- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Memnun oldum canım :) Umarım burada istediğimiz sonucu alırız hep beraber :) En kilolumuz sensen eger en cok kilo vererek bizi sollayacak olanda sensin o halde
Merhaba
katılmak için herhangi birsey yapmam gerek mi
Kızlar basen ve ust bacak icin yapabileceklerim hakkinda fikirleriniz var mi? Egzersiz hareketleri vs. Yardimci olursaniz sevinirim :)
Hemen dahil mi oldumbende kuralları okudum 3 hafta yazıyordu üzüldüm teşekkür ederim bol bol paylaşım yapıcam .
Hedef kilom :54 ama birsey sormak istiyorum benim yağsız vücut ağırlığım 53.4 mus hedefime ulaşabilir miyim sizce? Bazı kişiler ulaşamazsın diyor
Slm kızlar bugün de sporumu yaptım bunun için çok mutluyum sporsuz olmuyor o yüzdeen haydi kızlar spora diyorum
Umarım karşılığını alırsınız bu diyetin canım bn dayanamazdım şahsenBu günkü menüm gün boyu 2 elma 4 kivi 2 portakal yedim.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa da papatya çayı içdim.
Bence Tutablrsn hala yumurtani yanımda az peynir ve süt le takviye et biraz tuz at bişey olmaz bende tutcaktm regl olunca kaldı çok istydm hattaSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı Akşamlar
Bugünde son öğünümü saat 19:00da yaptım ve yarına kadar benim için mutfak kapanmıştır
Yarın detoksumun son günü ve tabiki birde Kandil
Kızım Anneciğim ille yarın oruç tutalım dediEeee detoks ne olacak dedim oda ya ne olacak haşlarız yumurtalarımızı yeriz işte dedi tabi birde bol su ve çay / kahve
Acaba dayanabilirmiyiz diye düşünüyorum açıkcası
Ne dersiniz ? Sonuçta oruçluyken zaten Rabbim azda yesek çokda yesek sabrını veriyor
Hatta kızım ya sen kötü oluyorsun normalde de istersen tutma diyor ama ne güzel kendi akıl edip teklif edince bende tutmak istiyorumda tansiyondan çekiniyorum
canim gecen sene ben zor güc 1 hafta tuttum tansiyonum sürekli düsüktü..esimde o zaman izinliydi iyiki ..orucun cogu zamani yatmakla gecti..sonra dedim böyle olmayacak biraktim..su sorunu olmasa bile biraz birseyler yemez isem cok kötü oluyorum..hatta bu tansiyon sorunu yüzünden kac kere yere yikildim bayildim..benim icin cok zor oluyo oruc tutmakSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı Akşamlar
Bugünde son öğünümü saat 19:00da yaptım ve yarına kadar benim için mutfak kapanmıştır
Yarın detoksumun son günü ve tabiki birde Kandil
Kızım Anneciğim ille yarın oruç tutalım dediEeee detoks ne olacak dedim oda ya ne olacak haşlarız yumurtalarımızı yeriz işte dedi tabi birde bol su ve çay / kahve
Acaba dayanabilirmiyiz diye düşünüyorum açıkcası
Ne dersiniz ? Sonuçta oruçluyken zaten Rabbim azda yesek çokda yesek sabrını veriyor
Hatta kızım ya sen kötü oluyorsun normalde de istersen tutma diyor ama ne güzel kendi akıl edip teklif edince bende tutmak istiyorumda tansiyondan çekiniyorum
Biraz karbonhidrat fazla sanki oglen pilav akşam pilav patetes filanBugünkü menüm gelsin
Sabah: 2 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı ve salça 1 kk peynir az zeytin 1 haşlanmış yumurta çay
Ara: spordan gelince süt
Öğlen: 1 kase kuskus pilavı az peynir
Ara: az şekerli türk kahvesi
Akşam: 1 kase fırında et patates ve 1 küçük kase bulgur
Ara: tarçınlı yeşilçay
Bol su
Afiyet olsun canımcım menün güzelBugünkü menüm gelsin
Sabah: 2 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı ve salça 1 kk peynir az zeytin 1 haşlanmış yumurta çay
Ara: spordan gelince süt
Öğlen: 1 kase kuskus pilavı az peynir
Ara: az şekerli türk kahvesi
Akşam: 1 kase fırında et patates ve 1 küçük kase bulgur
Ara: tarçınlı yeşilçay
Bol su
Menün gayet îyi gülcüm afiyet olsunGunun bildirimi
sabah: 1 yumurta 1er salatalik domates 1 dilim tam bugday ekmegi
ara yok
öğlen: cacik biber dolmasi 3 kucuk accikta puding
ara yok
aksam: az pilav taze fasulye ve tavuklu mantarli yemeklerden olusan 1 tabak az yogurt
su okulda icemedim ama evde ictigim 2 lt yi kesin gecmistir.
