Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende yarin baslayim en iyisimi.. yoksa iyi olmayacak benim icin.. diyette deyilim diye yedikce yiyorum..bende pateteslerimi kaynatim simdi

Bugün alışveriş yapamadım evde patates de yok olsaydı bende yarın başladım olmadı sabahtan eşimi markete gönderip aldırırım herkesle aynı anda yapmak istiyorum çünkü öyle daha motive edici olur

Kızlar bugün sınavlarım vardı maalesef 2 si kötü geçti yarın da 6 dersten sınava gircem dua edin menümü yazayım

Sabah
peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
domates salatalık

öğle
1 bardak kola
Çeyrek kete

Akşam
1 kase patates yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

İnşallah yarın çok güzel geçer sınavın canım benim.

Aynen canım sabah erkenden eşini yolla alsın hatta çabuk haşlanmasını istiyorsan soy küp küp doğra öyle haşla ( en fazla 15 dakikada haşlanmış olur )

Benimkiler haşlandı oturup soyayım onlarıda bir kapalıya koyayım
İlk patates günümde 2 - 3 tane bir anda yedim ama bu kez tek tek yemeyi düşünüyorum ( yani acıktıkça 1 adet patates yiyeceğim )
Bİrde tabi bol bol su içeceğim

İnşallah yarınki sınavların çok daha güzel geçer canım

Tamam canım öyle yaparım teşekkürler öneri için bende her öğün bir tane yemeyi düşünüyorum ay bi de özledim ben patatesi ya bi öğünü de fırında poşetinde yaparım ohh miss

Inşallah vardır çokta umitlenmek istemiyorum ya yoksa diye.
benim ilk gebelik dış gebelik olmuştu ve kızıma da hamileyken buna benzer durum yaşanmıştı ama doktor hatası olmuştu ve hamileydim çok şükür

Ayy canim benim inşallah vardir ama benimde testim aynen seninki gibi ikincisi silik çikmişti ve hamileydim

Ayy teşekkür ederim.
valla eğer pazartesiye kadar birşey gelmezse yaptıracam mutlaka kan testi.
Ama o güne iki gün var nasıl dayanacam.
hayırlısı olsun artık ve ki gerçekten hamileysem fazla kilo almadan başarırsam süper olur.ama benim vücut kilo almaya meyilli.ilk hamilelik de kilolu hamile kaldım ve 12 aldım toplam doktor bana hep kızardı az kilo al diye

Canım benim kadar meyilli olmasın kimse
İlk hamileliğimde 70le hamile kaldım ve 96 kgla doğuma girdim yani 26 kg aldım hamileliğimde
İkinciye 108 kgla hamile kalınca anammmm kesinlikle ben doğuma vinçle götürülürüm hatta belkide masada kalırım diye tedirgin olmuştum hamile olduğumu öğrenince ama şükü 9 ay boyunca sağlıklı beslenerek doğuma kadar 5 kg verdim doktorum ve doğum için olurda sezeryan olası olursa diye benle görüşüp sorular soran Anestezist bile duyunca şaşırmışlardı 5 kg verdim diyince
He ben sonradan aman süt olsun diye bir kocamı yemediğim kalınca daha beter şiştim ve 120 kgyu gördüm bir ara 96ya düşüp tekrar sapıtıncada 124.5 kgi gördüm

Yani diyeceğim o ki sağlıklı beslenilirse, stresten uzak durulursa ve bol bol yürüyüş yapılırsa ( doğuma gidene kadar hep sokaktaydım hatta millet artık sokakta doğuracaksın diyordu kibazıları hamile olduğumu anlamamıştı bile )
Hatta son gezmeden sonra kontrole gittiğimde doktor bu hamileliğinde de sancın gelmeyecek suni sancı vereceğiz ne zaman istersen gelip doğum yapabilirsin diyince hadi gelmişken doğurayım bari demiştim
Adamcağız kaç senelik meslek hayatımda senin gibisini görmedim demişti
Hatta doğum sabaha karşı oldu tabi normal olunca aynı gün saat 15:00 gibi hastaneden taburcu ettiler ve ben daha bir kaç saatlik bebekle eşimin Anannesine gitmiştim kadın beni görünce şaşırdı ne arıyorsun burada diye bende hiççç söz verdiğim gibi hastane dönüşü çaya geldim hem torununun çocuğunu görmen için getirdim demiştm hala herkes sülalede anlatır doğumdan bir kaç saat sonra çaya gitti evine gideceğine diye

Günaydin canlar...nasillsiniz....az önce tartildim bu sok diyete 67,7 kg ile baslayacagim...sonucu cok merak ediyorum. Cuma günü 68,6 kg idim nasil olduysa 900 gr gitmis..bakalim 5 kilo vermesemde 2-3 kilo birden giderse cok sevinecegim

Sabah sabah çok güldüm ya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…