Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Ben geldimmmmmm

Hele şükür ütülerimde bitti
Eşimle şimdi telefonla konuştuk adamcağıza yaptığım işleri sayınca '' Hay maşallah valla aşkım sen bu ara hızını alamıyorsun'' dedi

Hakikaten bu ara dikkatimi çekti kilolar gittikçe; Normalde de çok hareketli biriyim zaten ama kilolar gittikçe daha bir iyi hissediyorum kendimi ve cidden evimde mis gibi olunca daha da temizlik yapasım geliyor

Artık herhalde 70 li kilolara düşünce evi komple yıkıp yeniden yapacak kadar enerjiye sahip olurum diye düşünüyorum

et günü çok mu zor canım bende yarın sabah ne yiyebilirim diye düşünüyorum

Canım eğer sabahtan akşama kadar yiyebilirim dersen Hindi Fümede tüketebilirsin hem yağ oranı çok düşük hemde bir yere gitmek zorundaysan her yerde bulabileceğin birşey
Tavuk göğsüde güzel oluyor ızgara ama kuru gelir yiyemem dersen tavuk suyuna çorbada yapabilirsin Tavuğunu haşladıktan sonra bütün tavukları didikleyip bol tavuklu yaparsın duru çorba

Hee bak birde şimdi aklıma geldi; Kavurma Etin varsa Kurban kavurması gibi yapabilirsin uğraşamam dersende hazır al ister soğuk ye ister ısıt

Bende şimdi eşime siparişlerimizi verdim malum kızımda yapıyor
Biz Elma, çilek ve Ananas tüketeceğiz nasipse
Ufak ufak acıkmayada başadım şöyle 1 saat daha geçsinde son et öğünümüde ( ton balığı ) yerim

Kızlar geçen gün çok komik bir olay yaşadık eşimle dışarı çıktığımızda

ARabada çocuklarla birlikte giderken tam trafik ışıklarında beklerken eşimle birşeyle ilgili konuşurken baya bir gülüştük o anda bir Çiçekci Abi cama yanaşıp Abim alırmısın bu güzel Ablamıza bir gül dedi
Tabi eşimin huyunu bildiğimden yok yok istemiyoruz dedim hatta eşimde aynı anda aynı şeyi söyledi

Adam bir durdu şaşırdı karı koca aynı şeyi söyleyince sonrada bize;
'' Bir gül bile almıyorsunuz ama gül gül bir hal oluyorsunuz bu nasıl iş gül almadan nasıl gülünür '' demezmi

Ay gideceğimiz yere gidene kadar adamcağızın şaşkın haline gülmekten maf olduk
Tabi eşim uyanık adama anında benide eritecek cevabı yapıştırdı : '' Benim gülüm zaten her daim yanımda '' diye beni göstererek
Büyük kızımda anında Babaaaa çok uyanıksın sen heee dedi bu sefer aaa olurmu 3 tane gülüm varda ilki en kıymetlisi diye onlarında gönlünü aldı

Kızlar saçlardan söz düşmüşken soriyim 32 yaşındayım ve şimdiye kadar saçlarıma ne renk ne krem ne jele hiç ama hiç bir şey yapmadım sadece fön çekdirdim o da düyüne falan gidersem. Saçlarım popişden 1 karış yukarıda yani uzun saçlarım bir kere niyetlendim boyatmaya sağ olsun kız komşudu saçların çok güzel yazık hiç bir şey yapma dedi zaten boyalı saça benziyor dedi Allah razı olsun ondan iyi ki yaptırmadım hala saçlarımda beyaz yok Hangi salonda saçıma fön çekdirdiysem sen fazla fön kullanmıyorsun galiba dediler ben de evet dedim. Offfff çok konuşdum yani uzun lafın kısası saçımı kesmek istiyorum kocam yazık saçlarına diyor kesme diyor sizce kesdiriyimmi ama övünmek gibi olmasın ama saçlarım gerçekden çok güzel. O yüzden kesdiriyyimi yoksa kalsınmı öyle karar veremedim.

canım benimde çok uzun belimi falan geçiyo ama ben kıyamıyorum daha doğrusu ben kısa saçı sevmiyorum eğer rahat edeceksen kestir ama sanki uzun saçın havası güzelliği bi başka

Canım bencede hiç kıyma o güzel saçlarına he değişiklik istiyorsanda çok az aldır uclarından en fazla 1 karış
Ben boyatıyorum ama acıkcası bakımını yapmasam mısır püskülü gibi olurdu bu güne kadar

Oo çok güzel konuşmuş çok mutlu olmussndr eminim ne annem ne ben babamdan asla böyle şeyler duymadk yillardr

Bence kendine yakistryosan bu saçı hiç kesme

Ne çok kocamın tarafdarı çıkdı ya tamam kesdirmiycem bu kadar insan kesdirme diyorsa demek ki haksız olan benim.

Kızlar yurt dışından bolerom gelmiş çok beğendim yaz gelince askılı elbiselerin üstüne giycem

Canım çok çok güzel bayıldım
Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhh...aminnnnnn

Bu arada fıstık gibisin her ne kadar kabul etmesende

Oo çok güzel konuşmuş çok mutlu olmussndr eminim ne annem ne ben babamdan asla böyle şeyler duymadk yillardr

Ağzı iyi laf yapar eşimin kıvırmakta üzerine yoktur desem yeridir

Benimde çok uzundu saçlarım kalçamdaydı bizde hamileyken saç kesilmez uzadı da uzadı ki çokçabuk uzar saçım oğlum 6 aylıktı gittim omuzlarımdan kestirdim pişman mıyım hayır güzelliği ayrı tabi :) saç boyamaya gelince 7-8 senedir boyatmıyorum ben de beyazım da yok aynı senin gibi her kuaför söyler saçlarınız çok sağlıklı diye:))

Bİzde biraz evvel kızımla son öğünümüzü yedik ve yarını iple çekiyoruz Meyve günümüz
Kızım yumurta gününü iple çekiyor ama Allahtan meyveylede arası iyi

İNşallah Cuma hepimiz çok çok güzel sonuçlar görürüz

Ben bugün tam uyamadım ya şimdi eşime yaptığım salatadan bi çatal aldım öğlende yarım bardak ayran içtim inşallah çok kötü etkilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…