spor yok cunku misafirim var..
ne kadar mesaj yazdim sayamadim ama 5 i gecmistir:)
Bence Tutablrsn hala yumurtani yanımda az peynir ve süt le takviye et biraz tuz at bişey olmaz bende tutcaktm regl olunca kaldı çok istydm hatta
canim gecen sene ben zor güc 1 hafta tuttum tansiyonum sürekli düsüktü..esimde o zaman izinliydi iyiki ..orucun cogu zamani yatmakla gecti..sonra dedim böyle olmayacak biraktim..su sorunu olmasa bile biraz ywzez isem cok kötü oluyorum..hatta bu tansiyon sorunu yüzünden kac kere yere yikildim bayildim..benim icin cok zor oluyo oruc tutmak
Senin de menün güzel tatlişim afiyet olsunGunun bildirimi
sabah: 1 yumurta 1er salatalik domates 1 dilim tam bugday ekmegi
ara yok
öğlen: cacik biber dolmasi 3 kucuk accikta puding
ara yok
aksam: az pilav taze fasulye ve tavuklu mantarli yemeklerden olusan 1 tabak az yogurt
su okulda icemedim ama evde ictigim 2 lt yi kesin gecmistir.
spor yok cunku misafirim var..
ne kadar mesaj yazdim sayamadim ama 5 i gecmistir:)
1 kase çorba da zaten etkilemez bile kilonu bence tut ama sen bilirsin ve dayanirsin peygamber Efendimiz ne zor sartlarda tutmuş Allahım verir onun sabriniAaa doğru az peynir ve sütle yada ayranla takviye yapabilirim
İftardada eşimin yengesine gideriz sanırım yine ( Amcası en büyük erkek olduğundan artık hep onda toplanılıyor )
Olmadı evde yumurtamı haşlar yanımızda götürür sadece 1 kepçe kadarda çorba içeriz kızımla onlarda
Israrda etseler bozmayızsonuçta tartıya dakikalar kala olacak iş değil
Ya geçen Ramazan şükür tutabildim ama bir kaç kere kötü oldum ilk haftasında o yüzen tek gün olunca biraz tedirgin oldum ama kızımıda yanlız bırakmak istemiyorum sonuçta heves ediyor zaten babamız böbrekleri tuttuğu için kaç senedir tutamıyor bari biz tutalım
Meraba ben geldim
Tsk ederim hoş buldun 30 yasindayim öğretmenim 3 yıllık evliyim 10 aylik bi oğlum var ona bakmak için ücretsiz izin deyim bu yıl seneye başlıycam calismaya kendini bildim bileli hep Kiloluyum en zayıf halim evlendigim de 58 kilo daki halimdi 67 ile hamile kaldım doğumdan sonra 82 ydim emzirmeyi bırakınca başladım dikkat etmeye 75 kadar indim çok zor kilo verenlerdenim sürekli kabizlik problemim var yaza hem kardeşimin hemde eşimin kardeşinin nişanı var ve ben bu kiloya giysi almak bile istemiyorum ins kilo verebilim
1 kase çorba da zaten etkilemez bile kilonu bence tut ama sen bilirsin ve dayanirsin peygamber Efendimiz ne zor sartlarda tutmuş Allahım verir onun sabrini
Kızlar ben meyve gününe bayıldım ya
Aynen bende öyleyim kizin gibi ..belkide aldigim meyvelerden dolayi beyenmedim...ananas agzimi dilimi cok yakti ve dislerimide rahatsiz etti..grepfrut ta öyle dislerime iyi gelmedi...cilek desem saman gibi..en güzeli elmaydi..Aramıza hoşgeldin
Rabbim yavruyu Analı babalı büyütsün canım
İNşallah nişanlara kadar kilolar gidermotivasyon burada tavan yapar nasılsa
Aynen canım eskiden su bile sıkıntıyken biz herşeyi bulmuşuz daha ne olsun
Şimdi kızımla anlaştık sahurda yumurtalarımızı haşlayıp yeriz, az peynir ve 1 bardak ayranda tükettikmi tamamdırİftardada çorba içeriz Eşimin Amcasında dedim ama Anne hiç bozmayalım detoksu bol su ve haşlanmış yumurta yeter bize dedi ( yumurtalarımızı haşlayıp yanımızda götüreceğiz )
Benim kızda dün ay meyve gününü iple çekiyorum diyordu ama biraz evvel itiraf etti ben sevmedim meyve gününü diyetabi meyvelerin tadı pek olmayınca şimdide yumurta hayali kuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?