Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

maaşallah kızlar bugün pek bir dinamik gördüm sizi bende ancak 1 bardak içtim suyu hava yağmurlu ve soğuk olunca içesim gelmiyor am 2 lt ye tamamlarım inşallah benim en çok korktuğum et günü kırmızı eti çok yiyemem balığı da yiyemem öyle ekmeksiz en iyisi derisiz tavuk bagetlerini çevire çevire tavada pişirip yeyim zaten et gününün akşamı eşimle tanışma yıldönümümüz dışarda da et yerim olur biter ohh be rahatladım

Kızlar çok üzgünüm çok kırgınım çok kötüyüm yani ne söyleyecemi bilmiyorum. Abim 2-3 gün önce Bakıya gelmiş bana haber bile etmedi direk karısının kız kardeşine gitmiş. Üstelik burda olduğunu bilidiyimi öyrendiyi için telefon etdi ne bir selam ne çocuğumu sormadan ne kocamı sormadan ben size gelemiycem uzak ben tanımıyorum falan diye ki yalan söylediyini de biliyorum avcunun içi gibi tanıdığını. Yani benim çok ama çok iyi bir insan eşim elindeki son yemeyini ihtiyacı olana verebilen bir insan bu kadar iyi yani. Zaten onu tanıyan her kes de yüzünden nasıl insan olduğunu anlıyor ben desen hiç kocamdan geri kalan bir yanım yok. Kendimizi övmek için söylemiyorum yani böyle insanız eyer aklınızda soru kalarsa onun için söylüyorum. Hiç kavgamız yok abimle neden böyle yapıyor ne yapdık biz ona. Sabahdan beri oğlumdan gizli-gizli ağlıyorum yani kızlar tamam beni eşimi sevmiyor ola bilir karısının doldurmasıyla peki benim oğlum ne yapdı ona daha küçücük. Yani Allah korusun başıma bir şey gelir ölürüm falan böylemi bakıcaklar benim yavruma. İnanın şu satırları yaza-yaza ağlıyorum çok kötüyüm. Bir insan bu kadarmı deyişir evlendeikden sonra ben hiç bir şey anlamıyorum. Böyle şeyler yapıldıkca daha da anneme yakın olmak istiyorum bir kendime kıycam her kes rahatlıycak. Bir de bana sabır diyosunuz bunun neresine sabr ediyim ben.

Canım istersen ekmeksiz köfte yada tavuk ızgara yap kendine o gün hem dışarı çıktığınızda rahat bulabilirsin onları malum neyle başlarsan onunla devam ediyorsun
Aslında gece dışarı çıkma ihtimaliniz olmasaydı tavuk suyuna çorbada yapabilirdin hem sıvıda olurdu ama dışarda çorba olayı zor olurdu sonuçta içine terbiye falan yapabilirler

Ben suyu gözümün önünde olmayınca unutabiliyorum ama bugün 5 litrelik şişeyi önüme aldım resmen gözüme sokuyorum desem yeridir ama iyi oluyor yoksa bende çok sıcak olmadığı sürece içmeyi unutabiliyorum

ooo maşallah enerjin çok olsun inş....bu kadar iş bide lessie aferin.... ben eskiden lessie ni fast 4 mil yapıyordum aralarda koşturuyor ya ama şimdi çok zor geliyor yapması yaşlandımmı ne

canım benim ne desen haklısın fakat eminim abin de iyi bir insandır seninde söylediğin gibi eşinin doldurmasına geliyordur sen abini arayıp seni çok özledim abi gel bir konuşalım falan desen belki kırmaz gelir ve sorunun ne olduğunu öğrenirsin hiiiç kendini üzme senin küçücük yavrun vra ne olacak sen ölürsen Allah korusun bebeğini üvey anne büyütecek şuan senin ailen eşin ve bebeğin bizim de öyle sonraki ailemiz ise anne baba ve kardeşlerimiz maalesef bazı insanlar evlendikten sonra kardeşlerine karşı değişiyorlar çünkü onların eşleri iyi bir insan değilse laf üretip yalan yanlış şeyler uydurup dururlar.la havle çek eline bir tesbih al.abdet alıp namaz kıl canım eminim için rahatlayacak

