- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
hakkaten yaa şuna bak ne insanlar var benim şimdiki komuşularım yok gibi bana ne gelen var ne giden sadece 1 komşum var oda eh işte öyle gelir bazen kahveye ama kapı komşum biraz değişik hiç muhabbetiimiz olmadığı halde beni görse şaaaak kapıyı hızlıca kapatır eşide eşime öyle yapıyo :) ammmaaan gülüp geçiyorum insanalrı anlamak zor zanaat :)Aminnn bizim apartmanda öyle tiplerle dolu ama sağ olsun Komşu Ablam hepsinin hakkından gelir
Bir kaç kere dedikodu yapmışlar ilk taşındığında ( yok dost hayatı yaşıyormuşda oğlu yaşında adamla diyehalbuki eşi ondan bir kaç yaş ufak ve daha genç gösteriyor üstelik ben hayatımda onun kadar namusuna düşkün birini görmedim )
Dedikodunun başıda yöneticinin eşi ve benim çaprazımda o zaman başıma bela olan bir komşuydu ( şükür taşındı da kurtulduk ikisindende )
Kadıncağız eline evlilik cüzdanını aldığı gibi kapısına dayanmış bak böyle böyle şeyler konuşuluyormuş benim taşındığım tarih belli herkesi ikna etmek için evlilik cüzdanının fotokopisinimi yapıştırayım girişe demiş
Kimseye acıklama yapmak zorunda değilim ama müslümanım diye geçinen hadsizler ayaklarını denk alsın, kimseye namusum için tek kelime etmem asıl o lafları çıkaranlar namussuzdur demiş ve evinde dönmüş
Tabi yönetici neye uğradığını şaşırmış, eşide arkasında tabi rengten renge girmişya isim verirse diye korkmuştur ama ondan sonra herkesin çenesi kapandı
Ki inan kadın sırf kendi namusuna değil yanına bir yere giden kişinin bile başına birşey gelmesin diye aşırı sahip çıkareşim hep ilk günden beri aynı şeyi söyler; onunla her yere hiç tereddüt etmeden yollarım diye çünkü atıyorum biri asılmaya kalkışsa yanındaki arkadaşına valla anında panter kesilip yolar o kişiyi sen nasıl benim yanımdaki arkadaşıma bana emanet edilmiş birine yan gözle bakarsın diye
Kesinlikle bende katliyrm sebze zor ben meyveyi bekliyom sabirsizliklaBu arada sebze günüde zor...sanirim en güzel gün meyve günü
Bizim takım da tek ben 70 rakamlardym artk bende 6 lari görmek istyrm yakızlar çok heyecanlandım yaaa eğer bu 5 günlük diyet sayesinde 2 kilo verirsem haftada yaza bırak 60 ı 56 olurum Allahım sen kilolarımızdan arındır bizi aminnn :)
ama okudum biraz önce patlayana kadar patates yiyebilirsiniz diyo yine de çok yememek lazım
canım hiç üzülme ben arkadaşlarda biliyo 72 de tam 3 ay akılı kaldım düşün çok ağladığım günler oldu çevremde bazı insanların hakaretlerine biraz maruz kaldım ama pes etmedim devam ettim ve 300 500 gitmeye başladı yani hiiiiç moral bozma 70 kötü bir rakam değil fakat tabii istediğin kiloda olmak da her insanın isteğidir yani yılma canım bizden burdan ayrılma kendine ilk önce küçük hedefler koy bu ay sonunda 68 olcam giibi ve hedeflerinin sonuna ödül ve ceza koy mesela ben alışveriş manyağıyım cezam o ay hiçbir şey almamak oluyo sende kendini bilirsin bir ödül yada ceza koy tabii ödül muhtemelen benimki yemek oluyo dışarda :)Bizim takım da tek ben 70 rakamlardym artk bende 6 lari görmek istyrm ya
