sagol canim arkadasim benimTamamdır Gülhancım kesdirmiycem zaten bu kadar hayırın üzerine kesmem. Hiç kırarmıyım sizin gibi yüreyi güzel arkadaşlarımı.
Bende bir anda bize yasak seyler yedin sandim..isimlerini bile yazmayim burda..Ben bugün tam uyamadım ya şimdi eşime yaptığım salatadan bi çatal aldım öğlende yarım bardak ayran içtim inşallah çok kötü etkilemez
İnşallah canım valla sen çok dirayetlisin ben hep az da olsa kaya tuzu kullandım yarın hiç kullanmıycam amaBende bir anda bize yasak seyler yedin sandim..isimlerini bile yazmayim burda....pek etkileyecegini sanmiyorum canim..ben bu hafta bu diyeti tamamen kusursuz yapcam...birdahaki sefere azda olsa tuz kullanacagim fark olacakmi merak ediyorum..3 gündür gram tuz kullanmiyorum
İnşallah canım valla sen çok dirayetlisin ben hep az da olsa kaya tuzu kullandım yarın hiç kullanmıycam ama
Etkilemez canım o kadar dün bende ayran içtim bugün çilek yedim ama yine de tartida eksi gördüm yaniBen bugün tam uyamadım ya şimdi eşime yaptığım salatadan bi çatal aldım öğlende yarım bardak ayran içtim inşallah çok kötü etkilemez
Ben bugün tam uyamadım ya şimdi eşime yaptığım salatadan bi çatal aldım öğlende yarım bardak ayran içtim inşallah çok kötü etkilemez
Bende somon baliklari yedim simdi sanki ton baliktan daha iyi gibi geldi bana..yani tad yönünden... kizlar bu diyet sagliklimi sizce.yani uyguluyoruz ama sagliklidir insallah...
Nusabeeeee saclarini kesme sakin..benimde saclarim cok uzun cok seviyorum saclarimi.renginide seviyorum karamel kahve kizilimsi tonlarda saclarim 14 yildirda boyamiyorum hic saclarimi rengini zaten boyanmis gibi..hatta gittigim bayan bi kuaför var 5 ay önce gittim sadece uclarindan aldirdim..bana sakin sacini boyama cok güzel sac rengin var dedi..3 sene önce bikmistim uzun sactan kestirmistim ve cooook pisman olmustum...sende pisman olursun
Bende bir anda bize yasak seyler yedin sandim..isimlerini bile yazmayim burda....pek etkileyecegini sanmiyorum canim..ben bu hafta bu diyeti tamamen kusursuz yapcam...birdahaki sefere azda olsa tuz kullanacagim fark olacakmi merak ediyorum..3 gündür gram tuz kullanmiyorum
Etkilemez canım o kadar dün bende ayran içtim bugün çilek yedim ama yine de tartida eksi gördüm yani
sağolun kızlar inşallah dediğiniz gibi olur ben biraz nasıl desem kuralcı bi insanımdır böyle az da olsa zararsız da olsa uymayınca kendimi kötü hissettim neyse yedim gitti zaten içimrahatladı sayenizdeAkşam keyfi için çayımıda demledim artık yatana kadar ancak çay ve kahve içerim
Tabiki Şekersiz
Cümlenin başını okuyunca anammm bu ne yedi acaba diye bir an korktum ama bir çatal salatadan bişey olmaz üstelik Ayrande yarım bardakmışkendini üzdüğüne deymez
Somon tabiki ton balığından çok çok daha lezzetli ve sağlıklıdır
Ya ben bu listenin çok sakıncalı olduğunu düşünmüyorum ama tabi hedefe ulaşana kadar devamlı yapmak pek mantıklı gelmiyor ( gizli silah olarak arada yapmak daha mantıklı geliyor bana duraklamalarda)
Yediklerimiz sağlıklı şeyler ama bünye alışırsa zamanla tepki vermez diye tahmin ediyorum o zamanda yapacak birşey bulamayız direnci kırmak için ama arada yapılabilir
Kızlar yurt dışından bolerom gelmiş çok beğendim yaz gelince askılı elbiselerin üstüne giycem
Limon Karaciğere detoks uygulanması göbek eritme açısından çok önemlidir,
çünkü yorgun bir karaciğer yağları etkili bir şekilde yakamaz
ve onların bel çevresinde depolanmasına neden olur.
Limon suyu karaciğeri detokse eden mükemmel enzimlezler
içerir böylece karaciğer verimli çalışarak görevini sağlıklı bir şekilde yerine getirir.
Gerekli malzemeler
1 limon
1 bardak su
Sabahları bir bardak limonlu su içerek güne başlamak bedeninizi toksinlerden arındırıp, size sağlık ve enerji verir.
Sıcak su ile içebildiğiniz gibi, normal musluk suyunu da kullanabilirsiniz.
Suyun ısısı limonun işlevini yapmasını engellemez.
Her gün aç karına 1 bardak limonlu için.
Bunu içtikten sonra en az yarım saat bir şey yiyip içmeyin, düzenli olarak uygulayın,
limon göbek eritmede etkili gıdalardandır.
Slm kızlar bugünkü menüm gelsin
Sabah: 2 dilim kızarmış tb yanında 1 kk peynir az salça ve çay
Ara: spordan sonra 1 br süt
Öğlen: 1 kase pırasa 1 dilim tb
Ara: az şekerli türk kahvesi
Akşam: 1 servis kaşığı fırında etli patates
2 kaşık bulgur pilavı
Ara: az şekerli türk kahvesi 1 lokma albeni
Bol su ve bugün yine sporumu yaptım
Afiyet olsun tatlımSlm kızlar bugünkü menüm gelsin
Sabah: 2 dilim kızarmış tb yanında 1 kk peynir az salça ve çay
Ara: spordan sonra 1 br süt
Öğlen: 1 kase pırasa 1 dilim tb
Ara: az şekerli türk kahvesi
Akşam: 1 servis kaşığı fırında etli patates
2 kaşık bulgur pilavı
Ara: az şekerli türk kahvesi 1 lokma albeni
Bol su ve bugün yine sporumu yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?