Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım bence şöyle yapalım mesela ben yarın pırasa yapıcam sabahki tabağıma domates salataık roka marul havuç ve çok az pırasa koyucam sonra bütün gün bu tabaktakilerden sırayla yicem:) ay çok mu kalabalık oldu sebze listesi

Çok saol canım kara kara düşünüyordum ne yemek yapcam diye bende bunu yaparım

Canım olmadı o gün oruçluyum ayağına yat eğer çocuklar görmüyorsa yediğini içtiğini yada olmadı yarın kan tahlili yaptıracağım değerlerim fırlar gibi birşey uydursanda kaçamaklar konusunda ısrar etmeseler
Olmadı midem ağrıyor ama alayım akşam evde yerim diye kıvırırsın

Aman gözünü seveyim sonra çok pişman olursun o yüzden sakın kaçamak yapma

Aynen dediğin gibi abartmamak lazım sonuçta ne kadar abartırsak okadar az eksi görme ihtimalimiz olur
Bugün kızım okuldan geldiğinde Anneeee ben çok acıktım yaaa dedi şekerim hedefe giden yolda gerekirse açda kalacaksın dedim nasıl gülüyor o gelmeden hazırlamıştım zaten salatasını hemen yiyip az uzandı ( her gün okuldan sonra 1 saatcik uyur yoksa başı ağrıyor sabah erken uyanıyor diye )
Daha ilk günden 1 kg eksik görmüş tartıda havalara uçuyor

Bizim takım da tek ben 70 rakamlardym artk bende 6 lari görmek istyrm ya

İnşallah cuma günü 6lı rakamlara düşmüş olacaksın ve bir daha 7li rakamları görmezsin inşallah...Aminnnnnnnnn

kızlar bir tablo yapalım mı başlangıç kilo şimdiki kilo hedef kilo diye?

Olabilir aslında Herkes yazarsa bildirimini ben yapmaya çalışırım elimden geldiğince Hee ben yaparım diyorsan süper olur

kızlar bende yeni geldim gruba:)canım bencede yapalım bi tablo motive oluruz:)ben şuan 5 günde 5kilo diyeti yapıyorum:)

Aramıza hoşgeldin canım
Ben hemen kendimi tanıtayım
Adım Banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbuldayım
Takımın en ağır Assolisti benim şimdilik ama inşallah oda yakında değişecek
( ya iyice eriyip zayıflayacağım yada benden kilolu birini bulup buraya başlatacağım şaka bir yana ben zayıflayarak sizlere yaklaşsam bana yeter )

Ben su an karnabahar ve brokoli yiyorum kaynanmis tuzsuz cok zorrrr ...birdahakisefere brokoli karnabahar kesinlikle yiyemem geri kalani cocuklara firinda graten yaparim artik ...
Yeni gelen arkadasiimiz hosgelmis...

canım hoşgeldin ayşe ablaya yani takım kaptanımıza soralım seni inşallah takımda yer var mı ayşeeee ablaaaa hu nerdesinnnn

Eminim Ayşeciğim seve seve takıma dahil eder yeni arkadaşımızı

haydi ilk ben yapayım
başlangıç 74.6
şimdi 66.1
hedef 55
demek yolun daha yarısına gelmişim

Kız ha gayret ben senin başlangıç kilonda olsam kesin manken oldum diye havalanırım
Eminim en geç 2 -3 ay sonra 5li rakamları görmüş olursun ( hani direnerek verdiğini baz alırsak )

biraz önce tanıştık 5 günde 5 kilo topiğinden bende davet ettim arkadaşı :) oda patates gününü yapıyo bugün

Kolay gelsin benimde bugün sebze günüm en sevdiğim

Oyyyy pekde güzel oluyor oda beee Afiyet olsun evdekilere şimdiden

canım kabul edildim sanırım yeni gruba:)kızlar bu grup şahane çok aktif bayıldım:)il defa gerçekten motive oldum:)

Edilirsin edilirsin Kaptanımız dünya tatlısıdır ve her geleni o kocaman yüreğinede de takımada seve seve kabul eder

canım sebze gününü nasıl yapıyosun neler yiyosun bazıları tek tip değil karışık sebze tüketiyolarmış benim yarın sebze günüm:)

Ben Marul salatası yaptım; soğan ve salatalıkla ve bol limonlu
Beni inanılmaz tok tuttu ama eğer yemek tarzı daha iyi olur dersen o zaman güzel bir Pırasa yemeği olabilir ( yanına yine salatada yapabilirsin ) yada ne bileyim Türlü bile olabilir

Canım kaptanımız bakalım ne diyecek inşallah yer vardır

Kız olmazmı yer ben kilo veridikçe yer açılıyor

Bu arada jaspeado arkadas kac gündür yazmiyor..

