Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hakkaten yaa şuna bak ne insanlar var benim şimdiki komuşularım yok gibi bana ne gelen var ne giden sadece 1 komşum var oda eh işte öyle gelir bazen kahveye ama kapı komşum biraz değişik hiç muhabbetiimiz olmadığı halde beni görse şaaaak kapıyı hızlıca kapatır eşide eşime öyle yapıyo :) ammmaaan gülüp geçiyorum insanalrı anlamak zor zanaat :)

kızlar çok heyecanlandım yaaa eğer bu 5 günlük diyet sayesinde 2 kilo verirsem haftada yaza bırak 60 ı 56 olurum Allahım sen kilolarımızdan arındır bizi aminnn :)
ama okudum biraz önce patlayana kadar patates yiyebilirsiniz diyo yine de çok yememek lazım

Bizim takım da tek ben 70 rakamlardym artk bende 6 lari görmek istyrm ya

Bizim takım da tek ben 70 rakamlardym artk bende 6 lari görmek istyrm ya
canım hiç üzülme ben arkadaşlarda biliyo 72 de tam 3 ay akılı kaldım düşün çok ağladığım günler oldu çevremde bazı insanların hakaretlerine biraz maruz kaldım ama pes etmedim devam ettim ve 300 500 gitmeye başladı yani hiiiiç moral bozma 70 kötü bir rakam değil fakat tabii istediğin kiloda olmak da her insanın isteğidir yani yılma canım bizden burdan ayrılma kendine ilk önce küçük hedefler koy bu ay sonunda 68 olcam giibi ve hedeflerinin sonuna ödül ve ceza koy mesela ben alışveriş manyağıyım cezam o ay hiçbir şey almamak oluyo sende kendini bilirsin bir ödül yada ceza koy tabii ödül muhtemelen benimki yemek oluyo dışarda :)

Ayrilmicam zaten inşallah bu hafta bu diyetle 70 olurum da bi daha ki hafta görürüm

Sen şimdi kaç kilosun canım

Ben su an karnabahar ve brokoli yiyorum kaynanmis tuzsuz cok zorrrr ...birdahakisefere brokoli karnabahar kesinlikle yiyemem geri kalani cocuklara firinda graten yaparim artik ...
Yeni gelen arkadasiimiz hosgelmis...

Ben su an karnabahar ve brokoli yiyorum kaynanmis tuzsuz cok zorrrr ...birdahakisefere brokoli karnabahar kesinlikle yiyemem geri kalani cocuklara firinda graten yaparim artik ...
Ben de yeşil soğan Yeşil biber domates ve mantarı tencereye koydum pişiyorlar bi tane de haşlanmış karnabahar yiycem çok az da salata. Sabah ne yersen öğlende yemek zorundayız deil mi

Fırında graten nasıl yapılıyor acaba benim de fazladan karnabaharım var eşime yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…