canım bu temizlikçi işi çok büyük sıkıntı bende bulamadım sonunda baktım olmuyo kendim yapıyorum hemde evim oldukça büyük perşembe ve cuma iş çıkışları temizlik günüm inanırmısın çok yoruluyorum ama kimse senin evini senden daha iyi temizleyemiyomerhaba kızlar
kayınvaldemler yola çıkmış geliyorlar akşamdan yemeklerimi yapmıştım ama ev beter haldeydi. varya şöyle kafama göre iyi bir temizlikçi bulamadım. biri geliyordu yarım günde ancak evi süpürüyor siliyor banyoyu yapıyor tuvalete yetişemiyordu eli çok ağardı. ve benim evi topu topu 100metrekare salon çocuk odası yatakodası.. salonda öyle vitrinli konsollu falan değil gayet sade tv ünitesi masa sandalye koltuklar... birini daha aldım sonra o da yarım günde camlar yerler halılar mutfak tezgahı dolapları heryeri yapıyor ama yaptığı heryere bir daha el atmam gerekiyor evin tüm düzenini bozuyor değiştiriyor farkındada değil. en son salon avizesi kırılmış(hiç önemli değil insanlık hali gram üzülmedim) ama heryerden cam topladım öyle dağılmış ki. Allah tan toplamış bide toplamasa bilmem nolcak.
bu gün farklı birini aldım ay inşallah bu sefer gönlüme göre olur veee kaynanamlar gelene kadar evi bir hale yola sokar hiç üstünden geçme ihtimalim olmayacak kaynanamlarla birlikte gireceğiz çünkü eve...
sabah kahvaltım gayet makuldu yumurta domates salatalık. sabah aç karnına 1 bardak safran çayı ve 2 kova bardak su içmeye devam ediyorum da haftasonu başlayan doymama hissi hala geçmedi. inşallah geçen haftaki kilonun üstüne pek çıkmam en azından onu görsem yine sevinirim
hoşgeldin canım bugün çok aktifiz enerjimiz yüksekHele şükür kızlar var ya hepiniz cansınız geçmişi oku-oku anca gele bildim maşallahinşallah hep böyle olur
Hepinize selaaaaaaaaaammmmmmmmmm
Rica ederim canım ne demek her zaman zaten bunun için burdayız.günaydın hatunlar!! menümü yorumlayan banuma ve de max factöre çook teşekkür ederim inşallah eksilerde bildirimlerimiz olur hepimizin:))) birazdan spora gidicem tam gaz devam
canım azmine hayran kaldım nasıl o kadar kilo verdin kısa bi özet geçsene bizede örnek olsunben bundan 1 buçuk sene önce 54-55 arasındaydım ama şimdi 66yım
Seni o kadar iyi anlıyorum ki gerçi ben önceden hep zayıf sayılabilecek bi kilodaydım o yüzden 70 kilo çok ağır geldi bana aynaya bakmak bile istemiyordum şu an 57 kiloya indim çok şükür gidip gelip aynaya bakıyorum :)) bi daha da almamak için elimden geleni yapıcam sporu da hayatımdan hiç çıkartmıycamSen bide bana sor o kadar mutluyum ki zayiflik çok başka bişey hiç bir lezzetli yemek zayif ve fit olmanin keyfini veremez ben çocukluktan beri hiç zayif olmadim hep balik etliydim o yüzden zayiflik ćok kiymetli benim için bende 75 kilodan indim 55 e ve kilo almamak için hala diyet modunda yaşıyorum hayati
5 bardak canım:)SULAR NERDEEEE HATUNLAR HERKES ŞİMDİYE KADAR İÇTİĞİ SU MİKTARINI SÖYLESİN BAKALIM
BEN YARIM LİTRE :)
bende böyle incecik incecik seviyorum azıcık sıska tabiri caizseValla canim benimki uzun sürdü oylr öyle 3 ayda 5 ayda degil 1 senede verdim 20 kiloyu ve tek yaptığım şey kalori saymakti 1000 1200 kalori aldim ve 6 dan sonra hiç bisey yemedim spor son 4 5 kilom kala yaptim stepper yapiyordum simdiyse pilates squat abs vücut calismaya agirlik verdim 20 kilo sonrasi vücut çok yumuşadı 36 bedenim zayıfım mutluyum bi 2 3 kilo daha vericem sonra birakicam ben incecikk seviyorummm yaaa
Meyve günü olunca su çok içilmiyo yaSULAR NERDEEEE HATUNLAR HERKES ŞİMDİYE KADAR İÇTİĞİ SU MİKTARINI SÖYLESİN BAKALIM
Valla canim benimki uzun sürdü oylr öyle 3 ayda 5 ayda degil 1 senede verdim 20 kiloyu ve tek yaptığım şey kalori saymakti 1000 1200 kalori aldim ve 6 dan sonra hiç bisey yemedim spor son 4 5 kilom kala yaptim stepper yapiyordum simdiyse pilates squat abs vücut calismaya agirlik verdim 20 kilo sonrasi vücut çok yumuşadı 36 bedenim zayıfım mutluyum bi 2 3 kilo daha vericem sonra birakicam ben incecikk seviyorummm yaaa
bende yarım litre dahaSULAR NERDEEEE HATUNLAR HERKES ŞİMDİYE KADAR İÇTİĞİ SU MİKTARINI SÖYLESİN BAKALIM
yok canım neden komik olsun bence gayet güzel bir hedef asıl benim hedefim çoook uzak ve komik milli yüzücü olmak bu yaştan sonrakızlar bakın sizi biraz güldüreyim benim en büyük hedefim ne biliyomusunuz sporla ilgilişu ebru şallının yaptığı bi köprü hareketi var biliyomusunuz miranda kerr falanda yapıyo onu yapabilmek ayyy çok özeniyorum çok istiyorum ya
SPOR DA OLSAYDI 10 NUMARAYDI HAYATIM AMA YİNE DE PERFECTselam herkese...... nasılsınız...ben bugun daha iyiyim çok şükür akşam erken yattım...gece kalksamda sabah 6 da kalksamda dune göre daha iyiyim.