Ayrilmicam zaten inşallah bu hafta bu diyetle 70 olurum da bi daha ki hafta görürümcanım hiç üzülme ben arkadaşlarda biliyo 72 de tam 3 ay akılı kaldım düşün çok ağladığım günler oldu çevremde bazı insanların hakaretlerine biraz maruz kaldım ama pes etmedim devam ettim ve 300 500 gitmeye başladı yani hiiiiç moral bozma 70 kötü bir rakam değil fakat tabii istediğin kiloda olmak da her insanın isteğidir yani yılma canım bizden burdan ayrılma kendine ilk önce küçük hedefler koy bu ay sonunda 68 olcam giibi ve hedeflerinin sonuna ödül ve ceza koy mesela ben alışveriş manyağıyım cezam o ay hiçbir şey almamak oluyo sende kendini bilirsin bir ödül yada ceza koy tabii ödül muhtemelen benimki yemek oluyo dışarda :)
süper canım sakın bozma yaza en sevdiğin kıyafetlerin içine gireceğini düşünSabah domates salatalık roka yeşil çay
Öğle domates salatalık havuç roka ve birde şekersiz Türk Kahvesi
canım ben geldim hadi bakalım uğurlu gelsin hepimize gitsin kilocuklar gelsin güzel kçük bedenli kıyafetlerrrr:)buraya yaziyim boy:162 kilo:66.9:)süper canım sakın bozma yaza en sevdiğin kıyafetlerin içine gireceğini düşün
Sen şimdi kaç kilosun canımcanım hiç üzülme ben arkadaşlarda biliyo 72 de tam 3 ay akılı kaldım düşün çok ağladığım günler oldu çevremde bazı insanların hakaretlerine biraz maruz kaldım ama pes etmedim devam ettim ve 300 500 gitmeye başladı yani hiiiiç moral bozma 70 kötü bir rakam değil fakat tabii istediğin kiloda olmak da her insanın isteğidir yani yılma canım bizden burdan ayrılma kendine ilk önce küçük hedefler koy bu ay sonunda 68 olcam giibi ve hedeflerinin sonuna ödül ve ceza koy mesela ben alışveriş manyağıyım cezam o ay hiçbir şey almamak oluyo sende kendini bilirsin bir ödül yada ceza koy tabii ödül muhtemelen benimki yemek oluyo dışarda :)
kızlar bende yeni geldim gruba:)canım bencede yapalım bi tablo motive oluruz:)ben şuan 5 günde 5kilo diyeti yapıyorum:)kızlar bir tablo yapalım mı başlangıç kilo şimdiki kilo hedef kilo diye?
Yapablrz kızlar valla ama ben hiç anlamam tablo işlerindenkızlar bir tablo yapalım mı başlangıç kilo şimdiki kilo hedef kilo diye?
Bizde onu yapıyorz canım kaçıncı gundesinkızlar bende yeni geldim gruba:)canım bencede yapalım bi tablo motive oluruz:)ben şuan 5 günde 5kilo diyeti yapıyorum:)
canım hoşgeldin ayşe ablaya yani takım kaptanımıza soralım seni inşallah takımda yer var mı ayşeeee ablaaaa hu nerdesinnnnkızlar bende yeni geldim gruba:)canım bencede yapalım bi tablo motive oluruz:)ben şuan 5 günde 5kilo diyeti yapıyorum:)
Ben de yeşil soğan Yeşil biber domates ve mantarı tencereye koydum pişiyorlar bi tane de haşlanmış karnabahar yiycem çok az da salata. Sabah ne yersen öğlende yemek zorundayız deil miBen su an karnabahar ve brokoli yiyorum kaynanmis tuzsuz cok zorrrr ...birdahakisefere brokoli karnabahar kesinlikle yiyemem geri kalani cocuklara firinda graten yaparim artik...
Yeni gelen arkadasiimiz hosgelmis...
Fırında graten nasıl yapılıyor acaba benim de fazladan karnabaharım var eşime yapayımBen su an karnabahar ve brokoli yiyorum kaynanmis tuzsuz cok zorrrr ...birdahakisefere brokoli karnabahar kesinlikle yiyemem geri kalani cocuklara firinda graten yaparim artik...
Yeni gelen arkadasiimiz hosgelmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?