kızlar ben size istediğim iki saç rengini göndersem bana fikir verirmisiniz ay belki 3 -4-5 seçenek olabilir ben her rengi seviyorum galibacanım dün saçlarının uzun olduğunu söyledin ve boyasızmış bence iyi bir kuaföre gidip yaz da geliyor ya aralara çok çok az ışıltı attır ama gerçekten işinin ehli birine yaptır ben yarın 23 niandan sonra kuaföre atcam kendimi şu son yaptığım faciadan sonra
OO ii vermişsin ben hiçbir tatilde kilo vermedim aksine aldım canım onunn için bu hafta şu 5 günün sonunda verdiklerimi haftasonu geri almak istemiyorum ama kararlıyım asla tatlı yok onun dışında hafif hafif yicemaçık büfe çok büyük bi avantaj helede biz kadınlar içinherşey hazır mis gibi canım tatlı yeme eğer çok istersen dondurma ve meyve tabağı al:)onun dışında dediğin menü uygun çorba et salata bak ben balayı tatilimde 2 kilo vermiştim öyle bide yüzdüm çok iyi geldi
göndert bakalım bende seversem yarın yaptırıyımkızlar ben size istediğim iki saç rengini göndersem bana fikir verirmisiniz ay belki 3 -4-5 seçenek olabilir ben her rengi seviyorum galiba
sana tavsiyem gece uyumadan bulabilirsen vanilyalı dondurma ye ama en fazla 2 top ben bunu amerikan kalp vakfı diyetinde okumuştum mantığıda şu dondurma soğuık bi yiyecek olduğu için vücudumuz normal ısıya gelene kadar kalori harcıyor biz uyurken en azından tatilde deneyebilirsin tatlıdan çok daha sağlıklı üstelikOO ii vermişsin ben hiçbir tatilde kilo vermedim aksine aldım canım onunn için bu hafta şu 5 günün sonunda verdiklerimi haftasonu geri almak istemiyorum ama kararlıyım asla tatlı yok onun dışında hafif hafif yicem
senin saç rengin ne canım şuangöndert bakalım bende seversem yarın yaptırıyım
valla mantıklı canım dondurmaya da bayılırım ayy kız et gününde böyle şeyler denir mi insanasana tavsiyem gece uyumadan bulabilirsen vanilyalı dondurma ye ama en fazla 2 top ben bunu amerikan kalp vakfı diyetinde okumuştum mantığıda şu dondurma soğuık bi yiyecek olduğu için vücudumuz normal ısıya gelene kadar kalori harcıyor biz uyurken en azından tatilde deneyebilirsin tatlıdan çok daha sağlıklı üstelik
Canım dibi kumral geri kalanı açık kahve dibini ben mahvettimsenin saç rengin ne canım şuan
saçları yarın yada akşam gönderirim canım eski telefonuma kaydetmiştim çok güzel renkler var seç beğen boyatsenin saç rengin ne canım şuan
valla ne yalan söyliyim yazarken bile ağzım sulandı bende şu iki günden birinde yerim mutlakavalla mantıklı canım dondurmaya da bayılırım ayy kız et gününde böyle şeyler denir mi insana
Canım ellerine sağlık benim verilen kilom 1 daha arttı :))demokrasi de bazen ama bende hiç bir zaman çare tükenmez:) nasıl ama tablomuz:)))
eklenmek isteyenler veya gözümden bildirimi kaçan varsa bilirim yapabilir
Eki Görüntüle 1504157
hadi maaşallah. kilo çubuğunu kaldırmasalar gerek olmazdı ama böyle görmek güzel oluyor. haftaya yeni kilolarımızı eklerim inşallah bir adım daha yaklaşırız hedefe...Canım ellerine sağlık benim verilen kilom 1 daha arttı :))
canım bende seninle tanışmadım gülşah ben:)25 yaşındayım evliyim çocuğun varmış allah bağışlasın sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah
Hey maşallah ya kilo ya bak harika bende istiyorum
İnşallah canım:) böyle görmek çok motive edici gerçekten :))burda da havalar çok soğuk güneş çıksın artık ya sıkıldım artık bu soğuktan ya da dediğin gibi iyice zayıflayalım öyle gelsin yazhadi maaşallah. kilo çubuğunu kaldırmasalar gerek olmazdı ama böyle görmek güzel oluyor. haftaya yeni kilolarımızı eklerim inşallah bir adım daha yaklaşırız hedefe...
bu arada havalar öyle soğuk ki galiba havalar ısınmak için kilo vermemizi bekliyor kıyafet sorunumuz olmasın diye
amin canım inşallahMemnun oldum gülşahcim teşekkür ederimevliymissin Allahim sanada nasip etsin
kızlar havalar çok ısınmasın böyle kıyafetlerin altına saklıyoruz güzel oluyo:)havlar ısınana kadar biz fıstık gibi oluruz inşallahİnşallah canım:) böyle görmek çok motive edici gerçekten :))burda da havalar çok soğuk güneş çıksın artık ya sıkıldım artık bu soğuktan ya da dediğin gibi iyice zayıflayalım öyle gelsin yaz
canım azmine hayran kaldım nasıl o kadar kilo verdin kısa bi özet geçsene bizede örnek olsunSen bide bana sor o kadar mutluyum ki zayiflik çok başka bişey hiç bir lezzetli yemek zayif ve fit olmanin keyfini veremez ben çocukluktan beri hiç zayif olmadim hep balik etliydim o yüzden zayiflik ćok kiymetli benim için bende 75 kilodan indim 55 e ve kilo almamak için hala diyet modunda yaşıyorum hayati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?