canım bence şöyle yapalım mesela ben yarın pırasa yapıcam sabahki tabağıma domates salataık roka marul havuç ve çok az pırasa koyucam sonra bütün gün bu tabaktakilerden sırayla yicem:) ay çok mu kalabalık oldu sebze listesiama ben şurayı anlamadım ya nasıl başlarsan öyle devam edeceksin diyor ben sabah yeşil fasülye yiyemem ki domates slatalık yada normlal salata ile başlasam yani öğlen yeşil fasülye yiyemeyecek miyim bence öyle olmamalı yaa
bende galiba ona benzer birşeyler yapcamcanım bence şöyle yapalım mesela ben yarın pırasa yapıcam sabahki tabağıma domates salataık roka marul havuç ve çok az pırasa koyucam sonra bütün gün bu tabaktakilerden sırayla yicem:) ay çok mu kalabalık oldu sebze listesi
evet muz yasakmış ben greyfurt kivi çilek elma falan düşünüyorum :)greyfurt yağ yakmaya yardımcıymış:)Ben öyle kafama göre sebzeler aldim...aslinda her cesit sebze yiyebilirsin...salata olarak veya kaynanmis sebze olarak...meyve gününde sadece muz yasakmis
hadi bakalım hayırlısı gitsin artık şu kilocuklar yahuuu:)bende galiba ona benzer birşeyler yapcam
Çok saol canım kara kara düşünüyordum ne yemek yapcam diye bende bunu yaparım2 kasik un kavur siviyagda...sonra yeteri kadar süt ilave et..ben biraz suda ilave ediyorum..tuz karabiber len baharatladiktan sonra yine biraz tuz ilave edilmis sebzelerin üzerine döküyosun..en son kasar rende peynir serpiyosun...üzeri kizarana kadar firinda pisiyo...eyer besamel souu az yapmak istersen 1 kasik unlan yapabilirsin...
rica ederim canim ....Çok saol canım kara kara düşünüyordum ne yemek yapcam diye bende bunu yaparım
çay sürekli elimde kupayla dolaşıyorum zaten canım ama kahvem kalmadı okulda artık eve gidince inşallah şimdi biraz derse bakayım zaman geçer çocuklar gelene kadar ha birde yarın yine bi tanesinin doğum günü olacakmış ayy bıktım yaa kesinlikle bozmıcam söz söz söz veriyorum size
kızlar çok heyecanlandım yaaa eğer bu 5 günlük diyet sayesinde 2 kilo verirsem haftada yaza bırak 60 ı 56 olurum Allahım sen kilolarımızdan arındır bizi aminnn :)
ama okudum biraz önce patlayana kadar patates yiyebilirsiniz diyo yine de çok yememek lazım
Bizim takım da tek ben 70 rakamlardym artk bende 6 lari görmek istyrm ya
kızlar bir tablo yapalım mı başlangıç kilo şimdiki kilo hedef kilo diye?
kızlar bende yeni geldim gruba:)canım bencede yapalım bi tablo motive oluruz:)ben şuan 5 günde 5kilo diyeti yapıyorum:)
Ben su an karnabahar ve brokoli yiyorum kaynanmis tuzsuz cok zorrrr ...birdahakisefere brokoli karnabahar kesinlikle yiyemem geri kalani cocuklara firinda graten yaparim artik...
Yeni gelen arkadasiimiz hosgelmis...
canım hoşgeldin ayşe ablaya yani takım kaptanımıza soralım seni inşallah takımda yer var mı ayşeeee ablaaaa hu nerdesinnnn
haydi ilk ben yapayım
başlangıç 74.6
şimdi 66.1
hedef 55
demek yolun daha yarısına gelmişim
biraz önce tanıştık 5 günde 5 kilo topiğinden bende davet ettim arkadaşı :) oda patates gününü yapıyo bugün
2 kasik un kavur siviyagda...sonra yeteri kadar süt ilave et..ben biraz suda ilave ediyorum..tuz karabiber len baharatladiktan sonra yine biraz tuz ilave edilmis sebzelerin üzerine döküyosun..en son kasar rende peynir serpiyosun...üzeri kizarana kadar firinda pisiyo...eyer besamel souu az yapmak istersen 1 kasik unlan yapabilirsin...
