Hadi inşallah istediyin cevabı alırsın canım AMİN.Selam kızlar
Diyet listesine başlamışsınız ne güzel ...
Bende bugün bir aksilik çıkmazsa kan testi yaptiracagim
bizim burda salı ve perşembe günleri yapiyorlarmış ve sonuçlarda bir gün sonra belli oluyormuş ben çatlarım öyle
zaten kaç gündür bekliyom
o yüzden bugün başka bir yere gitcez bir saat içinde sonuç çıkıyorMuş
Buarada dayamadım yine test aldım dün ve bugün yaptım ve yine pozitif çıktı çok heycanliyim cok
Hedefim 57yi görmekti aslında
ya aslında hani eğer bebiş varsada neredeyse hedefime ulaşmışım sorun yok :))Ay bende seni merak ediyordum ne yaptı diye güzel haberlerini bekliyoruz canım kiloyu boş ver sen :))
Teşekkür ederim :)canım ben grupta yeniyim ama şimdi okudum çok sevindim kiloları boşver :)güzel haberlerini bekliyoruz:)
Inşallah canım inşallah sizlere haber verim zaten varmı yokmu diye.Hadi inşallah istediyin cevabı alırsın canım AMİN.
Kız vallahi ben heyecanla ve meraakla bekliyorum ayyyyyyyy inşallah hamilesindir.Inşallah canım inşallah sizlere haber verim zaten varmı yokmu diye.
Zaten bu bir iki gündür diyet modu dışındayım :))
tebrikler bende akşama eşimle yürüyüşe çıkmayı planlıyorummmm:)kızlaaaaaarrrr yaza çok az kaldıSuan spor salonundayim ogleden sonra o beklediğim tokluk hissi bi turlu gelmedi ciktim pazar ysptim cilekte aldım. Spordan once biraz yedim. 15 dakka yuruyus 10 dakka kosu.
15 dakka kol bacak ayni anda hareket ettitenden 10 dakka bisiklet simdi doluyor. Diğer aletlerdende sirayla 50 ser kez.
haaaaaaaty
Ya sabahta aynı şeyler vardı aslında ama öğlende pişmişini yedim işte :)) olsun aman napalım kızını bir sebze obur olarak kutluyorum zira ben bile fenalık geçiriyorum artık bitmeden de rahatlayamayacağım galiba bu beş gün
Selam kızlar
Diyet listesine başlamışsınız ne güzel ...
Bende bugün bir aksilik çıkmazsa kan testi yaptiracagim
bizim burda salı ve perşembe günleri yapiyorlarmış ve sonuçlarda bir gün sonra belli oluyormuş ben çatlarım öyle
zaten kaç gündür bekliyom
o yüzden bugün başka bir yere gitcez bir saat içinde sonuç çıkıyorMuş
Buarada dayamadım yine test aldım dün ve bugün yaptım ve yine pozitif çıktı çok heycanliyim cok
Hedefim 57yi görmekti aslında
Ya onceden burada tablo yapilabilouordu simdi neden olmiyoo
Suan spor salonundayim ogleden sonra o beklediğim tokluk hissi bi turlu gelmedi ciktim pazar ysptim cilekte aldım. Spordan once biraz yedim. 15 dakka yuruyus 10 dakka kosu.
15 dakka kol bacak ayni anda hareket ettitenden 10 dakka bisiklet simdi doluyor. Diğer aletlerdende sirayla 50 ser kez.
haaaaaaaty
insallah 6 li rakamlarida görürsün banu...benim boy 161 ..yazmayi unutmusum...su an sebze olarak alabas yiyorum ..severekte yiyorum tadi güzel tavsiye ederim eyer orda bulunursa..almanca adi kohlrabi sen biliyorsundur canim..Aklımdayken bende bildirim yapayım bari
Başlangıç; 124.5 kg
Şuanki kg; 108 kg
Hedef; şimdilik 99 ama sonrası tabiki gelecek7li rakamları görebilirsem cidden dünyalar benim olacak
insallah 6 li rakamlarida görürsün banu...benim boy 161 ..yazmayi unutmusum...su an sebze olarak alabas yiyorum ..severekte yiyorum tadi güzel tavsiye ederim eyer orda bulunursa..almanca adi kohlrabi sen biliyorsundur canim..
BENDE ızgara kanat ve köfte yicem kızlarKızlar yarın ne yapacaksınız ben ızgara tavuk ve tonbalığı yemeyi düşünüyorum yağını süzüp olurmu ki
Kızlar yarın ne yapacaksınız ben ızgara tavuk ve tonbalığı yemeyi düşünüyorum yağını süzüp olurmu ki
BENDE ızgara kanat ve köfte yicem kızlar
Tavuk döner çok mantıklı bende kendimce yaparım o zaman kırmızı ette çok aram yok köfteyi es geçiyorum o yüzdenCaım ben geçen seferde ton balığı yedimama yağını güzelce süzdüm bayada tok tuttu hatta yarında öyle yapacağım ve eklersem ancak 2 kaşık kadar tavuk döner eklerim canım çekmesin diye ( büyük kızımda tavuk döner yemek istedi ton balığı sevmiyor diye)
Valla aslında en güzeli köfte
Biz iki kişi yapınca evde adam batar vallabenim kız öyle 3 -4 köfteyle doymaz hem akşamda hangi gündeysek yemek o oluyor ( eşimde eşlik ediyor bize tabi küçük kuzuya ilave olarak çorba yada yemek yapıyorum zaten oda kuş kadar yiyor )
Sırf köfte yiyelim desek 2 kg rahat gider herhalde akşama kadar :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?