Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hadi inşallah istediyin cevabı alırsın canım AMİN.

Ay bende seni merak ediyordum ne yaptı diye güzel haberlerini bekliyoruz canım kiloyu boş ver sen :))
ya aslında hani eğer bebiş varsada neredeyse hedefime ulaşmışım sorun yok :))
kizima hamile kaldigimda 73-74 kiloydum
şimdi şükür o kilom a uzaktayım şimdilik :)
Ee tabi sizlere haber veririm sonuç ne çıktı diye inşallah güzel haberler veririm
canım ben grupta yeniyim ama şimdi okudum çok sevindim kiloları boşver :)güzel haberlerini bekliyoruz:)
Teşekkür ederim :)
Sende aramıza hoşgeldin evet inşallah güzel haberler veririm hayırlısı :)

Suan spor salonundayim ogleden sonra o beklediğim tokluk hissi bi turlu gelmedi ciktim pazar ysptim cilekte aldım. Spordan once biraz yedim. 15 dakka yuruyus 10 dakka kosu.
15 dakka kol bacak ayni anda hareket ettitenden 10 dakka bisiklet simdi doluyor. Diğer aletlerdende sirayla 50 ser kez.
haaaaaaaty

tebrikler bende akşama eşimle yürüyüşe çıkmayı planlıyorummmm:)kızlaaaaaarrrr yaza çok az kaldı

Ha gayret canım inşallah çok güzel sonuç alınca iyiki yapmışım diyeceksin

Canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Boşver sen kiloyu nasılsa sağlıklı beslenerek çok fazla kilo almadan ( belkide vererek ) hamileliğin olursa tamamlarsın Allahın izniyle Aminnnnn inşallahhhhhh

Ya onceden burada tablo yapilabilouordu simdi neden olmiyoo

Evet yaaa ben 80 - 89 arası kilo vereler topiğinde de kaptanlık yapıyorum ve liste olayı olmuyor maalesef ( yada olursada ben bulamadım nereden yapıldığını )

Ohhhh süpersin canım bol bol eksi göreceksin inşallah

Aklımdayken bende bildirim yapayım bari

Başlangıç; 124.5 kg
Şuanki kg; 108 kg
Hedef; şimdilik 99 ama sonrası tabiki gelecek 7li rakamları görebilirsem cidden dünyalar benim olacak
insallah 6 li rakamlarida görürsün banu...benim boy 161 ..yazmayi unutmusum...su an sebze olarak alabas yiyorum ..severekte yiyorum tadi güzel tavsiye ederim eyer orda bulunursa..almanca adi kohlrabi sen biliyorsundur canim..

insallah 6 li rakamlarida görürsün banu...benim boy 161 ..yazmayi unutmusum...su an sebze olarak alabas yiyorum ..severekte yiyorum tadi güzel tavsiye ederim eyer orda bulunursa..almanca adi kohlrabi sen biliyorsundur canim..

Oyyy pek severim Bende arada pazarda deng gelince alıyorum hem çok faydalı hemde lezzetli dediğin gibi

Kızlar yarın ne yapacaksınız ben ızgara tavuk ve tonbalığı yemeyi düşünüyorum yağını süzüp olurmu ki

Caım ben geçen seferde ton balığı yedimama yağını güzelce süzdüm bayada tok tuttu hatta yarında öyle yapacağım ve eklersem ancak 2 kaşık kadar tavuk döner eklerim canım çekmesin diye ( büyük kızımda tavuk döner yemek istedi ton balığı sevmiyor diye )

BENDE ızgara kanat ve köfte yicem kızlar

Valla aslında en güzeli köfte

Biz iki kişi yapınca evde adam batar valla benim kız öyle 3 -4 köfteyle doymaz hem akşamda hangi gündeysek yemek o oluyor ( eşimde eşlik ediyor bize tabi küçük kuzuya ilave olarak çorba yada yemek yapıyorum zaten oda kuş kadar yiyor )

Sırf köfte yiyelim desek 2 kg rahat gider herhalde akşama kadar :)))))

Tavuk döner çok mantıklı bende kendimce yaparım o zaman kırmızı ette çok aram yok köfteyi es geçiyorum o yüzden ama en güzeli ton balığı olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…