canım kabul edildim sanırım yeni gruba:)kızlar bu grup şahane çok aktif bayıldım:)il defa gerçekten motive oldum:)
canım sebze gününü nasıl yapıyosun neler yiyosun bazıları tek tip değil karışık sebze tüketiyolarmış benim yarın sebze günüm:)
Canım kaptanımız bakalım ne diyecek inşallah yer vardır
Bu arada jaspeado arkadas kac gündür yazmiyor..
evet muz yasakmış ben greyfurt kivi çilek elma falan düşünüyorum :)greyfurt yağ yakmaya yardımcıymış:)
kızlar aranızda hiç dukan diyeti yapan oldumu:)
bende yaptım fenalaşmadım ama biraz sıkıcı yulaf kepeği tarifleri damak tadıma hitap etmedi ama 15 günde 2.7 kilo verdim yeni bıraktım şimdi 5 günde 5 kilo:)Bir kaç sene evvel denedim ama ancak 1 ay dayanabildimhatta en son çok kötü hissettim kendimi ve yine hastanelik oldum ( nasıl cins bir bünyem varsa anında tepki veriyor ve elim ayağım boşalıyor ) eşimdende temiz fırça yiyince tübe ettim 6 kg vermiştim bir ayda ve 10 kg olarak geri geldi
Ben şöyle yaptım kızlar sabah domates salatalık yeşillik roka ve yeşil soğandan salata yanına mantar közledim iki parça bi parçada karnabahar haşladım
Öğlende domates mantar biber ve yeşil soğandan yemek yaptım yanında yine çok az salata ve karnabahar akşamda aynısı olacak
bende yaptım fenalaşmadım ama biraz sıkıcı yulaf kepeği tarifleri damak tadıma hitap etmedi ama 15 günde 2.7 kilo verdim yeni bıraktım şimdi 5 günde 5 kilo:)
Ya sabahta aynı şeyler vardı aslında ama öğlende pişmişini yedim işte :)) olsun aman napalım kızını bir sebze obur olarak kutluyorum zira ben bile fenalık geçiriyorum artık bitmeden de rahatlayamayacağım galiba bu beş günKız sabahda keşke öyle yeseydinneyse okadar çatlak su kaçırmaz diyelim
Hayırdır sanırım fenalık geldi sana sebzedenha gayret canım gün bitti sayılır yarın yiyeceğin etleri düşün
Benim kızda bir ara isyan eder gibi oldu ama yarın bütün gün et yiyebileceğini hatırlatınca rahatladı etobur kızım
Ay bende seni merak ediyordum ne yaptı diye güzel haberlerini bekliyoruz canım kiloyu boş ver sen :))Selam kızlar
Diyet listesine başlamışsınız ne güzel ...
Bende bugün bir aksilik çıkmazsa kan testi yaptiracagim
bizim burda salı ve perşembe günleri yapiyorlarmış ve sonuçlarda bir gün sonra belli oluyormuş ben çatlarım öyle
zaten kaç gündür bekliyom
o yüzden bugün başka bir yere gitcez bir saat içinde sonuç çıkıyorMuş
Buarada dayamadım yine test aldım dün ve bugün yaptım ve yine pozitif çıktı çok heycanliyim cok
Hedefim 57yi görmekti aslında
canım inşallah kilolarımız güzel güzel gider yaza istediğimiz kıyafetlerin içine gireriz:)Hadi hayırlısı canım inşallah çok güzel rakam görürsün cumaya
Benim metabolizmam çok ağır işlediği halde ( birde geçen hafta biraz değişiklikler yaptım o listedeaz tuz ve yağda eklemiştim ben acıkcası yinede 2.3 kg gitti şükür 5 günde ) güzel kilolar bu haftada gider inşallah
Valla her hafta 2 kg gitse yine iyi sonuçta ayda 8 kg yapar ( ben ayda 5 kgya bile razıyım)
Motive olmak için yapmaya başlamıştım bunu ama çok hoşuma gidince sonuç 2ci turu döneyim dedim ama büyük ihtimal bu haftada 2 kg ve üzeri giderse kesin bir gazla 3cü turu döner 2li haneleri görüncede sağlıklı beslenmeme dönerim Allahın izniyle
canım ben grupta yeniyim ama şimdi okudum çok sevindim kiloları boşver :)güzel haberlerini bekliyoruz:)Ay bende seni merak ediyordum ne yaptı diye güzel haberlerini bekliyoruz canım kiloyu boş ver sen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?