ayy evet nasıl unuttum neyle başlarsan onunla devam et kuralını
o zaman tarın sebze günümde sabah menemen yapmayı düşünüyordum yumurtasız ve yağsız bütün gün onu mu yicem öğlen karnıbahar akşam yeşil fasülye yesem olmaz mı ayy bu çok gıcık yaa sabah karıştırıyım o zaman menemen yeşil fasülye karnıbahar azıcık yeyim hepsinden :) ayy midem bulan dı :) :)

Tamam dediyini yapıcam zaten başka da çarem yok.
Ama abimi aramıycam yanlış anlamayın içimden gelmiyor çok kırgınım çok.

Hadiii kızlarrrrrrrr sularımızı ihmal etmeyelim

Ben uyandığımdan beri 750 ml içtim bile birazdan 1 bardak daha içip 1 litreyi tamamlarım

Eki Görüntüle 1501555

canım çok hızlı su içmişin 3 saatte yarım litre içemk gerekiyor muş birden içilen su vicuda fayda sağlamadan direkt atılıyor muş

Canım ne olur üzülme, ağlama kıyamam ben sana
Kırılmakta çok haklısın canım sonuçta insan yol iz bilmese bile telefon açıp beni şuradan alın da diyebilir ama işte bazı insanlar tuhaf Rabbim islah etsin...Aminnnnnn
Dediğin gibi kavganız yok ve senin ne kadar yüreği güzel biri olduğunu herkes biliyor
Erkekler biz kadınlar gibi ince düşünmüyorlar maalesef hani o kusuruma bakmaz diye düşünür ama aslında seni ne kadar incittiğini akıl edemez
Belki dediğin gibi eşinin etkisi de vardır ama şunu unutma ne olursa olsun Et Tırnaktan ayırlmaz
Allah korusun bugün onun bir sıkıntısı olsa ilk sizler koşarsınız ona aynı şey senin içinde geçerli her ne kadar sana uğramamış olsada içten içe seni sevdiğine özlediğine eminim ama bazen şartlar yada hayata dahil olan insanlar birşeylere engel olabiliyor ki bana göre çok yanlış bir durum

İnan aylarca KVmle konuşmadım görüşmedim ama eşime her gün Anneni aradınmı, bak işte ben görüşmüyorum diye sende uzak durma günah o senin Annen, sonra yarın öbür gün benden bilir diye tembihler dururdum
İnsanda Allah korkusu olsun yeterki affedemem denen şeyler bile af ediliyor ki siz geline bir kötülükte etmemişsiniz

Boşver canım RAbbim kimin haklı kimin haksız olduğunu görüyor
Sen yavruna eşine sıkı sıkı sarıl ve her gün daha iyi olmaya çalış bak sağlığın için kilo vermeyede başladın Onlar için sağlam ayakta duracaksın ki evladın ileride helal olsun Anneme be ne kadar güçlü bir kadınmış bizler için nelere göğüs germiş diyebilsin
Rabbim inşallah ileride ona bir kardeş nasip ederse onları sen öyle bir yetiştirki birinin bir derdi olduğunda ( Rabbim dert vermesin ...Aminnn ) diğeri iki eli kanda olsa yine kardeşine koşsun

Şu an çok duygusal bir dönemde olduğun içinde bukadar canın yanıyor ama bundada vardır bir hayır demeye çalış belki gelseydi tavrı yada söylediği bir şeye sinirlenip tartışacaktın ( sen yapmazsın da olasılık sonuçta ) yada başka bir şeyden canın daha çok sıkılacaktı
Hee çok gücüne gittiysede onu kırmadan bir mesaj at cebine Abiciğim keşke bir 5 dakika da olsa bizlerede uğrayabilseydin, yeğenini görseydin, buraları bilmesen bile en azından bir yerde buluşup görüşseydik bile bana yeterdi, çok özlemiştim ama yinede canın sağ olsun, görüşemesekte sen mutlu huzurlu ol o bana yeter gibilerinden birşeyler yaz hem kırmamış olursun hemde eminim altan alta sitem ettiğini kırıldığını anlar yanlış anlayacak bir şeyde olmazdı

