ben o hatayı yaptım canım düne göre 200 gr gitmiş görünüyo sadece onun için cumartesine kadar tartılmayacağım bendedaha tartılmadım canım biraz heyecan yaratiyim diyorum diyetten sıkılmamak için
bencede tartılmayalım tabi dayanabilirsekben o hatayı yaptım canım düne göre 200 gr gitmiş görünüyo sadece onun için cumartesine kadar tartılmayacağım bende
o zaman yağı toplamda 3 kaşık kullanıyorsun canım ama önerilen her tabak için 1 tatlı kaşığı bence sen onu 2 yemek kaşığı yap ufaktan ağız tadınız yavaş yavaş alışıcak merak etme bu arada nasıl safran çayının tadı her yerde satılıyo mu bu safran bitkisinden elde edilen çay ise fiyatı baya pahalı olmalı çok nadir bulunan bir bitki çünküherkesler merhabaa
nihayet eşimde diyet fikrime alıştı bu sabah benim tostumu kepek ekmeğin ucundan biraz keserek yapmış:) onunki kaşarlı benimki beyaz peynirli ortayada kocaman tabak salatalık domates.
ama akşam ne yedimönce gayet makul mantar çorba, taze fasülye bol baharatlı karabiber pul biber(yağ yakımına yardım edermiş ya) sonrada komşum getirmiş 1 dilim revanii üstünede koca bir bardak yeşil çay
ben yeşil çay işini bayağı düzene soktum öğle yemeğinden sonra okulda sallama yeşil çay akşam yemeğinden sonrada koca bardak evde demleme limonlu yeşil çay... bu arada yemeklerde kullandığım yağ miktarını bayağı azalttım. soğan kavururken çok çok az belki 1 kaşık bile değil ayçiçek yağı az kalırsa su ile tamamlıyorum sonra yemek pişince 2kaşık zeytinyağ...
safran çayınada devam ediyorum bağırsakları fena hareketlendirdi. önce yapar sonra geçer dediler inşallah geçer.
ama biz kural gereği cuma tartılıp buraya kilo bildirimi yapmak zorundayızbencede tartılmayalım tabi dayanabilirsekcumartesi şpahane sonuçlar görücez inşallah tartıda
ayy evet canım ben diyetteyken hep cumartesi tartıldığım için alışkanlık olmuş cuma sabahı bütün kızlar olarak şahaneyizama biz kural gereği cuma tartılıp buraya kilo bildirimi yapmak zorundayız
kızlar cuma günü için hepimiz şahane olmalıyız yaz geliyooooooo gitsin kilocuklaaaarrrrHadi kızlar hadiiiiiiiiiii cuma takımı sallıycaz inşallah
Olmaz canım Allah senin niyetini biliyo çünkü sen onları bi sinirlendim söyledinKızlar benim dün vicdanım çok sızladı yaaa. O kızgınlıkla abimin kötülüyünü anlatdım hep birisinin kötüsünü anlatıyorsan iyisini de anlatmak zorundasın dimi. Dün çok kötü bir kabus gördüm inşallah abime bir şey olmaz olmasın yaaa. Dün anlatdım ya küçük kız kardeşimi dövdü o an büyük kız kardeşim de babamlardaymış o anlattı bana. Kardeşimle kavkalaşıb onları kovdukdan sonra oturub çok ağlamış abim hatta tekrar evlerine getirerek 3 ay bakmış kızkardeşime. Yani yapdığından pişman olmuş gerçi kardeşim hala affedemiyorum diyor ama olsun abimi bu hale getireni Allaha havale ettim ben de sizler gibi. Varsın bize gelmesin abim sağ-salim sesi gelsin yeter ben de böyle kabullenicem artık abimi napalım yapacak bir şey yok. Olmaz dimi abime bir şey olmasın yaaa sonuçta o benim abim parmağına diken batsa benim yüreyim sızlar.
