- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
maaşallah canım kaç çocuk vardı ki senin :)Cocuklari okuldan alip veriyorumya umarim oda spor gibi faydasi oluyordur...10 dakikalik yolu 6 kere gidip geliyorum birde yolu yokusta okulun..cocuklarin saati uymadigi icin ayri ayri götürüyorum..alirken saatleri uyuyo.....evdede mümkün oldugunca hareket etmeye calisiyorum ..
4 cocugum var ..canlari sagolsun cok yoruyorlar beni en kücügü 3 yasinda 3-4ay sonra krese baslayacak...neyse canim ben cikmam lazim yine ..okuldan büyük oglumu almam lazim .sanada gecmis olsunmaaşallah canım kaç çocuk vardı ki senin :)
bitmiş canım iyi geçmiş şükür
günaydın kızlar okuldayım sebze günüm bugün ve sobada soğan kavurup içine domates doğradım onu yiyorum şimdi galiba bu sebze günü beni zorlayacak hadi bakalım yolumuzdan dönmek yok :)
Kızlar benim dün vicdanım çok sızladı yaaa. O kızgınlıkla abimin kötülüyünü anlatdım hep birisinin kötüsünü anlatıyorsan iyisini de anlatmak zorundasın dimi. Dün çok kötü bir kabus gördüm inşallah abime bir şey olmaz olmasın yaaa. Dün anlatdım ya küçük kız kardeşimi dövdü o an büyük kız kardeşim de babamlardaymış o anlattı bana. Kardeşimle kavkalaşıb onları kovdukdan sonra oturub çok ağlamış abim hatta tekrar evlerine getirerek 3 ay bakmış kızkardeşime. Yani yapdığından pişman olmuş gerçi kardeşim hala affedemiyorum diyor ama olsun abimi bu hale getireni Allaha havale ettim ben de sizler gibi. Varsın bize gelmesin abim sağ-salim sesi gelsin yeter ben de böyle kabullenicem artık abimi napalım yapacak bir şey yok. Olmaz dimi abime bir şey olmasın yaaa sonuçta o benim abim parmağına diken batsa benim yüreyim sızlar.
kızlar babam şu anda anjuyo oluyo birer fatiha okur musunuz ?
ay benim kızdada var bu geniz akıntısı çok öksürtüyor hatta bazen kusturuyor bile. bol bol sıcak ılık şeyler içir. nasıl birşeyse bir başlıyor ilaç bitiyor bu bitmiyor, bol bol su içir ben suluğundaki suyu çok olmasada biraz ılıtıyorum oksürdükçe içiriyorum birde ilaç diye keçiboynozu özü varya aynı pekmez gibi ama şekersiz ondan veriyorum ilaçtan iyi geliyor valla...
kızlar biraz önce öğrencimin doğum günün kutladık ve ben 1 lokma dahi birşey yemedim veliye açıkça söyledim kusura bakmayın ben bugün sebzeden başka birşey yiyemem dedim kadın şaşkın şaşkın baktı
bende gülşah canım çok memnun oldum tekrardanteşekkürler canım bu arada ismin neydi ben gülşen :)
Şükür canım çok geçmiş olsun gözünüz aydın.bitmiş canım iyi geçmiş şükür
Süpersin canım işte kilo vermenin sırrı burda irade ve sabırkızlar biraz önce öğrencimin doğum günün kutladık ve ben 1 lokma dahi birşey yemedim veliye açıkça söyledim kusura bakmayın ben bugün sebzeden başka birşey yiyemem dedim kadın şaşkın şaşkın baktı
4 cocugum var ..canlari sagolsun cok yoruyorlar beni en kücügü 3 yasinda 3-4ay sonra krese baslayacak...neyse canim ben cikmam lazim yine ..okuldan büyük oglumu almam lazim .sanada gecmis olsun
bunu bende merak ettim canımkızlar acil cevap verin bugün sebze günü ya patates te bir sebze az da olsa yiyebiliyoz mu bende amma uyanığım ha dünki patateslerden hızımı alamadım
kızlar acil cevap verin bugün sebze günü ya patates te bir sebze az da olsa yiyebiliyoz mu bende amma uyanığım ha dünki patateslerden hızımı alamadım
bunu bende merak ettim canımama sabahtan beri domates salatalık pırasa roka tabağı yapıyorum sebze günü çok zormuş ya
canım bozmam hayatta yazın giymek istediğim kıyafetler var çok çok güzelYettimmm kızlarrrrrrrrrr
