- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
kız Allah seni oralara yaz geldimi burda perşembe kar yağışı bekleniyo valla güneşe hasret kaldıkBende şu beni bekleyen ütülerime girişeyim artık
Deminden beri ay şu işide yapayım bunuda yapayım dedim bir türlü ütülere başlayamadım
Eşim gelene kadar onları halledip dolaplarına yerleştireyimde bütün işlerim bitmiş olsun
Yarında kendime tatililan edeceğim
Yıkanmadık ütülenmedik hiç bir şey kalmadı artık
Yaz temizliğim de bugün itibaren son buluyor
işte ben et gününde napcam bilmiyorum anca tavuk haşlarım ama midem bulanmaz inşallah okulda sabah sabah akşamda zaten dışarda tavuk ızgara yerimpeki kanat olur mu canım derisini çıkarıp
Aslinda iyi olur canim ama bu zaman öyle bir zamanki cocuklari gözden ayirmaya gelmiyo...burda cocuk kacirma olayi bayagi yaginlasti...kendi gözümle gördüm...kücük kizimi krejden aliyordum adamin biri uzun uzun bakti cocuguma..bi diyeride parklari gözetliyordu..birde günesgözlügü takinmis taninmamak icin..acaba dedim benmi paranoyak oldum diye ben yinede icim rahat etmedi polisi aradim..ama 1 saatsonra aradigim icin polis bana kizdi biraz böyle süpheli durum gördügünüzde arayin gecikmeden diye.neyse bi kac hafta sonra bize yakin baska bi okula musallat olmuslar..cocugun birini kandirmaya calismis gel arabada sana zihirbazlik gösterecegim diye..cocukta korkup kacmis... anlattilana-tarife göre benim gördügüm tiptendi adamin biri...ben herbirini ayri ayri aliyorum götürüyorum okula..
selam kızlar çıtır olucağımız günlere az kaldı inşallah!!! nasıl geçiyor gününüz? ben de pc başında çalışıyorum ve az şekerli kahvemi içiyorum oh mis
kız Allah seni oralara yaz geldimi burda perşembe kar yağışı bekleniyo valla güneşe hasret kaldık
Sebze günü benide zorladi ama et günü iyi oluyo özelikle izgarada ..tavuk butlarini kaynatmaktan vazgectim belki midem bulanir diye ama izgarada güzel oldu.3 sigir snitzel sabah yedim..simdide 3 tavuk butu..tabi tavuk butlari kalcasiz olanlardan..sanirim tavuk incik deniliyordu onlara...aksamda 2 parca somon baligi yerim yine izgarada tabi...bakalim konservedeki ton baliktan daha iyi olacakmi tad olarak..bunu bende merak ettim canımama sabahtan beri domates salatalık pırasa roka tabağı yapıyorum sebze günü çok zormuş ya
Ben bugün bi tuhaf oldum çok başım döndü yarım bardak ayran içince biraz kendime geldim sabah ton balığı ve tavuk ızgara yedim öğlende aynıSebze günü benide zorladi ama et günü iyi oluyo özelikle izgarada ..tavuk butlarini kaynatmaktan vazgectim belki midem bulanir diye ama izgarada güzel oldu.3 sigir snitzel sabah yedim..simdide 3 tavuk butu..tabi tavuk butlari kalcasiz olanlardan..sanirim tavuk incik deniliyordu onlara...aksamda 2 parca somon baligi yerim yine izgarada tabi...bakalim konservedeki ton baliktan daha iyi olacakmi tad olarak..
evet yeni sayılır bir kaç haftadır burdayım.canım aramıza yeni katıldın sanırım ben leyla senin adın nedir? ben kullanıyorum alkali su bence de faydalı oluyordur birkaç arkadaşım daha denemişti inceldiler
Ben cep telefonuna playstordan app olarak bi program indirdim su icmemi hatirlatiyo bana gün boyu...birde ayari var kac bardak icmek isteniyorsa ayarlaniyo....ben 10 bardak ayarladim ama 10 bardagida geciyo cogu zaman bitki caylarida iciyorum cok iyi geliyo..HANİ NERDE SULAR HERGÜN MUTLAKA HERKES BİR DEFA DA OLSA SU HATIRLATMASI YAPSINNN KIZLARRRR VALLA HEPİNİZİ YENERİM 1.OLURUM HIH
ben de memnun oldum canım:)evet yeni sayılır bir kaç haftadır burdayım.
ismim Fadime.
memnun oldum :)
Aynen canım benim de bu gün başım ağrıyor ve midem çok bulanıyor. Ben bu gün sadece öğlen bir az kıyma yedim o kadar midem çok kötü bulanıyor.Ben bugün bi tuhaf oldum çok başım döndü yarım bardak ayran içince biraz kendime geldim sabah ton balığı ve tavuk ızgara yedim öğlende aynı
canım geçmiş olsun çok zorlama kendini dinlenebiliyorsan yat dinlen tamammı?Aynen canım benim de bu gün başım ağrıyor ve midem çok bulanıyor. Ben bu gün sadece öğlen bir az kıyma yedim o kadar midem çok kötü bulanıyor.
Ben memnun kalmadm bugünden et gününü sevmedim ben sebzeden daha çok korkuyodum ama sebze beni zorlamadi bugün daha kötü ama geçiyor az kaldıkızlaaaarrr 6. bardak suyumu ve şekersiz kahvemide içtim şimdi sıcak limonlu suyumu içiyorum hepiniz nasılsınız şekerler
Ben iyiyim simdilik..kızlaaaarrr 6. bardak suyumu ve şekersiz kahvemide içtim şimdi sıcak limonlu suyumu içiyorum hepiniz nasılsınız şekerler
Evet canım sebze günü daha iyiydi sanki ama geçen sefer hiç sıkıntı yaşamamışdım et gününde.Ben memnun kalmadm bugünden et gününü sevmedim ben sebzeden daha çok korkuyodum ama sebze beni zorlamadi bugün daha kötü ama geçiyor az kaldı
Valla ben yarın ufak bi kahvaltı yapsam mı diye düşünüyorum yanında yine meyve sağ çıkamayacak gibiyim yoksa ayağa kalktıkça düşecek gibi oluyorum tansiyonum çok düşüyor galiba. Öğlen ben de çok az yedim ama az kaldı sabırAynen canım benim de bu gün başım ağrıyor ve midem çok bulanıyor. Ben bu gün sadece öğlen bir az kıyma yedim o kadar midem çok kötü bulanıyor.
Ben de hiç sevmedimBen memnun kalmadm bugünden et gününü sevmedim ben sebzeden daha çok korkuyodum ama sebze beni zorlamadi bugün daha kötü ama geçiyor az kaldı
Meyve gününü ben sevmişdim.Ben iyiyim simdilik....yarin meyve günü insallah daha güzel gecer...
Ben meyveyi çok severim zaten inşallah yarık güzel geçerMeyve gününü ben sevmişdim.
Kız Allah seni güldürsün çok güldüm bunaValla ben yarın ufak bi kahvaltı yapsam mı diye düşünüyorum yanında yine meyve sağ çıkamayacak gibiyim yoksa ayağa kalktıkça düşecek gibi oluyorum tansiyonum çok düşüyor galiba. Öğlen ben de çok az yedim ama az kaldı sabır
Ben de hiç sevmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?