hala su içmedim yanıma evden su getirmemşim çocuklara bakkaldan aldırayım bariSU İÇMEYİ DE HATIRLATMAYI DA UNUTMAYALIM
kızlar su içmeyi unutuyorsanız şöyle yapın her öğünden önce 2 bardak su için toplamda 6 bardak eder:)ben birde sabah aç karnına ve gece yatmadan birer bardak içiyorum 8 bardak her gün içmiş oluyorum susadığımda da içince günde 10-12 bardak su içmiş oluyorumhala su içmedim yanıma evden su getirmemşim çocuklara bakkaldan aldırayım bari
Kesinlikle katılıyorum canım ne zaman akşamları aç yattım Zayıflamaya başladım :) bu arada benim de yarım kilom gitti:)) çok mutluyum yalnız sabah çok zorlandım önce bi parça beyaz peynir attım ağzıma yoksa yiyemeyecektimSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrrrrr
Gece erkenden yattım uyudum ve sabah çok dinç bir şekilde uyandım
Kahvaltımıda yaptım hazır evde herkes uyurken sizlere bakayım dedim
Eşim yarım saat sonra işe gidecek, büyük kızda gece baş ağrısı yüzünden uyuyamadığından bugün okula gitmediBu kız TEOGu çok fazla kafaya takıyor malum 10 gün kaldı ve her anınını test çözerek geçiriyor
Rabbim tüm öğrencilere sınavlarından güzel sonuçlar almayı nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
Valla kim ne derse desin ben artık akşamları açlık hissetmeden zayıflanmayacağına kanaat getirdim
Karatay yaparken evet hiç acıkmıyordum belki ama son zamanlar kiloda veremiyordum o açlık hissi olmadığı haftalardahani detoks bittiğinde yine sağlıklı beslenmeye döndüğüm an kesinlikle porsiyonları ufaltacağım yoksa zor gider benim kilolar
Seda Sayanın hep dediği gibi ''Açımmm aççç ama zayıflamak ve zayıf kalmak için aç kalmak gerekiyor ''
Pazar sabahına kıyasla 1 kg eksik çıkıyorum108.7i görmüştüm ilk sabah cumartesi tabi agobun gazı gibi yersem bu sabah 107.7i gördüm ki bu bile beni çok mutlu etti ve eminim cuma sabahına kadar en azından 1 kg daha az çıkarım inşallahhhhhhhh
Aramıza hoşgeldin canım
Tabiki sende aramıza katılabilirsin aksine çok mutlu oluruz
Bende aynı diyeti yapıyorum iki haftadırilk hafta 2.3 kg verdim ( ki benim metabolizma bana baya bir muhalefet ) bu hafta 3.cü günüm bugün ve 1 kg daha eksik çıkıyorum
Bu arada serbest günlerinde çok çok dikkat et ben maalesef biraz ipin ucunu kaçırdım700 grını tekrar geri aldım ama şükür bugün fazlasıda gitmiş oldu az da olsa
Burada herkes her gün yediklerinide paylaşıyor içtiği su miktarınıdaspor yapıyorsa onuda
Her cuma tartı günümüz ve bir önceki cumayla aradaki farkı yazıyoruz
Yeni gelen arkadarşlarımız 2 hafta sonra listeye dahil olabiliyorlar ( devamlılık açısından )
Takımlar arasında yarış var ve o yüzden istikrarlı arkadaşlarımız olsun istiyoruz
İnşallah sende aramızda kalıcı olur ailemize dahil olup hedefine daha bir zevkle ulaşırsın
Şükürler olsun Rabbime....İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
Hayırlı evlat olur inşallah
Çok sevindim inan gözünüz aydın
Hadi bakalım bugünde bol bol yeşillik tüketirsin
Gelsin yeşillikler gitsin kilolar
Bu arada baktın halsizlik başlıyor ( dayanamayacağın ) çok çok az tuz tüket canım tansiyonun düşmesin
Canım tabi ki okuruzkızlar babam şu anda anjuyo oluyo birer fatiha okur musunuz ?
ben okudum çok geçmiş olsunkızlar babam şu anda anjuyo oluyo birer fatiha okur musunuz ?
tatadi beşi bir yerde çaylar gibi ama toz. benim bir arkadaş internetten sipariş etti onunkini bölüştük denemek için işe yararsa yine alırız diye.o zaman yağı toplamda 3 kaşık kullanıyorsun canım ama önerilen her tabak için 1 tatlı kaşığı bence sen onu 2 yemek kaşığı yap ufaktan ağız tadınız yavaş yavaş alışıcak merak etme bu arada nasıl safran çayının tadı her yerde satılıyo mu bu safran bitkisinden elde edilen çay ise fiyatı baya pahalı olmalı çok nadir bulunan bir bitki çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?