- 10 Aralık 2014
- 587
- 1.757
- 123
Aramıza hoşgeldin canım ben leyla:) senin adın nedirMerhaba kizlar bende araniza yeni katildim :)
Hoşbuldum canimmmMehaba canım hoş geldin
tatlım takımda 2 listemiz var biri cuma yarışma listesi yani resmi liste diyelim,diğeri vermesi gereken az kilo olanlar için hazırladığımız takım içi listemiz ben seni takım içi listeye dahil ettim o yüzden direk listedesin ama bunu düşünürken vermen gereken kilonu 6 kilo falan sandım ama sen 10 kilo vermek istiyorsun şimdi kafam karıştıHemen dahil mi oldumbende kuralları okudum 3 hafta yazıyordu üzüldüm teşekkür ederim bol bol paylaşım yapıcam .
Hedef kilom :54 ama birsey sormak istiyorum benim yağsız vücut ağırlığım 53.4 mus hedefime ulaşabilir miyim sizce? Bazı kişiler ulaşamazsın diyor
Suan boyum:164şimdi kaç kilosun canım boyun kaç:)ne olursa olsun azimle ilerlersen kesinlikle yaparsın
Tüh ya sevinmistim neyse sağlık olsun çabuk geçer inşallah 2 haftatatlım takımda 2 listemiz var biri cuma yarışma listesi yani resmi liste diyelim,diğeri vermesi gereken az kilo olanlar için hazırladığımız takım içi listemiz ben seni takım içi listeye dahil ettim o yüzden direk listedesin ama bunu düşünürken vermen gereken kilonu 6 kilo falan sandım ama sen 10 kilo vermek istiyorsun şimdi kafam karıştıo halde seni resmi listeye alırız ama onun için 2 hafta deneme süren var bu süre sonundada yeterli paylaşımda bulunur ve kilo verebilirsenlisteye dahil olursun
hatta ben şöyle yapıyım deneme sürecindekileride takım içi listeye dahil edeyim süresi dolanı hop alırız resmi listeye
bence olursun tatlım bak benimde boyum 162 hedefim 50 şuan 66.9 kiloyum hedefine ulaşırsın hatta ulaşınca fıstık gibi olursun eminimSuan boyum:164
kilom:64.9 canım
vücudum daki yağ oranı :10 kilo sanırım iri kemikliyim o yüzden hani herkes kilo verirsin ama 54 olamazsın diyo aslında mantıklı o zaman yağ oranım 0 olcak imkansız gibi
kızlar ben bugün başladım 30 günlük squat programına gerçekten çok etkili oluyor daha önce denemişliğim var tavsiye ederim
Kızlar basen ve ust bacak icin yapabileceklerim hakkinda fikirleriniz var mi? Egzersiz hareketleri vs. Yardimci olursaniz sevinirim :)
İnşallah bu hafta çok güzel olacak ortalamamız :))***8.Takım 410.ETAP***
Adayaren38(66,1/ / /% )
max factor( 81,1/ / /% )
oynakbası34(108,0/ / / % )
bugünadımleyla( 65,3/ / /% )geçen etap kilo bildirmediğinden kilosu ikiye bölündü
gülceegül(67,8/ / /% )
perihan00( 68,6/ / /% )
kblyelf (58,2/ / /% )
ayseemr(73,5 / / /% )
askrhpozitif(79,0/ / /% )
8.takım ortalaması :%
meraba canım ben leyla, aramızda yenisin sanırım hoşgeldin:) azimli olman çok iyi zaten insan istemeyince başaramayacağı şey yokKizlr bende cok azimliyim. Verecem ins bu kilolari.bugun Sporumu yaptim 500 ip atladim bitki cayimida ictim
zooooor bi durummmm eğer yersen bile 1-2 çatal al benceKızlar ben bugün çok zorlanırım diyodum ama hiç de öyle olmadı tokum resmen şu an. dünkü baş dönmesinden eser yok yalnız akşam yeğenimin doğum günü var bu kadar geldikten sonra ben asla yemem de kesin çok ısrar edecekler
bende aynı yerden müzdaribim canım internetten araştır etkili hareketler var ama tabi ilk önce boğazımızı tutucazKızlar basen ve ust bacak icin yapabileceklerim hakkinda fikirleriniz var mi? Egzersiz hareketleri vs. Yardimci olursaniz sevinirim :)
sakın yeme tatlım bütün gün harcadığın çaba boşa giderKızlar ben bugün çok zorlanırım diyodum ama hiç de öyle olmadı tokum resmen şu an. dünkü baş dönmesinden eser yok yalnız akşam yeğenimin doğum günü var bu kadar geldikten sonra ben asla yemem de kesin çok ısrar edecekler
zooooor bi durummmm eğer yersen bile 1-2 çatal al bence
yemiycem kızlar sabahtan beri meyve yiyorum bi anlık tat uğruna heba etmiycem valla istedikleri kadar ısrar etsinlersakın yeme tatlım bütün gün harcadığın çaba boşa gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?