İyi akşamlar kızlar bugün zordu gerçekten bitti çok şükür artık bi de üstüne spor yaptım çok bitkinim eşim bile bugün çok süzülmüşsün sen diyor :)) tüm gün aç gezdim tabi süzülürüm :) şekersiz kahvemi de içtim mi bugün kapanmıştır
Kizlar bir sey soracagim yarin diyete basliyorum bir takima katilmak istiyorum 5 gunde 5 kilo diyetini yapmayi dusunuyorum araniza katilabilirmiyim ve gunluk rapormu veriyoruz ne yedigimize dair biriniz bilgilendirirseniz sevinirim
Iyi akşamlar kızlar !!!!!
Ve evet müjdeli haberlerle dönüyorum pozitif mış testler!!!
3-4 haftalik hamileymişimdeğerlere göre
Kızlar yeni geldim aksam patatesimi yedim eşimle 2km yürüdük biraz sonra yeşil çayımı da içiçe 1. Gün bitti yuppiiii
Maşallah canım senin adına ben de sevindimKizlar....günaydin..cok mutluyum..sabah dusa girmeden bi tartiliyim dedim 66,4 olmusum...2 gün önce 67,7 idim 1,3 kg gitmis simdiden..bu diyeti cok sevdim ben
Kizlar....günaydin..cok mutluyum..sabah dusa girmeden bi tartiliyim dedim 66,4 olmusum...2 gün önce 67,7 idim 1,3 kg gitmis simdiden..bu diyeti cok sevdim ben
canım çok sevindim tebrik ederimKizlar....günaydin..cok mutluyum..sabah dusa girmeden bi tartiliyim dedim 66,4 olmusum...2 gün önce 67,7 idim 1,3 kg gitmis simdiden..bu diyeti cok sevdim ben
kesinlikle aynı fikirdeyim. ben özellikle et günü sabah sabah nasıl yenir ıyy diyordum ama sebze günü öyle bıktım ve acıktım ki bi sonraki gün kahvaltıda eti nasıl iştahla yedim:)Bu diyetin en güzel yanı bi sonra ki günü sabırsızlıkla beklemek kızlar dünden o kadar skliyo ki insan bi sonra ki günü tamamen iştahla yiyo
sıkma canını kiloya yansısa bile biliyorsun ki adetten bitince düşecek...Günaydın kızlar ya az önce regl oldum daha 10 gün olmasına rağmen inşallah etkilemez kilomu
iki günde 1.3 süper hadi hayırlısı ben bu diyeti yaparken gün gün bakmıştım 500-500-400-300-700 olarak gitmişti benimkiler sen daha çok vereceksin galiba:)Kizlar....günaydin..cok mutluyum..sabah dusa girmeden bi tartiliyim dedim 66,4 olmusum...2 gün önce 67,7 idim 1,3 kg gitmis simdiden..bu diyeti cok sevdim ben
canım hiç merak etme zorlanmıcaz eminim bugünde şahane olacak bol bol sıvı tüket yeşilçay su beyaz çay iç miden şişerse acıktığını hissetmezsingünaydın kızlar okuldayım sebze günüm bugün ve sobada soğan kavurup içine domates doğradım onu yiyorum şimdi galiba bu sebze günü beni zorlayacak hadi bakalım yolumuzdan dönmek yok :)
sabah tartıldın mı canım ?kızlar günaydınnnnn:)))))sebze günüm bugün çok mutluyum huzurluyum bir günde bile fark oldu sanki kızlar şahane bişey bu diyet
canım aklına kötü bişey getirme dua et sürekli allahın izniyle hiç bir şey olmaz hem kardeşler arasında ne olursa olsun unutulur kardeşlik dünyanın en güzel duygusu:)Kızlar benim dün vicdanım çok sızladı yaaa. O kızgınlıkla abimin kötülüyünü anlatdım hep birisinin kötüsünü anlatıyorsan iyisini de anlatmak zorundasın dimi. Dün çok kötü bir kabus gördüm inşallah abime bir şey olmaz olmasın yaaa. Dün anlatdım ya küçük kız kardeşimi dövdü o an büyük kız kardeşim de babamlardaymış o anlattı bana. Kardeşimle kavkalaşıb onları kovdukdan sonra oturub çok ağlamış abim hatta tekrar evlerine getirerek 3 ay bakmış kızkardeşime. Yani yapdığından pişman olmuş gerçi kardeşim hala affedemiyorum diyor ama olsun abimi bu hale getireni Allaha havale ettim ben de sizler gibi. Varsın bize gelmesin abim sağ-salim sesi gelsin yeter ben de böyle kabullenicem artık abimi napalım yapacak bir şey yok. Olmaz dimi abime bir şey olmasın yaaa sonuçta o benim abim parmağına diken batsa benim yüreyim sızlar.
daha tartılmadım canım biraz heyecan yaratiyim diyorum diyetten sıkılmamak içinsabah tartıldın mı canım ?
canım aynen dediğin gibi varsın uzakta olsunlar ama sağ olsunlar bak benim abim de liseden sonra hep gurbette yaşadı çok şükür bizim aramız iyi am işi gereği yılda ancak 2 kez gelir 1 hafta falan kalıp giderler onun için bırak canları sağolsun tabii her insan içinde süreli kötülük besleyecek değil ki sonuçta kardeşi bir anlık öfke ile yapmış sonra pişman olmuşKızlar benim dün vicdanım çok sızladı yaaa. O kızgınlıkla abimin kötülüyünü anlatdım hep birisinin kötüsünü anlatıyorsan iyisini de anlatmak zorundasın dimi. Dün çok kötü bir kabus gördüm inşallah abime bir şey olmaz olmasın yaaa. Dün anlatdım ya küçük kız kardeşimi dövdü o an büyük kız kardeşim de babamlardaymış o anlattı bana. Kardeşimle kavkalaşıb onları kovdukdan sonra oturub çok ağlamış abim hatta tekrar evlerine getirerek 3 ay bakmış kızkardeşime. Yani yapdığından pişman olmuş gerçi kardeşim hala affedemiyorum diyor ama olsun abimi bu hale getireni Allaha havale ettim ben de sizler gibi. Varsın bize gelmesin abim sağ-salim sesi gelsin yeter ben de böyle kabullenicem artık abimi napalım yapacak bir şey yok. Olmaz dimi abime bir şey olmasın yaaa sonuçta o benim abim parmağına diken batsa benim yüreyim sızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?