Aminnn canım hep birlikte inşallahhhKızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz helal olsunmaşallah kuzum iyi ki yememişin. Ayrıca da hep böyle mutluklar geçirirsin inşallah hep.
Mrb canm evet.hosbuldum. kesinlikle bide yaz geliyo olmasi dahada kamciliyo. Hep birlikte incecik olalim ins.buarada ben ayten:)meraba canım ben leyla, aramızda yenisin sanırım hoşgeldin:) azimli olman çok iyi zaten insan istemeyince başaramayacağı şey yok
Herkes aynı diyeti uygulamiyo ama biz birkaç kişi kilo vermemiz durduğu için 5 günde 5 kilo diye bi diyet var 5 kişi filan onu yapıyorz suan yapanlar memnun kaldığı için bizde yaptık ve hep beraber yapınca motive oluyo insan andı yine hep beraber yapsak mi ki diyoruz herhangi bi diyeti motive olmak açısındanKizlar kınada olduğum icin yazamadim.Belirli bir diyet listem olmadigi ve araniza yeni katildigim icin
sabah:2haslanmis yumurta bir dilim ekmek
öğlen:5 adet galete
akşam:kinadaki çerezlerden atistirdim
6 bardak su içtim.
Burada anlamadigim sey herkes bir diyeti mi uyguluyor yoksa herkesin kendi sectigi diyet mi uygulaniyor?Beni bu konuda aydinlatirsaniz cok mutlu olurum :)
Nereden bulabilirim canim bu harika birseye benziyor :)
Canim cok gecmis olsun..ayni rahatsizligi 3yasindaki oglumda yasamisti 1 sene önce...cok kötü olmustu yavrum..oda birsey yemiyordu icmiyordu...dr.un verdigi ilac ve kremlen 2 hafta sonra ancak düzelmisti...okadar cabuk gecmiyo o hastalik...Kızlar moralim çok bozuk kızımın ağzı 3 gündür yara doktor ilaç verdi ama hala geçmedi ne yiyo ne içiyo böyle diş etleri kıpkırmızı bazı Yerler beyaz bildiğiniz bir yöntem var mı
canım çok üzüldüm geçmiş olsunKızlar moralim çok bozuk kızımın ağzı 3 gündür yara doktor ilaç verdi ama hala geçmedi ne yiyo ne içiyo böyle diş etleri kıpkırmızı bazı Yerler beyaz bildiğiniz bir yöntem var mı
Canım çok geçmiş olsun kuzuya hakiki bal derim ama o küçük olduğu işin bilemedim.Kızlar moralim çok bozuk kızımın ağzı 3 gündür yara doktor ilaç verdi ama hala geçmedi ne yiyo ne içiyo böyle diş etleri kıpkırmızı bazı Yerler beyaz bildiğiniz bir yöntem var mı
Hepimizin kandilli kutlu olsun canim....sen neye karar verdin simdi..ben aslinda 1 tur daha yapmak istiyorum 5de 5 diyetini...kahvaltiyada simdi 1,5 haslanmis yumurta yedim karabiber ve sumakliSelam şirinlər hepinizi kocaman öpüyor ve kandiliniz mübarek olsun diyorum :)
kızlar nasıl yapalım acaba ben bu dişyetle çok iyi hissettim ama vücudumuz alışırmı acaba ikinciye yapınca onu bilemedimHepimizin kandilli kutlu olsun canim....sen neye karar verdin simdi..ben aslinda 1 tur daha yapmak istiyorum 5de 5 diyetini...kahvaltiyada simdi 1,5 haslanmis yumurta yedim karabiber ve sumakli
Yarin hep beraber bi karar veririz grup olarak ayni diyeti yapariz..ben yanlz yapmak istemiyorum yanliz yaptigim zaman basarisiz oluyorum..muhtemelen kizlar 4günde 2 kilo diyetini sececekler..o durumda bende katilirim kizlara sorun deyil benim icin...canim sen 50 kilo olmak istiyosun cok az deyilmi...kızlar nasıl yapalım acaba ben bu dişyetle çok iyi hissettim ama vücudumuz alışırmı acaba ikinciye yapınca onu bilemedim
evet canım beraber yapalım insan böyle motive olunca kaçamak yaqpmak aklına bile gelmiyoYarin hep beraber bi karar veririz grup olarak ayni diyeti yapariz..ben yanlz yapmak istemiyorum yanliz yaptigim zaman basarisiz oluyorum..muhtemelen kizlar 4günde 2 kilo diyetini sececekler..o durumda bende katilirim kizlara sorun deyil benim icin...canim sen 50 kilo olmak istiyosun cok az deyilmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?