Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrr

Gece erkenden yattım uyudum ve sabah çok dinç bir şekilde uyandım
Kahvaltımıda yaptım hazır evde herkes uyurken sizlere bakayım dedim

Eşim yarım saat sonra işe gidecek, büyük kızda gece baş ağrısı yüzünden uyuyamadığından bugün okula gitmedi Bu kız TEOGu çok fazla kafaya takıyor malum 10 gün kaldı ve her anınını test çözerek geçiriyor
Rabbim tüm öğrencilere sınavlarından güzel sonuçlar almayı nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn

Valla kim ne derse desin ben artık akşamları açlık hissetmeden zayıflanmayacağına kanaat getirdim
Karatay yaparken evet hiç acıkmıyordum belki ama son zamanlar kiloda veremiyordum o açlık hissi olmadığı haftalarda hani detoks bittiğinde yine sağlıklı beslenmeye döndüğüm an kesinlikle porsiyonları ufaltacağım yoksa zor gider benim kilolar

Seda Sayanın hep dediği gibi ''Açımmm aççç ama zayıflamak ve zayıf kalmak için aç kalmak gerekiyor ''

Pazar sabahına kıyasla 1 kg eksik çıkıyorum 108.7i görmüştüm ilk sabah cumartesi tabi agobun gazı gibi yersem bu sabah 107.7i gördüm ki bu bile beni çok mutlu etti ve eminim cuma sabahına kadar en azından 1 kg daha az çıkarım inşallahhhhhhhh

Kizlar bir sey soracagim yarin diyete basliyorum bir takima katilmak istiyorum 5 gunde 5 kilo diyetini yapmayi dusunuyorum araniza katilabilirmiyim ve gunluk rapormu veriyoruz ne yedigimize dair biriniz bilgilendirirseniz sevinirim

Aramıza hoşgeldin canım
Tabiki sende aramıza katılabilirsin aksine çok mutlu oluruz
Bende aynı diyeti yapıyorum iki haftadır ilk hafta 2.3 kg verdim ( ki benim metabolizma bana baya bir muhalefet ) bu hafta 3.cü günüm bugün ve 1 kg daha eksik çıkıyorum

Bu arada serbest günlerinde çok çok dikkat et ben maalesef biraz ipin ucunu kaçırdım 700 grını tekrar geri aldım ama şükür bugün fazlasıda gitmiş oldu az da olsa

Burada herkes her gün yediklerinide paylaşıyor içtiği su miktarınıda spor yapıyorsa onuda
Her cuma tartı günümüz ve bir önceki cumayla aradaki farkı yazıyoruz
Yeni gelen arkadarşlarımız 2 hafta sonra listeye dahil olabiliyorlar ( devamlılık açısından )
Takımlar arasında yarış var ve o yüzden istikrarlı arkadaşlarımız olsun istiyoruz

İnşallah sende aramızda kalıcı olur ailemize dahil olup hedefine daha bir zevkle ulaşırsın

Iyi akşamlar kızlar !!!!!

Ve evet müjdeli haberlerle dönüyorum pozitif mış testler!!!

3-4 haftalik hamileymişim değerlere göre

Şükürler olsun Rabbime....İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
Hayırlı evlat olur inşallah

Çok sevindim inan gözünüz aydın

Kızlar yeni geldim aksam patatesimi yedim eşimle 2km yürüdük biraz sonra yeşil çayımı da içiçe 1. Gün bitti yuppiiii

Hadi bakalım bugünde bol bol yeşillik tüketirsin
Gelsin yeşillikler gitsin kilolar

Bu arada baktın halsizlik başlıyor ( dayanamayacağın ) çok çok az tuz tüket canım tansiyonun düşmesin

Kizlar....günaydin..cok mutluyum..sabah dusa girmeden bi tartiliyim dedim 66,4 olmusum...2 gün önce 67,7 idim 1,3 kg gitmis simdiden..bu diyeti cok sevdim ben

harika bir sonuç canım
Eminim cumaya kadar dahada güzel bir sonuç göreceksin

Az aç kaldığımıza değecek gitsin kilolar gelsin fıstık gibi hatunlar

Bu diyetin en güzel yanı bi sonra ki günü sabırsızlıkla beklemek kızlar dünden o kadar skliyo ki insan bi sonra ki günü tamamen iştahla yiyo
kesinlikle aynı fikirdeyim. ben özellikle et günü sabah sabah nasıl yenir ıyy diyordum ama sebze günü öyle bıktım ve acıktım ki bi sonraki gün kahvaltıda eti nasıl iştahla yedim:)

Günaydın kızlar ya az önce regl oldum daha 10 gün olmasına rağmen inşallah etkilemez kilomu
sıkma canını kiloya yansısa bile biliyorsun ki adetten bitince düşecek...

Kizlar....günaydin..cok mutluyum..sabah dusa girmeden bi tartiliyim dedim 66,4 olmusum...2 gün önce 67,7 idim 1,3 kg gitmis simdiden..bu diyeti cok sevdim ben
iki günde 1.3 süper hadi hayırlısı ben bu diyeti yaparken gün gün bakmıştım 500-500-400-300-700 olarak gitmişti benimkiler sen daha çok vereceksin galiba:)

günaydın kızlar okuldayım sebze günüm bugün ve sobada soğan kavurup içine domates doğradım onu yiyorum şimdi galiba bu sebze günü beni zorlayacak hadi bakalım yolumuzdan dönmek yok :)
canım hiç merak etme zorlanmıcaz eminim bugünde şahane olacak bol bol sıvı tüket yeşilçay su beyaz çay iç miden şişerse acıktığını hissetmezsin

Kızlar benim dün vicdanım çok sızladı yaaa. O kızgınlıkla abimin kötülüyünü anlatdım hep birisinin kötüsünü anlatıyorsan iyisini de anlatmak zorundasın dimi. Dün çok kötü bir kabus gördüm inşallah abime bir şey olmaz olmasın yaaa. Dün anlatdım ya küçük kız kardeşimi dövdü o an büyük kız kardeşim de babamlardaymış o anlattı bana. Kardeşimle kavkalaşıb onları kovdukdan sonra oturub çok ağlamış abim hatta tekrar evlerine getirerek 3 ay bakmış kızkardeşime. Yani yapdığından pişman olmuş gerçi kardeşim hala affedemiyorum diyor ama olsun abimi bu hale getireni Allaha havale ettim ben de sizler gibi. Varsın bize gelmesin abim sağ-salim sesi gelsin yeter ben de böyle kabullenicem artık abimi napalım yapacak bir şey yok. Olmaz dimi abime bir şey olmasın yaaa sonuçta o benim abim parmağına diken batsa benim yüreyim sızlar.

canım aklına kötü bişey getirme dua et sürekli allahın izniyle hiç bir şey olmaz hem kardeşler arasında ne olursa olsun unutulur kardeşlik dünyanın en güzel duygusu:)

canım aynen dediğin gibi varsın uzakta olsunlar ama sağ olsunlar bak benim abim de liseden sonra hep gurbette yaşadı çok şükür bizim aramız iyi am işi gereği yılda ancak 2 kez gelir 1 hafta falan kalıp giderler onun için bırak canları sağolsun tabii her insan içinde süreli kötülük besleyecek değil ki sonuçta kardeşi bir anlık öfke ile yapmış sonra pişman olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…