- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
evet canım başladım diyetime inşallah cumaya kadar da bırakmam banu soruyodun canım diyetinde neler var diye biraz şoka benzer diyet yapabilirim dersen gel yapalım
sabah
biraz paynir
3 zeytin 1/2 dilim ekmek sınırsız domates salatalık
yada 1 elma
ara
1 bardak süt
öğle
1 küçük kase yoğurt
ara
1 yumurta sınırsız domates slatalık
akşam
1 kepçe çorba
ara
1 meyve yada süt yada yoğurt
canım yaklaşık 600 kalorilik bir diyet
öğünleri istediğin gibi değiştirebilirsin sabahla akşamı ara öğünleri vs. şunu söyleyim 4 güünün sonunda 2 kilonun üstünde vermezsen sana istediğin herşeyi alırım :) o kadar iddialıyım
ha çok sağlıklı mı tabiki hayır ama bu hafta 66 lı rakamları görüp 2 hafta sonra doğum günüm var 65 olmak istiyorum Allahımın izniyle onun için bi şaşırtayım dedim vücudumu...
bu arada spora devam ama çok kasma 30 dk dan fazla yapma bence...
Çok güzel olmuş ya eline sağlık valla cuma ya inşallah herkesin değişecek bu tablosudemokrasi de bazen ama bende hiç bir zaman çare tükenmez:) nasıl ama tablomuz:)))
eklenmek isteyenler veya gözümden bildirimi kaçan varsa bilirim yapabilir
Eki Görüntüle 1504157
ne şanslısın benimki de kekler fln alıp diyetimi bozdurmaya çalışıyor.Benim kocam sen zayıfla ben sana ne istersen alırım diyor tabii giyim
Sorma banum bittim resmen ne uyku kaldı ne bişi açılsada bi an önce kurtulsamAyşemmmmmm Canım nasıl gidiyor hazırlıklar açılış için
Yoğunluktan baygın düştüğüne eminim
Bu arada benim topikte Eddoras diye bir arkadaş var onu buraya davet ettimmalum bizim orası biraz sakin bu ara ( baya uzun zamadır ama çaktırma ) en azından oda çok azimli takıma eminim katkısı olur hemde en azından motive oluruz karşılıklı
Hoşgeldin canımKızlar bende bugün katıldım aranıza. 64.5 kiloyum Hedefim 57 hadi hayırlısı bakalım.
sizde de ne cevherler varmışbulamadım kızlar ya şöyle yazayım öğünler ve ara öğünleri istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz sadece miktar olarak dediklerimi yapın 2 kilo vermezseniz ne olayım
SABAH
1 yumurta 1 dilim ekmek
ara
1 bardak süt
öğle
4 kaşık yoğurt
ara
1 porsiyon meyve
akşam
1 kase istediğin çorba yani 1 büyük kepçe oluyo
ara
yoğurt süt meyveden 1 tanesi
domates salatalık 1 günde sınırsız kızlar böyle bir diyet işte banu yapmıştı bu diyeti 2 kilodan fazla verdi 4 günün sonunda
ne şanslısın benimki de kekler fln alıp diyetimi bozdurmaya çalışıyor.
hem kilo vermemi istiyor hemde ben verdikçe bi taraftan hoşlanmıyor.
