Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de canım pul biber karabiber kekik ve çok az kaya tuzu koydum tansiyonum çok düşük çünkü sumak da güzel fikir akşama fırın poşetinde yapıcam ama

Ben karabiberlen denedim fena deyildi...aslinda patateslen aram iyi ama tuzsuz ve soguk olunca birde patatesin kendisi tatsiz olunca zor yenliliyo...eyer bu diyet iyi gelirse bana birdahaki sefere organik olanlardan alacagim belki onlar daha lezetli olur...

Evet canım patates tatsız olunca yenmiyor geçen sefer benimde patateslerim tatsızdı ama bu sefer şansıma lezzetlisi çıkdı. Ben soğuk yiyemiyorum o yüzden ben bu gün haşladım patetesimi zaten akşam evde patates yokdu.

Sebze gününde ne yapacaksınız kızlar ben salatalık domates yeşillikle salata yapıp bi de sebze haşlamak istiyorum hangileri olur ki acaba

Kızlar diyetden memnun kalırsanız ve bir daha yapmak isterseniz bana da haber verin çünki bir daha yapmak isterim. Yalnız yapınca insan sıkılıyor birlik olunca sıkılmıyorum.

Canim şu haftayı atlatalim bi cuma yine konuşuruz ve inşallah kilo veririz
Canım benim kaçamak yapmazsan vericeksin kız en zor kilo verenlerdenim ben verdiysem siz de vericeksiniz meraak etme. Ki ben 3 hafta aynı kiloda kaldım bu diyetden sonra 900 gr gitti çok şükür. Ben 2-ci haftamdayım ve 2 hafta daha yapmayı düşünüyorum.

Beni nöbetler çok düşündürüyor ama dedigim gibi hastanede olduğum günleri ayran ve süt le takviye etcem ama eğer güzel sonuç olursam bende devam etmeyi düşünüyorum

selam kızlar ya napıyosunuz? ben 3 gündür gelemedim çok üzgünüm bu durumdan dolayı...akibetim ne oldu acaba? Moni beni izne ayırmış olabilir diye düşünüyorum çünkü bildirimimi yapamadım

oo mervecim maşallah olmuş bebişin çok sevindim arada aklıma geliyordun adı da çok güzelmiş :) hayırlı evlat olsun inşallah

burdan uzak kaldığım birkaç günde saçmaladım evet malesef dün bi seminere katıldım ikramlar vardı 4 kurabiye yedim ofof neyse bugün telafi etmeye çalışıyorum

pazar menüm gelsin
sabah: 2 dilim tbdan kaşarlı tost ve salça
öğlen: 1 kase yoğurt içine biraz yulaf keten tohumu ve 2 kayısı attım
ara: az şekerli türk kahvesi 1/3 albeni
akşam: 1 servis kaşığı şnitzel ve yanında 1 servis kaşığı arpa şehriye pilavı

birazdan yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…