Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Fırında graten nasıl yapılıyor acaba benim de fazladan karnabaharım var eşime yapayım
2 kasik un kavur siviyagda...sonra yeteri kadar süt ilave et..ben biraz suda ilave ediyorum..tuz karabiber len baharatladiktan sonra yine biraz tuz ilave edilmis sebzelerin üzerine döküyosun..en son kasar rende peynir serpiyosun...üzeri kizarana kadar firinda pisiyo...eyer besamel souu az yapmak istersen 1 kasik unlan yapabilirsin...

Son düzenleme:
Ben de yeşil soğan Yeşil biber domates ve mantarı tencereye koydum pişiyorlar bi tane de haşlanmış karnabahar yiycem çok az da salata. Sabah ne yersen öğlende yemek zorundayız deil mi
Sanirim o gün ne yersek öyle bitmesi lazim günün mesela bugün bütün gün sebze yicez baska birsey deyil..ben öyle anladim....ama aksamda yiyemem brokoli karnabahar zaten su an biraz mide bulantisi yapti..grateni güzel oluyo ama

canım kabul edildim sanırım yeni gruba:)kızlar bu grup şahane çok aktif bayıldım:)il defa gerçekten motive oldum:)
Bu grubu bende cok sevdim ..buraya katilmadan önce baska gruba katilmistim birsey sordum öyle civarinda cevabini ancak aksam aldim...

canım sebze gününü nasıl yapıyosun neler yiyosun bazıları tek tip değil karışık sebze tüketiyolarmış benim yarın sebze günüm:)
Ben öyle kafama göre sebzeler aldim...aslinda her cesit sebze yiyebilirsin...salata olarak veya kaynanmis sebze olarak...meyve gününde sadece muz yasakmis

Ben öyle kafama göre sebzeler aldim...aslinda her cesit sebze yiyebilirsin...salata olarak veya kaynanmis sebze olarak...meyve gününde sadece muz yasakmis
ama ben şurayı anlamadım ya nasıl başlarsan öyle devam edeceksin diyor ben sabah yeşil fasülye yiyemem ki domates slatalık yada normlal salata ile başlasam yani öğlen yeşil fasülye yiyemeyecek miyim bence öyle olmamalı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…