Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Acaba nereden öğrenebiliriz bu diyeti çıkaran selliiiin huu nerdesin patates var mı sebze gününde ?
ben pekbirşey yemedim okulda eve gidince patlıcan kebap yapcam patlıcanları ben köfteleri eşim yer :)

Kizlar sabah tabağinizda ne varsa onunla devam etmelisiniz tam sonuc için mesela sabah sadexe salatalık domates yediniz sebze gününde o zaman bütün gün sadece salatalık domates yiceksiniz ama isterseniz 10 çeşit sebzeyle etle veya meyveyle baslayin hep onunla devam edeceksiniz patates olmaz gülsencimmm sonucta fulll nisasta

Ben o sekilde yapmadim ama canim ne istediyse o sekilde yedim....mesela bugün sabah sigir snitzel...öyle izgara tavuk incik..aksamda balik yicem zaten eti karisik yiyemem midem bulanir.dünde sebzelerde.n ne istediysem onu yedim karma karisik..umarim sorun olmaz

sağol canım...tebrikler bu arada Allah tamamına erdirsin inş.

kızlar kendime yeni bi plan çizdim ilk hedefim:60 ikinci hedefim:55 üçüncü hedefim:50 hedefime ulaşırsam saçlarımı boyatıp kendime ödül vermeyi düşünüyorum

Beni meyve günü de düşündürüyor açıkcası hiç aram yoktur çünkü aylarca yemesem aklıma gelmez yine de yapıcam ama. şimdilik kivi elma ve çilek aldım akşamda eşime söyliyim karpuzla karadut alsın şimdi yazınca canım çekti ama ne hikmetse

kızlar kendime yeni bi plan çizdim ilk hedefim:60 ikinci hedefim:55 üçüncü hedefim:50 hedefime ulaşırsam saçlarımı boyatıp kendime ödül vermeyi düşünüyorum
Ben de eşimi batırmayı düşünüyorum hedefe ulaşınca deli gibi alışveriş yapıcam adamı şimdiden korku sardı baktı kilo veriyorum
üç senedir doğru düzgün bişey almıyorum ya bu kiloların yüzünden

azıcık masraf yapmak hakkımız kilo veriyoruz canım saçlar alışverişler olacak tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…