Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Yine ben geldimmmm

Bİraz evvel eşim aradı ; kapılar için dükkanın sahibi akşam gelecekmiş neymiş efendim kendi görmek istiyormuş önce kapıları ona göre ustaları gönderecekmiş
Sinir oldum acıkcası sanki yalan söylüyoruz hayır madem sabah gel ustalarla ona göre gör ve talimatı verki akşama kadar yapsınlar

Neyse bundada var bir hayır; en azından bende o bahaneyle sabahtanda bütün işleri bitirdiğimden bugünü Tatil ilan ediyorum kendime

Umarım bu seferki kadından memnun kalırsın canım

günaydın hatunlar!! menümü yorumlayan banuma ve de max factöre çook teşekkür ederim inşallah eksilerde bildirimlerimiz olur hepimizin:))) birazdan spora gidicem tam gaz devam

Merhabalar canım
Rica ederiz canım elimizden geldiğince fikrimizi söyleriz sen merak etme
Şimdilik benim menülerim yok ama Cumartesiden sonra inşallah bende menülerimi paylaşırımda yanlış birşey görürseniz sizlerde beni uyarırsınız

SULAR NERDEEEE HATUNLAR HERKES ŞİMDİYE KADAR İÇTİĞİ SU MİKTARINI SÖYLESİN BAKALIM

BEN YARIM LİTRE :)

Benimde daha 750 ml ancak olmuştur

Canım menün aslında gayet güzel
Bu arada karnabahar kızartmasını seviyorsan fırındada yapabilirsin emin ol çok lezzetli oluyor o şekilde de hemde çok daha hafif yani gönül rahatlığı ile yiyebilirsin

İnanmayacaksın belki ama ben küçükken o hareketi yapıyordum Şimdi tabi mümkün değil o hareketi yapamam
Ama eğer sıkı çalışırsan kesinlikle yapabileceğine eminim Ben hiç öyle artistik hareketlere girmiyeyim sonra kalıveririm öyle bu haldeyken

hoşgeldin canım
ben takım kaptanı ayşe,44 yaşındayım biri 26 diğeri 21 iki erkek evladım var
.AÖFsosyoloji 4.sınıf öğrencisiyim.takımda izinli durumdayım yoğunluktan ama en kısa sürede geri dönücem inş.
banumun arkadaşının başımın üzerinde yeri var tekrar hoşgeldin

canım hedef kilon nedir?

Son düzenleme:
ay inşallah canım. ya bende aynen senin gibi aman be diyip yorulsam da kendim yapıyordum okuldan sonraları ama rahatsızlığım çıktıktan yapamamaya başlamıştım sonra yasaklandı zaten.yetiştiremediğim yerde alıyordum o zaman ama şimdi ağır işler için mecbur camlar koltuk baza altları banyo ovması falan..alıyorum tabi normal iş için yetiştiremediğim zaman yine alıyorum. birde spora başladım bir gün iş çıkışı hemen eve gidip iki günlük yemeği falan ayarlıyorum giyilecekler varsa çamaşır ütü yapıyorum diğer gün spor... eve gidipte bir gün oh bugün iş yok yemek var uzanıp dinlenim diyemiyorum...

Hoşgeldin takımımıza ben elif 29 yaşındayım 1.63 boyundayim 63 le başladığım kilo verme serüvenimde 57 ye düştüm çok şükür :)) 1.5 yaşında da bi oğlum var. Ben de 5 te 5 diyetini yapıyorum bugün meyve günündeyim :) inşallah hep beraber çok güzel kilolar vereceğiz

hoşbuldum kaptanım
teşekkür ederim sıcak karşılamanız için.
hedefim 70 kilo.
şimdilik

Hoşbulduk elifcim
burası tam şenlik.
umarım hepimiz çok iyi sonuçlar alırız.
ayrıcada bu 5de5 diyeti bir harika .
bakalım ikinci hafta nasıl olacak merak ediyorum.

8.TAKIM ESNETİLMİŞ KURALLARI

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 11:00 kadar bildirmekle yükümlüdür...

* Her üye haftada en az 30 mesaj yazmak zorundadır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile+günlük mesaj sayısını bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*her üye haftalık hedef belirlemeli ve hedefine ulaşmalıdır...%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için bu gerekli ve zorunludur...

CUMA günü kilomuzu ,sporumuzu ve haftalık mesaj sayımızı şu şekilde bildiricez:

***ÖRNEKTİR***

kilo bildirimim

geçen hafta : 90,5
bu hafta :90,4
aradaki fark :0,1

bu haftaki toplam sporum :115 dk
bu haftaki toplam mesaj sayım :35

GÜNLÜK GÜN SONU BİLDİRİMLERİMİZ ŞU ŞEKİLDEDİR

bugünkü menüm:
sabah

ara

öğle

ara

akşam

ara

içilen su:

yapılan spor dakikası:

mesaj sayım:

ALTTAKİ LİNKTE AYRINTILI YAZIYOR HER ŞEY OKUYUNUZ MUTLAKA AMA BİR MÜDDET SADECE YUKARIDA ESNETTİĞİM KURALLARI UYGULARSANIZ YETERLİ OLACAKTIR.
8. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması

yazdığımız mesajı nasıl sayacaz

Ayy canim yaa ben 3 aydr haftada 5 gün spor yapiyorum çok denedim ama olmuyor kol gücü cok önemli bende istiyorum o haraketi yapmayi

Ayy canim yaa ben 3 aydr haftada 5 gün spor yapiyorum çok denedim ama olmuyor kol gücü cok önemli bende istiyorum o haraketi yapmayi
ya bende çok istiyorum şimdi kol için ağırlık çalışıcam önce sonra pilates yapıcam ebru şallı sırayla yapıcam onun pilates cd lerini inşallah en yakın zamanda yapabiliriz

Merhaba fatoşcum hoşgeldin tatlim bende selin 21 yasindayim evliyim 2 buçuk yaşında bi kizim var 165boyum 55.8 kilom 75 kilodan düştüm bu kiloya 8. Takimin ilk mezunuyum ama hala buralardayim inşallah semde istediğin kiloya bizlerle ineceksin

bende yapıyodum küçükken canım ne esnekmişiz dimi ama ben kararlıyım yine yapıcam

Evet canim şükür artık zayif bir insanim ama sunu bilin ki kilo korumada diyet yapip kilo vermek kadar zor

kesinlikle katılıyorum....bence vermek daha kolay ben hiç koruyamadım şimdiye kadar....

Hoşgeldin Fatoşum
Emin ol burada okadar çok çabuk hoş sohbet ve yoğunluk var ki mümkün değil beslenmeden kopamıyor insan çünkü sağ olsun kızlar her an ensemizde tabi bizde onların

Allahın izniyle çok daha güzel kilolar vereceğiz birlikte

kızlar yarınki meyve listeme hindistan cevizi eklesem olurmu sizce?

Olabilir tabi neden olmasın sonuçta muz hariç her meyve diyordu listede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…