- 9 Ekim 2014
- 306
- 273
- 53
Bilmiyorum pazartesini bekleyecem artık birde 5 gün diyeti yapacaktım ama bekleyeyim önce :)Canım inşallah vardır dua edicem demekki onların da içlerine doğmuş bi de büyükler insanın yüzünden bile anlıyor hamile olduğunu :)
Inşallah canım inşallah heyecanlıyım çok ne desem bilemedimİnşallah hamilesindir canım. Ama bence de var olmasa 2-ci çizginin soluk da olsa çıkmaması gerek
ben yarin anladim bilmiyorum...arkadaslar yazarsa iyi olur ve kac kisi basliyacagiz yazarsaniz iyi olur kizlarKızlar bu arada siz şimdi hangi gün başlayacaksınız diyete pazar mı pazartesi mi
Ben yapıcam canım akşam alışveriş yapmam lazım yalnız pazartesi başlasak daha iyi olur gibi amaben yarin anladim bilmiyorum...arkadaslar yazarsa iyi olur ve kac kisi basliyacagiz yazarsaniz iyi olur kizlar
Benim icin sorun deyil birgün daha beklerim...Ben yapıcam canım akşam alışveriş yapmam lazım yalnız pazartesi başlasak daha iyi olur gibi ama
Benim için de sorun değil canım da yarın malum pazar tüm gün dışarda oluyorum olmadı çantamdan çıkarıp yerim artık:) bi de diğer kızlar da yazsınlar hep birlikte başlayalım daha iyi olurBenim icin sorun deyil birgün daha beklerim...
Afiyet olsun canım onun çok çeşidi var ben denedim bir çoğunu hepsi güzel. Bir tek sarımsaklı birde soğanlı olanı vardı onları beyenemedim ben. Canım diyet bitince ondan ye ekmek yerine kalorisi çok düşük.Nusabe bugün rus marketinden senin kahvaltida yedigin ekmekten aldim tadi güzel beyendim...ama bu yapacagimiz diyette bize ekmek lazim olmicak..cocuklar yiyo simdi
Aslında ben de pazartesi başlamak taraftarıyım. Ama yapmaya gelince mutlaka yapıcam çünki 3 hafta ardı-ardına kilo veremedim siz de gördünüz. Diyetden sonra verdim çok şükür eyer bıkmazsam 3-cü hafta da yapmak istiyorum ama bu sefer ben çok-çok az tuz kullanıcam hem midem bulanmasın hem de diyetden bıkmiyim diye.Benim için de sorun değil canım da yarın malum pazar tüm gün dışarda oluyorum olmadı çantamdan çıkarıp yerim artık:) bi de diğer kızlar da yazsınlar hep birlikte başlayalım daha iyi olur
Heyecanını anlıyorum canım bir şey demene gerek yok : ) Biliyormusun ben 6 yıl sonra çocuk sahibi ola bildim ve hamile olduğumu öyrendiyimde sevinçden hüngür-hüngür ağlamışdım.Inşallah canım inşallah heyecanlıyım çok ne desem bilemedim
Yüzde doksan diyebiliri.m:) benim hamileligimde adetim az gecti baktim o kadar siliktiki ışığa tutunca belli oluyordu tabi sonraki gun bir test bir test gittikce netleşti. Koydeydim, ilk firsat merkeze donup kan testi tabi doktor keseyi görüp kalp atisi duyana kadar kesin degil diyor ama ilk aşama tamam hadi Allah tamamina erdi r ir inşallahÜmit etmekte istemiyorum hayırlısı artık sizce varmıdır birşey.
sabahi bekleyemedim test için
Ya ben naptim nasil bir pismanlik sardi anlatamam
yenmemesi gerek ne varsa çılgın gibi yedim. Mubarek midem beş gundur hic mi kuculmedin...
Spora gittim birde gunah cikarir gibi 1 saat ter attim.
Ton balik almayi unutmusum .. sizce somon baligida olurmu et günü icin..yagsiz sigir eti ...tavuk butlarida aldim nasil sizce
Merhaba kızlar....
Yav ben çok heyecan yaptım şimdi buranin konusu değil ama paylaşma ihtiyacı duydum :)
Benim regl dönemi ama gelen giden yok!!!