Umarım önemli birşey yokturda sadece yoğunluktandır

evet muz yasakmış ben greyfurt kivi çilek elma falan düşünüyorum :)greyfurt yağ yakmaya yardımcıymış:)

Canım ben geçen hafta yaptığımda greyfurt ekledim ve cidden çok iyi geldi özelliklede sabah
Bu sefer meyve gününde 1/2 Elma, 10 çilek ve 1 dilim Ananas yemeyi düşünüyorum
Greyfurta istersen çilek yada ananas ekle canım 3üde çok güzel kilo verdiriyormuş

kızlar aranızda hiç dukan diyeti yapan oldumu:)

Bir kaç sene evvel denedim ama ancak 1 ay dayanabildim hatta en son çok kötü hissettim kendimi ve yine hastanelik oldum ( nasıl cins bir bünyem varsa anında tepki veriyor ve elim ayağım boşalıyor ) eşimdende temiz fırça yiyince tübe ettim 6 kg vermiştim bir ayda ve 10 kg olarak geri geldi

Ben şöyle yaptım kızlar sabah domates salatalık yeşillik roka ve yeşil soğandan salata yanına mantar közledim iki parça bi parçada karnabahar haşladım
Öğlende domates mantar biber ve yeşil soğandan yemek yaptım yanında yine çok az salata ve karnabahar akşamda aynısı olacak

bende yaptım fenalaşmadım ama biraz sıkıcı yulaf kepeği tarifleri damak tadıma hitap etmedi ama 15 günde 2.7 kilo verdim yeni bıraktım şimdi 5 günde 5 kilo:)

Kız sabahda keşke öyle yeseydin neyse okadar çatlak su kaçırmaz diyelim
Hayırdır sanırım fenalık geldi sana sebzeden ha gayret canım gün bitti sayılır yarın yiyeceğin etleri düşün
Benim kızda bir ara isyan eder gibi oldu ama yarın bütün gün et yiyebileceğini hatırlatınca rahatladı etobur kızım

bende yaptım fenalaşmadım ama biraz sıkıcı yulaf kepeği tarifleri damak tadıma hitap etmedi ama 15 günde 2.7 kilo verdim yeni bıraktım şimdi 5 günde 5 kilo:)

Hadi hayırlısı canım inşallah çok güzel rakam görürsün cumaya
Benim metabolizmam çok ağır işlediği halde ( birde geçen hafta biraz değişiklikler yaptım o listede az tuz ve yağda eklemiştim ben acıkcası yinede 2.3 kg gitti şükür 5 günde ) güzel kilolar bu haftada gider inşallah

Valla her hafta 2 kg gitse yine iyi sonuçta ayda 8 kg yapar ( ben ayda 5 kgya bile razıyım )
Motive olmak için yapmaya başlamıştım bunu ama çok hoşuma gidince sonuç 2ci turu döneyim dedim ama büyük ihtimal bu haftada 2 kg ve üzeri giderse kesin bir gazla 3cü turu döner 2li haneleri görüncede sağlıklı beslenmeme dönerim Allahın izniyle

Ya sabahta aynı şeyler vardı aslında ama öğlende pişmişini yedim işte :)) olsun aman napalım kızını bir sebze obur olarak kutluyorum zira ben bile fenalık geçiriyorum artık bitmeden de rahatlayamayacağım galiba bu beş gün

Selam kızlar

Diyet listesine başlamışsınız ne güzel ...

Bende bugün bir aksilik çıkmazsa kan testi yaptiracagim
bizim burda salı ve perşembe günleri yapiyorlarmış ve sonuçlarda bir gün sonra belli oluyormuş ben çatlarım öyle
zaten kaç gündür bekliyom
o yüzden bugün başka bir yere gitcez bir saat içinde sonuç çıkıyorMuş

Buarada dayamadım yine test aldım dün ve bugün yaptım ve yine pozitif çıktı çok heycanliyim cok

Hedefim 57yi görmekti aslında

Ay bende seni merak ediyordum ne yaptı diye güzel haberlerini bekliyoruz canım kiloyu boş ver sen :))

canım inşallah kilolarımız güzel güzel gider yaza istediğimiz kıyafetlerin içine gireriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…