Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Fistigim

canım bende de aynı problem oldu lavabo sorunu yaşadım bakalım bugün nasıl olacak et günü ya

Hoşgeldin aramıza benim ismim de ayşe
Boy 163 kilo geçen hafta ki 73.500 hedef 60 yaşım da 22 inşallah hep beraber veririz kilolarimizi
meraba canim biz tanismadik ben selin 21 yasindayim evliyim 2 buçuk yaşında bi kizim var 165 boyum 55.8 kilom

Kızlar 3 gün sonunda bile tartı da baya eksi gördüm inşallah cuma ya daha çok gidecek

Harikaaaaa inşallah cumaya çok çok güzel bir rakam görürsün canım

canım bende de aynı problem oldu lavabo sorunu yaşadım bakalım bugün nasıl olacak et günü ya

Umarım bugün daha rahat geçer senin için Benim mevye günüm ve bugün sanki dahada iyi gidiyor ( lavabo sorunsalım ) inşallah yarınıda kaçamaksız atlatır çok güzel eksi görürüm bende

inşallah canım kaç kilo verdiğimide merak ediyoruuuummm keşke bi an önce 50 kiloya insem

meraba canim biz tanismadik ben selin 21 yasindayim evliyim 2 buçuk yaşında bi kizim var 165 boyum 55.8 kilom
canım bende seninle tanışmadım gülşah ben:)25 yaşındayım evliyim çocuğun varmış allah bağışlasın sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah

Inşallah ablacim inşallah

gülşen canım günaydın bugün bişey yazmadın merak ettim seni
ayy canım sağolasın telefonun şarjı bitmiş alarm çalmadı uyandım hemen okula geldim ben köyde çalışıyorum buraya gelmem 45 dk sürüyo şimdi ilk dersten çıktım mamamı yiyorum :) 2 tane dünden haşladığım tavuk baget sen ne yedin sabah

afiyet olsun tatlım:)ben sabah et yiyemem diye şu ana kadar bişey yemedim canım biraz sonra tavuk suyu çorbamı içicem iyice bi acıkmayı bekliyorum:)

Ben 2. Tura devam etmek için 1 hafta ara vermem bu diyette kızlar yoksa baya kötü olcam yani
ben şimdilik 2.tur düşünmüyorum canım çünkümetabolizma bu kez alışır ve kilo kaybı az olur .
ben bu diyet bitiminde haftaya pazartesi şu benim 4 günlük diyeti yapacağım sanırım onu yapmayalı 1 ay oldu o diyeti sende yapmak istiyordun istersen katıl bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…