İnşallah yarın çok güzel geçer sınavın canım benim.Kızlar bugün sınavlarım vardı maalesef 2 si kötü geçti yarın da 6 dersten sınava gircem dua edin menümü yazayım
Sabah
peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
domates salatalık
öğle
1 bardak kola
Çeyrek kete
Akşam
1 kase patates yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
süper...cok sevindim...daha iyi olur persembe günü diyetimiz bitmis olur cuma gününe daha hazirlikli oluruzO zaman yarın ben de varım ben de yarından başlıycam diyete haydi hep birlikde kızlar
Bugün alışveriş yapamadım evde patates de yok olsaydı bende yarın başladım olmadı sabahtan eşimi markete gönderip aldırırım herkesle aynı anda yapmak istiyorum çünkü öyle daha motive edici olur
Kızlar bugün sınavlarım vardı maalesef 2 si kötü geçti yarın da 6 dersten sınava gircem dua edin menümü yazayım
Sabah
peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
domates salatalık
öğle
1 bardak kola
Çeyrek kete
Akşam
1 kase patates yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Tamam canım öyle yaparım teşekkürler öneri için bende her öğün bir tane yemeyi düşünüyorum ay bi de özledim ben patatesi ya bi öğünü de fırında poşetinde yaparım ohh missAynen canım sabah erkenden eşini yolla alsın hatta çabuk haşlanmasını istiyorsan soy küp küp doğra öyle haşla ( en fazla 15 dakikada haşlanmış olur )
Benimkiler haşlandı oturup soyayım onlarıda bir kapalıya koyayım
İlk patates günümde 2 - 3 tane bir anda yedim ama bu kez tek tek yemeyi düşünüyorum ( yani acıktıkça 1 adet patates yiyeceğim )
Bİrde tabi bol bol su içeceğim
İnşallah yarınki sınavların çok daha güzel geçer canım
İnşallah yaa çok istiyorum bende süper motive olur bizim içinTakımca süper bir hafta olacak inşallah ve ilk 3e gireceğiz nasipse
Allahım herkese bu duygu yaşatsın.Heyecanını anlıyorum canım bir şey demene gerek yok : ) Biliyormusun ben 6 yıl sonra çocuk sahibi ola bildim ve hamile olduğumu öyrendiyimde sevinçden hüngür-hüngür ağlamışdım.
Inşallah vardır çokta umitlenmek istemiyorum ya yoksa diye.Yüzde doksan diyebiliri.m:) benim hamileligimde adetim az gecti baktim o kadar siliktiki ışığa tutunca belli oluyordu tabi sonraki gun bir test bir test gittikce netleşti. Koydeydim, ilk firsat merkeze donup kan testi tabi doktor keseyi görüp kalp atisi duyana kadar kesin degil diyor ama ilk aşama tamam hadi Allah tamamina erdi r ir inşallah
Ayy canim benim inşallah vardir ama benimde testim aynen seninki gibi ikincisi silik çikmişti ve hamileydimInşallah vardır çokta umitlenmek istemiyorum ya yoksa diye.
benim ilk gebelik dış gebelik olmuştu ve kızıma da hamileyken buna benzer durum yaşanmıştı ama doktor hatası olmuştu ve hamileydim çok şükür
Ayy teşekkür ederim.Anammmm ben bile heycan yaptım
Bence resme bakılırsa hamilelik var ama kızlarında dediği gibi hemen pazartesi yap testini
RAbbim inşallah gönlüne göre verir ve sağlıklı beslenerek kilo almadan bir hamilelik süreçi yaşarsın
inşallah vardır inşallahAyy canim benim inşallah vardir ama benimde testim aynen seninki gibi ikincisi silik çikmişti ve hamileydim
Ayy teşekkür ederim.
valla eğer pazartesiye kadar birşey gelmezse yaptıracam mutlaka kan testi.
Ama o güne iki gün var nasıl dayanacam.
hayırlısı olsun artık ve ki gerçekten hamileysem fazla kilo almadan başarırsam süper olur.ama benim vücut kilo almaya meyilli.ilk hamilelik de kilolu hamile kaldım ve 12 aldım toplam doktor bana hep kızardı az kilo al diye
Sabah sabah çok güldüm ya :)))Canım benim kadar meyilli olmasın kimse
İlk hamileliğimde 70le hamile kaldım ve 96 kgla doğuma girdimyani 26 kg aldım hamileliğimde
İkinciye 108 kgla hamile kalınca anammmm kesinlikle ben doğuma vinçle götürülürüm hatta belkide masada kalırım diye tedirgin olmuştum hamile olduğumu öğrenince ama şükü 9 ay boyunca sağlıklı beslenerek doğuma kadar 5 kg verdimdoktorum ve doğum için olurda sezeryan olası olursa diye benle görüşüp sorular soran Anestezist bile duyunca şaşırmışlardı 5 kg verdim diyince
He ben sonradan aman süt olsun diye bir kocamı yemediğim kalıncadaha beter şiştim ve 120 kgyu gördüm bir ara 96ya düşüp tekrar sapıtıncada 124.5 kgi gördüm
Yani diyeceğim o ki sağlıklı beslenilirse, stresten uzak durulursa ve bol bol yürüyüş yapılırsa ( doğuma gidene kadar hep sokaktaydım hatta millet artık sokakta doğuracaksın diyordu kibazıları hamile olduğumu anlamamıştı bile)
Hatta son gezmeden sonra kontrole gittiğimde doktor bu hamileliğinde de sancın gelmeyecek suni sancı vereceğiz ne zaman istersen gelip doğum yapabilirsin diyince hadi gelmişken doğurayım bari demiştim
Adamcağız kaç senelik meslek hayatımda senin gibisini görmedim demişti
Hatta doğum sabaha karşı oldu tabi normal olunca aynı gün saat 15:00 gibi hastaneden taburcu ettiler ve ben daha bir kaç saatlik bebekle eşimin Anannesine gitmiştimkadın beni görünce şaşırdı ne arıyorsun burada diye bende hiççç söz verdiğim gibi hastane dönüşü çaya geldim hem torununun çocuğunu görmen için getirdim demiştm hala herkes sülalede anlatır doğumdan bir kaç saat sonra çaya gitti evine gideceğine diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?