Benim niyetim aslinda 5de 5 diyetinde bi tur daha atmak..ama hangi diyette cok katilim olursa ona uyarimKızlar hangi diyete karar vericekseniz şimdiden planlayalım ki bilelim.
Aynen bende öyleyim kizin gibi ..belkide aldigim meyvelerden dolayi beyenmedim...ananas agzimi dilimi cok yakti ve dislerimide rahatsiz etti..grepfrut ta öyle dislerime iyi gelmedi...cilek desem saman gibi..en güzeli elmaydi..
Toplamda..
1 ananas...1 grepfrut...6 cilek..1 elma..biraz üzüm bir avuc kadar yedim
Yumurta gününde yogurt ve süt serbestmi...yarin sadece kaynanmis yumurta düsünüyordum..
Kızlar hangi diyete karar vericekseniz şimdiden planlayalım ki bilelim.
Sagol canim...bakarim yarin sadece yumurta yiyebilirsem süt yogurt eklemem menüye...yani yumurta gününe :)1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
Yaniii yanlış hatırlıyormuşumama sanırım ilave yapılsa çokda bir sakıncası olmaz miktar fazla olmazsa
Yumurta gününde yogurt ve süt serbestmi...yarin sadece kaynanmis yumurta düsünüyordum..
Tamam canim o halde sadece yumurta yerim..Sadece yumurta veya sadece süt yogurt tatlim en iyisi yumurta tok tutar
Hoş buldum canımHişgeldin canım
Maşallah canım baya kilo vermisin umarım hedefine ulaşırsın yavrucuklarini Allah size bagışlasınHİç o açıdan düşünmemiştim
SAğ olasın canım valla iyi gaz verdinİnşallah dediğin gibi hedefime ulaşır sonrada KKdaki en çok kilo veren hatunum diye gerim gerim gerilirim
Katıldın bileAramıza hoşgeldin canım
Adım banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbuldayım
Takımın şimdilik en ağır Assolisti benimama inşallah oda yakında değişecek
124.5 kgla başladığım yolculuğuma 108 ( geçen cumaki sonuç) devam ediyorum
İlk hedefim şu anda Bayrama kadar 99 u yada daha aşağısını görmek
Canım Leslie yaparsan bacaklar incelebilirBana baya faydası oldu tabi daha yolum çok ama yinede şimdiden yapmakta fayda var
Bencede istedikten sonra kesinlikle yapabilirsin
Harikasın canım aynı istikrarla devam
Cumayı yine iple çeker oldumtakımca süper bildirimlerimiz olacak eminim
Birinci belli ikinci kim diyeceğiz takım olarak
Geçmiş olsun canımSelâmün aleyküm canlar Nasılsıniz oğlumun ateşini düşünemiyorum acil gittik iğne yaptırdık boğaz enfeksiyonu olmuş çok fena antibiyotik etki etmedi hala inş bir an önce toparlar çok yıprandi yavrum da bizde....
Sabah
6 da uyandım bir küçük (avuç içi kadar) ev poğaça
Kahvaltıda 2 küçük poğaça
domates salatalık yeşillik peynirli yumurta
Ara yok
Öğle
ayran çiğ köfte durum
3 çatal yaş pasta ( öğrencime süpriz doğum günü yaptı ark.mecbur bende yemek zorunda kaldim)
Ara yarım elma yarım poğaça
Aksam
topalak yemegi
cacık
1 kucuk dilim pizza
3-4 tane etli pide yeşillikler
Ara çeyrek elma
2 litre su 50 dk yuruyus
Sağol canım inş geçer biran onceGeçmiş olsun canım
Bence 5de 5 diyetini 2. Kez yapan arkadaslar karar versin.Napalım kızlar ya diyet olarak bende kararsız kaldım
canım sen elinden geleni yapmaya çalış,çabalarını zaten görürüz merak etmeSayin kaptanim moni ve takim Arkadaşlarım bu esnek takım kurallari bana sıkı geldi.biliyorsunuz evde çocuğum ve yogun calisan bir eşim oldugu icin bana kalan cocugun tum sorumlulugu ve evin iç isleri dış işleri. ..evdeyken firsat bulmakta o firsatta yazmakda zaten zor oluyor telefondan...iş yerindede firsat buldukça giriyorum ama ben bu kadar ayrintili raporu zaman ayirip para kazandigim işim için bile yapamıyorum ki(inanin her danisana kayit acamiyor aylik raporumu bile yogunluktan bazen yetistiremiyorum) burada nasil yapacagim bilemedim. Burada olmak sizlerle yediklerim yaptiklarimin hakkinda konusmak hosuma gidiyor beni motive ediyor ama bu kurallar nedeniyle takimdan atilabilirimak istemiyorumelimden geleni yapacagim uymak için kabul edilebilir düzeyde olur olmaz bilemiyorum takdir yüce divanin...
Bencede devam edelim ..kafamiza göre ayri ayri diyet yapiyoz pek ise yaramiyo..hem beraber yaptigimiz diyet daha eylenceli ve basarili oluyo...hep beraber ayni seyleri yiyoruz daha istikrarli oluyoruzBen kendi adıma söylüyorum devam edicem karar ne olursa olsun.
sizinle 2012 de 6. takımdaki bir takım arkadaşımın zayıflama macerasıyla ilgili paylaşmak istediklerim var.
12 ağustos 2011 /219. etap 6. takım
fatoş0808 (135/134/1.0/%0.74 ) yeni üye.hedef :80
2 ağustos 2013/ 320. etap 6. takım
fatos0808 (69.7/ / / %) Bildirim yapmadı.
kaçamakları oldu, sabit kaldığı oldu, 100 gr bile verdiği oldu. izne ayrıldı, kaçamakta yaptı...
100 hafta sürdü ama ödülünü görüyoruz hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?