Az önce dışarı çıkmıştım kızımla gebelik testi gittim aldım şansıma bir tane kalmıştı onuda az önce yaptım ve ikinci cizgi silik çıktı acep varmıdır birşey meraklandim şimdi :)
Ümit etmekte istemiyorum hayırlısı artık sizce varmıdır birşey.
sabahi bekleyemedim test için
Kızlar bu arada siz şimdi hangi gün başlayacaksınız diyete pazar mı pazartesi mi
Ya ben naptim nasil bir pismanlik sardi anlatamam
yenmemesi gerek ne varsa çılgın gibi yedim. Mubarek midem beş gundur hic mi kuculmedin...
Spora gittim birde gunah cikarir gibi 1 saat ter attim.
Kız dünkü yumurtalar hoşuna gitti heraldeSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Bugün yine dolu dolu geçti şükür
Kızkardeşim ve çocuklarla Sinemaya gittik ( Evim diye bir 3 D çizgi filmine ) ve tabi bayıldık hepimiz
Küçük kuzum özellikle çok eğlendi ve daha film biter bitmez Anneciğim bir daha Sinemaya gideriz dimi dedi
Daha sonra eşimde kızkardeşimin eşide bize katıldı ve dışarda yemek yedik ( Saat 17:30 gibi ve şükür fazla kaçırmadım )
Çocukları daha sonra Parka götürüp biz büyükler oturup hoş sohbet ettik 2 saat kadar
Tabi o saatten sonra sadece biraz çilek yedim ( uzun zamandır yememiştim)
Yarın ki detoksum için patateslerimi ateşe koydum ve hazır eşim bir filme dalmışken sizlere bakayım dedim
Dışarı çıkmayı düşünmüyorum yarın ( evde iş yaparım, ütü ve çamaşır filan )
Bu kez detoksa tam anlamında uyacağım yani yağ ve tuzda olmayacakinşallah çok daha güzel bir sonuç görürüm haftaya cuma
Dünden beri uçuyorum hatta inanamayacaksınız belki ama bugün dolapta daha evvel hediye gelen bir askeri yeşili kaprı vardı dolapta 46 bedenonu denedim ve inanılmaz ama oldu
Sadece göbişim dışarda kaldı kapanmadı ama bu bile beni çok çok mutlu etti
Eşim ve kızıma gösterdiğime gözlerine inanamadılartamam göbişin tamamı dışarda kaldı ama o pantalon önceden dizimden yukarı çıkmazdı ve eşime de dedim kesin kararlıyım bu pantalonu 2 ay sonra giyeceğim diye Tabi yarından itibaren o göbişi eritmek için mekik çekmeyede başlamam şart oldu
Canım unutma sabah neyle başlarsan onla devam edeceksin
Somon balığı aslında balıkların en güzeli canımen çok omega zengini olan ve gayette lezzetli
Tavuk suyuna çorbada yapabilirsin gecedenhem çok kuru yememiş olursun
Anammmm ben bile heycan yaptım
Bence resme bakılırsa hamilelik var ama kızlarında dediği gibi hemen pazartesi yap testini
RAbbim inşallah gönlüne göre verir ve sağlıklı beslenerek kilo almadan bir hamilelik süreçi yaşarsın
Valla ben yarın başlayacağım nasipseMalum kızımda bana eşlik edecek bu kez bari ilk gün kaçamak sıkıntısı yaşamasın ( okulda patates günü belki zor gelirdi sonuçta alışkın değil biraz kendini kötü hissederse yatıp uyur )
Patateslerimide ateşe koydum bile
Bİr gün erken bir gün geç fark etmez nasılsa takım halinde inşallah cumaya çıkartma yapacağız
Bende yediklerimi yazayım;
Sabah;
1.5 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 parça peynir
3 dilim domates
5 dilim salatalık
5 ceviz
ara;
1 Orta Boy sütlü filtre kahve
2 avuç kadar patlamış mısır
akşam; 17:30
Tavuk
İce Tea Şeftali
ufak bir porsiyon fırın patates( onu yemeseydim iyidi ama oldu bir kere )
ara; 19:00
10 - 12 adet çilek ( 2 - 3 tanesi büyüktü ama diğerleri ufaktı )
Bu arada şimdi detoksla kıyaslayınca çok gibime geldi ama sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?