Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim kızda keşke sırf bütün gün elma yeseydim dedi neyseki gün bitti

Yumurta gününde yogurt ve süt serbestmi...yarin sadece kaynanmis yumurta düsünüyordum..

Canım yanlış hatırlamıyorsam çok az peynir yada yoğurt eklenebiliyordu yumurta gününe ( ben yoğurt yerine ayran eklerim diye düşündüm ama tekrar bakayım netten )

Kızlar hangi diyete karar vericekseniz şimdiden planlayalım ki bilelim.

Canım yine herkesin fikrini alırız ama Gülşenin 4 günlük listesini yapabiliriz hem çok sağlıklı oda tabi kızlarda tamam derse

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

Yaniii yanlış hatırlıyormuşum ama sanırım ilave yapılsa çokda bir sakıncası olmaz miktar fazla olmazsa

Sagol canim...bakarim yarin sadece yumurta yiyebilirsem süt yogurt eklemem menüye...yani yumurta gününe :)

Maşallah canım baya kilo vermisin umarım hedefine ulaşırsın yavrucuklarini Allah size bagışlasın

Kızlar bende bugün bildirimi yapayım
sabah:1 yumurtadan omlet 1 üçgen peynir 6 zeytin 1 domates 1 dilim tambugday ekmeği
Ve bir kase yoğurt
ara yok
öğlen 1 kase mercımek corbası ve salata ( zeytinyağlı) Ve bir kase yoğurt
ara 1 armut
aksam 5 adet ızgara köfte 1 kase yoğurt bir kase salata 4 kasık sebze yemeği
ara birazdan bir ayva yicem

içecek : yaklaşık 1 buçuk litre su uyuyana kadar 2 litre olur 1 bardak yeşilçay
spor: 45 dk spor yapıcam meyve den sonra

Selâmün aleyküm canlar Nasılsıniz oğlumun ateşini düşünemiyorum acil gittik iğne yaptırdık boğaz enfeksiyonu olmuş çok fena antibiyotik etki etmedi hala inş bir an önce toparlar çok yıprandi yavrum da bizde....

Sabah
6 da uyandım bir küçük (avuç içi kadar) ev poğaça
Kahvaltıda 2 küçük poğaça
domates salatalık yeşillik peynirli yumurta

Ara yok

Öğle
ayran çiğ köfte durum
3 çatal yaş pasta ( öğrencime süpriz doğum günü yaptı ark.mecbur bende yemek zorunda kaldim)

Ara yarım elma yarım poğaça

Aksam
topalak yemegi
cacık
1 kucuk dilim pizza
3-4 tane etli pide yeşillikler

Ara çeyrek elma

2 litre su 50 dk yuruyus

Geçmiş olsun canım

canım sen elinden geleni yapmaya çalış,çabalarını zaten görürüz merak etme

Ben kendi adıma söylüyorum devam edicem karar ne olursa olsun.
Bencede devam edelim ..kafamiza göre ayri ayri diyet yapiyoz pek ise yaramiyo..hem beraber yaptigimiz diyet daha eylenceli ve basarili oluyo...hep beraber ayni seyleri yiyoruz daha istikrarli oluyoruz

sizinle 2012 de 6. takımdaki bir takım arkadaşımın zayıflama macerasıyla ilgili paylaşmak istediklerim var.

kızlar bakın ne buldum hepimize motive olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…