Noldu canımMerhaba kizlar
bu gun daha cok bu aksam hiic iyi bir aksam degildi ama hala ayakrayim ya hala oturamadim nedir bu kadınların günahı. .
Aynen canim ya.benimde bugünüm cok zor gecti ..bende yeni oturdum bütün gün orda burda kostur evde cocuklarin pesinde kostur vs...bacaklarim agriyo artik...bende keyif cayi yaptim simdi diziye bakiyorumMerhaba kizlar
bu gun daha cok bu aksam hiic iyi bir aksam degildi ama hala ayakrayim ya hala oturamadim nedir bu kadınların günahı. .
Canım bende yeni oturdumMerhaba kizlar
Hosgeldin aramiza .boyun kac merak ettimde ..aslinda benimde 2.hedefim 57..boyum 161..adim gülhan.su an 5 günde 5 kilo diyetini yapiyoruz..Kızlar bende bugün katıldım aranıza. 64.5 kiloyum Hedefim 57 hadi hayırlısı bakalım.
Canım çok güzel güle güle kullanKızlar yurt dışından bolerom gelmiş çok beğendim yaz gelince askılı elbiselerin üstüne giycem
Hoşgeldin canım ben Gülşah bender 5 günde 5 kilo diyetini yapıyorum boyum 162 benim de ilk hedefim 60Hosgeldin aramiza .boyun kac merak ettimde ..aslinda benimde 2.hedefim 57..boyum 161..adim gülhan.su an 5 günde 5 kilo diyetini yapiyoruz..
Hoş buldum canım.boyum 1.64.bende deneyebilirmiyim bilmiyorum.ama yaza kadar vermem lazım.Hosgeldin aramiza .boyun kac merak ettimde ..aslinda benimde 2.hedefim 57..boyum 161..adim gülhan.su an 5 günde 5 kilo diyetini yapiyoruz..
5 gündeHoşgeldin canım ben Gülşah bender 5 günde 5 kilo diyetini yapıyorum boyum 162 benim de ilk hedefim 60
Hoşgeldin canım ben Gülşah bender 5 günde 5 kilo diyetini yapıyorum boyum 162 benim de ilk hedefim 60
Merhaba kizlar
Kızlar bende bugün katıldım aranıza. 64.5 kiloyum Hedefim 57 hadi hayırlısı bakalım.
O zaman gunumun özetini geceyim bugun istedigim diyete baslayamadim onun yerine sabah ac karina yesil cayimi ictim bir dilim ekmekle kahvaltimi yaptim oglen yemek yemedim aksam ustude balik yedim firinda ve gunumu kapadim aclik hissetmiyorum sadece halsizlik var tasinma arefesindeyim malum ev ayakta yoruldum oyuzden galiba dilerim istikrarli olurum..
inşallah canım:)5 günde
Çabucak hedeflerimize ulaşırız ınş
kızlar beni sanki sebze günü rahatsız etti bi ağırlık var vücudumda sanki kilo almışım gibi
Günaydın fistiklaaaaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?