Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

maaşallah canım kaç çocuk vardı ki senin :)

maaşallah canım kaç çocuk vardı ki senin :)
4 cocugum var ..canlari sagolsun cok yoruyorlar beni en kücügü 3 yasinda 3-4ay sonra krese baslayacak...neyse canim ben cikmam lazim yine ..okuldan büyük oglumu almam lazim .sanada gecmis olsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Sabah ne güzel sizlerle sohbet edecekken eşim aradı hadi gel buralardayım seni sağlık ocağına bırakayım diye
İyi bari yağmurda yağıyor yürümeyeyim giderken en azından dedim ve eşimin ilaçlarını yazdırmaya gittim

Dönüştede bir güzel yürüyüşümü yapmış oldum
Komşu ablamda kahve içmeye gelince ancak uğramaya fırsatım oldu

günaydın kızlar okuldayım sebze günüm bugün ve sobada soğan kavurup içine domates doğradım onu yiyorum şimdi galiba bu sebze günü beni zorlayacak hadi bakalım yolumuzdan dönmek yok :)

Canım miktarı bol tutsaydın bari ki acıkmayasın okulda

Canım biz senin yüreğini biliyoruz
İnsan kızgınlık anında çok şey söyler yada düşünür ama emin ol Rabbim gerçekten öyle hissetmediğini fark ediyor
Rabbim hepinize sağlık ve huzur versin varsın biraz uzak kalsın dediğin gibi Can sonuçta hiç et tırnaktan ayrılırmı

kızlar babam şu anda anjuyo oluyo birer fatiha okur musunuz ?

Okudum canım
İnşallah hayırlı haberler gelir

Çok geçmiş olsun canım
Geniz akıntısını çabuk atlatmak için bol bol deniz suyu kullan ki dışa aksın
Rabbim acil şifalar versin ...aminnnnn

Harikasın canım eminim detoksun bitince iyiki yememişsin diyeceksin

Süpersin canım işte kilo vermenin sırrı burda irade ve sabır

4 cocugum var ..canlari sagolsun cok yoruyorlar beni en kücügü 3 yasinda 3-4ay sonra krese baslayacak...neyse canim ben cikmam lazim yine ..okuldan büyük oglumu almam lazim .sanada gecmis olsun

MAAŞALLAH CANIM

inşallah bende yetiştirebileceğim doğrultuda olursa 3 çocuk düşünüyorum ilerde birbirlerine arkadaş olurlar

kızlar acil cevap verin bugün sebze günü ya patates te bir sebze az da olsa yiyebiliyoz mu bende amma uyanığım ha dünki patateslerden hızımı alamadım
bunu bende merak ettim canım ama sabahtan beri domates salatalık pırasa roka tabağı yapıyorum sebze günü çok zormuş ya

kızlar acil cevap verin bugün sebze günü ya patates te bir sebze az da olsa yiyebiliyoz mu bende amma uyanığım ha dünki patateslerden hızımı alamadım

bunu bende merak ettim canım ama sabahtan beri domates salatalık pırasa roka tabağı yapıyorum sebze günü çok zormuş ya

Yettimmm kızlarrrrrrrrrr

Üzgünüm Gülşenciğim ama pattes yasakk
Bol tut sebzeleri

Gülşah canım ha gayret yarın yiyeceğin etleri düşün inan yarın çok daha kolay gelecek sizin içiniz

Acaba nereden öğrenebiliriz bu diyeti çıkaran selliiiin huu nerdesin patates var mı sebze gününde ?
ben pekbirşey yemedim okulda eve gidince patlıcan kebap yapcam patlıcanları ben köfteleri eşim yer :)

Yettimmm kızlarrrrrrrrrr

Üzgünüm Gülşenciğim ama pattes yasakk
Bol tut sebzeleri

Gülşah canım ha gayret yarın yiyeceğin etleri düşün inan yarın çok daha kolay gelecek sizin içiniz
işte ben et gününde napcam bilmiyorum anca tavuk haşlarım ama midem bulanmaz inşallah okulda sabah sabah akşamda zaten dışarda tavuk ızgara yerimpeki kanat olur mu canım derisini çıkarıp

MAAŞALLAH CANIM

inşallah bende yetiştirebileceğim doğrultuda olursa 3 çocuk düşünüyorum ilerde birbirlerine arkadaş olurlar
Aslinda iyi olur canim ama bu zaman öyle bir zamanki cocuklari gözden ayirmaya gelmiyo...burda cocuk kacirma olayi bayagi yaginlasti...kendi gözümle gördüm...kücük kizimi krejden aliyordum adamin biri uzun uzun bakti cocuguma..bi diyeride parklari gözetliyordu..birde günesgözlügü takinmis taninmamak icin..acaba dedim benmi paranoyak oldum diye ben yinede icim rahat etmedi polisi aradim..ama 1 saat sonra aradigim icin polis bana kizdi biraz böyle süpheli durum gördügünüzde arayin gecikmeden diye.neyse bi kac hafta sonra bize yakin baska bi okula musallat olmuslar..cocugun birini kandirmaya calismis gel arabada sana zihirbazlik gösterecegim diye..cocukta korkup kacmis... anlattilana-tarife göre benim gördügüm tiptendi adamin biri...ben herbirini ayri ayri aliyorum götürüyorum okula..

Bende şu beni bekleyen ütülerime girişeyim artık
Deminden beri ay şu işide yapayım bunuda yapayım dedim bir türlü ütülere başlayamadım

Eşim gelene kadar onları halledip dolaplarına yerleştireyimde bütün işlerim bitmiş olsun
Yarında kendime tatil ilan edeceğim
Yıkanmadık ütülenmedik hiç bir şey kalmadı artık

Yaz temizliğim de bugün itibaren son buluyor

çok zor canım ya günümüzde maalesef insanalr çok kötü küçücük el kadar çocuklardan ne istiyorlar bilmiyorum valla insanlar insanlıktan çıkmış böyle tipleri hapishaneden çıkarmayacaksın ömür boyu yasalar çok ksıtlı neler neler var türkiyede hergün değişik olaylar adam öldürmeler çocuk kaçırma tecavüz vs o kadar alışmışız ki haberlere artık eskisi kadar ilgimizi çekmiyor bile hayvanlar bile insanlar kadar alçak değil sen çocuklarını hergün kendin götürüp gel için rahat olsun canım keşke kızım okula başladığında onu ben götürebilsem okula işte çalışmanın da bu eksi yönleri var maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…