Nasılsın canım çok uzaklaşma burdan özlüyoruz.selam kızlar ya napıyosunuz? ben 3 gündür gelemedim çok üzgünüm bu durumdan dolayı...akibetim ne oldu acaba? Moni beni izne ayırmış olabilir diye düşünüyorum çünkü bildirimimi yapamadım
Maşallah canımKızlar bugün ki sınavlarım çok güzel geçti inşallah sonuçlar iyi gelir sizler neler yaptınız bakalım
Günaydin canlar...nasillsiniz....az önce tartildim bu sok diyete 67,7 kg ile baslayacagim...sonucu cok merak ediyorum. Cuma günü 68,6 kg idim nasil olduysa 900 gr gitmis..bakalim 5 kilo vermesemde 2-3 kilo birden giderse cok sevinecegim
Valla kötü uyandim. Dün kacamak cok olduya sabah ciktim tartiya
69.5 dan diyetle 67.1 e düşmüştüm
bi baktim 68.8 yuh dedim ya tamam ucunu kacirdikta yediklerimi tartsam 1.7 degil bu kadar mi geri alinir... o kadar emeklerime yandim.
Kızlar ya ben daha yoldayım ewe dnyrm 2 saatte evde olsam hiçbişey yemedim cubuk krater yiyip ewe gider gitmez patetesimi haslasam olur mu ki
kızlar yeniden yeniden merhabaaa
öncelikle takıma tekrar katılamamamın nedeni bıraktıgım kiloya düşememem maalesef 200 300 gram kaldı
2. neden evdeki interneti kapattırdık tlf dan çok sıkıntılı girdiğim için arada okuyup çıkıyorum
ve en önemli sıkıntı eşim işten çıkarıldı yaklaşık 1 ay oldu.İş arayışları tazminat olayları derken sıkıntılı bir süreç oldu bizim için. En sonunda işyeri açmakta karar kıldık.Kosgebden eğitim ve sertifika alıp işyeri açacağız.Büyük ihtimal benim üzerime açılacak o yüzden kursa benim gitmem gerekecek.Yaklaşık 1 ayı bulacak bu süreçler.1.5 ay sonra tekrar beraberiz.Sizleri özledim...
Buarada bir ay sonra abimin nişanı var ve en 2 kilo versem süper olacak
Kızlar şekersiz çay ve yine şekersiz filtre kahve serbest mi
Sebze gününde ne yapacaksınız kızlar ben salatalık domates yeşillikle salata yapıp bi de sebze haşlamak istiyorum hangileri olur ki acaba
Kızlar diyetden memnun kalırsanız ve bir daha yapmak isterseniz bana da haber verin çünki bir daha yapmak isterim. Yalnız yapınca insan sıkılıyor birlik olunca sıkılmıyorum.
Sebze alışverişimi yaptım kızlar siz de yazayım fikir olur belki
Domates salatalık yeşillik roka Karnabahar mantar yeşil soğan nane ve yeşil biber
Yarın olsada yesem çok severim pek severim :))
Kızlar patates beni zorluyor ya acıkıyorum ama dayancam az kaldı
Merhaba senin adina cok sevindim.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gündelikçi Oynakbaşı geldi hanımmm
Anam bugün kırılmış gibi iş yaptım
Hazır havada kapalıyken ay şunuda yapayım bunuda yapayım derken kendimi nasıl kaptırdıysam daha totoşum yeni yer gördü
Bugün tekrar mutfağımı bir elden geçirip yatak odasının dolaplarına giriştim
