Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar kuzucuk kendini
Rabbim acil şifalar versin...Aminnnnnnnnn

kızlar bakın ne buldum hepimize motive olsun

Anammmmm bende yapacağımmmm
Helal olsun valla azimle devam edip çok güzel kilolar vermiş

Az önce yesil cay ictim zor ictim ama midemi bulandirdi..birdaha sanmam yesil cay iceceyimi ..tadi cok kötü..

Ay bende bir türlü sevemedim şu yeşil çayı hatta bir ara zayıflatıyor diye sallamasından tut demlemesine kadar aldım ama yok en son limonlusunu buldum markette o biraz daha içilebiliyor ama bende pek fayda etmiyor sanırım ( bünye cins anam herkese yarayana benimki inat edip aksine ödem yapıyor )

Canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin güzel haberlerini bekliyoruz

Geldim kızlar :) bir lokma bile bişey yemedim doğumdününde çok kalabalıktı zaten kimsenin umrunda olmadı abim de diyetteymiş bu arada nasıl zayıfladın diye sorup durdu herkes çok şaşırdı :) yengem evlenmeden bile bu kadar zayıf değildin dedi çoook mutlu oldum:) yalnız çok acıktım bi karpuz bi çilek yedim şimdi o kadarda oldu ama demi :))

Çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin kuzucuklar hasta olmasınlar insanın canı gidiyo ( kıyamam ben ona

Helalllll
Olmaz olurmu valla tam süper olmuş sonuçta orada yiyeceğin bir dilim pasta sana yol su elektrik olarak dönecekti az daha Hakikaten süpersin canım darısı bizlerinde başına ( evlendiğim kiloyu biraz zor görürüm ama cıkmadık candan ümit kesilmezmiş 70i görsem göbek atacak kıvama gelmiş olurum çoktan

Sağol canım benim
ben evleneli 3 sene oldu çabuk döndüm virajı :)) yoksa halim yamandı sende de bu azim istikrar varken 70 ide görürsün 60 ıda süpersin valla motivasyon kaynağımızsın sen bizim

Süpersin canım etrafindakilerin zayuflamissn demesi çok güzel bişey ya

Canım seni tebrik ederim kesinlikle hedefine ulaşacaksin

Süpersin canım etrafindakilerin zayuflamissn demesi çok güzel bişey ya
Kesinlikle canım ya o kadar mutlu oldum ki çok iyi hissettim kendimi :)
Canım seni tebrik ederim kesinlikle hedefine ulaşacaksin
inşallah canım hep birlikte ulaşacağız istediğimiz kiloya kavuşacağız sonra gelsin güzel güzel ciciler :))

Kesinlikle canım ya o kadar mutlu oldum ki çok iyi hissettim kendimi :)
inşallah canım hep birlikte ulaşacağız istediğimiz kiloya kavuşacağız sonra gelsin güzel güzel ciciler :))
Kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz helal olsun maşallah kuzum iyi ki yememişin. Ayrıca da hep böyle mutluklar geçirirsin inşallah hep.

Kizlar kınada olduğum icin yazamadim.Belirli bir diyet listem olmadigi ve araniza yeni katildigim icin
sabah:2haslanmis yumurta bir dilim ekmek
öğlen:5 adet galete
akşam:kinadaki çerezlerden atistirdim
6 bardak su içtim.
Burada anlamadigim sey herkes bir diyeti mi uyguluyor yoksa herkesin kendi sectigi diyet mi uygulaniyor?Beni bu konuda aydinlatirsaniz cok mutlu olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…