Bben de bu gün 5 tane patates yedim
5 patatesle akşam mı süpersin..

benimki gençken var ya hiç abartmıyorum gelir 1 hafta kalırdı. o gittiğinde ev tepeden tırnağa temzlenmiş olurdu. halılar yıkanır koltuklar camlar silinir yorganlar günlenir vitrinler mutfak dolapları boşalıp temizlenir yerleştirilir.. iş yapmayı sever bizim evide benimser kendi evi gibi temizler yapar yer o da rahat bende:) tabi bende asla misafir muamelesi yapmam birşeylerin yerini değiştirir ses etmem nolcak begenmediysem gidince koyarım eski yerine. kavgamız falanda olur ama iyiyiz iyi... kayınpederle pek anlaşamayız aşırı negatif olumsuzluk saçan biri ama o da kaynanam da torunlarının delisi(tek torun ve tahminim başka yapmazsam öylede kalacak). en son geldiğinde kızımıjn odasını tamamen boşalttı duvarlara kadar sildi mobilyasını sildi çekmeleri bile çıkarıp içini dışını...kıyafetleri ütüleyip yerleştirdi sonra... çok benimsiyor. şimdi eskisi kadar iş yapamasada beni dinlendiriyor sorumluluğu paylaşıyor iyi oluyor. kayınpeder de negatif falan bazen çıldırtıyor ama napalım onuda öyle kabul ettim kızımla arası iyi yeter alır markete gider sahile gider parka gider daha 3 yaşında çocukla çocuk olur birlikte takılır yerlerde yuvarlanır...
seninki enteresan bizim oralarda genelde erkekten torun daha çok benimsenir kızdan torun dışarda görünür(şükür annem öyle yapmıyor ama yoksa çok zoruma giderdi)

arkadaşım hiç birşey yaşanmamasına rağmen uzak davranıyorsa aslında bence hiç üzülmemeli hani bir hatan olsada yapsa senden veya eşinden kaynaklı olsa şuçluyum de ağlada alnın açık yüzün pak... bilemezsinki kendi ailesinde neler yaşıyor anlıyorum seni insan kardeşi yapınca üzülüyor daha çok inciniyor özlüyor çünkü... bence duygularını düşüncelerini açıkca belirt "abi sana karşı rahatsız edici bir davranışımız kırıcı bir sözümüz oldu mu" diye sonra bildiklerini sakince söyle hani oraları iyi bildiğinin farkında olduğunu gelmesini istediğini beklediğini onu sevdiğini özlediğini ve böyle olunca çok kırıldığını... sakin ol ve duygularını söylemekten çekinme. kimsenin günahını almak istemem ama bazen insanlar evlerinin huzuru kaçmasın diye bazen istemediği şeyleri yapabiliyor(hani eşi istemediyse evin huzuru bozulmasın diye yapmıştır)

evet kızlar kötü bir haftasonundan sonra herkese yeni haftaya merhaba:)
sabahtan başlayayım,
2salatalık 3 biber 1dilimden peynirli tost 3 zeytin. aç karnıma safran çayı.
safran fena yaptı bağırsaklarımı

ooo maşallah enerjin çok olsun inş....bu kadar iş bide lessie aferin.... ben eskiden lessie ni fast 4 mil yapıyordum aralarda koşturuyor ya ama şimdi çok zor geliyor yapması yaşlandımmı ne

Valla ben en son 3 mil yapıyordum daha üstünüde denemedim onuda ileride kilolar baya gittikten sonra yaparım şimdilik 3 mil iyidir

