Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

herkesler merhabaa
nihayet eşimde diyet fikrime alıştı bu sabah benim tostumu kepek ekmeğin ucundan biraz keserek yapmış:) onunki kaşarlı benimki beyaz peynirli ortayada kocaman tabak salatalık domates.
ama akşam ne yedim önce gayet makul mantar çorba, taze fasülye bol baharatlı karabiber pul biber(yağ yakımına yardım edermiş ya) sonrada komşum getirmiş 1 dilim revanii üstünede koca bir bardak yeşil çay
ben yeşil çay işini bayağı düzene soktum öğle yemeğinden sonra okulda sallama yeşil çay akşam yemeğinden sonrada koca bardak evde demleme limonlu yeşil çay... bu arada yemeklerde kullandığım yağ miktarını bayağı azalttım. soğan kavururken çok çok az belki 1 kaşık bile değil ayçiçek yağı az kalırsa su ile tamamlıyorum sonra yemek pişince 2kaşık zeytinyağ...
safran çayınada devam ediyorum bağırsakları fena hareketlendirdi. önce yapar sonra geçer dediler inşallah geçer.

o zaman yağı toplamda 3 kaşık kullanıyorsun canım ama önerilen her tabak için 1 tatlı kaşığı bence sen onu 2 yemek kaşığı yap ufaktan ağız tadınız yavaş yavaş alışıcak merak etme bu arada nasıl safran çayının tadı her yerde satılıyo mu bu safran bitkisinden elde edilen çay ise fiyatı baya pahalı olmalı çok nadir bulunan bir bitki çünkü

Olmaz canım Allah senin niyetini biliyo çünkü sen onları bi sinirlendim söyledin

hala su içmedim yanıma evden su getirmemşim çocuklara bakkaldan aldırayım bari
kızlar su içmeyi unutuyorsanız şöyle yapın her öğünden önce 2 bardak su için toplamda 6 bardak eder:)ben birde sabah aç karnına ve gece yatmadan birer bardak içiyorum 8 bardak her gün içmiş oluyorum susadığımda da içince günde 10-12 bardak su içmiş oluyorumDukan'ın kitabında okumuştum su içmezsek vücudumuzdan yağların ve suyun atılması imkansız oluyormuş buda metobolizmamızı yavaşlatıp kilo vermemizi zorlaştırıyormuş

Kesinlikle katılıyorum canım ne zaman akşamları aç yattım Zayıflamaya başladım :) bu arada benim de yarım kilom gitti:)) çok mutluyum yalnız sabah çok zorlandım önce bi parça beyaz peynir attım ağzıma yoksa yiyemeyecektim

Gunaydınnnnn...oğlum hasta kreşede göndermedik sabahın köründe kalktı 5 mi neydi gece boyunca da öksürdü bıktım şu geniz akıntısından

tatadi beşi bir yerde çaylar gibi ama toz. benim bir arkadaş internetten sipariş etti onunkini bölüştük denemek için işe yararsa yine alırız diye.
birde eğer tabak başı 1tatlı kaşığı ise doğru yapıyorum sayılır çünkü az yapmıyorum genelde yaparken 2günlük oluyor yemeklerim(her gün ayrı yemek yapmaya yetişemiyorum diye). iki günlük yemek en az 6 tabaktan ortalama yine 3yemek kaşığına denk gelir:) dolu doluda olmuyor çünkü.evde çocukta var ya ondan aşırıda kısamıyorum. ama yerken ben dikkat ediyorum mesela tencerenin dibinden yağsız tarafından almaya çalışıyorum tabağıma veya tabaktakinde yağ görünüyorsa suyunu pek yemiyorum. ama kötü bir durumum var maalesef öyle kötü alışmışız ki illa yemeğin yanında pilav makarna tarzı bir şeye sanki yemeyince doymuyoruz gibi oluyor. bu kötü birşey.... annemlerde hiç böyle değildi bayanlar ve sebze yoğunluktaydı çok sık yenmezdi makarna,bulgur ve pirinç nadir misafire yapılırdı. eşim iç anadoludan ve bakliyat pilav makarna ağırlıklı besleniyorlar...

Az önce yedim sigir snitzellerimi..cok ince olduklarindan dolayi hizli pistigi icin onu tercih ettim ..normal günlerde olsa asla midem kaldirmaz...ama dünkü sebze gününden sonra nasil yedim istahlan tatsiz tuzsuz..cok sükür tansiyon sorunuda olmadi su ana kadar...spor yapmaktan korkuyorum ama yine tansiyonum düser diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…