Küçük kuzunun dolabını komple yere döküp hepsini tek tek ayırdım ( küçük gelen 2 çöp poşeti dolusu kıyafet çıktıartık Annem bir kısmını gelince yeni toruna ayırır kalanınıda ihtiyaç sahibi birilerine veririz tabi poşetleri de direk Annemin evine attık )
Kendi dolabımıda bir boşalttım 3 çöp poşetide benimkinden çıktı
Anam ne kadar çok kıyafet denedim ve bol diye ayırdıminanılmaz mutlu oldum
Dolapta daha evvel üzerime dar gelen bir sürü eşyada çıktı tabi
1 tane Sıfır pantalon ( Annem almıştı hiç olmadı dolap bekliyordu)
Bir sürü üst hatta bol bile gelmeye başlayanlardan ( eskiden üzerime geçiremezdim yada olsada nefes alamazdım)
Çok yoruldum ama hem mis gibi oldu, hem dolaplarım yarı yarıya boşaldı ( vedalaşamıyordum hep dursun giyerim hesabı) hemde başkalarına neredeyse hiç giymediğim bir sürü kıyafet çıktı
Şekersiz keyif kahvemide alıp kendimi Laptobun önüne attımhak ettim eşimde ses edemez artık
Maşallah canım valla süper bir sonuç
Ben Cumartesi yaptığım kaçamak yüzünden sabah 700 gr fazla gördüm ama hak ettim üstelik pekde dert etmiyorum dediğin gibi 5 gitmesinde 3 gitsinnasılsa 2.ci tur bitene kadar fazlası gider
Canım hiç üzülme bünye şaşırmışda olabilir birden kaçamak yapıncacumaya kadar yine veririz nasılsa fazlasını
İyi yapmışsın geçde olsa başlamakla canım karşılığını görünce iyiki diyeceksin
Tekrar aramıza hoşgeldin canım inşallah fırsat buldukça burada olursan bence 2 kgdan fazlası bile gidebilir
Baktın olmadı düğüne 1 hafta kala yaparsın bizim şu 5 günlük detoksdan ve anında düğüne hazırsın
Ben geçen haftada şekersiz çay ve kahve içtim canım sanmıyorum etkilesin ama tabi şu 3ü bir aralardan yada 2si bir aralardan mümkün olduğunca içmezsek süper olur
Canım dilediğin gibi yapabilirsinatıyorum karnabaharını yemek yaparsın bol soğanlı sebzeleride dediğin gibi salata yaptınmı hem acıkmazsın hemde gözün doyar
Kız hızını alamadın 3.cü turu mu döneceksin
Dur bakalım bir cumaya sonuçlarımızı görüp tekrar bayram ilan edelimde sonrasında bakarız olmadı bir iki hafta ara verip sonra tekrar yaparız fazlada bünyeyi zorlamayalım yoksa serbest günlerinde sapıtma ihtimalimiz yükselir
Ohhh tam bir sebze şenliği olacak desene
Benim bünye cins ya baştan bende pırasa yada başka bir sebze yemeğiyle salata yerim diyordum ama hem sırf salatada olsa açıkmamıştım hemde acıkcası benim bünye gıcıklık yaparda eksi göstermezse diye tedirgin oldum
Sen çeşit çok yapacaksan miktarı dikkatli belirle canım biliyorsun nasıl başlarsan akşama kadar devam etmek zorundasın sonra öğlende ay çok geldi bunuda yemiyeyim durumu olmasın
Ha gayret canım az kaldıkendine güzel bir şekersiz türk kahvesi yap olmadı emin ol çok güzel tok tutuyor olmadı 1 Mineralli soda iç sadelerinden tabi oda felaket tıkıyor
Sabah yiyeceğin güzel sebzeleri düşün
Merhaba senin adina cok sevindim.