Aynen canım maalesef özellikle erkekler karıyı görünce bazen değişebiliyor ( kadının yüreğiyle alakalı bir durum aslında birazda )
Benim erkek kardeşimde eşiyle tanışıp evlenene kadar ben en büyük sırdaşımdı bekarken İnan ufakken bile Annem döverdi onu yine de sırrımı açık etmezdi hani ablam yaptı yada o şöyle yaptıda ben bunu yaptım diye
Ne zaman karısıyla nişanlandı anında değişti hatta ikisi bir olup Annemle bile aramızı açmak için bir sürü yalan uydurdular ( gelin kardeşime söylüyor oda inanıp anneme yetiştiriyor Ablam senin için Hülyaya şöyle şöyle demiş hesabı ) Daha o zaman notunu verdim hatunun ama yinede düğün zamanı 15 gün önce gittim almanyaya hazırlıklara yardımcı olayım Annem tek koşturmasın diye ( Sağ olsun babamı alıştırmış her işi kendi yapabiliyor diye oda bir tek işe gidip gelmeyi bilir kalan bütün işler annemdedir senelerdir )
Düğün günü kuaförde bile dangul dungul konuştu yine sabır ettim ama en son ben küçük kuzuma hamileyken sınırı aştılar ( 7 aylık hamile halimle onlara 15 gün hizmet ettim, tangasına kadar yıkadım ama yinede dönünce karı koca bir olup Anneme benim onlara çok kötü davrandığımı, hiç memnun kalmadıklarını söylemişler eşşekler ki bir sokak öte dayalı döşeli Annemin evi vardı ve Annem o evin tapusunu bile onun üzerine yaptı sırf Ablamlara ev verildi bize verilmedi denmesin diye ki 15 gün sonra da Annemler gelecekti tatile )
Sırf yemek ve temizlik yapmak zor geldi diye benim eve yerleştiler pasaklılar hatta gelin inan bütün gün dolaştığı kıyafetlerle yatıyordu ( pjamalarını bile giymeye üşeniyordu pis )
Annemler gelince benim doğum yakın diye Annemin evine geçtim ( hani bayırdayımda sancı tutarsa çıkamam hesabı ) onlar ısrarla biz aşağıda ablamda kalacağız dediler ve 1 aya yakın benim evimde kaldılar eşim sadece kıyafet alamaya giderdi ama evin halini hiç söylemezdi bana ( ki o halimle onlar gelmeden dip köşe temizliğimde yapmıştım olurda erken doğum olursa diye ) onlar gittikten sonra eşim evin halini görünce şok geçirmiş ( son gün nasıl dağıttılarsa ) düşünsene koltukların altından bile boş kola şişeleri çıkmış
Adamcağız sabahtan akşama evi temizlemek için uğraşmış üstelik eşşekler benim daha onlar gelmeden 3 gün önce aldığım halımıda sigarayla yakmışlar ( ki bir tek evin içinde içmeyin sakın diye kural koyduğum halde )

Sanki bunları yapmamışlar gibi bir sürüde yalan uydurup yine beni suçlu çıkarmaya çalışıyorlardı ve en sonuna resti çektim herkes haddini bilecek bilmiyorsada benim işim olmaz görüşmem mecbur olmadığım sürece olur biter dedim ( hee küs değilim ama mecbur kalmadığım sürece ne hal hatır sorarım nede başka birşey sonradan iftiraya uğramaktansa uzak durmak en iyisi )

Bak kızkardeşim onlara okadar laf sokar ama yinede her hafta kardeşimi arar almanyadan ama beni asla aramaz nedense ( ben sınırı koymadan evvelde durum aynıydı hatta Annem bile der arada anlamıyorum kardeşin onlara lafda sokar ama nedense seni çekemiyorlar diye )
Küçük kuşum kaç kere hastalandı hatta bademcik ameliyatı olduğunda bile bir kere geçmiş olsun diye aramadı hatta mesaj bile atmadı he bende onunla ilgili birşey olduğunda aramayacağım sonuçta ne olursa olsun herşey karşılıklıdır bende

Diyeceğim o ki insanın eşi çok çok önemli Rabbim yüreği Allah korkusuyla çarpan insanlardan olmayı nasip etsin hepimize ...Aminnnnnn

Canım dilersen hepsinden az az kendine bir menü oluştur ama miktara ne kadar sınırsızda dese dikkat et

Tamam dediyini yapıcam zaten başka da çarem yok.
Ama abimi aramıycam yanlış anlamayın içimden gelmiyor çok kırgınım çok.

