Bende öyleydim ama alıştım yaAz önce yesil cay ictim zor ictim ama midemi bulandirdi..birdaha sanmam yesil cay iceceyimi ..tadi cok kötü..
Vayyy helal olsun o arkadasa..kızlar bakın ne buldum hepimize motive olsun
Selâmün aleyküm canlar Nasılsıniz oğlumun ateşini düşünemiyorum acil gittik iğne yaptırdık boğaz enfeksiyonu olmuş çok fena antibiyotik etki etmedi hala inş bir an önce toparlar çok yıprandi yavrum da bizde....
Sabah
6 da uyandım bir küçük (avuç içi kadar) ev poğaça
Kahvaltıda 2 küçük poğaça
domates salatalık yeşillik peynirli yumurta
Ara yok
Öğle
ayran çiğ köfte durum
3 çatal yaş pasta ( öğrencime süpriz doğum günü yaptı ark.mecbur bende yemek zorunda kaldim)
Ara yarım elma yarım poğaça
Aksam
topalak yemegi
cacık
1 kucuk dilim pizza
3-4 tane etli pide yeşillikler
Ara çeyrek elma
2 litre su 50 dk yuruyus
kızlar bakın ne buldum hepimize motive olsun
Az önce yesil cay ictim zor ictim ama midemi bulandirdi..birdaha sanmam yesil cay iceceyimi ..tadi cok kötü..
Canım güle güle kullan yeni saçınıKızlar Merhaba
saçlarım kötü olmadı ama istediğim gibi de olmadı cilayı fazla tuttu o da koyu oldu istediğimden 15 güne bir iki ton açılır dedi
onun dışında dışarda yemek yedik et yedim ama 2 çatal salata aldım üzgünüm
Vaaay süper çooooooooook iyi motive.kızlar bakın ne buldum hepimize motive olsun
Canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin güzel haberlerini bekliyoruzSelâmün aleyküm canlar Nasılsıniz oğlumun ateşini düşünemiyorum acil gittik iğne yaptırdık boğaz enfeksiyonu olmuş çok fena antibiyotik etki etmedi hala inş bir an önce toparlar çok yıprandi yavrum da bizde....
Sabah
Ara yok
Öğle
ayran çiğ köfte durum
3 çatal yaş pasta ( öğrencime süpriz doğum günü yaptı ark.mecbur bende yemek zorunda kaldim)
Aksam
topalak yemegi
cacık
1 kucuk dilim pizza
Ara çeyrek elma
2 litre su 50 dk yuruyus
Canım bence naneli yeşil çay denemelisin tadı çok güzel :)Az önce yesil cay ictim zor ictim ama midemi bulandirdi..birdaha sanmam yesil cay iceceyimi ..tadi cok kötü..
Çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin kuzucuklar hasta olmasınlar insanın canı gidiyoSelâmün aleyküm canlar Nasılsıniz oğlumun ateşini düşünemiyorum acil gittik iğne yaptırdık boğaz enfeksiyonu olmuş çok fena antibiyotik etki etmedi hala inş bir an önce toparlar çok yıprandi yavrum da bizde....
Sabah
Ara yok
Öğle
ayran çiğ köfte durum
Aksam
topalak yemegi
cacık
1 kucuk dilim pizza
Ara çeyrek elma
2 litre su 50 dk yuruyus
Geldim kızlar :) bir lokma bile bişey yemedim doğumdününde çok kalabalıktı zaten kimsenin umrunda olmadı abim de diyetteymiş bu arada nasıl zayıfladın diye sorup durdu herkes çok şaşırdı :) yengem evlenmeden bile bu kadar zayıf değildin dedi çoook mutlu oldum:) yalnız çok acıktım bi karpuz bi çilek yedim şimdi o kadarda oldu ama demi :))
Sağol canım benimHelalllll
Olmaz olurmu valla tam süper olmuş sonuçta orada yiyeceğin bir dilim pasta sana yol su elektrik olarak dönecekti az dahaHakikaten süpersin canım darısı bizlerinde başına ( evlendiğim kiloyu biraz zor görürüm ama cıkmadık candan ümit kesilmezmiş 70i görsem göbek atacak kıvama gelmiş olurum çoktan
Süpersin canım etrafindakilerin zayuflamissn demesi çok güzel bişey yaGeldim kızlar :) bir lokma bile bişey yemedim doğumdününde çok kalabalıktı zaten kimsenin umrunda olmadı abim de diyetteymiş bu arada nasıl zayıfladın diye sorup durdu herkes çok şaşırdı :) yengem evlenmeden bile bu kadar zayıf değildin dedi çoook mutlu oldum:) yalnız çok acıktım bi karpuz bi çilek yedim şimdi o kadarda oldu ama demi :))
Canım seni tebrik ederim kesinlikle hedefine ulaşacaksinGeldim kızlar :) bir lokma bile bişey yemedim doğumdününde çok kalabalıktı zaten kimsenin umrunda olmadı abim de diyetteymiş bu arada nasıl zayıfladın diye sorup durdu herkes çok şaşırdı :) yengem evlenmeden bile bu kadar zayıf değildin dedi çoook mutlu oldum:) yalnız çok acıktım bi karpuz bi çilek yedim şimdi o kadarda oldu ama demi :))
Kesinlikle canım ya o kadar mutlu oldum ki çok iyi hissettim kendimi :)Süpersin canım etrafindakilerin zayuflamissn demesi çok güzel bişey ya
inşallah canım hep birlikte ulaşacağız istediğimiz kiloya kavuşacağız sonra gelsin güzel güzel ciciler :))Canım seni tebrik ederim kesinlikle hedefine ulaşacaksin
Ayyy inşallah canım benimKesinlikle canım ya o kadar mutlu oldum ki çok iyi hissettim kendimi :)
inşallah canım hep birlikte ulaşacağız istediğimiz kiloya kavuşacağız sonra gelsin güzel güzel ciciler :))
Kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz helal olsunKesinlikle canım ya o kadar mutlu oldum ki çok iyi hissettim kendimi :)
inşallah canım hep birlikte ulaşacağız istediğimiz kiloya kavuşacağız sonra gelsin güzel güzel ciciler :))
Nereden bulabilirim canim bu harika birseye benziyor :)Canim hosgeldin ic bacak ve basen icin thing master aleti çok iyi ve cok ucuz netten arstirabilirsin bi 10 tl fiyatiben kullaniyorum ic bacagim sikilasmaya basladi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?