Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Seeeeeeeeelaaaaaaaaaaaam fıstıklar nasılsınız
Valla kötü uyandim. Dün kacamak cok olduya sabah ciktim tartiya
69.5 dan diyetle 67.1 e düşmüştüm
bi baktim 68.8 yuh dedim ya tamam ucunu kacirdikta yediklerimi tartsam 1.7 degil bu kadar mi geri alinir... o kadar emeklerime yandim.

bende anlamiyorum bir hafta icinde 1,9 kg almistim cuma günü 68,6 idim nasil olduysa 2 gün icinde tekrar 900.gr gitmis...sende sok diyet yapmismiydin..bu haftada yapacskmisin

Canım ben çok tartılmam kızlar biliyor tartıldığımda rakamların oynadığını bildiğim için tartılmıyorum anca cuma günleri tartılıyorum.
Ama diyetde yazıyordu diyetin ertesi gün çok abartmamamız lazımmış yoksa 2 katını alırmışız o yüzden ola bilir.

Unutmadan söyleyim..ben protein diyeti yaptimya gecen hafta..sanirim bana iyi gelmedi...ve birseyin farkina vardimki kahvaltilarda kesinlikle sebze bulundurun...ben kahvaltimi yulaflan kendime müsli hazirlamistim iyi gelmedi bana kilo aldirdi...önceki yaptigim kahvaltilar cok iyiydi...bol sebze oluyordu güzel kilo veriyordum...sebze cok iyi oluyo diyette ..yani normal diyet günlerimizde bol sebze tüketelim

kızlar yeniden yeniden merhabaaa
öncelikle takıma tekrar katılamamamın nedeni bıraktıgım kiloya düşememem maalesef 200 300 gram kaldı
2. neden evdeki interneti kapattırdık tlf dan çok sıkıntılı girdiğim için arada okuyup çıkıyorum
ve en önemli sıkıntı eşim işten çıkarıldı yaklaşık 1 ay oldu.İş arayışları tazminat olayları derken sıkıntılı bir süreç oldu bizim için. En sonunda işyeri açmakta karar kıldık.Kosgebden eğitim ve sertifika alıp işyeri açacağız.Büyük ihtimal benim üzerime açılacak o yüzden kursa benim gitmem gerekecek.Yaklaşık 1 ayı bulacak bu süreçler.1.5 ay sonra tekrar beraberiz.Sizleri özledim...
Buarada bir ay sonra abimin nişanı var ve en 2 kilo versem süper olacak

bende anlamiyorum bir hafta icinde 1,9 kg almistim cuma günü 68,6 idim nasil olduysa 2 gün icinde tekrar 900.gr gitmis...sende sok diyet yapmismiydin..bu haftada yapacskmisin
Evet yapmistim ama bu hafta yapmayacagim cunku korktugum basima geldi. Az ve herseyden yemek sanirim bunyeme daha uygun, haftanin birikimi haftasonu elimde patladi...

Evet muhtemelen basima gelen bu oldu o zaman eski kiloma cikmadigima sevinim bari. ben dayanamiyorum sürekli tartilmak iyi degilmis ama tartiliyorum. Muhtemelen bu sabah o tartiya cikmasam verdim sandigim kilonun gazi ile bu gun de kotu bir gun olacakti. Ama simdi moralim bozuldu aç karnima safran cayimla 3 bardak su ictim ve salatalik domates agarlikli hafif bir kahvalti yaptim gunun kalan kismi dahada dikkatli olacagim. Cumaya tekrar 71.1 gormek icin elimden geleni yapacagim insallah sabitler ve daha yukari cikmam

Kızlar patateslerinizi nasıl yiyorsunuz. Ben geçen hafta haşladıkdan sonra sumak. pul biber serpib yemişdim. Ama bu sefer pul biber. kara biber. sumak ve çok-çok az tuz serpdim böyle midem bulanmadı aksine çok sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…