BOşver canım Gülşeninde dediği gibi sen Rabbine sığın o görüyor ve gerekeni zamanlada olsa gösterecektir

canım çok hızlı su içmişin 3 saatte yarım litre içmek gerekiyor muş birden içilen su vicuda fayda sağlamadan direkt atılıyor muş

Canım ben sabah 6 da uyandım zaten kendimi ölçüyorum o konuda hani dediğin gib çok fazlada içince çok sık tuvalete gidiyorum o zamanda içimde 5 dakikada olsa kalmamış olur okadar su

Tamam kızlar dediyinizi düşüncem zaten benim tek teselli yerim burası. Ama şu an diyil belki bir kaç gün sonra ola bilir şu an içimden gelmiyor.

yani yuh diyorum kardeşine ve gelininize canım ya resmen yüzsüzlük yaptıkları en iyisi böyleleri ile resmi olmak

Canim sanki bizi anlatmisin..emin ol bu konuda yanliz deyilsin...esimle bende ayni durumdayiz...yani üzme kendini dicem ama üzüleceksin biliyorum..su an anlattinya benimde gözlerim doldu cünkü ayni seyleri bizde yasiyoruz..birak canim herkez layigiylan dost olsun..sonucta herkez kendi kalitesine göre insanlarlan muhatap oluyo

Rabbim nazarlardan saklasın..Aminnnn

Benimkiler beni baştan istememişler zaten her fırsatta oğlum senle evlenmek zorunda kaldı artık ne yaptıysan muhabbetidir dönüyordu en sonunda eşime dedim bak bir daha bana bu cümle gelirse heee oğlunuzu iğfaal ettim diyeceğim diye
Kv eşime bizim görüştüğümüzü bildiği halde başka bir kız göstermeye kalkışmış hatta eşim çok meraklıysan git sen evlen ya Banu yada hiç kimse demiş tabi bunları ben evlendikten sonra öğrendim
İnan ben kendi kızlarının yapmadığı kadar yakın davranıyordum ama yinede hep bir soğukluk bir laf sokmadır gidiyordu eşimle aramızı defalarca bozmaya çalıştılar.
Değil evimi temizlemek öyle keyfi hamileliğimde bile yan apartmanda oturdukları halde bir günden bir güne kapımı çalıpta nasılsın birşeye ihtiyacın var demediler Çok zor geçti ilk hamileliğim ve inan komşular acıyıp halime gelip temizliğime yardım ederlerdi ( tabi kafamı kaldırabildiğim zamanlar ) Yemek zaten yapamıyordum midem kaldırmıyor diye ama gelipte bir tas çorba yapacağına birde yediklerini ballandıra ballandıra anlatıp canımın çekmesine sebep oluyorlardı
Hİç unutmam ( ölene kadarda unutamam herhalde ) bir gün mercimek köftesi yapıp yedik kızımla diye anlattı ki ben çok severim ve o dönem hiç tutturamazdım yüzümü karartıp ( ki o güne kadar bir kere bile birşey istememişimdir ondan ) Anneciğim ya çok canım çekti banada yaparmısın mercimek köftesi demiştim de bana ay hiç uğraşamam markette hazır paketler var al suyla karıştır ye işte demişti yüreğime oturmuştu hatta sabaha kadar ağlamaktan gözlerim iyice kapanmıştı şişlikten
En son 6 sene öncesine kadar hep tartışmalar ve maddi manevi sömürmeyle geçti 10 senemiz Boşanmanın eşiğine geldik resmen o zaman eşimin ailesi yüzünden
KVyle hiç ağız dalaşına o güne kadar girmemiştim, sadece o an sessiz kalır sonrada evde sabahlara kadar ağlardım ama bir gün gelip ağzına geleni saydı hatta küfür edip boşa benim oğlumu dedi ki ertesi gün eşimle mahkemeye baş vurup anlaşmalı olarak boşanmayı düşünüyorduk hiç terbiyemi bozmadan neden bana bunu yapıyorsun Anneciğim diye sordum cevap istemiyorduk seni halada istemiyoruz oldu ( paramı yerken iyidi )
Saydı saydı ve en sonunda oğlunu boşayacaktım Anneciğim ama sana inat boşamıyorum demiştim tabi uyuz oldu eşimede telefon açıp olduğu gibi anlattım ( ki yan daire bile kvnin bağırmalarını kelimesi kelimesine duymuştu ) adamcağız tabi boşanmayacağımıda duyunca gülmeye başladı en güzelini yapmışsın aşkım boşver ben konuşurum onla diye
Baştan inkar etmiş sonradanda evet dedim demiş
Yine eşimin hatrına görüştüm 2 ayda bir de olsa ama asla Anne kelimesi kullanmadım ona karşı ( ki o güne kadar Anneciğim diyordum devamlı )
Bana lafmı soktu anında cevabını yapıştırdım eşimin yanında da olsa
Her fırsatta Saygı talep edilmez hak edilir bundan sonra herkese hak ettiği kadar davranacağım dedim her ortamda ( ortaya lafımı koydum o zaten anladı )
Yeri geldiğinde tabiki her işine koştum ama haddini bilmesi gerektiğini hissettirdiğimde oldu saygı çerçevesinde

