Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam bacılar gidip geldim diyete bugündennitivaren devam grip olmuştum geçti derken bebek grip oldu derken dış uykusuz ggeceler azilara dadandik simdi salya 2 metre hayırlısı artık
neyse bugün kfleks kahvaltıda az önceyyoğurtlu pilav çünkü 2 bucukta kalktik ilerleyen zamanda meyva kahve gün biter

Tavuk döner çok mantıklı bende kendimce yaparım o zaman kırmızı ette çok aram yok köfteyi es geçiyorum o yüzden ama en güzeli ton balığı olacak :))

Hem tavuk dönerin yağ oranıda çok çok az üstelik bahartıda içinde olduğu için tuz derdide olmaz

Kizlar tuz nekadar deyerli birseymis...tuzsuz hic birseyin tadi olmuyo..midem bulaniyo..bana sebze günü gercekten daha zor geldi..

Canım miden bulanıyorsa çok çok az tuz ekle okadardan birşeycik olmaz

kızlar bi tane daha patates yedim bugün bu üçüncü patatesim ama azıcık tuz koydum:)

Kız az yemişsin yatana kadar bari iki tanecik daha ye ufaklardan metabolizman etkilenmesin

evet canım yarında benim günüm sebzeye bayılırım ama et gününde kahvaltıyı atlayacağım uyanır uyanmaz et yiyememmeyve günüde şahane çilekler karpuzlar çıktı

Canım olmadı et suyuna duru bir çorba yap en azından sabah onu içersin sabah sıcak sıcak es geçme bence az da olsa birşeyler ye protein olarak
Bu arada seviyorsan Ananasa ekle canım çok güzel bir antioksidan

kızlar bişey merak ediyorum yarın domates çorbası yapsam olurmu her öğünde sebzelerin yanında içerim:)

Canım yapabilirsin aslına hem kalorisi az ( tabi kremasız duru yapman lazım oda ne kadar lezzetli olur az un kavuranlarda oluyormuş )
Olmadı acıktıkça çorba içersin

Tekrar aramıza hoşgeldin canım
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanır kuzu

iyi fikir canım un kavurunca yiyememde şehriye olurmuki acaba ayy benimki diyetten başka herşeye benzedi

Ay doğru haklısın canım ben tek olduğum için

Bir daha hoş geldin canım nasılsın sana da kuzuya da geçmiş olsun.

Slm kızlar napıyosunuz? Menüm gelsin

Sabah: 2 dilim kızarmış tb üzerine salça yanına 3 zeytin yarım kk peynir çay
Ara: tek şekerli neskafe
Öğlen: yulaflı bademli keten tohumlu yoğurt
Ara: yeşilçay
Akşam: 1 tabak dolusu pırasa
Ara: 1 mocha

Bol su

iyi fikir canım un kavurunca yiyememde şehriye olurmuki acaba ayy benimki diyetten başka herşeye benzedi

Şehriye yerine başka bir sebze çorbası yapsan daha iyi olur mesela mantarda olabilir ama tabi oda kremasız nasıl olur bilemem Hakikaten böyle günlerde çorba bile sorun oluyormuş

Kızlar siz şimdi markette satilan hazır tavuk donerlere olur mu diyosunuz eğer öyle diyosaniz bende ondan yerim ne dysnz

Valla bence dönerde olur sonuçta Dukan diyetinde bile en az yağ oranı olan et olduğu için onada müsaade olduğuna göre olur diye düşünüyorum dediğim gibi tuz derdide olmaz içindeki baharatlar sayesinde ben fazla yiyemiyeceğim için göz hakkı kadar alacağım ton balığımın yanına

Son öğünümüzüde yaptık ama kızımın halini görmeniz lazım arkadaşına detoks yapıyoruz bu akşam yemeğim diye salatasını çekip yollamış kızda gıcıklığına cips paketinin resmini çekip yollayınca resmen yüzü anında değişti nasıl sayıyor gıcık yaa bak beni kızdırmak için ne yollamış diye dedim boşver Annem sen fıstık gibi olunca asıl o kızacak ki arkadaşıda aslında az verse yeridir

Kızlar moralim çok bozuk ya saçımı boyadım tam yıkayacaktım sular gitmiş eşim aşağıda Bim marketten su aldı ısıtıyım yukayım derken epey zzaman geçti neyse sadece saçımın dipleri boya tuttu diğer taraflar sanki hiç bıyamamışum gibi
Ayrıca tartıldım tok karnıma dünkü tok karnıma oranla 500 gr fazla çıktım ben bunu 5 günlük diyeti yapıp kilo alabilirim bende bi şans olduktan sonra

Sabret ve tok karnına noldugnu bilmeden karar verme lütfen ya eminim cuma ya eksi goreceksin

Yaşasın bugün ku domates salataliktan sonra yarın tavuk döner köfte yine yuppii
Tavuk Döner.. köfte tuzlu olabilirmiki...hem köftede yumurta ve galeta unu olacak sorun olurmu aceba...eyer olmaz ise yarin bende köfte yaparim gerci benimkilerde köfteye bayilirlar bana artan ancak yarim köfte kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…