kıskanıyo mu ne :)))
canım ben süt içemem ama deneriz bence 2 kilo çok iyi bi rakam heleki bizim gibi tiroid sorunu olanlar içinbulamadım kızlar ya şöyle yazayım öğünler ve ara öğünleri istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz sadece miktar olarak dediklerimi yapın 2 kilo vermezseniz ne olayım
SABAH
1 yumurta 1 dilim ekmek
ara
1 bardak süt
öğle
4 kaşık yoğurt
ara
1 porsiyon meyve
akşam
1 kase istediğin çorba yani 1 büyük kepçe oluyo
ara
yoğurt süt meyveden 1 tanesi
domates salatalık 1 günde sınırsız kızlar böyle bir diyet işte banu yapmıştı bu diyeti 2 kilodan fazla verdi 4 günün sonunda
kıskançlık ortak sorun sanırım aslında bi yandan iyi insan kendini iyi hissediyoEmin ol kıskanıyordur
Benimki bu ara yine başladı iyice kıskançlığını belli etmeyeGeçen gün benim facedeki arkadaşlarıma bakmış ( birinin onunda etiketlendiği benim bir paylaşımımı beğendi iletisi görünce ) Erkek kardeşimin arkadaşı beğenmiş ( hem benden 5 yaş ufak hemde cidden elimizde büyüdü desem yeridir kardeşimden farksız ) hani yorum dahi yapmamış ki devamlı abla diye hitap eder bana bizimki tabi eklediğimi bilmediği için sabah sabah telefon açıp aşkım şu kişi kim ki diye sordu dedim alemsin aşkım yaa Almanyadayken tanıştırdım ya seni işte bizim komşunun oğlu kardeşimle yaşıt olan falan diye izah ettim heee yok yani kıskandığımdan değil sadece merak ettim diye kıvırmaya çalıştı
Birbirimize çok düşkünüzdür ama bu ara daha bir fazla oldubenim kıyafetler bollaştıkça yakalarda daha aşağı kayıyor tabi bu hem hoşuna gidiyor zayıflıyorum diye hemde yaw aşkım bunun yakası çok acık başka birşey giysene der yada ille sana yeni birşeyler alalım der sırf onları giymeyeyim diye ama tabi inatla almıyorum sonuçta evde daha ufak bedenlerde bir sürü var
sizde de ne cevherler varmışhooop alıntıladım
canım ben süt içemem ama deneriz bence 2 kilo çok iyi bi rakam heleki bizim gibi tiroid sorunu olanlar için
ay canım süpersin ayrana bayılırımBol bol eksi olarak döner inşallah sanada
Canım süt içemiyorsan yerine Ayran içnasılsa oda protein buda protein
Valla ne yapacağımızı şaşırdık şu kilolardan kurtulalım diye ama inan ben Gülşenin bu listesinide yapmıştım ve yanılmıyorsam 2 kgya yakın verdim 1.8 olması lazım ki oda çok çok süper bir rakam en azından sağlıklı besleniliyor
kıskançlık ortak sorun sanırım aslında bi yandan iyi insan kendini iyi hissediyoeşlerin seçtiği kıyafetler pek zevkimize hitap etmiyo daha çok 50 yaş üstüne hitap ediyo
tarzımız aynı canım bende spor giyinmeyi severim ama tam bi ayakkabı hastasıyımAynen canım o kıskandıkça daha iyi hissediyorum kendimi
Zevkimiz aslında bazı noktalarda uyuşuyor ama bazende eşime göre ben yaşıma göre giyinmezmişim elimde olsa ( ki zayıfladıkça elimde olacak) zaten yaşını göstermiyorsun birde giyinince dahada az göstericeksin diyor ( ben genelde kot üzerine güzel bir kolsuz onun üzerine güzel salaş bir gömlek giymeyi severim yani daha çok spor tarzı ama atıyorum altına güzel bir ayakkabıyla onu biraz daha şık hale getirmek isterim )
Tabi şu anda beden sorunsalından pek istediğim gibi giyinemiyorum ama yakında oda olacakondan sonra eminim dahada kuduracak
ben bu gruba bayıldım şahanesiniz şekerlerkızlar maaşallah ya 1 derse girip çıkıyorum 2 sayfayı doldurmuş oluyosunuz valla takım süper gidiyo bir zamanlar banu ile ben karşılıklı yazrdık kimseler yoktu maaşallah maaşallah :)
evet canım kısmetin varmış senin de gerçekten bu şekilde ortak bir amaç olunca insan sırf buranın hatrına kaçamak yapmıyo dikkat ediyo birde tabi cuma günü tartılıp sonucu bildirmesi ayrı tetikliyo insanıben bu gruba bayıldım şahanesiniz şekerlergülşencim iyiki bana söyledin gel katıl bize diye motivasyon enerji süper süper
Hadi bakalım inşallah bakalımkim ne kadar yol almış kimin ne kadar yolu kalmış..Çok güzel olmuş ya eline sağlık valla cuma ya inşallah herkesin değişecek bu tablosu
canım dün saçlarının uzun olduğunu söyledin ve boyasızmış bence iyi bir kuaföre gidip yaz da geliyor ya aralara çok çok az ışıltı attır ama gerçekten işinin ehli birine yaptır ben yarın 23 niandan sonra kuaföre atcam kendimi şu son yaptığım faciadan sonratarzımız aynı canım bende spor giyinmeyi severim ama tam bi ayakkabı hastasıyımbeden sorunumuz yakında kalmayacak inşallah ben bide bu arada saçıma ne yapacağıma karar versem süper olacak acaba diyorum hiç boyatmasammı
açık büfe çok büyük bi avantaj helede biz kadınlar içinkızlar muhtemelen bu hafta sonu kozaklıya kaplıcaya gitcez otelde kalcaz açık büfe var ne yapsam ki et ve salata yesem yeterli sanırım bir de çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?