canım geçmiş olsun okuruz tabi allah acil şifalar versin mutlaka haber ver tamammı?kızlar babam şu anda anjuyo oluyo birer fatiha okur musunuz ?
maalesef canım iç Anadolu böyle hamur yemezsek karnımız doymaz bizimtatadi beşi bir yerde çaylar gibi ama toz. benim bir arkadaş internetten sipariş etti onunkini bölüştük denemek için işe yararsa yine alırız diye.
birde eğer tabak başı 1tatlı kaşığı ise doğru yapıyorum sayılır çünkü az yapmıyorum genelde yaparken 2günlük oluyor yemeklerim(her gün ayrı yemek yapmaya yetişemiyorum diye). iki günlük yemek en az 6 tabaktan ortalama yine 3yemek kaşığına denk gelir:) dolu doluda olmuyor çünkü.evde çocukta var ya ondan aşırıda kısamıyorum. ama yerken ben dikkat ediyorum mesela tencerenin dibinden yağsız tarafından almaya çalışıyorum tabağıma veya tabaktakinde yağ görünüyorsa suyunu pek yemiyorum. ama kötü bir durumum var maalesef öyle kötü alışmışız ki illa yemeğin yanında pilav makarna tarzı bir şeye sanki yemeyince doymuyoruz gibi oluyor. bu kötü birşey.... annemlerde hiç böyle değildi bayanlar ve sebze yoğunluktaydı çok sık yenmezdi makarna,bulgur ve pirinç nadir misafire yapılırdı. eşim iç anadoludan ve bakliyat pilav makarna ağırlıklı besleniyorlar...
Okudum canım çok geçmiş olsunkızlar babam şu anda anjuyo oluyo birer fatiha okur musunuz ?
Okudum canim allah acil sifalar versinkızlar babam şu anda anjuyo oluyo birer fatiha okur musunuz ?
ay benim kızdada var bu geniz akıntısı çok öksürtüyor hatta bazen kusturuyor bile. bol bol sıcak ılık şeyler içir. nasıl birşeyse bir başlıyor ilaç bitiyor bu bitmiyor, bol bol su içir ben suluğundaki suyu çok olmasada biraz ılıtıyorum oksürdükçe içiriyorum birde ilaç diye keçiboynozu özü varya aynı pekmez gibi ama şekersiz ondan veriyorum ilaçtan iyi geliyor valla...Gunaydınnnnn...oğlum hasta kreşede göndermedik sabahın köründe kalktı 5 mi neydi gece boyunca da öksürdü bıktım şu geniz akıntısından
bende artık öyle oldum hamur yemeden yemek eksik kaldı gibi hissediyorum kaç tabak yersem yiyim... neyse alışacam sabır sabır:)))maalesef canım iç Anadolu böyle hamur yemezsek karnımız doymaz bizim
keçiboynuzu özü buna bakayım bide onu deniyeyim.şifa Allah tan denemek bulmak bizden inş.sağ ol...ay benim kızdada var bu geniz akıntısı çok öksürtüyor hatta bazen kusturuyor bile. bol bol sıcak ılık şeyler içir. nasıl birşeyse bir başlıyor ilaç bitiyor bu bitmiyor, bol bol su içir ben suluğundaki suyu çok olmasada biraz ılıtıyorum oksürdükçe içiriyorum birde ilaç diye keçiboynozu özü varya aynı pekmez gibi ama şekersiz ondan veriyorum ilaçtan iyi geliyor valla...
yokluktan gelen beslenme şekli kırsal alan ya et ya hamur yeniliyor.bende artık öyle oldum hamur yemeden yemek eksik kaldı gibi hissediyorum kaç tabak yersem yiyim... neyse alışacam sabır sabır:)))
önceden tarla bahçe işleri olduğundan harhalde yenilenler yakılıyormuş bakıyorum fotolarda kayınpeder kardeşleri falan herkes gayet fit tabi yemek aynı haraketlilik azaldı göbekler çıktı.
