- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Yine ben geldimmmm
Bİraz evvel eşim aradı ; kapılar için dükkanın sahibi akşam gelecekmiş neymiş efendim kendi görmek istiyormuş önce kapıları ona göre ustaları gönderecekmiş
Sinir oldum acıkcası sanki yalan söylüyoruz hayır madem sabah gel ustalarla ona göre gör ve talimatı verki akşama kadar yapsınlar
Neyse bundada var bir hayır; en azından bende o bahaneyle sabahtanda bütün işleri bitirdiğimden bugünü Tatil
ilan ediyorum kendime
Umarım bu seferki kadından memnun kalırsın canım
Merhabalar canım
Rica ederiz canım elimizden geldiğince fikrimizi söyleriz sen merak etme
Şimdilik benim menülerim yok ama Cumartesiden sonra inşallah bende menülerimi paylaşırımda yanlış birşey görürseniz sizlerde beni uyarırsınız
Benimde daha 750 ml ancak olmuştur
Canım menün aslında gayet güzel
Bu arada karnabahar kızartmasını seviyorsan fırındada yapabilirsin emin ol çok lezzetli oluyor o şekilde de hemde çok daha hafif yani gönül rahatlığı ile yiyebilirsin
İnanmayacaksın belki ama ben küçükken o hareketi yapıyordum Şimdi tabi mümkün değil o hareketi yapamam
Ama eğer sıkı çalışırsan kesinlikle yapabileceğine eminim Ben hiç öyle artistik hareketlere girmiyeyim sonra kalıveririm öyle bu haldeyken
Yine ben geldimmmm
Bİraz evvel eşim aradı ; kapılar için dükkanın sahibi akşam gelecekmiş
Sinir oldum acıkcası
Neyse bundada var bir hayır; en azından bende o bahaneyle sabahtanda bütün işleri bitirdiğimden bugünü Tatil
merhaba kızlar
kayınvaldemler yola çıkmış geliyorlar akşamdan yemeklerimi yapmıştım ama ev beter haldeydi. varya şöyle kafama göre iyi bir temizlikçi bulamadım. biri geliyordu yarım günde ancak evi süpürüyor siliyor banyoyu yapıyor tuvalete yetişemiyordu eli çok ağardı. ve benim evi topu topu 100metrekare salon çocuk odası yatakodası.. salonda öyle vitrinli konsollu falan değil gayet sade tv ünitesi masa sandalye koltuklar... birini daha aldım sonra o da yarım günde camlar yerler halılar mutfak tezgahı dolapları heryeri yapıyor ama yaptığı heryere bir daha el atmam gerekiyor evin tüm düzenini bozuyor değiştiriyor farkındada değil. en son salon avizesi kırılmış(hiç önemli değil insanlık hali gram üzülmedim) ama heryerden cam topladım öyle dağılmış ki. Allah tan toplamış bide toplamasa bilmem nolcak.
bu gün farklı birini aldım ay inşallah bu sefer gönlüme göre olur veee kaynanamlar gelene kadar evi bir hale yola sokar hiç üstünden geçme ihtimalim olmayacak kaynanamlarla birlikte gireceğiz çünkü eve...
sabah kahvaltım gayet makuldu yumurta domates salatalık. sabah aç karnına 1 bardak safran çayı ve 2 kova bardak su içmeye devam ediyorum da haftasonu başlayan doymama hissi hala geçmedi. inşallah geçen haftaki kilonun üstüne pek çıkmam en azından onu görsem yine sevinirim
Umarım bu seferki kadından memnun kalırsın canım
günaydın hatunlar!! menümü yorumlayan banuma ve de max factöre çook teşekkür ederim inşallah eksilerde bildirimlerimiz olur hepimizin:))) birazdan spora gidicem tam gaz devam
Merhabalar canım
Rica ederiz canım elimizden geldiğince fikrimizi söyleriz sen merak etme
Şimdilik benim menülerim yok ama Cumartesiden sonra inşallah bende menülerimi paylaşırımda yanlış birşey görürseniz sizlerde beni uyarırsınız
SULAR NERDEEEE HATUNLAR HERKES ŞİMDİYE KADAR İÇTİĞİ SU MİKTARINI SÖYLESİN BAKALIM
BEN YARIM LİTRE :)
Benimde daha 750 ml ancak olmuştur
selam herkese...... nasılsınız...ben bugun daha iyiyim çok şükür akşam erken yattım...gece kalksamda sabah 6 da kalksamda dune göre daha iyiyim.
dun uykusuz olduğum için hiç spor yapamadım zaten oğlanda evdeydi akşama kadar 3500 adım anca atmışım napalım sağlıktan otesi yok.
menümü yazayım...
sabah:
1 bardak kayısı suyu
1 salatalık tahıllı ekmekten tost
ara:
yarım elma yarım kutu sut
öğle:
1 kepçe kadar çorba
yoğurt
bol salata ve birazda karnıbahar
ara:1 elma
akşam:
topalak yemeği 3-4 kaşık vardır
3-4 tane karnıbahar kızartmasıyoğurt
1 kaşık pilav
ara:
yarım geryfurt 2 dilim portakal
3-4 tane erik çilek
yarım elma
spor yok 2 litre su
Canım menün aslında gayet güzel
Bu arada karnabahar kızartmasını seviyorsan fırındada yapabilirsin emin ol çok lezzetli oluyor o şekilde de hemde çok daha hafif yani gönül rahatlığı ile yiyebilirsin
kızlar bakın sizi biraz güldüreyim benim en büyük hedefim ne biliyomusunuz sporla ilgilişu ebru şallının yaptığı bi köprü hareketi var biliyomusunuz miranda kerr falanda yapıyo onu yapabilmek ayyy çok özeniyorum çok istiyorum ya
Ama eğer sıkı çalışırsan kesinlikle yapabileceğine eminim