Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hele bunlar ne ki daha hiç bir şey anlatmadım. O gelinimize Allah bize yapdıklarının aynısını ona yapsın diyorum da başka bir şey demiyorum ki biz 3 kız kardeşiz üçümüzün de ayağını baba evinden kesdi. Bir tek küçük kız kardeşim arada gider o da hastaneye gittiyi zaman babamlarda kalır ordan gitmesi kolay çünki. Abime küçük kız kardeşimi dövdürdü bile ki küçük kız kardeşimin bir gözü görmüyor biri de çok az görüyor. 6 yıl sonra ben gitmişdim babamlara abimi o kadar aklına giriyordu ki abim beni evden kovmakdan beter etdi ki babam hala sağ ve üstelik de baba evimde yapdı. Artık ben de gitmiyorum gitmiycem de.Yapdıklarına rağmen yine de abimden hoş bir şeyler bekliyorum hala bendeki de neyin kafasıysa. Hatta eşim de çok üzüldü burası varken niye orda kalıyor insan ablasının evindemi rahat eder yoksa baldızınınmı. Ki söylediyim gibi eşim çok yüreyi temiz bir insandır.

Okudum okudum üzüldüm rabbim hepimizi yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın benim çok şükür eşimin ailesi dünya iyisidir görümcemi ablam gibi severim kayınvalidem kızından ayırmaz beni şimdi daha çok şükrettim insan çünkü yaşamayınca bilmiyor gerçekten

Canım ne güzel dünya iyisi bi eşin varmış siz artık onunla bi ailesiniz yavrunuzda var boş ver artık düşünme herkes elbet birgün hak ettiğini yaşar sen mutlu olmaya bak gerisini düşünme

Nusabe bizdede var öyle gelinmi desem kaynanami bilmiyorum buraya geldi herseyi alt üst etti..türkiyede zaten kimse sevmiyormus onu hatta buraya geldikten sonra ohh defolup gitti burdan bile diyenler olmus...hatta kuzinesinin birisi burayi birbirine katti simdide orayimi birbirine katiyor demis...benimde ailemle kontagim yok ne annemlen ne babamlan ne kardesimlen ama o yüce rabbime havale ettim o yobaz gelinlerini...cok kötü kalpli cok kötü biri....yani anlatsam onun yaptiklarini cok sasirisiniz bi insan bukadarmi fesat bukadarmi kötü olur diye..onunda cocuklari var...dedigim gibi agir konusmak istemiyorum sadece Allaha havale ettim canimi yakanlari

Aynen canım aynen insan ne söyleyeceyini bilemiyor sonuçta kendi abisi ki abim beni evlenmeden önce çok ama çok severdi. Belki de onun için haraketleri bu kadar canımı acıtıyor.

Aynen canım aynen insan ne söyleyeceyini bilemiyor sonuçta kendi abisi ki abim beni evlenmeden önce çok ama çok severdi. Belki de onun için haraketleri bu kadar canımı acıtıyor.
Simdi bosver bunlari canim..diyetine konsantre ol bak stressde iyi deyil bizim icin kafani dagitacak birseyler bul kendine...

Rabbim sizleri nazarlardan saklasın canım
Hep arkadaş gibi olayım, Ana kız gibi olayım ileride kayınvalidemle diye hayal kurardım ama nasip değilmiş
Benim görümcelerde aslında bu durumlarda etkendi ama Perihanında dediği gibi onlarında evlatları var ( birinin 2 oğlu diğerinin 1 oğlu 1 kızı var )
Rabbim sizlerinde ağız tadını asla bozmasın ve Allah onlardan razı olsun tabi sendende birbirinize bu kadar güzel yaklaşmışsınız

