Ben de canım pul biber karabiber kekik ve çok az kaya tuzu koydum tansiyonum çok düşük çünkü sumak da güzel fikir akşama fırın poşetinde yapıcam amaKızlar patateslerinizi nasıl yiyorsunuz. Ben geçen hafta haşladıkdan sonra sumak. pul biber serpib yemişdim. Ama bu sefer pul biber. kara biber. sumak ve çok-çok az tuz serpdim böyle midem bulanmadı aksine çok sevdim.
Ben karabiberlen denedim fena deyildi...aslinda patateslen aram iyi ama tuzsuz ve soguk olunca birde patatesin kendisi tatsiz olunca zor yenliliyo...eyer bu diyet iyi gelirse bana birdahaki sefere organik olanlardan alacagim belki onlar daha lezetli olur...Kızlar patateslerinizi nasıl yiyorsunuz. Ben geçen hafta haşladıkdan sonra sumak. pul biber serpib yemişdim. Ama bu sefer pul biber. kara biber. sumak ve çok-çok az tuz serpdim böyle midem bulanmadı aksine çok sevdim.
Evet canım patates tatsız olunca yenmiyor geçen sefer benimde patateslerim tatsızdı ama bu sefer şansıma lezzetlisi çıkdı. Ben soğuk yiyemiyorum o yüzden ben bu gün haşladım patetesimi zaten akşam evde patates yokdu.Ben karabiberlen denedim fena deyildi...aslinda patateslen aram iyi ama tuzsuz ve soguk olunca birde patatesin kendisi tatsiz olunca zor yenliliyo...eyer bu diyet iyi gelirse bana birdahaki sefere organik olanlardan alacagim belki onlar daha lezetli olur...
Ben domates-salatalık-marul salatası yapıcam çok seviyorum bir de limon ve sirke katcam.Sebze gününde ne yapacaksınız kızlar ben salatalık domates yeşillikle salata yapıp bi de sebze haşlamak istiyorum hangileri olur ki acaba
Yarın sebze günü ve ben 24 saat nbtciyim hastaneye yeşillik ve domates salatalık götürcem inşallah zorlanmamSebze gününde ne yapacaksınız kızlar ben salatalık domates yeşillikle salata yapıp bi de sebze haşlamak istiyorum hangileri olur ki acaba
Ben de çok severim bi de tok tutması açısından Karnabahar haşlarım iyi olur gibiBen domates-salatalık-marul salatası yapıcam çok seviyorum bir de limon ve sirke katcam.
İnşallah canımYarın sebze günü ve ben 24 saat nbtciyim hastaneye yeşillik ve domates salatalık götürcem inşallah zorlanmam
Canim şu haftayı atlatalim bi cuma yine konuşuruz ve inşallah kilo veririzKızlar diyetden memnun kalırsanız ve bir daha yapmak isterseniz bana da haber verin çünki bir daha yapmak isterim. Yalnız yapınca insan sıkılıyor birlik olunca sıkılmıyorum.
Canım benim kaçamak yapmazsan vericeksinCanim şu haftayı atlatalim bi cuma yine konuşuruz ve inşallah kilo veririz
Canim şu haftayı atlatalim bi cuma yine konuşuruz ve inşallah kilo veririz
Beni nöbetler çok düşündürüyor ama dedigim gibi hastanede olduğum günleri ayran ve süt le takviye etcem ama eğer güzel sonuç olursam bende devam etmeyi düşünüyorumCanım benim kaçamak yapmazsan vericeksinkız en zor kilo verenlerdenim ben verdiysem siz de vericeksiniz meraak etme. Ki ben 3 hafta aynı kiloda kaldım bu diyetden sonra 900 gr gitti çok şükür. Ben 2-ci haftamdayım ve 2 hafta daha yapmayı düşünüyorum.
Bu hafta donus yapıyorum inşallah bi an önce eski düzene girmek lazim hamilelik sirasinda 10 kilo verdim 88 ile hamile kaldim 78 e kadar düştum doğuma girdigimde 92 ileri gecmistim bugün tartildigimda 79 kiloyu tekrar gördüm
@moni ayşe ablam eğer bi sakincasi yoksa listeye kendimi de ekledim eğer ortalamayi dusuruyorsa sonra ki haftalarda da girebilirim listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?