Üzgünüm Gülşenciğim ama pattes yasakk
Bol tut sebzeleri
Gülşah canım ha gayret yarın yiyeceğin etleri düşün inan yarın çok daha kolay gelecek sizin içiniz
Acaba nereden öğrenebiliriz bu diyeti çıkaran selliiiin huu nerdesin patates var mı sebze gününde ?bunu bende merak ettim canımama sabahtan beri domates salatalık pırasa roka tabağı yapıyorum sebze günü çok zormuş ya
işte ben et gününde napcam bilmiyorum anca tavuk haşlarım ama midem bulanmaz inşallah okulda sabah sabah akşamda zaten dışarda tavuk ızgara yerimpeki kanat olur mu canım derisini çıkarıpYettimmm kızlarrrrrrrrrr
Üzgünüm Gülşenciğim ama pattes yasakk
Bol tut sebzeleri
Gülşah canım ha gayret yarın yiyeceğin etleri düşün inan yarın çok daha kolay gelecek sizin içiniz
Aslinda iyi olur canim ama bu zaman öyle bir zamanki cocuklari gözden ayirmaya gelmiyo...burda cocuk kacirma olayi bayagi yaginlasti...kendi gözümle gördüm...kücük kizimi krejden aliyordum adamin biri uzun uzun bakti cocuguma..bi diyeride parklari gözetliyordu..birde günesgözlügü takinmis taninmamak icin..acaba dedim benmi paranoyak oldum diye ben yinede icim rahat etmedi polisi aradim..ama 1 saat sonra aradigim icin polis bana kizdi biraz böyle süpheli durum gördügünüzde arayin gecikmeden diye.neyse bi kac hafta sonra bize yakin baska bi okula musallat olmuslar..cocugun birini kandirmaya calismis gel arabada sana zihirbazlik gösterecegim diye..cocukta korkup kacmis... anlattilana-tarife göre benim gördügüm tiptendi adamin biri...ben herbirini ayri ayri aliyorum götürüyorum okula..MAAŞALLAH CANIM
inşallah bende yetiştirebileceğim doğrultuda olursa 3 çocuk düşünüyorum ilerde birbirlerine arkadaş olurlar
çok zor canım ya günümüzde maalesef insanalr çok kötü küçücük el kadar çocuklardan ne istiyorlar bilmiyorum valla insanlar insanlıktan çıkmış böyle tipleri hapishaneden çıkarmayacaksın ömür boyu yasalar çok ksıtlı neler neler var türkiyede hergün değişik olaylar adam öldürmeler çocuk kaçırma tecavüz vs o kadar alışmışız ki haberlere artık eskisi kadar ilgimizi çekmiyor bile hayvanlar bile insanlar kadar alçak değil sen çocuklarını hergün kendin götürüp gel için rahat olsun canım keşke kızım okula başladığında onu ben götürebilsem okula işte çalışmanın da bu eksi yönleri var maalesefAslinda iyi olur canim ama bu zaman öyle bir zamanki cocuklari gözden ayirmaya gelmiyo...burda cocuk kacirma olayi bayagi yaginlasti...kendi gözümle gördüm...kücük kizimi krejden aliyordum adamin biri uzun uzun bakti cocuguma..bi diyeride parklari gözetliyordu..birde günesgözlügü takinmis taninmamak icin..acaba dedim benmi paranoyak oldum diye ben yinede icim rahat etmedi polisi aradim..ama 1 saat sonra aradigim icin polis bana kizdi biraz böyle süpheli durum gördügünüzde arayin gecikmeden diye.neyse bi kac hafta sonra bize yakin baska bi okula musallat olmuslar..cocugun birini kandirmaya calismis gel arabada sana zihirbazlik gösterecegim diye..cocukta korkup kacmis... anlattilana-tarife göre benim gördügüm tiptendi adamin biri...ben herbirini ayri ayri aliyorum götürüyorum okula..
canım aramıza yeni katıldın sanırım ben leyla senin adın nedir? ben kullanıyorum alkali su bence de faydalı oluyordur birkaç arkadaşım daha denemişti inceldilermerhaba arkadaşlar,
ingiliz karbonatıyla yapılan alkali suyu kullanan var mı nasıl yapılıyo fayda gördünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?