Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar ben size istediğim iki saç rengini göndersem bana fikir verirmisiniz ay belki 3 -4-5 seçenek olabilir ben her rengi seviyorum galiba

OO ii vermişsin ben hiçbir tatilde kilo vermedim aksine aldım canım onunn için bu hafta şu 5 günün sonunda verdiklerimi haftasonu geri almak istemiyorum ama kararlıyım asla tatlı yok onun dışında hafif hafif yicem

sana tavsiyem gece uyumadan bulabilirsen vanilyalı dondurma ye ama en fazla 2 top ben bunu amerikan kalp vakfı diyetinde okumuştum mantığıda şu dondurma soğuık bi yiyecek olduğu için vücudumuz normal ısıya gelene kadar kalori harcıyor biz uyurken en azından tatilde deneyebilirsin tatlıdan çok daha sağlıklı üstelik

valla mantıklı canım dondurmaya da bayılırım ayy kız et gününde böyle şeyler denir mi insana

merhaba kızlar
kayınvaldemler yola çıkmış geliyorlar akşamdan yemeklerimi yapmıştım ama ev beter haldeydi. varya şöyle kafama göre iyi bir temizlikçi bulamadım. biri geliyordu yarım günde ancak evi süpürüyor siliyor banyoyu yapıyor tuvalete yetişemiyordu eli çok ağardı. ve benim evi topu topu 100metrekare salon çocuk odası yatakodası.. salonda öyle vitrinli konsollu falan değil gayet sade tv ünitesi masa sandalye koltuklar... birini daha aldım sonra o da yarım günde camlar yerler halılar mutfak tezgahı dolapları heryeri yapıyor ama yaptığı heryere bir daha el atmam gerekiyor evin tüm düzenini bozuyor değiştiriyor farkındada değil. en son salon avizesi kırılmış(hiç önemli değil insanlık hali gram üzülmedim) ama heryerden cam topladım öyle dağılmış ki. Allah tan toplamış bide toplamasa bilmem nolcak.
bu gün farklı birini aldım ay inşallah bu sefer gönlüme göre olur veee kaynanamlar gelene kadar evi bir hale yola sokar hiç üstünden geçme ihtimalim olmayacak kaynanamlarla birlikte gireceğiz çünkü eve...

sabah kahvaltım gayet makuldu yumurta domates salatalık. sabah aç karnına 1 bardak safran çayı ve 2 kova bardak su içmeye devam ediyorum da haftasonu başlayan doymama hissi hala geçmedi. inşallah geçen haftaki kilonun üstüne pek çıkmam en azından onu görsem yine sevinirim

Canım ellerine sağlık benim verilen kilom 1 daha arttı :))
hadi maaşallah. kilo çubuğunu kaldırmasalar gerek olmazdı ama böyle görmek güzel oluyor. haftaya yeni kilolarımızı eklerim inşallah bir adım daha yaklaşırız hedefe...
bu arada havalar öyle soğuk ki galiba havalar ısınmak için kilo vermemizi bekliyor kıyafet sorunumuz olmasın diye

canım bende seninle tanışmadım gülşah ben:)25 yaşındayım evliyim çocuğun varmış allah bağışlasın sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah

Memnun oldum gülşahcim teşekkür ederim evliymissin Allahim sanada nasip etsin

Hey maşallah ya kilo ya bak harika bende istiyorum

Sen bide bana sor o kadar mutluyum ki zayiflik çok başka bişey hiç bir lezzetli yemek zayif ve fit olmanin keyfini veremez ben çocukluktan beri hiç zayif olmadim hep balik etliydim o yüzden zayiflik ćok kiymetli benim için bende 75 kilodan indim 55 e ve kilo almamak için hala diyet modunda yaşıyorum hayati

İnşallah canım:) böyle görmek çok motive edici gerçekten :))burda da havalar çok soğuk güneş çıksın artık ya sıkıldım artık bu soğuktan ya da dediğin gibi iyice zayıflayalım öyle gelsin yaz

kızlar havalar çok ısınmasın böyle kıyafetlerin altına saklıyoruz güzel oluyo:)havlar ısınana kadar biz fıstık gibi oluruz inşallah

canım azmine hayran kaldım nasıl o kadar kilo verdin kısa bi özet geçsene bizede örnek olsunben bundan 1 buçuk sene önce 54-55 arasındaydım ama şimdi 66yım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…