Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tatlım takımda 2 listemiz var biri cuma yarışma listesi yani resmi liste diyelim,diğeri vermesi gereken az kilo olanlar için hazırladığımız takım içi listemiz ben seni takım içi listeye dahil ettim o yüzden direk listedesin ama bunu düşünürken vermen gereken kilonu 6 kilo falan sandım ama sen 10 kilo vermek istiyorsun şimdi kafam karıştı o halde seni resmi listeye alırız ama onun için 2 hafta deneme süren var bu süre sonundada yeterli paylaşımda bulunur ve kilo verebilirsenlisteye dahil olursun
hatta ben şöyle yapıyım deneme sürecindekileride takım içi listeye dahil edeyim süresi dolanı hop alırız resmi listeye

şimdi kaç kilosun canım boyun kaç:)ne olursa olsun azimle ilerlersen kesinlikle yaparsın
Suan boyum:164
kilom:64.9 canım
vücudum daki yağ oranı :10 kilo sanırım iri kemikliyim o yüzden hani herkes kilo verirsin ama 54 olamazsın diyo aslında mantıklı o zaman yağ oranım 0 olcak imkansız gibi

Tüh ya sevinmistim neyse sağlık olsun çabuk geçer inşallah 2 hafta

Suan boyum:164
kilom:64.9 canım
vücudum daki yağ oranı :10 kilo sanırım iri kemikliyim o yüzden hani herkes kilo verirsin ama 54 olamazsın diyo aslında mantıklı o zaman yağ oranım 0 olcak imkansız gibi
bence olursun tatlım bak benimde boyum 162 hedefim 50 şuan 66.9 kiloyum hedefine ulaşırsın hatta ulaşınca fıstık gibi olursun eminim

kızlar ben bugün başladım 30 günlük squat programına gerçekten çok etkili oluyor daha önce denemişliğim var tavsiye ederim

Fazla kilosu olanlar dikkat etmeli ama yagi yakmadan bacak kasi yaparsaniz bacaklariniz kalin durur ben 3 aydr squat yapiyorum üst bacagim belli bi sekilde kasli ama ben seviyorum kasi ve kilomu verdikten sonra squat yaptığım için bacaklarim kalinlaşmadi sadece üst bacagim kaslandi ama cok hos duruyor

22 nisan 2015 itibariyle

8.takım 3.ETAP takım içi listesi

Sekerpancarı( 55,8/ / /% )hedef kilo 53
Sulisim (55,4/ / /% )hedef kilo 52
EYLULcansin(59,8 / / /% )hedef kilo 57
morgulreceli(63,0 / / /%)hedef kilo56
Kırmızıbaslıkız(64,9/ / /% )hedef kilo 54
Hoby(64,5/ / /% )hedef kilo 57
Glsbrs(66,9/ / 5 )hedef kilo 50
Eddoras( 80,9/ / % )hedef kilo 70
Fadimes( 79,8/ / /% )hedef kilo 65

8.takım takım içi ortalama:%

Kızlar basen ve ust bacak icin yapabileceklerim hakkinda fikirleriniz var mi? Egzersiz hareketleri vs. Yardimci olursaniz sevinirim :)

Canim hosgeldin ic bacak ve basen icin thing master aleti çok iyi ve cok ucuz netten arstirabilirsin bi 10 tl fiyati ben kullaniyorum ic bacagim sikilasmaya basladi :))

***8.Takım 410.ETAP***

Adayaren38(66,1/ / /% )
max factor( 81,1/ / /% )
oynakbası34(108,0/ / / % )
bugünadımleyla( 65,3/ / /% )geçen etap kilo bildirmediğinden kilosu ikiye bölündü
gülceegül(67,8/ / /% )
perihan00( 68,6/ / /% )
kblyelf (58,2/ / /% )
ayseemr(73,5 / / /% )
askrhpozitif(79,0/ / /% )

8.takım ortalaması :%

İnşallah bu hafta çok güzel olacak ortalamamız :))

zooooor bi durummmm eğer yersen bile 1-2 çatal al bence

sakın yeme tatlım bütün gün harcadığın çaba boşa gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…