalınca bir hafta gecikmeden sonra ikinci çizgiyi görmüştüm.
geç döllenme olmuştu sanırsam :))
Ay dua et pozitif olsun.en çokta kızım istiyor kardeşinin olmasını.
geçen annem öylesine telde sordu hamilemisin yoksa diye.
aynı dönemde eşimin annesi eşime sormuş hamilemiyim diye hatta ikimizde şaşırmıştık :))
Vardır bir hayır !!!!
İnşallah hamilesindir canım. Ama bence de var olmasa 2-ci çizginin soluk da olsa çıkmaması gerekben kızıma hamile kalınca bir hafta gecikmeden sonra ikinci çizgiyi görmüştüm.
geç döllenme olmuştu sanırsam :))
Ay dua et pozitif olsun.en çokta kızım istiyor kardeşinin olmasını.
geçen annem öylesine telde sordu hamilemisin yoksa diye.
aynı dönemde eşimin annesi eşime sormuş hamilemiyim diye hatta ikimizde şaşırmıştık :))
Vardır bir hayır !!!!
Benimde bir kez öyle olmuştu adetimde geçikışmiŞti yine ve pozitif test çıkmıştı hatta çok kötü kusmuştum o dönem şüphe edince test yaptım bir iki test yapmıştım ayrı günlerde ayrı testlerle ve pozitif hepsi ama aradan bir iki gün geçince çok kötü regl olmuştum.doktora gitmiştim büyük ihtimal düşük yapmışsınız demişti :/Ben en son hamile kaldigimda bendede 2.cizgi cok zayif cikmisti...silik cikmasinin sebebi bence hamileligin erken döneminde oldugundandir...bi kac ay öncede öyle soluk cikmisti dr.dan randevuda almistim ama aniden günüm gelmisti...bence yine hamileydim ama düsük yaptim 5.haftadaydim...bi önceki gece cok kötü kabus görmüstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?