bende bugun yazliklarin bir kismini cikardim utuleyecektim denedim hatta esimde yanimdaydi biraz daha zamani var biraz daha ver sen dedi ve hakliydi çünkü ya beli kapanmadi ya bacaktan cikmadi yada giydim sosis gibi oldum... havalar dahada isinmadan yaz gelmeden bu işbitmeli . Üzüldüm
Sabahtan hepsinden az az yiyim ki canım öğlen akşam rahat ederim fazla kaçırmam zaten asıl salata yiycem ama bugün patatesten fenalık geldi hiç kaçamak yapmadım ama acikmadim da çok şükür yarını iple çekiyorum domates öyle güzel koktu ki burnuma :))Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gündelikçi Oynakbaşı geldi hanımmm
Anam bugün kırılmış gibi iş yaptım
Hazır havada kapalıyken ay şunuda yapayım bunuda yapayım derken kendimi nasıl kaptırdıysam daha totoşum yeni yer gördü
Bugün tekrar mutfağımı bir elden geçirip yatak odasının dolaplarına giriştim
Küçük kuzunun dolabını komple yere döküp hepsini tek tek ayırdım ( küçük gelen 2 çöp poşeti dolusu kıyafet çıktıartık Annem bir kısmını gelince yeni toruna ayırır kalanınıda ihtiyaç sahibi birilerine veririz tabi poşetleri de direk Annemin evine attık )
Kendi dolabımıda bir boşalttım 3 çöp poşetide benimkinden çıktı
Anam ne kadar çok kıyafet denedim ve bol diye ayırdıminanılmaz mutlu oldum
Dolapta daha evvel üzerime dar gelen bir sürü eşyada çıktı tabi
1 tane Sıfır pantalon ( Annem almıştı hiç olmadı dolap bekliyordu)
Bir sürü üst hatta bol bile gelmeye başlayanlardan ( eskiden üzerime geçiremezdim yada olsada nefes alamazdım)
Çok yoruldum ama hem mis gibi oldu, hem dolaplarım yarı yarıya boşaldı ( vedalaşamıyordum hep dursun giyerim hesabı) hemde başkalarına neredeyse hiç giymediğim bir sürü kıyafet çıktı
Şekersiz keyif kahvemide alıp kendimi Laptobun önüne attımhak ettim eşimde ses edemez artık
Maşallah canım valla süper bir sonuç
Ben Cumartesi yaptığım kaçamak yüzünden sabah 700 gr fazla gördüm ama hak ettim üstelik pekde dert etmiyorum dediğin gibi 5 gitmesinde 3 gitsinnasılsa 2.ci tur bitene kadar fazlası gider
Canım hiç üzülme bünye şaşırmışda olabilir birden kaçamak yapıncacumaya kadar yine veririz nasılsa fazlasını
İyi yapmışsın geçde olsa başlamakla canım karşılığını görünce iyiki diyeceksin
Tekrar aramıza hoşgeldin canım inşallah fırsat buldukça burada olursan bence 2 kgdan fazlası bile gidebilir
Baktın olmadı düğüne 1 hafta kala yaparsın bizim şu 5 günlük detoksdan ve anında düğüne hazırsın
Ben geçen haftada şekersiz çay ve kahve içtim canım sanmıyorum etkilesin ama tabi şu 3ü bir aralardan yada 2si bir aralardan mümkün olduğunca içmezsek süper olur
Canım dilediğin gibi yapabilirsinatıyorum karnabaharını yemek yaparsın bol soğanlı sebzeleride dediğin gibi salata yaptınmı hem acıkmazsın hemde gözün doyar
Kız hızını alamadın 3.cü turu mu döneceksin
Dur bakalım bir cumaya sonuçlarımızı görüp tekrar bayram ilan edelimde sonrasında bakarız olmadı bir iki hafta ara verip sonra tekrar yaparız fazlada bünyeyi zorlamayalım yoksa serbest günlerinde sapıtma ihtimalimiz yükselir
Ohhh tam bir sebze şenliği olacak desene
Benim bünye cins ya baştan bende pırasa yada başka bir sebze yemeğiyle salata yerim diyordum ama hem sırf salatada olsa açıkmamıştım hemde acıkcası benim bünye gıcıklık yaparda eksi göstermezse diye tedirgin oldum
Sen çeşit çok yapacaksan miktarı dikkatli belirle canım biliyorsun nasıl başlarsan akşama kadar devam etmek zorundasın sonra öğlende ay çok geldi bunuda yemiyeyim durumu olmasın
Ha gayret canım az kaldıkendine güzel bir şekersiz türk kahvesi yap olmadı emin ol çok güzel tok tutuyor olmadı 1 Mineralli soda iç sadelerinden tabi oda felaket tıkıyor
Sabah yiyeceğin güzel sebzeleri düşün
Daha iyiyim kuzum saolasın evet burdan uzak olmak yaramıyo bnde sizi özledim:)Nasılsın canım çok uzaklaşma burdan özlüyoruz.