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aynen canım bende Allaha havale ettim yani en yüksek makama Sünger çekmiş gibi görünüp yine elimden her geleni yaparım ama Rabbim biliyor hiç içimin acısı azalmadı ki benim hem maddi hem manevi sömürge vardı
Görümcelerime de hakkımı helal etmiyorum ( büyük görüpte sessiz kaldı ona ağlayara abla niye böyle yapıyor dayanamıyorum bak intihar bile ettim dediğim halde küçük desen en son küçük kızıma hamileyken bile yapacağını yaptı iftiralar atıp Annesi ve Babasıyla ağızlarına geleni saymışlardı o gece üzüntüden kanamam geldi hastanelik oldum ve az daha kuzumdan oluyordum doktor tembihledi o zaman kesinlikle stresden uzak tutun diye bir tek o konuda Annemler eşime kırgın neden çağırdıklarında beni yeni hamileyken sıkıntılı ortama soktu diye ( görümcemin arkaaşı hesapta iftira atmış ona benle ilgili onun hesabını sormak için gel konuşacağız durum bu dediler hatta telefonda izah ettiğim halde hatta yüzleşelim dediğim halde illa konuşacağız dediler ama ne hikmetse çağırın kızı yüzleşelim dediğimde hepsi anında kıvırıp aman boşver biz af ettik moduna geçtiler kıza hesap soracağım iftirağ atmak ne demekmiş dediğimde de hayır ses etmeyeceksin dediler yani aslına ya onlar bir yerlerinden uydurdular yada yalan söylendiğini biliyorlardı ( ki inan en kötü zamanlarda bile dışara asla KVm şöyle dememiştim o güne kadar )

Bu arada sebze günüde zor...sanirim en güzel gün meyve günü

Sabah 6:30da yedim bende ve ufak ufak acıkmaya başladım
koca bir kaseye;
Marul, salatalık, soğan, bol limon ve çok az sirke koydum yedim hatta birazdan yine yerim

Allah ıslak etsin bu arada saygı talep edilmez hak edilmez lafını tuttum çünkü bana saygılı ol bana saygı duy lafından nefret ederim buna süper bir kapak:)

Çok severim ama ben de zorlanıyorum dün açlık yoktu ama bugün var bi de akşam spor yapıcam açlıktan bayılır kalırım heralde
bende aynen sebze günü çok acıkmıştım haşlama birşeylerde ye biraz daha iyi oluyor ben 4-5 domatesle yağsız tuzsuz yumurtasız melemen yapmıştım karabiberli iyiydi iyi olmuştu

Karşı komşum oğlundan dönmüş kahve içmeye gelecek birazdan
Kaç gündür görüşememiştik onun oğlunn evinde de tadilat var diye gelini hamile diye sık sık yardıma gidiyordu zaten bari badana temizliğini yapayım demişti ( valla keşke benim eşimde onun oğlu olsaymış Kv değil kanatsız melek resmen )

Allah razı olsun küçük kuzuma hamileyken 9 ay boyunca hiç üşenmeden kendimi iyi hissedip yemek yaptığım halde her akşam bak buda bebeğe iyi gelir, bak sen seversin diye her gün bana yemek uzattı doğumdan sonrada gelen giden olur diye her gün ya birşey alıp uzattı yada yapıp verdi ikram edersin diye
Küçük kuşum elinde büyüdü resmen ( büyük kızımda öyle )

nasıl guzel komsuymuş benimkilerde merdivende gorseler yuzlerini çevirirler....çok şanslısın...

İŞTE TAM ARADIĞIM KOMŞU TİPİ EV ALMA KOMŞU AL DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER CANIM ALLAH NAZARDAN SAKLASIN ÖYLE 1 TANE KOMŞUM OLSA YETER AMA YOK İNŞALLAH YENİ EVİMDE KOMŞULARIM İYİ OLUR FESATÇI KÖTÜ DÜŞÜNEN DEDİKODU YAPAN KUYU KAZAN TİPLERDEN SEN UZAK EYLE ALLAHIM AMİN

nasıl guzel komsuymuş benimkilerde merdivende gorseler yuzlerini çevirirler....çok şanslısın...

