- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bende aciktim ama bitki caylarindan iciyorum onlarda rahatlatiyo....kesinlikle diyet programina uyacagim...cok merak ediyorum kusursuz olursa diyetim kac kilo gidecek
Ya ben hiç acıkmadım niye ki fazla mı yedim acaba davul gibi hissediyorum kendimiBende aciktim ama bitki caylarindan iciyorum onlarda rahatlatiyo....kesinlikle diyet programina uyacagim...cok merak ediyorum kusursuz olursa diyetim kac kilo gidecek
Bugün başladık canım5 günlük diyet yapanlar bende size katılıyorum yarın mı başlıyorsunuz bugün yaptınız mı
Ben de toplam 5 tane falan yedim orta boydu ama patateslerBen bir kilo kaynatmistim patatesten dün gece.. geriye kalan 300 gram kadar patates kalmis...benim patetesler kücüktü
[QUOyarın başlıyorum cyseemr, post: 40582312, member: 659607"]Bugün başladık canım
Yok canım direkt patatesten başla çünkü amaç önce patatesle metobolizmayı hızlandırmak sonra o hızla devam etmesi ben öyle düşünüyorum en azından bu arada yarın sebze günüBen yarın başlıyorum canım napsam yarın patates sonra size katılmak için et den mi devam etsem inşallah hiç kaçamak yapmam
Kızlar bana dua edin yarın 24 saat nbtte sebzeler beni zorlamasin
Ben yarın başlıyorum canım napsam yarın patates sonra size katılmak için et den mi devam etsem inşallah hiç kaçamak yapmam
Ben de toplam 5 tane falan yedim orta boydu ama patatesler
Maşallah canım tebrik ederim sakın bırakma olurmu. Canım doyana kadar yiyebilirsin yazıyor. Ben dün 5 tane orta boy yedim.günaydın kızlar bende bugün patatesten başlıyorum bakalım inşallah bozmam çünkü artık gram değil kilo vermek istiyorum yaza 60 olmak istiyorum ve o elbisenin içine girmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
ben patatesi küp küp doğrayıp baharat atıp yağsız tavada kavurdum 5 orta patates yaptım bakalım yetecek mi gözüme çok az göründü eğer yetmezse 2 tane falan daha yiyebilir miyim siz kaçar tane yediniz sayı sınırı var mı?
günaydın kızlar bende bugün patatesten başlıyorum bakalım inşallah bozmam çünkü artık gram değil kilo vermek istiyorum yaza 60 olmak istiyorum ve o elbisenin içine girmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
ben patatesi küp küp doğrayıp baharat atıp yağsız tavada kavurdum 5 orta patates yaptım bakalım yetecek mi gözüme çok az göründü eğer yetmezse 2 tane falan daha yiyebilir miyim siz kaçar tane yediniz sayı sınırı var mı?
güüünnnnaaayyyyydın nasılsıınız....
bol yağmurlu bir nevşehir gununden merhaba herkese..... bugun bol hareketli az kalorili bir gun olsun....bu hafta 5 gun diyeti yapan fazla sanırım sizede kolay gelsin....inş cumaya hepimiz kilo vermiş oluruz...
benim bu gun hareket gunüm 10.000 adımı gun içinde tamamlamaya çalışacağım. bir gun yürüyüş bir gun aerobik yapıyorum.bu gun akşama kadar okulda olacağım için aerobik yapmaya halim kalmaz...gunluk adımımı tamamlasam yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?