ne kadar çok yersem o kadar iyi canım ayyy bakalım kaç kilo vericez çok heyecanlıyım benHoşgeldin Fatoşum
Emin ol burada okadar çok çabuk hoş sohbet ve yoğunluk var ki mümkün değil beslenmeden kopamıyor insan çünkü sağ olsun kızlar her an ensemizdetabi bizde onların
Allahın izniyle çok daha güzel kilolar vereceğiz birlikte
Olabilir tabi neden olmasın sonuçta muz hariç her meyve diyordu listede
hoş geldin......Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim :)
hoşgeldin canım:)Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim :)
Canım seni burda görmek ne güzelMerhabalar arkadaşlar
bende aranıza katılmak istiyorum.
80-89 topiğinde devam ediyorum.
kaptanım cecomun davetiyle geldim
zaten bir süredir sizi takip ediyodum.
bende 5günde 5 kilo diyeti yapıyorum.
yine cecomun sayesinde başladım
bugün et günüm vee şimdiden iki kili gitti bile.çoook mutluyum.
ayrıca ben erken menapoza girmiş biri olarak çok zor kilo veriyorum.
Biraz halsizlik yaşadım ama bırakmaya hiiiiç niyetim yok
görďüğüm kadarıyla herkes güzel sonuçlar almış bu diyetle.
Kendimi tanıtayım bu arada
adım fatoş
ev hanımıyım.
biri 21 yaşında erkek diğeri 17 yaşında kız çocuğu annesiyim
aynı zamanda tezhip kursu öğrencisiyim iki yıldır.
boyum:1.58
Kilom:79.3
iki gün önce:80.9 dum
Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim :)
Siz de hoş geldinizMerhaba kizlar bende araniza yeni katildim :)
canım bildirim konusunda haklısın evet cuma günü unuttum bunun olmamadı gerekirdi ...cok. Fazla paylaşım yaptığımı idda edemem ama takımı olumsuz etkileyecek kadar yetersiz olduğumu da düşünmüyorum...canım normalde 17 nisanda yani geçen hafta listede olman gerekiyordu ama yetersiz paylaşımından listeye almadım,bu haftada almayı düşünmüyorum çünkü paylaşımın çok yetersiz malesef.listede olabilmek için bol paylaşımda bulunman gerekiyor ve tabi istikrarlı bir şekilde kilo verebilmen
tatlım hedef kilon nedir
canım bu hafta listede olacaktın fakat seninde paylaşımın yeterli değil o sebeple deneme süren devam ediyor
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.takıma dönüp düzenli paylaşımda bulunmaya başladığında deneme süren tekrar başlıcak
bol paylaşım bekliyorum canım
canım yaşın boyun kilon kaç ve hedef kilon nedir?bol paylaşım bekliyorum
leylacım paylaşımın çok yetersiz ve bu durumun takımı yarışmada zor duruma sokuyor,paylaşımlarını arttırman gerek cuma günleride kilo bildirimini mutlaka yapmalısın
Ben ananası o yüzden almadım çok fena yapıyor ağzımı saatlerce de geçmiyor çokta severim halbukiSabah yarim ananas yedim birde öyle yedim yarisini...ama dilim agzim acidi kasindi ..sanirim herkezde öyle oluyo ananastaki asit yüzünden...bugün masallahiniz var kizlar yetisemiyorum size..
bence çok güzel canım çeşidi arttırabilirsin bence:)Meyvenizi tek yiyen varmi kizlar aramizda benim gibi...umarim olumsuz etkisi olmaz...sabah ve öylen ananaz yedim.ac oldugumdan yine grefrut yiyorum simdi bir tane...aksamada yine greyfrut yaninda cilek düsünüyorum nasil sizce
Hoşgeldin :))Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim :)
Canım ben karpuz çilek elma kivi ve karadut yedim çeşidi bol tuttum ama sadece karpuz bile olsaymış yetermiş insana baya bi enerji veriyorMeyvenizi tek yiyen varmi kizlar aramizda benim gibi...umarim olumsuz etkisi olmaz...sabah ve öylen ananaz yedim.ac oldugumdan yine grefrut yiyorum simdi bir tane...aksamada yine greyfrut yaninda cilek düsünüyorum nasil sizce
canım normalde 17 nisanda yani geçen hafta listede olman gerekiyordu ama yetersiz paylaşımından listeye almadım,bu haftada almayı düşünmüyorum çünkü paylaşımın çok yetersiz malesef.listede olabilmek için bol paylaşımda bulunman gerekiyor ve tabi istikrarlı bir şekilde kilo verebilmen
tatlım hedef kilon nedir
canım bu hafta listede olacaktın fakat seninde paylaşımın yeterli değil o sebeple deneme süren devam ediyor
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.takıma dönüp düzenli paylaşımda bulunmaya başladığında deneme süren tekrar başlıcak
bol paylaşım bekliyorum canım
canım yaşın boyun kilon kaç ve hedef kilon nedir?bol paylaşım bekliyorum
leylacım paylaşımın çok yetersiz ve bu durumun takımı yarışmada zor duruma sokuyor,paylaşımlarını arttırman gerek cuma günleride kilo bildirimini mutlaka yapmalısın
hoşgeldin aramıza..Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim :)
Hoşbulduk selincimMerhaba fatoşcum hoşgeldin tatlim bende selin 21 yasindayim evliyim 2 buçuk yaşında bi kizim var 165boyum 55.8 kilom 75 kilodan düştüm bu kiloya 8. Takimin ilk mezunuyum ama hala buralardayiminşallah semde istediğin kiloya bizlerle ineceksin
Memnun oldum canım :) Umarım burada istediğimiz sonucu alırız hep beraber :) En kilolumuz sensen eger en cok kilo vererek bizi sollayacak olanda sensin o haldeAramıza hoşgeldin o zaman
Bendeniz Banu35 yaşında biri 14.5 yaşında diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve maalesef şimdilik takımın en kilolu Assolisti benim 124.5 kgla başladım ve şu anda 108 kgyum inşallah bayrama kadarda 2li rakamlara ineceğim
hoşgeldin canım,kendinden bahsedermisin yaşın kilon hedef kilonMerhaba kizlar bende araniza yeni katildim :)
leylacım takımı olumsuz etkiliyorsun derken yarışma listemizdeki durumundan bahsetmiştim,cuma günü bildirimini yapmamakla ortalamamızın düşmesi gibi yada önceki haftada bildirimini geç yapıp yine bizi zor durumda bırakıyo olman gibi.canım bildirim konusunda haklısın evet cuma günü unuttum bunun olmamadı gerekirdi ...cok. Fazla paylaşım yaptığımı idda edemem ama takımı olumsuz etkileyecek kadar yetersiz olduğumu da düşünmüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?