Hoşgeldin canım inşallah hep birlikte güzel kilolar vericezkızlar bende yeni geldim gruba:)canım bencede yapalım bi tablo motive oluruz:)ben şuan 5 günde 5kilo diyeti yapıyorum:)
Yerimiz var bitanem artık bizimle ne iyi yapmışsın davet etmeklecanım hoşgeldin ayşe ablaya yani takım kaptanımıza soralım seni inşallah takımda yer var mı ayşeeee ablaaaa hu nerdesinnnn
Sende hoşgeldin canım ilk sayfada kurallar ve ne yapman gerektiğin yazıyorKizlar bir sey soracagim yarin diyete basliyorum bir takima katilmak istiyorum 5 gunde 5 kilo diyetini yapmayi dusunuyorum araniza katilabilirmiyim ve gunluk rapormu veriyoruz ne yedigimize dair biriniz bilgilendirirseniz sevinirim
Iyi akşamlar kızlar !!!!!
Ve evet müjdeli haberlerle dönüyorum pozitif mış testler!!!
3-4 haftalik hamileymişimdeğerlere göre
Çok geçmiş olsun canımGunaydınnnnn...oğlum hasta kreşede göndermedik sabahın köründe kalktı 5 mi neydi gece boyunca da öksürdü bıktım şu geniz akıntısından
hoşbulduk canım :)Hayırlı sabahlar kelebeklerim
çok yakında bende listede olmayı istiyorum baya kilo aldım.o Yüzden giremiyorum listeye ama bir yolunu bulucam inşallah
Hoşgeldin canım inşallah hep birlikte güzel kilolar vericez
Yerimiz var bitanem artık bizimle ne iyi yapmışsın davet etmekle
Babacığınada çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin okudum bende hem senin vasıtanla rahmetlik babacığımada okuyup yolladım
Sende hoşgeldin canım ilk sayfada kurallar ve ne yapman gerektiğin yazıyor
Oy oy maşallah hayırlı olsn bebişin canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin gözünüz aydın
Bizden de ayrılma canım bak mervem de hamileyken çok güzel kilo verdi sende inşallah sağlıklı beslenip kilo almassın
Çok geçmiş olsun canım
Tüm hastalara geçmiş olsun rabbim şifa versin
kızlar geçmiş olsun ikinizedekeçiboynuzu özü buna bakayım bide onu deniyeyim.şifa Allah tan denemek bulmak bizden inş.sağ ol...
canım bem normal alkali su satın aldım yağları kırmaya yardımcı oluyor gerçekten:)annemde ingiliz karbonatı kullanmıştı bir ayda 6 kilo vermişti dikkat edip diyet yaparsan mutlaka işe yarar bence:)merhaba arkadaşlar,
ingiliz karbonatıyla yapılan alkali suyu kullanan var mı nasıl yapılıyo fayda gördünüz mü
canım süpersinkızlar biraz önce öğrencimin doğum günün kutladık ve ben 1 lokma dahi birşey yemedim veliye açıkça söyledim kusura bakmayın ben bugün sebzeden başka birşey yiyemem dedim kadın şaşkın şaşkın baktı
Bak iyi yapmışın canım benim en doğrusunu yapmışın cuma verdiyin kiloyu görünce iyi ki yememişim diyeceksin.kızlar biraz önce öğrencimin doğum günün kutladık ve ben 1 lokma dahi birşey yemedim veliye açıkça söyledim kusura bakmayın ben bugün sebzeden başka birşey yiyemem dedim kadın şaşkın şaşkın baktı
bitmiş canım iyi geçmiş şükürBak iyi yapmışın canım benim en doğrusunu yapmışın cuma verdiyin kiloyu görünce iyi ki yememişim diyeceksin.
Bu arada baban nasıl oldu bittimi ameliyat.
gözün aydın canım çok sevindim:)bitmiş canım iyi geçmiş şükür
teşekkürler canım bu arada ismin neydi ben gülşen :)gözün aydın canım çok sevindim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?