Hatta eşim hep der bir başkası olsaydı Anneme tahammül edemezdi Allah razı olsun okadar yapılana karşılık bir kere terbiyesizlik yapmadın konuşmadığın dönem bile yardıma ihtiyacı olduğunda gidip benim hatrımada olsa sessizce işini yaptın diye Hep der hakkını ödeyemeyiz diye ama inan eşimin hatrıda değil Allah rızası için katlandım herşeye

Artık daha yeni yeni Anne demeye başladım ( ama tavırları çok değişti bana karşı ) yeri geldiğinde iki arkadaş gibi ona teselli veririm ( bir şeye canı sıkıldığında ) ama yeri geldiğinde yaptığı bir yanlış varsa onuda kırmadan söyleyip uyarırım
Şimdilik geçinip gidiyoruz ama Allah biliyor ben yapılanların hiç birini unutamadım ve KVnin yüzünede dedim ben kesinlikle hakkımı helal etmiyorum, kim haklı kim haksız öbür dünyada hesaplaşacağız, benimde varsa hatam RAbbim hesabını sorsun diye

İnan hep bu yüzden her gün defalarca dua ediyorum Rabbim evlatlarımı vicdan sahibi, Allah korkusu olan insanlara gelin değil Evlat olarak gitmeyi nasip etsin...Hayırlı insanlarla evlenmeyi nasip etsin diye ....

evet kızlar kötü bir haftasonundan sonra herkese yeni haftaya merhaba:)
sabahtan başlayayım,
2salatalık 3 biber 1dilimden peynirli tost 3 zeytin. aç karnıma safran çayı.
safran fena yaptı bağırsaklarımı

Geçmiş olsun umarım iyisindir şimdi

Günaydın kızlar burda hava kapalı ama hepimiz için aydınlık bir gün olsun

Günaydın sanada canım
Şükür bugün hava fena değil İstanbulda inşallah hepimiz için bol güneşli bir gün olurda enerjimiz yükselirde kendimizi çok daha iyi hissederiz

Tamam kızlar dediyinizi düşüncem zaten benim tek teselli yerim burası. Ama şu an diyil belki bir kaç gün sonra ola bilir şu an içimden gelmiyor.

