Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoşgeldin benim adım ayşe 22 yaşındayım geçen hafta mi kilo 73.500 bende beş günde beş kilo yapıyorum bakalım cumaya görmez farklari

Merhaba
katılmak için herhangi birsey yapmam gerek mi
tatlım hoşgeldinvermen gereken çok az bi kilon olduğu için seni takım içi yarışma listesine hemen dahil ediyorum,yapman gereken bol paylaşım ve kilo vermek bizlerde sana destek için buradayız
hedef kilon nedir?

tatlım hoşgeldinvermen gereken çok az bi kilon olduğu için seni takım içi yarışma listesine hemen dahil ediyorum,yapman gereken bol paylaşım ve kilo vermek bizlerde sana destek için buradayız
hedef kilon nedir?
Hemen dahil mi oldum bende kuralları okudum 3 hafta yazıyordu üzüldüm teşekkür ederim bol bol paylaşım yapıcam .
Hedef kilom :54 ama birsey sormak istiyorum benim yağsız vücut ağırlığım 53.4 mus hedefime ulaşabilir miyim sizce? Bazı kişiler ulaşamazsın diyor

şimdi kaç kilosun canım boyun kaç:)ne olursa olsun azimle ilerlersen kesinlikle yaparsın

Daha önceden de dediğim gbi canım bildirimler konusunda haklısın, onun dışında menümü payllalıyorum yazanlara yorum yapıyorum ki kızlar şuanda özel bi diet uyguluyorlar o yüzden çok paylaşımda olamıyorum spor yapınca yazıyorum günaydın diyorum e daha ne yapayım ayşeciğim?? Ama emin ol daha çok uğramaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…