Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoşbuldum cecom.

burası harika gerçektende.
sanki herkesi önceden tanıyormuş gibiyim

Canım ben karpuz çilek elma kivi ve karadut yedim çeşidi bol tuttum ama sadece karpuz bile olsaymış yetermiş insana baya bi enerji veriyor
Bencede karpuz tok tutuyo sisiriyo mideyi cünkü..ama birdahaki sefere ananas almam..onun yerine bende karpuz alirim...cuma gününden sonra karar vercem bu diyetlenmi yoksa diyer 4 günde 2kilo diyetimi yapacagim..henüz karar veremedim..

19 yasındayım,bu sene sinava hazirlaniyorum.Boyum 1.73,kilom ise 63.Mayıs ayında hedef kilom 5-6 kilo kesin verneliyim.Mezuniyetim var ve kendime guvenerek daha zayif bir sekilde kutlamak istiyorum.En cokta bacaklarim kaalin kizlar.Basen daha dogrusu ust bacak kalin Sizinle bunu basarabilecegime inandigim icin buraya geldim :)

hoşgeldin canım
inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşıcaz

Bugün yediklerimide paylaşayım arkadaşlar.
saat 11 gibi kalktım.
bir öğün yedim bu saate kadar.
yarım tabak et döner yedim.
şaşkınım.dayanamayıp bir paket döneri yerim diyodum.iştahım çok fazlaydı bu ara.
çayın yanında iki tane kurukayısı yedim.
enerjim biraz düşükte bugün
az önce şekersiz kahvemi içtim.
şimdi kızımla alışverişe gidicez.
dönüştede büyük bir zevkle yarınki meyvelerimi alırım

canım öncelikle şimdiden başarılar:) sınavın olduğu için kendini çok sıkmadan özellikle spor ve yürüyüşle destekleyerek rahatlıkla hedefine ulaşırsın emin ol tatlım

kızlar bende paylaşıyım bugünkü listemi:) sabah 7 de uyandım işe geldim:) gün içinde 3 kupa limonlu ılık su 1 kupa yeşilçay ve espressomu içtim:)ızgara köfte yedim ve bir bardak ayran içtim:)şuana kadar toplamda 7 bardak su içtim şahaneyim hafifim mutluyum:)tabiki yarınki karpuzlar çilekler aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…