Günaydın canımGünaydın fistiklaaaaaarr
Günaydın :) :)kızlaaarrr günaydınnnnnherkese iyi diyetleeeerrrr
Canım suyu yeterli içmediysen de şiş hissedersin kendini, ödem olabilir
Bende sebze günü nedense okadar sebze yemeye lavabo sorunu yaşamıştım hatta gram gitmemişti ama bu sabah eksi gördüm Allahtan cumaya nazaran ve eminim cuma dahada eksi olacaktır
Günaydın Victorya Secret meleğim
Hoşgeldin aramıza benim ismim de ayşeKızlar bende bugün katıldım aranıza. 64.5 kiloyum Hedefim 57 hadi hayırlısı bakalım.
Günaydın canım
canım bende de aynı problem oldu lavabo sorunu yaşadım bakalım bugün nasıl olacak et günü yaCanım suyu yeterli içmediysen de şiş hissedersin kendini, ödem olabilir
Bende sebze günü nedense okadar sebze yemeye lavabo sorunu yaşamıştım hatta gram gitmemişti ama bu sabah eksi gördüm Allahtan cumaya nazaran ve eminim cuma dahada eksi olacaktır
Günaydın Victorya Secret meleğim
meraba canim biz tanismadik ben selin 21 yasindayim evliyim 2 buçuk yaşında bi kizim var 165 boyum 55.8 kilomHoşgeldin aramıza benim ismim de ayşe
Boy 163 kilo geçen hafta ki 73.500 hedef 60 yaşım da 22 inşallah hep beraber veririz kilolarimizi
Kızlar 3 gün sonunda bile tartı da baya eksi gördüm inşallah cuma ya daha çok gidecek
canım bende de aynı problem oldu lavabo sorunu yaşadım bakalım bugün nasıl olacak et günü ya
inşallah canım kaç kilo verdiğimide merak ediyoruuuummm keşke bi an önce 50 kiloya insemHarikaaaaa inşallah cumaya çok çok güzel bir rakam görürsün canım
Umarım bugün daha rahat geçer senin içinBenim mevye günüm ve bugün sanki dahada iyi gidiyor ( lavabo sorunsalım ) inşallah yarınıda kaçamaksız atlatır çok güzel eksi görürüm bende
canım bende seninle tanışmadım gülşah ben:)25 yaşındayım evliyim çocuğun varmış allah bağışlasın sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin inşallahmeraba canim biz tanismadik ben selin 21 yasindayim evliyim 2 buçuk yaşında bi kizim var 165 boyum 55.8 kilom
Hey maşallah ya kilo ya bak harika bende istiyorummeraba canim biz tanismadik ben selin 21 yasindayim evliyim 2 buçuk yaşında bi kizim var 165 boyum 55.8 kilom
Inşallah ablacim inşallahHarikaaaaa inşallah cumaya çok çok güzel bir rakam görürsün canım
Umarım bugün daha rahat geçer senin içinBenim mevye günüm ve bugün sanki dahada iyi gidiyor ( lavabo sorunsalım ) inşallah yarınıda kaçamaksız atlatır çok güzel eksi görürüm bende
gülşen canım günaydın bugün bişey yazmadın merak ettim seniKesinlikle kestirme canim çok pişman olursun ben kestirmiştim şuan hala tam uzamadı
ayy canım sağolasın telefonun şarjı bitmiş alarm çalmadı uyandım hemen okula geldim ben köyde çalışıyorum buraya gelmem 45 dk sürüyo şimdi ilk dersten çıktım mamamı yiyorum :) 2 tane dünden haşladığım tavuk baget sen ne yedin sabahgülşen canım günaydın bugün bişey yazmadın merak ettim seni
afiyet olsun tatlım:)ben sabah et yiyemem diye şu ana kadar bişey yemedim canım biraz sonra tavuk suyu çorbamı içicem iyice bi acıkmayı bekliyorum:)ayy canım sağolasın telefonun şarjı bitmiş alarm çalmadı uyandım hemen okula geldim ben köyde çalışıyorum buraya gelmem 45 dk sürüyo şimdi ilk dersten çıktım mamamı yiyorum :) 2 tane dünden haşladığım tavuk baget sen ne yedin sabah
tavuğun kendi suyu yağlı olmaz mı canım yoksa normal suda haşladığın tavuklarımı dideceksinafiyet olsun tatlım:)ben sabah et yiyemem diye şu ana kadar bişey yemedim canım biraz sonra tavuk suyu çorbamı içicem iyice bi acıkmayı bekliyorum:)
hazır içicem tatlım bardak çorba şehriyelerini süzüp öyle içicemtavuğun kendi suyu yağlı olmaz mı canım yoksa normal suda haşladığın tavuklarımı dideceksin
ben şimdilik 2.tur düşünmüyorum canım çünkümetabolizma bu kez alışır ve kilo kaybı az olur .Ben 2. Tura devam etmek için 1 hafta ara vermem bu diyette kızlar yoksa baya kötü olcam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?