Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kız Allah seni oralara yaz geldimi burda perşembe kar yağışı bekleniyo valla güneşe hasret kaldık

işte ben et gününde napcam bilmiyorum anca tavuk haşlarım ama midem bulanmaz inşallah okulda sabah sabah akşamda zaten dışarda tavuk ızgara yerimpeki kanat olur mu canım derisini çıkarıp

Bence olabilir ama işte sabahta o şekilde yapman gerekir o zaman

Dışarı çıkıyor olmasaydınız hindi füme falan ye derdim hem soğuk yenilebilir uğraştırma derdi olmaz

Rabbim evlatlarımızı korusun Aminnnnn
Valla dediğin gibi gözümüzü üzerlerinden ayırlmaya gelmiyor Benim büyük kız tek gidip geliyor ama sokağın başı okul sonu bizim ev ama acıkcası seneye Lise nereye düşer bilmiyorum ve şimdiden eşimle planlıyoruz nasıl olacak diye bir arkadaşının gittiği lise var orayı seçerse birlikte gider gelirler gerekirse servise veririz ama olmadı eşim ben erken kalkar her gün götürürüm dönüştede arkadaşlarıyla döner ( bir kaçı aynı liseyi seçmek istiyorlar )
Hayırlısıyla karşılaştırsın RAbbim ....Aminnnnnnnnnn

selam kızlar çıtır olucağımız günlere az kaldı inşallah!!! nasıl geçiyor gününüz? ben de pc başında çalışıyorum ve az şekerli kahvemi içiyorum oh mis

Ohhh afiyet olsun canım
Bu arada sanada kolay gelsin

kız Allah seni oralara yaz geldimi burda perşembe kar yağışı bekleniyo valla güneşe hasret kaldık

YOk kız aslında baya soğuk ama bir başlamışken öyle adlandırdım artık Ramazan girmeden tekrar yaparım bu şekilde bütün dolap içlerine kadar ( günlük temizlik haricinde zaten her hafta dip köşede yapıyorum fazla azmaz bence )

bunu bende merak ettim canım ama sabahtan beri domates salatalık pırasa roka tabağı yapıyorum sebze günü çok zormuş ya
Sebze günü benide zorladi ama et günü iyi oluyo özelikle izgarada ..tavuk butlarini kaynatmaktan vazgectim belki midem bulanir diye ama izgarada güzel oldu.3 sigir snitzel sabah yedim..simdide 3 tavuk butu..tabi tavuk butlari kalcasiz olanlardan..sanirim tavuk incik deniliyordu onlara...aksamda 2 parca somon baligi yerim yine izgarada tabi...bakalim konservedeki ton baliktan daha iyi olacakmi tad olarak..

Hepinize çok teşekkür ediyorum inşallah olumlu sonuçlarla karşılaşırım...
ve inşallah çok kilo almadan atlatirim....

Bu arada adayaren çok geçmiş olsun baban anjo olmuş allah yardımcısı olsun ameliyatı iyi geçtiğini çok sevindim.
sulisim arkadaşımızada çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir yavrun.

Ben bugün bi tuhaf oldum çok başım döndü yarım bardak ayran içince biraz kendime geldim sabah ton balığı ve tavuk ızgara yedim öğlende aynı

HANİ NERDE SULAR HERGÜN MUTLAKA HERKES BİR DEFA DA OLSA SU HATIRLATMASI YAPSINNN KIZLARRRR VALLA HEPİNİZİ YENERİM 1.OLURUM HIH
Ben cep telefonuna playstordan app olarak bi program indirdim su icmemi hatirlatiyo bana gün boyu...birde ayari var kac bardak icmek isteniyorsa ayarlaniyo....ben 10 bardak ayarladim ama 10 bardagida geciyo cogu zaman bitki caylarida iciyorum cok iyi geliyo..

Ben bugün bi tuhaf oldum çok başım döndü yarım bardak ayran içince biraz kendime geldim sabah ton balığı ve tavuk ızgara yedim öğlende aynı
Aynen canım benim de bu gün başım ağrıyor ve midem çok bulanıyor. Ben bu gün sadece öğlen bir az kıyma yedim o kadar midem çok kötü bulanıyor.

Ben memnun kalmadm bugünden et gününü sevmedim ben sebzeden daha çok korkuyodum ama sebze beni zorlamadi bugün daha kötü ama geçiyor az kaldı
Evet canım sebze günü daha iyiydi sanki ama geçen sefer hiç sıkıntı yaşamamışdım et gününde.

Aynen canım benim de bu gün başım ağrıyor ve midem çok bulanıyor. Ben bu gün sadece öğlen bir az kıyma yedim o kadar midem çok kötü bulanıyor.
Valla ben yarın ufak bi kahvaltı yapsam mı diye düşünüyorum yanında yine meyve sağ çıkamayacak gibiyim yoksa ayağa kalktıkça düşecek gibi oluyorum tansiyonum çok düşüyor galiba. Öğlen ben de çok az yedim ama az kaldı sabır

Ben memnun kalmadm bugünden et gününü sevmedim ben sebzeden daha çok korkuyodum ama sebze beni zorlamadi bugün daha kötü ama geçiyor az kaldı
Ben de hiç sevmedim

Kız Allah seni güldürsün çok güldüm buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…