Hoşbuldum cecom.Hoşgeldin Fatoşum
Emin ol burada okadar çok çabuk hoş sohbet ve yoğunluk var ki mümkün değil beslenmeden kopamıyor insan çünkü sağ olsun kızlar her an ensemizdetabi bizde onların
Allahın izniyle çok daha güzel kilolar vereceğiz birlikte
Olabilir tabi neden olmasın sonuçta muz hariç her meyve diyordu listede
Bencede karpuz tok tutuyo sisiriyo mideyi cünkü..ama birdahaki sefere ananas almam..onun yerine bende karpuz alirim...cuma gününden sonra karar vercem bu diyetlenmi yoksa diyer 4 günde 2kilo diyetimi yapacagim..henüz karar veremedim..Canım ben karpuz çilek elma kivi ve karadut yedim çeşidi bol tuttum ama sadece karpuz bile olsaymış yetermiş insana baya bi enerji veriyor
Hoşbulduk canım benim.Canım seni burda görmek ne güzelhoş geldin balım
ayyyy çookk merak ettim gülşencim:)boyatacakmısın fotoğraf at mutlakaaaaKızlar kuaföre geldim çok heyecanlıyım sonucu sizinle paylaşırım
Diğer seçeneği bilmiyorum ama ben devam etmeyi düşünüyorumkızlar takım olarak karar verelimmi hangi diyetle devam edeceğimize aynı anda başlar daha iyi motive oluruz ne dersiniz
Kızlar kuaföre geldim çok heyecanlıyım sonucu sizinle paylaşırım
bende barbienin sarısına bayılıyorum öyle düz sarı istiyorum ama bakımı biraz zor o yüzden kararsız kalıyorumAyy bende 2 gun once boyattim kendi sacima sari krepe balyajpek begendimmnn
hoşgeldin canım19 yasındayım,bu sene sinava hazirlaniyorum.Boyum 1.73,kilom ise 63.Mayıs ayında hedef kilom 5-6 kilo kesin verneliyim.Mezuniyetim var ve kendime guvenerek daha zayif bir sekilde kutlamak istiyorum.En cokta bacaklarim kaalin kizlar.Basen daha dogrusu ust bacak kalinSizinle bunu basarabilecegime inandigim icin buraya geldim :)
canım öncelikle şimdiden başarılar:) sınavın olduğu için kendini çok sıkmadan özellikle spor ve yürüyüşle destekleyerek rahatlıkla hedefine ulaşırsın emin ol tatlım19 yasındayım,bu sene sinava hazirlaniyorum.Boyum 1.73,kilom ise 63.Mayıs ayında hedef kilom 5-6 kilo kesin verneliyim.Mezuniyetim var ve kendime guvenerek daha zayif bir sekilde kutlamak istiyorum.En cokta bacaklarim kaalin kizlar.Basen daha dogrusu ust bacak kalinSizinle bunu basarabilecegime inandigim icin buraya geldim :)
Squat ust bacaklari inceltebilir mi acaba,cunku yaparsam bu sayede yapacagim.Çunku popom yeterince kalkik...kızlar ben bugün başladım 30 günlük squat programına gerçekten çok etkili oluyor daha önce denemişliğim var tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim canim memnun oldum :)canım öncelikle şimdiden başarılar:) sınavın olduğu için kendini çok sıkmadan özellikle spor ve yürüyüşle destekleyerek rahatlıkla hedefine ulaşırsın emin ol tatlım
glsuçları Ombres 40631980 .!.:ayyyy çookk merak ettim gülşencim:)boyatacakmısın fotoğraf at mutlakaaaa[TE]
Evet canım uçlara ombre yapılıyo şuan sonucu paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?