Canım ya açıkca ısrar etmeyin diyetdeyim ve bozamam kusura bakmayın de ya da çaktırmadan yiyormuş gibi yap.Kızlar ben bugün çok zorlanırım diyodum ama hiç de öyle olmadı tokum resmen şu an. dünkü baş dönmesinden eser yok yalnız akşam yeğenimin doğum günü var bu kadar geldikten sonra ben asla yemem de kesin çok ısrar edecekler
Pardon canım cevabını görmemişdimyemiycem kızlar sabahtan beri meyve yiyorum bi anlık tat uğruna heba etmiycem valla istedikleri kadar ısrar etsinler
Ah canım benimde abim iyidir hoşturda dalga geçme huyu vardır yengemde ona uyar kardeşleri de var canımı sıkarlar diye korkuyorum açıkcasıCanım ya açıkca ısrar etmeyin diyetdeyim ve bozamam kusura bakmayın de ya da çaktırmadan yiyormuş gibi yap.
canım o zaman yer gibi yapacaksın bol bişeyler içeceksin ben öyle yapıyorum hem kimsede ısrar edemiyoAh canım benimde abim iyidir hoşturda dalga geçme huyu vardır yengemde ona uyar kardeşleri de var canımı sıkarlar diye korkuyorum açıkcası
Inşallah canım ama o zaman bi deri bi kemik mi kalicambence olursun tatlım bak benimde boyum 162 hedefim 50 şuan 66.9 kiloyum hedefine ulaşırsın hatta ulaşınca fıstık gibi olursun eminim
Güzel fikir canım öyle yapayım ben decanım o zaman yer gibi yapacaksın bol bişeyler içeceksin ben öyle yapıyorum hem kimsede ısrar edemiyo
Bence de ortalama bu hafta iyi olcak hatta ilk 3 e girecez2bence***8.Takım 410.ETAP***
Adayaren38(66,1/ / /% )
max factor( 81,1/ / /% )
oynakbası34(108,0/ / / % )
bugünadımleyla( 65,3/ / /% )geçen etap kilo bildirmediğinden kilosu ikiye bölündü
gülceegül(67,8/ / /% )
perihan00( 68,6/ / /% )
kblyelf (58,2/ / /% )
ayseemr(73,5 / / /% )
askrhpozitif(79,0/ / /% )
8.takım ortalaması :%
Ben 7 içtim canımKızlar kim Kaç bardak su içti bildirim yapalimmi:)
Hoşbulduk ayşecimHoşgeldin benim adım ayşe 22 yaşındayım geçen hafta mi kilo 73.500 bende beş günde beş kilo yapıyorum bakalım cumaya görmez farklari
Hişgeldin canımHemen dahil mi oldumbende kuralları okudum 3 hafta yazıyordu üzüldüm teşekkür ederim bol bol paylaşım yapıcam .
Hedef kilom :54 ama birsey sormak istiyorum benim yağsız vücut ağırlığım 53.4 mus hedefime ulaşabilir miyim sizce? Bazı kişiler ulaşamazsın diyor
Biliyorum neden sorduğunukızlar bişey sormak istiyorum aranızda bira mayası kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?