Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ne kadar çok yersem o kadar iyi canım ayyy bakalım kaç kilo vericez çok heyecanlıyım ben

Canım seni burda görmek ne güzel hoş geldin balım

Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim :)

Aramıza hoşgeldin o zaman
Bendeniz Banu 35 yaşında biri 14.5 yaşında diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve maalesef şimdilik takımın en kilolu Assolisti benim 124.5 kgla başladım ve şu anda 108 kgyum inşallah bayrama kadarda 2li rakamlara ineceğim

Sabah yarim ananas yedim birde öyle yedim yarisini...ama dilim agzim acidi kasindi ..sanirim herkezde öyle oluyo ananastaki asit yüzünden...bugün masallahiniz var kizlar yetisemiyorum size..

canım bildirim konusunda haklısın evet cuma günü unuttum bunun olmamadı gerekirdi ...cok. Fazla paylaşım yaptığımı idda edemem ama takımı olumsuz etkileyecek kadar yetersiz olduğumu da düşünmüyorum...

Sabah yarim ananas yedim birde öyle yedim yarisini...ama dilim agzim acidi kasindi ..sanirim herkezde öyle oluyo ananastaki asit yüzünden...bugün masallahiniz var kizlar yetisemiyorum size..
Ben ananası o yüzden almadım çok fena yapıyor ağzımı saatlerce de geçmiyor çokta severim halbuki

Meyvenizi tek yiyen varmi kizlar aramizda benim gibi...umarim olumsuz etkisi olmaz...sabah ve öylen ananaz yedim.ac oldugumdan yine grefrut yiyorum simdi bir tane...aksamada yine greyfrut yaninda cilek düsünüyorum nasil sizce

Meyvenizi tek yiyen varmi kizlar aramizda benim gibi...umarim olumsuz etkisi olmaz...sabah ve öylen ananaz yedim.ac oldugumdan yine grefrut yiyorum simdi bir tane...aksamada yine greyfrut yaninda cilek düsünüyorum nasil sizce
bence çok güzel canım çeşidi arttırabilirsin bence:)

Canım ben karpuz çilek elma kivi ve karadut yedim çeşidi bol tuttum ama sadece karpuz bile olsaymış yetermiş insana baya bi enerji veriyor

bir daha ki sefere o zaman :)
çok yazma fırsatım olmuyo ama elimden geleni yaparım :)

Hoşbulduk selincim
maşallah sen hedefine ulaşmışsın.
darısı başımıza

Memnun oldum canım :) Umarım burada istediğimiz sonucu alırız hep beraber :) En kilolumuz sensen eger en cok kilo vererek bizi sollayacak olanda sensin o halde

Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim :)
hoşgeldin canım,kendinden bahsedermisin yaşın kilon hedef kilon
leylacım takımı olumsuz etkiliyorsun derken yarışma listemizdeki durumundan bahsetmiştim,cuma günü bildirimini yapmamakla ortalamamızın düşmesi gibi yada önceki haftada bildirimini geç yapıp yine bizi zor durumda bırakıyo olman gibi.
evet paylaşımın yetersiz eğer yoğun bir dönemdeysen bunu anlayışla karşılayabiliriz canım, tabiki her gün düzenli takıma uğraman ve cuma günleri bildirimini aksatmaman halindeayrıca takım son haftalarda yeni arkadaşlarımızın gelişiyle canlandı evet durum böyle olunca paylaşımının yetersiz olmasından şu anda bu durum çok fazla etkilenmiyor
ama eğer takımda genel bir paylaşımsızlık olsa emin ol çok etkilenirdik.özetle bitanem daha çok paylaşım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…