Hoşgeldin benim adım ayşe 22 yaşındayım geçen hafta mi kilo 73.500 bende beş günde beş kilo yapıyorum bakalım cumaya görmez farklariMerhabalar arkadaşlar
bende aranıza katılmak istiyorum.
80-89 topiğinde devam ediyorum.
kaptanım cecomun davetiyle geldim
zaten bir süredir sizi takip ediyodum.
bende 5günde 5 kilo diyeti yapıyorum.
yine cecomun sayesinde başladım
bugün et günüm vee şimdiden iki kili gitti bile.çoook mutluyum.
ayrıca ben erken menapoza girmiş biri olarak çok zor kilo veriyorum.
Biraz halsizlik yaşadım ama bırakmaya hiiiiç niyetim yok
görďüğüm kadarıyla herkes güzel sonuçlar almış bu diyetle.
Kendimi tanıtayım bu arada
adım fatoş
ev hanımıyım.
biri 21 yaşında erkek diğeri 17 yaşında kız çocuğu annesiyim
aynı zamanda tezhip kursu öğrencisiyim iki yıldır.
boyum:1.58
Kilom:79.3
iki gün önce:80.9 dum
canım ben inceltiyo diye biliyorum:)Squat ust bacaklari inceltebilir mi acaba,cunku yaparsam bu sayede yapacagim.Çunku popom yeterince kalkik...
Cok iyi fikir...kızlar takım olarak karar verelimmi hangi diyetle devam edeceğimize aynı anda başlar daha iyi motive oluruz ne dersiniz
hangi bölgeleri çalıştıryor. ne işe yarıyor squat?
tatlım hoşgeldinMerhaba
katılmak için herhangi birsey yapmam gerek mi
canım şimdi tam olarak baktım internetten yoğun olarak ön ve arka bacak kalça karın bel bölgesini çalıştırıyormuş yardımcı olarakta baldır sırt ve omuz kaslarınıhangi bölgeleri çalıştıryor. ne işe yarıyor squat?
Mehaba canım hoş geldinMerhaba
nasıl bir yol izlemeliyiz acaba kızlarr:)Cok iyi fikir...
hoşgeldin canım iyi kilo vermeler:)Mehaba canım hoş geldin
hoşgeldin canım iyi kilo vermeler:)Merhaba
Hemen dahil mi oldumtatlım hoşgeldinvermen gereken çok az bi kilon olduğu için seni takım içi yarışma listesine hemen dahil ediyorum,yapman gereken bol paylaşım ve kilo vermek bizlerde sana destek için buradayız
hedef kilon nedir?
Canım leslie ile yürüyüş videoları var benimde üst bacaklarım kalın bunun sayesinde inceldiğini farkettim yarım saat kadar sürüyor iki miliKızlar basen ve ust bacak icin yapabileceklerim hakkinda fikirleriniz var mi? Egzersiz hareketleri vs. Yardimci olursaniz sevinirim :)
şimdi kaç kilosun canım boyun kaç:)ne olursa olsun azimle ilerlersen kesinlikle yaparsınHemen dahil mi oldumbende kuralları okudum 3 hafta yazıyordu üzüldüm teşekkür ederim bol bol paylaşım yapıcam .
Hedef kilom :54 ama birsey sormak istiyorum benim yağsız vücut ağırlığım 53.4 mus hedefime ulaşabilir miyim sizce? Bazı kişiler ulaşamazsın diyor
Merakla bekliyoruz canım:))Kızlar kuaföre geldim çok heyecanlıyım sonucu sizinle paylaşırım
gülşencim haberlerini bekliyoruz tatlım:)))))Merakla bekliyoruz canım:))
Daha önceden de dediğim gbi canım bildirimler konusunda haklısın, onun dışında menümü payllalıyorum yazanlara yorum yapıyorum ki kızlar şuanda özel bi diet uyguluyorlar o yüzden çok paylaşımda olamıyorum spor yapınca yazıyorum günaydın diyorum e daha ne yapayım ayşeciğim?? Ama emin ol daha çok uğramaya çalışıcamhoşgeldin canım,kendinden bahsedermisin yaşın kilon hedef kilon
leylacım takımı olumsuz etkiliyorsun derken yarışma listemizdeki durumundan bahsetmiştim,cuma günü bildirimini yapmamakla ortalamamızın düşmesi gibi yada önceki haftada bildirimini geç yapıp yine bizi zor durumda bırakıyo olman gibi.
evet paylaşımın yetersiz eğer yoğun bir dönemdeysen bunu anlayışla karşılayabiliriz canım, tabiki her gün düzenli takıma uğraman ve cuma günleri bildirimini aksatmaman halindeayrıca takım son haftalarda yeni arkadaşlarımızın gelişiyle canlandı evet durum böyle olunca paylaşımının yetersiz olmasından şu anda bu durum çok fazla etkilenmiyor ama eğer takımda genel bir paylaşımsızlık olsa emin ol çok etkilenirdik.özetle bitanem daha çok paylaşım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?