Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkes aynı diyeti uygulamiyo ama biz birkaç kişi kilo vermemiz durduğu için 5 günde 5 kilo diye bi diyet var 5 kişi filan onu yapıyorz suan yapanlar memnun kaldığı için bizde yaptık ve hep beraber yapınca motive oluyo insan andı yine hep beraber yapsak mi ki diyoruz herhangi bi diyeti motive olmak açısından

Nereden bulabilirim canim bu harika birseye benziyor :)

Ben netten aldim tatlim hepsiburadadan ama ilk aldğimda bacaklarima ağırlık takip yaptim kaldrmadi kirildi tabi o kadar hoşuma gitti ki tekrar aldim sen al ben nasıl kullandigimi yazarim canim

Kızlar moralim çok bozuk kızımın ağzı 3 gündür yara doktor ilaç verdi ama hala geçmedi ne yiyo ne içiyo böyle diş etleri kıpkırmızı bazı Yerler beyaz bildiğiniz bir yöntem var mı
Canim cok gecmis olsun..ayni rahatsizligi 3yasindaki oglumda yasamisti 1 sene önce...cok kötü olmustu yavrum..oda birsey yemiyordu icmiyordu...dr.un verdigi ilac ve kremlen 2 hafta sonra ancak düzelmisti...okadar cabuk gecmiyo o hastalik...

Disetleri cok kirmiziydi ve sismisti..cokta hassazdi en kücük dokunusta kaniyordu...krem sürüyordum et dislerine..dilinin beyazligi icinde surup vermisti...

Kızlar moralim çok bozuk kızımın ağzı 3 gündür yara doktor ilaç verdi ama hala geçmedi ne yiyo ne içiyo böyle diş etleri kıpkırmızı bazı Yerler beyaz bildiğiniz bir yöntem var mı
Canım çok geçmiş olsun kuzuya hakiki bal derim ama o küçük olduğu işin bilemedim.

Selam şirinlər hepinizi kocaman öpüyor ve kandiliniz mübarek olsun diyorum :)
Hepimizin kandilli kutlu olsun canim....sen neye karar verdin simdi..ben aslinda 1 tur daha yapmak istiyorum 5de 5 diyetini...kahvaltiyada simdi 1,5 haslanmis yumurta yedim karabiber ve sumakli

Hepimizin kandilli kutlu olsun canim....sen neye karar verdin simdi..ben aslinda 1 tur daha yapmak istiyorum 5de 5 diyetini...kahvaltiyada simdi 1,5 haslanmis yumurta yedim karabiber ve sumakli
kızlar nasıl yapalım acaba ben bu dişyetle çok iyi hissettim ama vücudumuz alışırmı acaba ikinciye yapınca onu bilemedim

kızlar nasıl yapalım acaba ben bu dişyetle çok iyi hissettim ama vücudumuz alışırmı acaba ikinciye yapınca onu bilemedim
Yarin hep beraber bi karar veririz grup olarak ayni diyeti yapariz..ben yanlz yapmak istemiyorum yanliz yaptigim zaman basarisiz oluyorum..muhtemelen kizlar 4günde 2 kilo diyetini sececekler..o durumda bende katilirim kizlara sorun deyil benim icin...canim sen 50 kilo olmak istiyosun cok az deyilmi...

evet canım beraber yapalım insan böyle motive olunca kaçamak yaqpmak aklına bile gelmiyotatlım ben 50 kilo olmak istiyorum çünkü çocuk sahibi olmayı planlıyoruz allah nasip kısmet ederse hamileyken mutlaka kilo alırım en azından 50 kilo olursam lohusalık emzirme derken diyet yapamam uzun bi süre o yüzden fazla kilo vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…