Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım ya açıkca ısrar etmeyin diyetdeyim ve bozamam kusura bakmayın de ya da çaktırmadan yiyormuş gibi yap.

Teşekürler bebe iyi olsun da önemli olan o bu arada dun k flek 1 portakallı kurabiye 1 porsiyon su böreği 1 saatlik yuruyis türk kahvesiyle gün bitti
Bugün k fleks öğlen az peynir ekmek ıspanak yoğurtlu yanina piyaz 1 muz şuan saat 17:43 aksama türk kahvesi belki 1 elma yada 6 -7 badem gün biter

Bence de ortalama bu hafta iyi olcak hatta ilk 3 e girecez2bence

Çarşıdan geldik.
kızıma kot pantalon gömlek aldık.
markettende akşam için tavuk pirzola aldım.
az öncede dört parça tavuk yedim.
bugün geç kalktığım için iki öğün yemişoldum.meyveleride eşime sipariş ettim

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı Akşamlar

Bugünde son öğünümü saat 19:00da yaptım ve yarına kadar benim için mutfak kapanmıştır
Yarın detoksumun son günü ve tabiki birde Kandil

Kızım Anneciğim ille yarın oruç tutalım dedi Eeee detoks ne olacak dedim oda ya ne olacak haşlarız yumurtalarımızı yeriz işte dedi tabi birde bol su ve çay / kahve
Acaba dayanabilirmiyiz diye düşünüyorum açıkcası
Ne dersiniz ? Sonuçta oruçluyken zaten Rabbim azda yesek çokda yesek sabrını veriyor

Hatta kızım ya sen kötü oluyorsun normalde de istersen tutma diyor ama ne güzel kendi akıl edip teklif edince bende tutmak istiyorumda tansiyondan çekiniyorum

Hişgeldin canım

Sayin kaptanim moni ve takim Arkadaşlarım bu esnek takım kurallari bana sıkı geldi.biliyorsunuz evde çocuğum ve yogun calisan bir eşim oldugu icin bana kalan cocugun tum sorumlulugu ve evin iç isleri dış işleri. ..evdeyken firsat bulmakta o firsatta yazmakda zaten zor oluyor telefondan...iş yerindede firsat buldukça giriyorum ama ben bu kadar ayrintili raporu zaman ayirip para kazandigim işim için bile yapamıyorum ki(inanin her danisana kayit acamiyor aylik raporumu bile yogunluktan bazen yetistiremiyorum) burada nasil yapacagim bilemedim. Burada olmak sizlerle yediklerim yaptiklarimin hakkinda konusmak hosuma gidiyor beni motive ediyor ama bu kurallar nedeniyle takimdan atilabilirimak istemiyorum elimden geleni yapacagim uymak için kabul edilebilir düzeyde olur olmaz bilemiyorum takdir yüce divanin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…