benimde menüm bütün gün patates bir lokma kacamak yokBugün ki menüm kızlar
Patates patates patates ve yine patates
gittiğim yerlerde neler ikram edildi ama yemedim kayınvalidem pohoça yapmış ki çok güzel yapar içim gitti bi lokma ye kızım dedi ama hayırrrr dedim saolsun çok anlayışlı kadındır azmimi tebrik etti işe yararsa hem ona hem anneme yaptırcam
Tebrik ediyorum arkadaşım süperizbenimde menüm bütün gün patates bir lokma kacamak yok
Sabahtan hepsinden az az yiyim ki canım öğlen akşam rahat ederim fazla kaçırmam zaten asıl salata yiycem ama bugün patatesten fenalık geldi hiç kaçamak yapmadım ama acikmadim da çok şükür yarını iple çekiyorum domates öyle güzel koktu ki burnuma :))
Bugün ki menüm kızlar
Patates patates patates ve yine patates
gittiğim yerlerde neler ikram edildi ama yemedim kayınvalidem pohoça yapmış ki çok güzel yapar içim gitti bi lokma ye kızım dedi ama hayırrrr dedim saolsun çok anlayışlı kadındır azmimi tebrik etti işe yararsa hem ona hem anneme yaptırcam
Bizim evde de aynısı oldu eşim sağolsun sabah normal kahvaltısını etti öğlen haşlama patates yanında kroket aksam fırında patates ve yine kahvaltı tabi anacığının pohoçalarını götürdü o :) bende şuan kayısı çayı içiyorum patatesler fena şişirdi beniValla bugün evdekilerde bana uydukızım zaten benle yapacaktı o istikrarlıı birşekilde benle sabahtan akşama patates yedi eşim ve küçük kuzu sabah normal kahvaltı ettiler ama tabi patateslere ortak olarak akşamlık hepimiz sırf patates yedik bu kez hiç tuz kullanmadım az da olsa
Akşam üzere eşim dışardayken Beze almış gelmişbir gördüm tabi başladım söylenmeye ulen hep aynısını yapıyorsun ne zaman detoksa başlasam ilk gün bilinç altınamı yerleşti nedir kaçamaklık birşey alıyorsun diye bin kere özür diledi ( ki inan çok severim bezeyi ama o an büyük kızın canı çeker diye uyuz oldum Allahtan sevmiyormuş oda ) Adamcağız mutfakta gizli saklı yedi bir ara ( zaten 3 tane almış pastaneden )
Bende inatla dışına çıkmadımsabahı bende iple çekiyorum şu an
Sabah 2 ufak patates yedim
Öğlen 1 patates
İkindi 1 patates
Akşamda 2 patates yedim
BOl bol eksi olarak döner bize inşallahhhhhhhhh...Aminnnnnnnnnnnnn
Bugün Anneme eskileri ayırıp onun eve attığımı söyleyince iyi iyi dolaplar mis gibi olmuştur hem dar gelenleri ne diye saklarsın ki dedihatun dar gelenleri attım sanıyor aslına tam tersine bol gelenleri attım tabi ona detoks yaptığımı ve kıyafetlerin hepsinin artık fazla bol geldiğini söylemedim artık Ramazanda yada Bayramdan sonra geldiklerinde ( işleri biterse Ramazanın başında gelebilirler belki ) büyük fark görüp şok olsun
Kadıncağıza 5 ay evvel bir bitkisel çay resmi göstermiştim netten ay bunu bulursan bana getirsene kilo vermeye destek oluyormuş diye söylemiştim geçen gün onu hatırlamış harıl harıl faydası olur diye çay arıyor hatun eczanelerdediyemedim tabi Anneciğim veriyorum zaten gerek yok diye ( en azından kabızlığa iyi gelir belki )
Merhaba kizlar
az önce carsamba aksam kayinvalde ve kayinpederimin gelecegini ogrenip cok sevimdim:)
Son zamanlarda yogunluktan beynim dönmüştü biraz rahatlarim kaynanam sebebiyle kayinpederlede kizimin arasi pek iyi bol bol ona birakip spor yaparim oh ohhhhh
Bben de bu gün 5 tane patates yedim
Bizim evde de aynısı oldu eşim sağolsun sabah normal kahvaltısını etti öğlen haşlama patates yanında kroket aksam fırında patates ve yine kahvaltı tabi anacığının pohoçalarını götürdü o :) bende şuan kayısı çayı içiyorum patatesler fena şişirdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?