Kıyamam kuzuma yaaa
Düşünmemeye çalış canım bak biz varız küçük kuşun var
Bol bol dua et Rabbim büyük elbet bir çare gönderecektir

yani yuh diyorum kardeşine ve gelininize canım ya resmen yüzsüzlük yaptıkları en iyisi böyleleri ile resmi olmak

Kız gelin üşengeçliğinden yemek yemez sırf yapmak zorunda kalmasın diye 6 senedir toplam 1 sene yemek yapmamıştır evinde ( ya hazır yada Anasına / eskidende Annemde yerlerdi hatta sipariş verirlerdi canımız şunu çekti diye Allahtan babam emekli oldu buraya geldilerde kurtuldular gerçi şu anda yine oradalar ama en azından kısa süreliğine )

Hamile kaldığını duyduğumda inan üzüldüm o çocuk ölür onların elinde bu çocuğuda aç bırakır diye
Şimdi doğuma az kaldı her gün Annem onlara yine yemek yapıyormuş hatta kadın gitti 3 gün onların evini dip köşe temizledi doğum olursa diye
Dolap içlerine kadar düzenlemiş ( dolabın içine resmen köpek şeysi gibi buruşturup herşeyi tıkmışlar kadın şok geçirdim öyle görünce diyor kirli temiz karışıkmış hatta dedim pis pasaklı insan en azından oturduğu yerde onları düzenler ya sen gidemeseydinde doğum olsaydı millete rezillik üstelik temizlik imandan gelirmiş

Tamam hastalık derecesinde değil benim ama dağınıklık ve pisliğe tahammülüm yok hatta ufak kıza bile şimdiden aşılıyorum yediğin tabağı kaldır çöpünü at diye sırf alışkanlık olsun hesabı

Annem kadıncağız çok üzülüyor ama bir günden bir güne geline tek laf dememiştir aksine hatalarını hep örtmeye çalışır bazen bize bile demez kardeşimiz rencide olmasın diye ( ki zaten laf söylemeyizde hani Anneme bile yahu bukadarda olmaz dersek kendi tekrar üzülecek diye )
Valla hep diyorum Anam gibi kaynanam olsaydı kesinlikle bir dediğini iki etmez dibindende ayrılmazdım
Yinede Anamı istemezler daha doğrusu Annem pisliklerini görmesin diye pek eve davet etmezler hatta onlar daha emekli olmadan her gün yemeğini yapar kapılarına götürürdü evde oldukları halde kapıyı açmazlarmış sonradanda ay uyuyorduk duymadık derlermiş ( içerden seslerini kaç kere duymuş kadın )
Bir kere bile ulen gözümün içine baka baka yalan söylüyorsunuz demedi aksine olabilir oğlum canınız sağ olsun ben yemeği kapıya astım önemli değil dedi bu güne kadar ben olsam madem öyle yapmıyorum kardeşim uşağınızmı var derim şahsen ama Annem huzurları kaçmasın diye asla ağzını açıpta tek laf etmez

Valla hep diyorum onlarla görüşmemem daha hayırlı diye
Ben annem gibi sabırlı değilim valla ikisinide üst üste koyar öyle döverdim herhalde ondan sonra ister konuşsunlar ister konuşmasınlar ben rahatlamış olurum

Eskiden kızkardeşim gıcıklık yaptığında onada derdim sen Anneme dua et ona bugün birşey olsun ilk işim seni evire çevire dövmek sonra ister konuş ister konuşma diye ama tabi evlenince herşey değişiyor ve Allah razı olsun kızkardeşimin tek bir yanlışı yoktur bana karşı aksine bazı zaman Annemden bile yakındır bana
Damadımızda sağ olsun dünya iyisi kendi ablasıyla olmadığı kadar iyi benlede eşimlede

Canım
Canim inan ki oluyo böyle şeyler benim şu son 1 hafta da o kadar çok aile sorunum oldu ki aglamaktan öldüm resmen ama sabır etmekten başka bi çaremiz de yok canima kiycam gibi şeyler asla düşünme zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…