Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım bu temizlikçi işi çok büyük sıkıntı bende bulamadım sonunda baktım olmuyo kendim yapıyorum hemde evim oldukça büyük perşembe ve cuma iş çıkışları temizlik günüm inanırmısın çok yoruluyorum ama kimse senin evini senden daha iyi temizleyemiyosen bu sefer inşallah memnun kalırsın tatlım

canım azmine hayran kaldım nasıl o kadar kilo verdin kısa bi özet geçsene bizede örnek olsunben bundan 1 buçuk sene önce 54-55 arasındaydım ama şimdi 66yım

Valla canim benimki uzun sürdü oylr öyle 3 ayda 5 ayda degil 1 senede verdim 20 kiloyu ve tek yaptığım şey kalori saymakti 1000 1200 kalori aldim ve 6 dan sonra hiç bisey yemedim spor son 4 5 kilom kala yaptim stepper yapiyordum simdiyse pilates squat abs vücut calismaya agirlik verdim 20 kilo sonrasi vücut çok yumuşadı 36 bedenim zayıfım mutluyum bi 2 3 kilo daha vericem sonra birakicam ben incecikk seviyorummm yaaa

Seni o kadar iyi anlıyorum ki gerçi ben önceden hep zayıf sayılabilecek bi kilodaydım o yüzden 70 kilo çok ağır geldi bana aynaya bakmak bile istemiyordum şu an 57 kiloya indim çok şükür gidip gelip aynaya bakıyorum :)) bi daha da almamak için elimden geleni yapıcam sporu da hayatımdan hiç çıkartmıycam

bende böyle incecik incecik seviyorum azıcık sıska tabiri caizse

selam herkese...... nasılsınız...ben bugun daha iyiyim çok şükür akşam erken yattım...gece kalksamda sabah 6 da kalksamda dune göre daha iyiyim.

dun uykusuz olduğum için hiç spor yapamadım zaten oğlanda evdeydi akşama kadar 3500 adım anca atmışım napalım sağlıktan otesi yok.

menümü yazayım...

sabah:
1 bardak kayısı suyu
1 salatalık tahıllı ekmekten tost

ara:
yarım elma yarım kutu sut

öğle:
1 kepçe kadar çorba
yoğurt
bol salata ve birazda karnıbahar

ara:1 elma

akşam:
topalak yemeği 3-4 kaşık vardır
3-4 tane karnıbahar kızartması yoğurt
1 kaşık pilav

ara:
yarım geryfurt 2 dilim portakal
3-4 tane erik çilek
yarım elma

spor yok 2 litre su

canım boyun kaç kaç kilosun şimdi

kızlar bakın sizi biraz güldüreyim benim en büyük hedefim ne biliyomusunuz sporla ilgilişu ebru şallının yaptığı bi köprü hareketi var biliyomusunuz miranda kerr falanda yapıyo onu yapabilmek ayyy çok özeniyorum çok istiyorum ya

yok canım neden komik olsun bence gayet güzel bir hedef asıl benim hedefim çoook uzak ve komik milli yüzücü olmak bu yaştan sonra

SPOR DA OLSAYDI 10 NUMARAYDI HAYATIM AMA YİNE DE PERFECT

yok canım neden komik olsun bence gayet güzel bir hedef asıl benim hedefim çoook uzak ve komik milli yüzücü olmak bu yaştan sonra
canım neden olmasın hiç bir hedefin yaşı olmaz ama sen gerçekten çok değerli bir mesleğe sahipsin öğretmenlik çok değerli çok kıymetli bir meslek:)bak biz kadınlar ne istersek başarabiliriz emin ol

Merhabalar arkadaşlar
bende aranıza katılmak istiyorum.
80-89 topiğinde devam ediyorum.
kaptanım cecomun davetiyle geldim
zaten bir süredir sizi takip ediyodum.
bende 5günde 5 kilo diyeti yapıyorum.
yine cecomun sayesinde başladım
bugün et günüm vee şimdiden iki kili gitti bile.çoook mutluyum.
ayrıca ben erken menapoza girmiş biri olarak çok zor kilo veriyorum.
Biraz halsizlik yaşadım ama bırakmaya hiiiiç niyetim yok
görďüğüm kadarıyla herkes güzel sonuçlar almış bu diyetle.
Kendimi tanıtayım bu arada
adım fatoş
ev hanımıyım.
biri 21 yaşında erkek diğeri 17 yaşında kız çocuğu annesiyim
aynı zamanda tezhip kursu öğrencisiyim iki yıldır.
boyum:1.58
Kilom:79.3
iki gün önce:80.9 dum

hoşgeldin fatoşcum gülşah ben:)boyum 162 66.9 kiloyum 25 yaşındayım:)eşimle beraber çalışıyorum:) iyi kilo vermeler canım öpüyorum çok :) bu arada bende 5 te 5 yapıyorum et günüm bugün:)

Kizlarr ya ben teyzemlerdeyim tarti yok burdada tartilamadim
Kilo verenleri cok tebrik ederimm bebeklerr
canım normalde 17 nisanda yani geçen hafta listede olman gerekiyordu ama yetersiz paylaşımından listeye almadım,bu haftada almayı düşünmüyorum çünkü paylaşımın çok yetersiz malesef.listede olabilmek için bol paylaşımda bulunman gerekiyor ve tabi istikrarlı bir şekilde kilo verebilmen

canım ben geldim hadi bakalım uğurlu gelsin hepimize gitsin kilocuklar gelsin güzel kçük bedenli kıyafetlerrrr:)buraya yaziyim boy:162 kilo:66.9:)
tatlım hedef kilon nedir
merhabalar,
bende bildiriyorum:
başlangıç kilom:82
şu an:79
hedef kilom:65
canım bu hafta listede olacaktın fakat seninde paylaşımın yeterli değil o sebeple deneme süren devam ediyor
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.takıma dönüp düzenli paylaşımda bulunmaya başladığında deneme süren tekrar başlıcak

Kızlar bende bugün katıldım aranıza. 64.5 kiloyum Hedefim 57 hadi hayırlısı bakalım.
bol paylaşım bekliyorum canım

canım yaşın boyun kilon kaç ve hedef kilon nedir?bol paylaşım bekliyorum

günaydın hatunlar!! menümü yorumlayan banuma ve de max factöre çook teşekkür ederim inşallah eksilerde bildirimlerimiz olur hepimizin:))) birazdan spora gidicem tam gaz devam
leylacım paylaşımın çok yetersiz ve bu durumun takımı yarışmada zor duruma sokuyor,paylaşımlarını arttırman gerek cuma günleride kilo bildirimini mutlaka yapmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…