Evet canım cidden çok şanslıyım o konuda
En kötü dönemimde karşıma taşındı ( çok kötü bunalımdaydım ve cidden eşimle boşanmaya karar vermiştim )
Sağ olsun benle günlerce konuştu hatta eşimi bile karşısına alıp defalarca Anne gibi konuştu
O dönem bana boşan daha gençsin çekme diyen yan komşumu bile kalayladı sen nasıl dersin kıza öyle diye

İnan Annemden bile yakın bana ve bir bakışımdan kendimi nasıl hissettiğimi bilir
Eşim hep der Nisa abla hızır gibi yetişti, eğer o olmasaydı yuvamızda dağılırdı sende daha kötü olur belkide canına kıyardın diye ( hakikaten ölsemde kurtulsam modundaydım o dönem Rabbim kimseye göstermesin...Aminnn )

İki gün görüşemeyelim ( ki Annesinede koşturur, evladınada koşturur hatta hiç tanımadığı birinin bile bir sıkıntısıı olsun hemen elinden geleni yapan biri ) valla merak ediyorum kadıncağızı
Onunla oturup kahve içip sohbet etmek bile bana terapi gibi geliyor

Hep diyorum onun gibisi yoktur bu dünyada diye ama Rabbim cidden sizlerede öyle birini komşu olarak nasip etsin...Aminnnnnnnnnn

kızlar şimdiye kadar 4 ortaboy patates yedim sanırım fazla oldu ama ne bileyim tenefüslerde odma gelip sizlere bakarken çerez niyetine yiyorum nasıl unutucam yemeyi ben ya

Aminnn bizim apartmanda öyle tiplerle dolu ama sağ olsun Komşu Ablam hepsinin hakkından gelir
Bir kaç kere dedikodu yapmışlar ilk taşındığında ( yok dost hayatı yaşıyormuşda oğlu yaşında adamla diye halbuki eşi ondan bir kaç yaş ufak ve daha genç gösteriyor üstelik ben hayatımda onun kadar namusuna düşkün birini görmedim )
Dedikodunun başıda yöneticinin eşi ve benim çaprazımda o zaman başıma bela olan bir komşuydu ( şükür taşındı da kurtulduk ikisindende )

Kadıncağız eline evlilik cüzdanını aldığı gibi kapısına dayanmış bak böyle böyle şeyler konuşuluyormuş benim taşındığım tarih belli herkesi ikna etmek için evlilik cüzdanının fotokopisinimi yapıştırayım girişe demiş
Kimseye acıklama yapmak zorunda değilim ama müslümanım diye geçinen hadsizler ayaklarını denk alsın, kimseye namusum için tek kelime etmem asıl o lafları çıkaranlar namussuzdur demiş ve evinde dönmüş

Tabi yönetici neye uğradığını şaşırmış, eşide arkasında tabi rengten renge girmiş ya isim verirse diye korkmuştur ama ondan sonra herkesin çenesi kapandı

Ki inan kadın sırf kendi namusuna değil yanına bir yere giden kişinin bile başına birşey gelmesin diye aşırı sahip çıkar eşim hep ilk günden beri aynı şeyi söyler; onunla her yere hiç tereddüt etmeden yollarım diye çünkü atıyorum biri asılmaya kalkışsa yanındaki arkadaşına valla anında panter kesilip yolar o kişiyi sen nasıl benim yanımdaki arkadaşıma bana emanet edilmiş birine yan gözle bakarsın diye

kızlar şimdiye kadar 4 ortaboy patates yedim sanırım fazla oldu ama ne bileyim tenefüslerde odma gelip sizlere bakarken çerez niyetine yiyorum nasıl unutucam yemeyi ben ya

şekersiz çay yada kahve içsen hem tıkar seni hemde sıvıya takviye olur

şekersiz çay yada kahve içsen hem tıkar seni hemde sıvıya takviye olur
çay sürekli elimde kupayla dolaşıyorum zaten canım ama kahvem kalmadı okulda artık eve gidince inşallah şimdi biraz derse bakayım zaman geçer çocuklar gelene kadar ha birde yarın yine bi tanesinin doğum günü olacakmış ayy bıktım yaa kesinlikle bozmıcam söz söz söz veriyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…