Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hmmm, simit diyetinin sayfasına yorum yaparım,8. takım sayfasında da son izlenimlerimi paylaşabilirim,ok.
son durum:
kahvaltısını evde yapan biri olarak her sabah eşimi gönderip simitt aldırmak gereksiz geldi,simitin yerine başka bir karbonhidrat yiyeyim vs. derken benim iştah eçıldı gitti. ilk 3 gün yapabildim listeyi,gene de mşikratları 2 kat yemişimdir, bir tek ilk gün miktarlara uydum ve 600 g. gitmişti.

Ben 2. Tura devam etmek için 1 hafta ara vermem bu diyette kızlar yoksa baya kötü olcam yani

Evet canım bencede sen bir hatta iki hafta arayla yap bu diyeti zaten hastanede yoruluyorsun iyice halsiz düşme bakma ben evdeyim hani kötü olsam yatar uyurum en kötü ihtimal ama senin o şansın yok gibi hem bıkkınlık gelmememiş olur

tavuğun kendi suyu yağlı olmaz mı canım yoksa normal suda haşladığın tavuklarımı dideceksin

Canım bence kendi suyuyla olabilir çorbası hiç başka yağ eklenmediği sürece sorun olmaz diye düşünüyorum

O nasıl di anlatr misin canım

canım nasıl o diyet listesi göndersene banada bencede şaşırtalım bünyemizi:)

hazır içicem tatlım bardak çorba şehriyelerini süzüp öyle içicem
anladım canım onu da ben içemem işte sabah sabah neyse hadi bakalım cumartesini iple çekiyorum öyle böyle geldik 3.güne valla yarın hangi meyvelerden yiyeceksin ben valla çilek kivi elma mandalina portakal biraz fazla oldu ama gözüm doymuyor

Ewet 24 saat hiç uyumadan ayaktayken çok zor oluyo dedgn gbi biraz ara verip yediklerime dikkat ederek devam etcem sonra bi tür daha yaparım

canım bende çilek karpuz elma portakal kivi ananas greyfurt falan yicem meyve salatası şeklinde yapıcam fazla olsun gözümüz doyunca daha iyi motive oluruz

bende simbonun elektrikli tenceresi var,kızartma ayarının ısısı yüksek kızrtma yapıyor ama çok da harika olmuyor,daha düşük ısıda güveç ayarı var,bir çok yemeği bu ayarda pişiriyorum (sebze-et/karışık yemkler/çorba/tavuk/bakliyat uzun sürüyor ama düdüklkü tenceremin kapağı bozuk diye bunda yapıyorum). kızrtma ısından daha düşük bir seçenek varsa bu tarz yemekleri yapabilirsin.

haydi ilk ben yapayım
başlangıç 74.6
şimdi 66.1
hedef 55
demek yolun daha yarısına gelmişim

Liste icin bende klo ve boy ölcümü vereyim...
Baslangic...70,5
Simdi 67,7
Hedef 60

Aklımdayken bende bildirim yapayım bari

Başlangıç; 124.5 kg
Şuanki kg; 108 kg
Hedef; şimdilik 99 ama sonrası tabiki gelecek 7li rakamları görebilirsem cidden dünyalar benim olacak

Ben de eksik kalmayım bildirimden
Başlangıç kilom:63
Şu anki kilom:58
Hedef kilom:54

merhabalar,
bende bildiriyorum:
başlangıç kilom:82
şu an:79
hedef kilom:65

Takımlarda ki ilk başlangicim =78
8.takimda ki başlangıç =74.800
Şimdiki kilom =72.700
Hedef =60
Kızlar bende şubatta baslamistm 80 le 7 kilo gitti toplamda :):):)
demokrasi de bazen ama bende hiç bir zaman çare tükenmez:) nasıl ama tablomuz:)))
eklenmek isteyenler veya gözümden bildirimi kaçan varsa bilirim yapabilir

Tecrübelerini paylaşıp bize ilettiğin için çok teşekkür ederiz
Dediğin gibi evde kahvaltı edenler için biraz gereksiz olur ( zaten benim en yakın simitci 500 - 600 metre ileride ve her sabah simit için bizim evin önündeki bayırı çıksam otomatikman zayıflarım )
Hee simit delisiyimdir ama uzun zamandır ağzıma sürmedim sürmeyide düşünmüyorum çünkü hayatta yarım simitle yetinmem ille o 1 simit bitecek ve eğer kızım kendi simidinide yarım bırakırsa onuda nasıl olduğunu anlamadan hüpletmiş buluyorum kendimi o yüzden en güzeli uzak durmam

Umarım bundan sonra uygulayacağın yolda çok güzel eksiler görürsün

kızlar 5 te 5 diyetini kaç kere üst üste tekrarlayabiliriz acaba bi sınırı varmı?

Canım KKdaki topiğinde konuyu açan hatun bir iki ay ard arda yapmış sanırım hatta iki günlük izin gününü bire düşürüp hep tekrar başlamış ve 70 kgdan 48 kgya düşmüştü ama sanırım çok uzun süre yapmak hem metabolizmayı alıştırıp tepkisiz bırakıp hemde insana bıkkınlık gelir sonuçta misafire de gidiyoruz misafirde ağırlıyoruz ve yeme yeme nereye kadar

Canım bende sabah 06:30da meyvelerimi yedim ve şimdi acıkmaya başladım
1/2 elma
1 kivi
6 çilek
1 çok ufak portakal
1 dilim ananas

Sabah sabah çok iyi geldi tabi ( tatsız olmalarına rağmen ) ama biraz daha vakit geçsin diye şimdi kendime bir Türk kahvesi yapacağım en azından bir iki saat daha tıkar beni

Hepsinden az az tüket ki zaten çoğu su meyvelerin yani bütünde yiyebilirsen sakıncası olmaz bence

demokrasi de bazen ama bende hiç bir zaman çare tükenmez:) nasıl ama tablomuz:)))
Eki Görüntüle 1504157
canım ben daha yeni başladım ama beni istersen haftaya ekle verilen kilo yok yaboy:162 kilo:66.9 hedef kilo)

bulamadım kızlar ya şöyle yazayım öğünler ve ara öğünleri istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz sadece miktar olarak dediklerimi yapın 2 kilo vermezseniz ne olayım

SABAH
1 yumurta 1 dilim ekmek

ara
1 bardak süt

öğle
4 kaşık yoğurt

ara
1 porsiyon meyve

akşam
1 kase istediğin çorba yani 1 büyük kepçe oluyo

ara
yoğurt süt meyveden 1 tanesi

domates salatalık 1 günde sınırsız kızlar böyle bir diyet işte banu yapmıştı bu diyeti 2 kilodan fazla verdi 4 günün sonunda

Bende katilmak istiyorum..
bir saniye kızlar geçmiş sayfalardan bakayım oraya yazmıştım bulamazsam yazarım artık buraya not edin ama 2 kilo 4 günün sonunda garanti
Ben sanirim faforilerime eklemistim bende bi bakim

Eki Görüntüle 1504157

Süpersin canım Ellerine ve emeğine sağlık
Artık hedeflerimize ulaşında yeni hedefler belirleriz Ay inşallah tez zamandaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…