Benimde cuma günü moralim bozulmustu 2 gün sonra baktimki nerdeyse 1 kilo gitmis..birde sen aksam tartilmisin..moralini bozma canimKızlar moralim çok bozuk ya saçımı boyadım tam yıkayacaktım sular gitmiş eşim aşağıda Bim marketten su aldı ısıtıyım yukayım derken epey zzaman geçti neyse sadece saçımın dipleri boya tuttu diğer taraflar sanki hiç bıyamamışum gibi
Ayrıca tartıldım tok karnıma dünkü tok karnıma oranla 500 gr fazla çıktım ben bunu 5 günlük diyeti yapıp kilo alabilirim bende bi şans olduktan sonra
Kızlar moralim çok bozuk ya saçımı boyadım tam yıkayacaktım sular gitmiş eşim aşağıda Bim marketten su aldı ısıtıyım yukayım derken epey zzaman geçti neyse sadece saçımın dipleri boya tuttu diğer taraflar sanki hiç bıyamamışum gibi
Ayrıca tartıldım tok karnıma dünkü tok karnıma oranla 500 gr fazla çıktım ben bunu 5 günlük diyeti yapıp kilo alabilirim bende bi şans olduktan sonra
Yaşasın bugün ku domates salataliktan sonra yarın tavuk döner köfte yine yuppii
Tavuk Döner.. köfte tuzlu olabilirmiki...hem köftede yumurta ve galeta unu olacak sorun olurmu aceba...eyer olmaz ise yarin bende köfte yaparim gerci benimkilerde köfteye bayilirlar bana artan ancak yarim köfte kalir
Ama napalım o kadar da vücudun ihtiyaci olsunTavuk Döner.. köfte tuzlu olabilirmiki...hem köftede yumurta ve galeta unu olacak sorun olurmu aceba...eyer olmaz ise yarin bende köfte yaparim gerci benimkilerde köfteye bayilirlar bana artan ancak yarim köfte kalir
Ohhhhhhhhh afiyet olsunİyi akşamlar kızlar bugün zordu gerçekten bitti çok şükür artık bi de üstüne spor yaptım çok bitkinim eşim bile bugün çok süzülmüşsün sen diyor :)) tüm gün aç gezdim tabi süzülürüm :) şekersiz kahvemi de içtim mi bugün kapanmıştır
Canım Tebrik ederim çok sevindim :)Iyi akşamlar kızlar !!!!!
Ve evet müjdeli haberlerle dönüyorum pozitif mış testler!!!
3-4 haftalik hamileymişimdeğerlere göre
Canım sakın üzülme eminim cuma günü eksi olacak tartıda saçlarını da 15 gün sonra yine boyarsin düzelirKızlar moralim çok bozuk ya saçımı boyadım tam yıkayacaktım sular gitmiş eşim aşağıda Bim marketten su aldı ısıtıyım yukayım derken epey zzaman geçti neyse sadece saçımın dipleri boya tuttu diğer taraflar sanki hiç bıyamamışum gibi
Üzülme sakın tamam mıCanım sakın üzülme eminim cuma günü eksi olacak tartıda saçlarını da 15 gün sonra yine boyarsin düzelir
Saol canımOhhhhhhhhh afiyet olsunspor da yapmışın ne güzel
Hadi hayirli olsun canım ben sağ salim kucağına alırsın inşallahIyi akşamlar kızlar !!!!!
Gözün aydın canım saglikla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim :))Iyi akşamlar kızlar !!!!!
ÇokOTESağol canım , post: 40601796, member: 666405"]Üzülme sakın tamam mı
Canım gözün aydın tebrik ederim inşallah sağ-salim kucağına alırsın bebişini AMİN.Iyi akşamlar kızlar !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?