Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba kizlar
bu gun daha cok bu aksam hiic iyi bir aksam degildi ama hala ayakrayim ya hala oturamadim nedir bu kadınların günahı. .
Aynen canim ya.benimde bugünüm cok zor gecti ..bende yeni oturdum bütün gün orda burda kostur evde cocuklarin pesinde kostur vs...bacaklarim agriyo artik...bende keyif cayi yaptim simdi diziye bakiyorum

Kızlar bende bugün katıldım aranıza. 64.5 kiloyum Hedefim 57 hadi hayırlısı bakalım.
Hosgeldin aramiza .boyun kac merak ettimde ..aslinda benimde 2.hedefim 57..boyum 161..adim gülhan.su an 5 günde 5 kilo diyetini yapiyoruz..

O zaman gunumun özetini geceyim bugun istedigim diyete baslayamadim onun yerine sabah ac karina yesil cayimi ictim bir dilim ekmekle kahvaltimi yaptim oglen yemek yemedim aksam ustude balik yedim firinda ve gunumu kapadim aclik hissetmiyorum sadece halsizlik var tasinma arefesindeyim malum ev ayakta yoruldum oyuzden galiba dilerim istikrarli olurum..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese günaydınlarrrrrrrr

İnşallah hepimiz için bol eksili ve az kalorili bir gün olur

Sabah 6da uyandım ve kızımı okula gönderdikten sonra onun yatağını falan toparladım
Bugün kapıları düzeltmeye gelecekler ya belli olmaz erken gelirlerse dağınıklık olmasın çocuk odasında da olsa dedim ve kaşlarımı düzeltip düzgün giyinip laptop başına geçtim kapı çalarsa panik yapmıyayım diye

Merhaba kizlar
bu gun daha cok bu aksam hiic iyi bir aksam degildi ama hala ayakrayim ya hala oturamadim nedir bu kadınların günahı. .

Valla hep kendim için diyorum bedava ameleyim, ne emeklilik var ne maaş diye
7/24 hazır oldasın resmen ( he çalışan kadınlarında işi zor ama erkekler çalışan kadınlara biraz daha az yükleniyor gibime geliyor en azından benim cevremde aman oda çalışıyor birlikte yapalım diyen çok )
Hakkını yiyemem Eşim Allah için yemekte yapar temizliğede el atar ama çoğu zamanda yorgun geldiğinde ben kıyamam yada o bir şeyleri dağıttığı zaman saatine deng gelirse söylenir dururum ulen aldığınızı yerine koysanız hiç iş çıkmayacak bana diye
Bazen eşim diyor bu kızlar çok dağıtıyor ha gayret kocaya gitsinler ediyle büdü kalıcağız o zaman hiç bir yerde dağılmaz diye ha gayret dediğide 14.5 yaşında ve 4.5 yaşında kızlar için

Kızlar bende bugün katıldım aranıza. 64.5 kiloyum Hedefim 57 hadi hayırlısı bakalım.

Aramıza hoşgeldin
valla süper bir kilodasın bence kendi kilomla kıyaslayınca ama inşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz
Bu arada adım Banu, 35 yaşındayım biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbuldayım
Topiğin şimdilik en kilolu hatunu benim ama buda yakında değişecek inşallahhhhhhhh

124.5 kgla başladığım maratonuma şu anda 108 ( geçen cumaki bildirimim ) devam ediyorum
Bende 5de 5 yapanlardan biriyim

Allah yardımcın olsun canım valla bir tadilat yaptım 15 gün uğraştım resmen tadilat ve temizlik dahil hani taşınma faslı olsa ( ev kendimiz o yüzden çok düşük ihtimal şimdilik ) ama herhalde ölü taklidi yapardım uğraşmamak için
En son 2 sene evvel Kv taşındığında eşimle birlikte herşeyiyle ben ilgilenmiştim ( hanımın hesapta kızı vardı ama ne hikmetse o ara hava soğuk oğlum üşür diye gelemedi ki benim kızımdan 1 yaş ufak )
Gebermiştim yorgunluktan ( tabi bir sürü de ıvır kıvırı attım Kv baştan bir bozulacak gibi oldu ama sonra eşimin halaları da gelip iyi yapmışsın çöpleri ne saklıyor kırık dökük diyince oda iyiki atmışsın dolaplar rahatladı demişti hiç sevmem ıvır kıvırı

kızlar beni sanki sebze günü rahatsız etti bi ağırlık var vücudumda sanki kilo almışım gibi

Canım suyu yeterli içmediysen de şiş hissedersin kendini, ödem olabilir
Bende sebze günü nedense okadar sebze yemeye lavabo sorunu yaşamıştım hatta gram gitmemişti ama bu sabah eksi gördüm Allahtan cumaya nazaran ve eminim cuma dahada eksi olacaktır

Günaydın fistiklaaaaaarr

Günaydın Victorya Secret meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…