Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Memnun oldum canım :) Umarım burada istediğimiz sonucu alırız hep beraber :) En kilolumuz sensen eger en cok kilo vererek bizi sollayacak olanda sensin o halde

Hİç o açıdan düşünmemiştim
SAğ olasın canım valla iyi gaz verdin İnşallah dediğin gibi hedefime ulaşır sonrada KKdaki en çok kilo veren hatunum diye gerim gerim gerilirim

Merhaba
katılmak için herhangi birsey yapmam gerek mi

Katıldın bile Aramıza hoşgeldin canım
Adım banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbuldayım
Takımın şimdilik en ağır Assolisti benim ama inşallah oda yakında değişecek
124.5 kgla başladığım yolculuğuma 108 ( geçen cumaki sonuç ) devam ediyorum
İlk hedefim şu anda Bayrama kadar 99 u yada daha aşağısını görmek

Kızlar basen ve ust bacak icin yapabileceklerim hakkinda fikirleriniz var mi? Egzersiz hareketleri vs. Yardimci olursaniz sevinirim :)

Canım Leslie yaparsan bacaklar incelebilir Bana baya faydası oldu tabi daha yolum çok ama yinede şimdiden yapmakta fayda var

Bencede istedikten sonra kesinlikle yapabilirsin

Slm kızlar bugün de sporumu yaptım bunun için çok mutluyum sporsuz olmuyor o yüzdeen haydi kızlar spora diyorum

Harikasın canım aynı istikrarla devam
Cumayı yine iple çeker oldum takımca süper bildirimlerimiz olacak eminim
Birinci belli ikinci kim diyeceğiz takım olarak

Gunun bildirimi
sabah: 1 yumurta 1er salatalik domates 1 dilim tam bugday ekmegi
ara yok
öğlen: cacik biber dolmasi 3 kucuk accikta puding
ara yok
aksam: az pilav taze fasulye ve tavuklu mantarli yemeklerden olusan 1 tabak az yogurt
su okulda icemedim ama evde ictigim 2 lt yi kesin gecmistir.
spor yok cunku misafirim var..
ne kadar mesaj yazdim sayamadim ama 5 i gecmistir:)

Bugünkü menüm gelsin

Sabah: 2 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı ve salça 1 kk peynir az zeytin 1 haşlanmış yumurta çay
Ara: spordan gelince süt
Öğlen: 1 kase kuskus pilavı az peynir
Ara: az şekerli türk kahvesi
Akşam: 1 kase fırında et patates ve 1 küçük kase bulgur
Ara: tarçınlı yeşilçay

Bol su

Bence Tutablrsn hala yumurtani yanımda az peynir ve süt le takviye et biraz tuz at bişey olmaz bende tutcaktm regl olunca kaldı çok istydm hatta

canim gecen sene ben zor güc 1 hafta tuttum tansiyonum sürekli düsüktü..esimde o zaman izinliydi iyiki ..orucun cogu zamani yatmakla gecti..sonra dedim böyle olmayacak biraktim..su sorunu olmasa bile biraz birseyler yemez isem cok kötü oluyorum..hatta bu tansiyon sorunu yüzünden kac kere yere yikildim bayildim..benim icin cok zor oluyo oruc tutmak

Biraz karbonhidrat fazla sanki oglen pilav akşam pilav patetes filan

Afiyet olsun canımcım menün güzel

Menün gayet îyi gülcüm afiyet olsun

Bence Tutablrsn hala yumurtani yanımda az peynir ve süt le takviye et biraz tuz at bişey olmaz bende tutcaktm regl olunca kaldı çok istydm hatta

Aaa doğru az peynir ve sütle yada ayranla takviye yapabilirim
İftardada eşimin yengesine gideriz sanırım yine ( Amcası en büyük erkek olduğundan artık hep onda toplanılıyor )
Olmadı evde yumurtamı haşlar yanımızda götürür sadece 1 kepçe kadarda çorba içeriz kızımla onlarda
Israrda etseler bozmayız sonuçta tartıya dakikalar kala olacak iş değil

Ya geçen Ramazan şükür tutabildim ama bir kaç kere kötü oldum ilk haftasında o yüzen tek gün olunca biraz tedirgin oldum ama kızımıda yanlız bırakmak istemiyorum sonuçta heves ediyor zaten babamız böbrekleri tuttuğu için kaç senedir tutamıyor bari biz tutalım

Senin de menün güzel tatlişim afiyet olsun

1 kase çorba da zaten etkilemez bile kilonu bence tut ama sen bilirsin ve dayanirsin peygamber Efendimiz ne zor sartlarda tutmuş Allahım verir onun sabrini

Meraba ben geldim

Aramıza hoşgeldin
Rabbim yavruyu Analı babalı büyütsün canım
İNşallah nişanlara kadar kilolar gider motivasyon burada tavan yapar nasılsa

1 kase çorba da zaten etkilemez bile kilonu bence tut ama sen bilirsin ve dayanirsin peygamber Efendimiz ne zor sartlarda tutmuş Allahım verir onun sabrini

Aynen canım eskiden su bile sıkıntıyken biz herşeyi bulmuşuz daha ne olsun
Şimdi kızımla anlaştık sahurda yumurtalarımızı haşlayıp yeriz, az peynir ve 1 bardak ayranda tükettikmi tamamdır İftardada çorba içeriz Eşimin Amcasında dedim ama Anne hiç bozmayalım detoksu bol su ve haşlanmış yumurta yeter bize dedi ( yumurtalarımızı haşlayıp yanımızda götüreceğiz )

Kızlar ben meyve gününe bayıldım ya

Benim kızda dün ay meyve gününü iple çekiyorum diyordu ama biraz evvel itiraf etti ben sevmedim meyve gününü diye tabi meyvelerin tadı pek olmayınca şimdide yumurta hayali kuruyor

Aynen bende öyleyim kizin gibi ..belkide aldigim meyvelerden dolayi beyenmedim...ananas agzimi dilimi cok yakti ve dislerimide rahatsiz etti..grepfrut ta öyle dislerime iyi gelmedi...cilek desem saman gibi..en güzeli elmaydi..
Toplamda..
1 ananas...1 grepfrut...6 cilek..1 elma..biraz üzüm bir avuc kadar yedim

Ben elma kivi çilek yedim hepsi de çok güzeldi kızlar yarın ben yine 24 saat nobetciyim yumurta süt ayran yoğurt yemeyi düşünüyorum çünkü yogun bakim da olduğum için çok ayakta kalıyorum ve enerjim bitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…