Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benimde cuma günü moralim bozulmustu 2 gün sonra baktimki nerdeyse 1 kilo gitmis..birde sen aksam tartilmisin..moralini bozma canim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Akşam yemeğimizi saat 18:15 gibi yedikten sonra kendimizi dışarı attık ufak kuşum yine çok sıkıldım diye tutturunca ( kime çektiyse gezmeyi çok seviyor eşim aynı sen diyor )

Bu günüde şükür kaçamaksız kapattım ve şu anda sütsüz şekersiz kahvemi aldım az keyif yapayım dedim hazır eşimde tablette oyun oynarken

Canım sen niye akşam akşam tartılıp kendi canını sıkıyorsun ki
Eminim cuma eksi göreceksin hatta bence cumaya kadar hiç tartılma sonuçta çok fazla yemediğin ortada üstelik yediklerimizde kilo yapacak şeyler değil Boşu boşuna motivasyonunu düşürme şekerim

Yaşasın bugün ku domates salataliktan sonra yarın tavuk döner köfte yine yuppii

Benim kızda sabahı iple çekiyor bayılır çünkü tavuk dönere her gün olsa sorun etmez

Tavuk Döner.. köfte tuzlu olabilirmiki...hem köftede yumurta ve galeta unu olacak sorun olurmu aceba...eyer olmaz ise yarin bende köfte yaparim gerci benimkilerde köfteye bayilirlar bana artan ancak yarim köfte kalir

Canım köfteye tuzunu az koy hiç bir şey olmaz sonuçta içine konan o 1 yumurta yada bir iki kaşık galeta unu ne kadar deng gelecekki köfte başına Bence evdekilere sen birde bulgur pilavı falanda ilave yap yoksa dediğin gibi aç kalırsın baharat zaten serbest onla lezzet verirsin

Ah Gülşen ahhhhhh ne diyim ki ben sana kız sabah-akşam ne tartılıyon sen Canım bak cuma görüceksin boşu-boşuna üzüldüyünü ben kilo vericeyine yüzde-yüz eminim senin. Ki ben de zor kilo verenlerdenim benden o kadar gittiyse senden de gidicek meraak etme.

İyi akşamlar kızlar bugün zordu gerçekten bitti çok şükür artık bi de üstüne spor yaptım çok bitkinim eşim bile bugün çok süzülmüşsün sen diyor :)) tüm gün aç gezdim tabi süzülürüm :) şekersiz kahvemi de içtim mi bugün kapanmıştır

Ohhhhhhhhh afiyet olsun spor da yapmışın ne güzel

Kızlar bugün benim içinde zordu sabahtan beri ayak üstünde çalışıyorum çok zorladı beni ilave olarak iki bardak ayran içtim sebze dışında haberiniz olsun

Kizlar bir sey soracagim yarin diyete basliyorum bir takima katilmak istiyorum 5 gunde 5 kilo diyetini yapmayi dusunuyorum araniza katilabilirmiyim ve gunluk rapormu veriyoruz ne yedigimize dair biriniz bilgilendirirseniz sevinirim

Canım sakın üzülme eminim cuma günü eksi olacak tartıda saçlarını da 15 gün sonra yine boyarsin düzelir

Yarın ki yemeklerimi de hazırladım ohh miss:)) diyetten önce nasıl kahvaltı da et yiycem diye düşünüyordum ama şu an o kadar açım ki sabah olsa da yesem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…