Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

maalesef canım iç Anadolu böyle hamur yemezsek karnımız doymaz bizim

Gunaydınnnnn...oğlum hasta kreşede göndermedik sabahın köründe kalktı 5 mi neydi gece boyunca da öksürdü bıktım şu geniz akıntısından
ay benim kızdada var bu geniz akıntısı çok öksürtüyor hatta bazen kusturuyor bile. bol bol sıcak ılık şeyler içir. nasıl birşeyse bir başlıyor ilaç bitiyor bu bitmiyor, bol bol su içir ben suluğundaki suyu çok olmasada biraz ılıtıyorum oksürdükçe içiriyorum birde ilaç diye keçiboynozu özü varya aynı pekmez gibi ama şekersiz ondan veriyorum ilaçtan iyi geliyor valla...

maalesef canım iç Anadolu böyle hamur yemezsek karnımız doymaz bizim
bende artık öyle oldum hamur yemeden yemek eksik kaldı gibi hissediyorum kaç tabak yersem yiyim... neyse alışacam sabır sabır:)))
önceden tarla bahçe işleri olduğundan harhalde yenilenler yakılıyormuş bakıyorum fotolarda kayınpeder kardeşleri falan herkes gayet fit tabi yemek aynı haraketlilik azaldı göbekler çıktı.

keçiboynuzu özü buna bakayım bide onu deniyeyim.şifa Allah tan denemek bulmak bizden inş.sağ ol...

yokluktan gelen beslenme şekli kırsal alan ya et ya hamur yeniliyor.

Hayırlı sabahlar kelebeklerim
çok yakında bende listede olmayı istiyorum baya kilo aldım.o Yüzden giremiyorum listeye ama bir yolunu bulucam inşallah
kızlar bende yeni geldim gruba:)canım bencede yapalım bi tablo motive oluruz:)ben şuan 5 günde 5kilo diyeti yapıyorum:)
Hoşgeldin canım inşallah hep birlikte güzel kilolar vericez
canım hoşgeldin ayşe ablaya yani takım kaptanımıza soralım seni inşallah takımda yer var mı ayşeeee ablaaaa hu nerdesinnnn
Yerimiz var bitanem artık bizimle ne iyi yapmışsın davet etmekle
Babacığınada çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin okudum bende hem senin vasıtanla rahmetlik babacığımada okuyup yolladım
Kizlar bir sey soracagim yarin diyete basliyorum bir takima katilmak istiyorum 5 gunde 5 kilo diyetini yapmayi dusunuyorum araniza katilabilirmiyim ve gunluk rapormu veriyoruz ne yedigimize dair biriniz bilgilendirirseniz sevinirim
Sende hoşgeldin canım ilk sayfada kurallar ve ne yapman gerektiğin yazıyor

Iyi akşamlar kızlar !!!!!

Ve evet müjdeli haberlerle dönüyorum pozitif mış testler!!!

3-4 haftalik hamileymişim değerlere göre

Oy oy maşallah hayırlı olsn bebişin canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin gözünüz aydın
Bizden de ayrılma canım bak mervem de hamileyken çok güzel kilo verdi sende inşallah sağlıklı beslenip kilo almassın

Gunaydınnnnn...oğlum hasta kreşede göndermedik sabahın köründe kalktı 5 mi neydi gece boyunca da öksürdü bıktım şu geniz akıntısından
Çok geçmiş olsun canım
Tüm hastalara geçmiş olsun rabbim şifa versin

hoşbulduk canım :)

merhaba arkadaşlar,
ingiliz karbonatıyla yapılan alkali suyu kullanan var mı nasıl yapılıyo fayda gördünüz mü
canım bem normal alkali su satın aldım yağları kırmaya yardımcı oluyor gerçekten:)annemde ingiliz karbonatı kullanmıştı bir ayda 6 kilo vermişti dikkat edip diyet yaparsan mutlaka işe yarar bence:)

canım süpersin çok kararlıyız cuma günü çok güzel olacak

Bak iyi yapmışın canım benim en doğrusunu yapmışın cuma verdiyin kiloyu görünce iyi ki yememişim diyeceksin.
Bu arada baban nasıl oldu bittimi ameliyat.

Cocuklari okuldan alip veriyorumya umarim oda spor gibi faydasi oluyordur...10 dakikalik yolu 6 kere gidip geliyorum birde yolu yokusta okulun..cocuklarin saati uymadigi icin ayri ayri götürüyorum..alirken saatleri uyuyo.....evdede mümkün oldugunca cok hareket etmeye calisiyorum ..temizlik isleri falan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…