dun uykusuz olduğum için hiç spor yapamadım zaten oğlanda evdeydi akşama kadar 3500 adım anca atmışım napalım sağlıktan otesi yok.
menümü yazayım...
sabah:
1 bardak kayısı suyu
1 salatalık tahıllı ekmekten tost
ara:
yarım elma yarım kutu sut
öğle:
1 kepçe kadar çorba
yoğurt
bol salata ve birazda karnıbahar
ara:1 elma
akşam:
topalak yemeği 3-4 kaşık vardır
3-4 tane karnıbahar kızartmasıyoğurt
1 kaşık pilav
ara:
yarım geryfurt 2 dilim portakal
3-4 tane erik çilek
yarım elma
spor yok 2 litre su
canım neden olmasın hiç bir hedefin yaşı olmaz ama sen gerçekten çok değerli bir mesleğe sahipsin öğretmenlik çok değerli çok kıymetli bir meslek:)bak biz kadınlar ne istersek başarabiliriz emin olyok canım neden komik olsun bence gayet güzel bir hedef asıl benim hedefim çoook uzak ve komik milli yüzücü olmak bu yaştan sonra
hoşgeldin fatoşcum gülşah ben:)boyum 162 66.9 kiloyum 25 yaşındayım:)eşimle beraber çalışıyorum:) iyi kilo vermeler canım öpüyorum çok :) bu arada bende 5 te 5 yapıyorum et günüm bugün:)Merhabalar arkadaşlar
bende aranıza katılmak istiyorum.
80-89 topiğinde devam ediyorum.
kaptanım cecomun davetiyle geldim
zaten bir süredir sizi takip ediyodum.
bende 5günde 5 kilo diyeti yapıyorum.
yine cecomun sayesinde başladım
bugün et günüm vee şimdiden iki kili gitti bile.çoook mutluyum.
ayrıca ben erken menapoza girmiş biri olarak çok zor kilo veriyorum.
Biraz halsizlik yaşadım ama bırakmaya hiiiiç niyetim yok
görďüğüm kadarıyla herkes güzel sonuçlar almış bu diyetle.
Kendimi tanıtayım bu arada
adım fatoş
ev hanımıyım.
biri 21 yaşında erkek diğeri 17 yaşında kız çocuğu annesiyim
aynı zamanda tezhip kursu öğrencisiyim iki yıldır.
boyum:1.58
Kilom:79.3
iki gün önce:80.9 dum
canım normalde 17 nisanda yani geçen hafta listede olman gerekiyordu ama yetersiz paylaşımından listeye almadım,bu haftada almayı düşünmüyorum çünkü paylaşımın çok yetersiz malesef.listede olabilmek için bol paylaşımda bulunman gerekiyor ve tabi istikrarlı bir şekilde kilo verebilmenKizlarr ya ben teyzemlerdeyim tarti yok burdada tartilamadim
Kilo verenleri cok tebrik ederimm bebeklerr
tatlım hedef kilon nedircanım ben geldim hadi bakalım uğurlu gelsin hepimize gitsin kilocuklar gelsin güzel kçük bedenli kıyafetlerrrr:)buraya yaziyim boy:162 kilo:66.9:)
canım bu hafta listede olacaktın fakat seninde paylaşımın yeterli değil o sebeple deneme süren devam ediyormerhabalar,
bende bildiriyorum:
başlangıç kilom:82
şu an:79
hedef kilom:65
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.takıma dönüp düzenli paylaşımda bulunmaya başladığında deneme süren tekrar başlıcakSelam bacılar gidip geldim diyete bugündennitivaren devam grip olmuştum geçti derken bebek grip oldu derken dış uykusuz ggeceler azilara dadandik simdi salya 2 metre hayırlısı artık
neyse bugün kfleks kahvaltıda az önceyyoğurtlu pilav çünkü 2 bucukta kalktik ilerleyen zamanda meyva kahve gün biter
bol paylaşım bekliyorum canımKızlar bende bugün katıldım aranıza. 64.5 kiloyum Hedefim 57 hadi hayırlısı bakalım.
canım yaşın boyun kilon kaç ve hedef kilon nedir?bol paylaşım bekliyorumO zaman gunumun özetini geceyim bugun istedigim diyete baslayamadim onun yerine sabah ac karina yesil cayimi ictim bir dilim ekmekle kahvaltimi yaptim oglen yemek yemedim aksam ustude balik yedim firinda ve gunumu kapadim aclik hissetmiyorum sadece halsizlik var tasinma arefesindeyim malum ev ayakta yoruldum oyuzden galiba dilerim istikrarli olurum..
leylacım paylaşımın çok yetersiz ve bu durumun takımı yarışmada zor duruma sokuyor,paylaşımlarını arttırman gerek cuma günleride kilo bildirimini mutlaka yapmalısıngünaydın hatunlar!! menümü yorumlayan banuma ve de max factöre çook teşekkür ederim inşallah eksilerde bildirimlerimiz olur hepimizin:))) birazdan spora gidicem tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?