Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende aciktim ama bitki caylarindan iciyorum onlarda rahatlatiyo....kesinlikle diyet programina uyacagim...cok merak ediyorum kusursuz olursa diyetim kac kilo gidecek

Aynen canım bende şimdi kendime şekersiz sütsüz nescafe yaptım
Dediğin gibi bende çok merak ediyorum tam uyunca daham mı fazla gidecek diye eğer aynı kiloyu verirsemde tabi mutlu olurum ama en azından bir daha yaptığımda ilk yaptığım gibi ufak oynama yaparsam vicdanen rahat olurum

[QUOyarın başlıyorum cyseemr, post: 40582312, member: 659607"]Bugün başladık canım[/QUOTE]

Ben yarın başlıyorum canım napsam yarın patates sonra size katılmak için et den mi devam etsem inşallah hiç kaçamak yapmam

[QUOyarın başlıyorum cyseemr, post: 40582312, member: 659607"]Bugün başladık canım

Ben yarın başlıyorum canım napsam yarın patates sonra size katılmak için et den mi devam etsem inşallah hiç kaçamak yapmam[/QUOTE]
Yok canım direkt patatesten başla çünkü amaç önce patatesle metobolizmayı hızlandırmak sonra o hızla devam etmesi ben öyle düşünüyorum en azından bu arada yarın sebze günü

Ben yarın başlıyorum canım napsam yarın patates sonra size katılmak için et den mi devam etsem inşallah hiç kaçamak yapmam
Yok canım direkt patatesten başla çünkü amaç önce patatesle metobolizmayı hızlandırmak sonra o hızla devam etmesi ben öyle düşünüyorum en azından bu arada yarın sebze günü [/QUOTE]
Ben yanlış anlamışım canım yazdıklarını tekrar okuyunca farkettim

Kızlar bana dua edin yarın 24 saat nbtte sebzeler beni zorlamasin

Canım inşallah yarın çok çok rahat geçer Sana şimdiden hayırlı nöbetler

Canım bencede hiç düzeni bozmadan patatesle başla ve sebze falan diye olması gerektiği sırayla yap Cumaya kadar eminim sende güzel fark görürsün varsın seninki bir gün geç bitsin

Ben de toplam 5 tane falan yedim orta boydu ama patatesler

Bende toplamda 6 patates yedim orta boy ama sanırım ben çok erken yedim birde tek tek yedim öğlen ve ikindide tabi akşamda çok acıkmıştım ve erken yiyince şu an karnım zil çalıyor
Birazdan yatayımda bari çabuk sabah olsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili güzel bir hafta diliyorum

Sabah 6da çok dinç bir şekilde güne Merhaba dedim bugün şükür
Kahvaltımı yaptım, duşumu aldım ve kendimi buraya attım

Umarım hepimiz için gün çok güzel geçer

Dün malum Cumartesi biraz ipin ucu kaçınca 700 gr artıdaydım ama bu sabah şükür o artı yok olmuş
Bundan sonrasıda bol eksili olur inşallahhhhh ......Aminnnnnnnn

günaydın kızlar bende bugün patatesten başlıyorum bakalım inşallah bozmam çünkü artık gram değil kilo vermek istiyorum yaza 60 olmak istiyorum ve o elbisenin içine girmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

ben patatesi küp küp doğrayıp baharat atıp yağsız tavada kavurdum 5 orta patates yaptım bakalım yetecek mi gözüme çok az göründü eğer yetmezse 2 tane falan daha yiyebilir miyim siz kaçar tane yediniz sayı sınırı var mı?

Maşallah canım tebrik ederim sakın bırakma olurmu. Canım doyana kadar yiyebilirsin yazıyor. Ben dün 5 tane orta boy yedim.

güüünnnnaaayyyyydın nasılsıınız....

bol yağmurlu bir nevşehir gununden merhaba herkese..... bugun bol hareketli az kalorili bir gun olsun....bu hafta 5 gun diyeti yapan fazla sanırım sizede kolay gelsin....inş cumaya hepimiz kilo vermiş oluruz...

benim bu gun hareket gunüm 10.000 adımı gun içinde tamamlamaya çalışacağım. bir gun yürüyüş bir gun aerobik yapıyorum.bu gun akşama kadar okulda olacağım için aerobik yapmaya halim kalmaz...gunluk adımımı tamamlasam yeter bana

Günaydın canım
Hadi bismillah inşallah kaçamaksız tamamlarız hepimiz
YOk canım sınırsız yiyebilirsin bende dün 6 tane patates yemiştim gün boyu
Şu an gözüne az görünebilir ama emin ol çok tıkıyor patates insanı birde soğuk yemeye dikkat et o zaman Glisemik İndeksi düşüyor ve daha uzun süre tok tutuyor

Günaydın sanada canım
İyiyiz şükür hatta bomba gibiyiz
Ne güzel bugün baya hareketli geçecek senin için Ben bugün kalan iki posta çamaşırımı yıkayacağım ( yolluklara kadar herşeyi yıkayınca bitmedi gitti çamaşır faslı ) bir kaç parçada ütümü yapıp Lesliemi yapacağım inşallah
Umarım hepimiz Cuma günü çok çok güzel rakamlar görürüz tartıda

Hadiii kızlarrrrrrrr sularımızı ihmal etmeyelim

Ben uyandığımdan beri 750 ml içtim bile birazdan 1 bardak daha içip 1 litreyi tamamlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…